Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Αχχχ κοπελιές με το καλο σιγά σιγά να έρχονται τα μωράκια.

Πρέπει να κανονίσουμε κατι κάπως να μη χαθούμε μετά. Τόσο καιρό εδώ είπαμε και το δεν είπαμε!

περάσαμε κιόλας πολλά όλες μαζί! !

Ειρήνη έλα να κλαίμε μαζί για το γάλα...καπουτ και εμένα. Θα κάμω μια προσπάθεια με μαγιά μπύρας με τη συμβουλή της παιδιάτρου μου και μετά τέλος.

βλέπω και το παιδι χορτάτο με.τη φόρμουλα .τι να κάνω? ?δε μπορώ παραπάνω. Τώρα για το δέσιμο και τα λοιπα που λενε με το θηλασμο δεν τα ακουω .θυμαμαι τις ζωτικες ενδείξεις όταν τον έπαιρνα αγκαλιά στη ΜΕΝΝ. Οποτε του μιλούσα και στο καγκουρο.ακομα και τωρα όταν τον αγγίζω ηρεμεί με τξ μια!

κοριτσακι σορρυ που μπαινω σφηνα, κ εγω πρωωρομανουλα 28 εβδ (η μικρη τωρα ειναι 18 μηνων) 4 μηνες κρατησε το γαλα μου με θηλαστρο κ με μαγια κ με τσαι θηλασμου. πολυ νωρις για τον οργανισμο μας να βγαλει γαλα στις εβδομαδες αυτες. κ παλι καλα να λες. τι στεναχωριεσαι? ολα καλα, ηπιε μητρικο οσο ειχες. κ η δικια μου το ιδιο. εγω τις τελευταιες μερες τραβολογιομουν με το διπλο θηλστρο καθε 3 ωρες κ εβγαινε το γαλα διαφανο. τι να λεμε τωρα. (για την ιστορια εμεις κατσαμε 92 μερες στην μενν......!) να το χαιρεσαι το αγορακι σου κ να το καμαρωνεις.

στις υπολοιπες καλη λευτερια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πρέπει να κανονίσουμε κατι κάπως να μη χαθούμε μετά. Τόσο καιρό εδώ είπαμε και το δεν είπαμε!

Ειρήνη έλα να κλαίμε μαζί για το γάλα...καπουτ και εμένα. Θα κάμω μια προσπάθεια με μαγιά μπύρας με τη συμβουλή της παιδιάτρου μου και μετά τέλος.

βλέπω και το παιδι χορτάτο με.τη φόρμουλα .τι να κάνω? ?δε μπορώ παραπάνω. Τώρα για το δέσιμο και τα λοιπα που λενε με το θηλασμο δεν τα ακουω .θυμαμαι τις ζωτικες ενδείξεις όταν τον έπαιρνα αγκαλιά στη ΜΕΝΝ. Οποτε του μιλούσα και στο καγκουρο.ακομα και τωρα όταν τον αγγίζω ηρεμεί με τξ μια!

Βρε αφηστε τις τυψεις! Δεν λετε παλι καλα που τα παιδακια σας ειναι μια χαρα! Ολα τα αλλα περισσευουν. Ειρηνη εσεις ποτε βγαινετε;;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΜΕ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΜΑΖΙ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΝ ΒΑΛΣΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΜΑΣ Π ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΚΑΠΟΤΕ Κ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΣΠΑΕΙ Η ΦΛΕΒΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ Κ ΜΩΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΗΡΕΜΑ Κ ΟΝΤΩΣ ΒΛΕΠΩ Κ ΤΟΥΣ ΠΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΝ Κ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΠΟΣΟ ΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΣΦΑΔΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ.ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΑΜΕ 3 ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ.

Διαφημίσεις

Κοριτσια με προωρο κ θηλαστρο ειναι πολυ δυσκολο..εννοειται πως με το χαδι η την αγκαλια της μανουλας ηρεμουν..

Ρανια εκανα καρδιοτοκογραφο στην κορη οταν εσπασα το ποδι κ 2-3φορες στο μηνα μου.τωρα μονο με την γαστρεντεριτιδα.σημερα δ με εβαλε.κανονισαμε για καισαρικη στις 14/11.θα πρεπει να κανω εισαγωγη απο την κυριακη που απο τις 12:30κ μετα δ θα φαω κιολας!δ θα δω το κοριτσακι μου τουλ 36ωρες:( κ θα λειψω 5βραδυα:(δ ειμαι κ στα καλυτερα μου.το μονο θετικο φανηκε ο μικρος να πηρε πολυ βαρος(βεβαια λογω αρχαιου υπερηχου εγω υπολογιζω κτ λιγοτερο)οποτε ελπιζω να γεννηθει 3κιλακια.τελευταιο ραντεβου 8/11 κ μετα γεννα

Αυριο κ μεθαυριο θα κανω κ ενεσεις κορτιζονης.να δω ποιος θα μου τις κανει..

Μαμα.μια να σου προτεινω ονοματακια;

Νεφελη

Μυρτω

Αφροδιτη

Αριαδνη

Αρτεμις

Ολα γιορταζουν αλλα οχι πολυ γνωστες γιορτες.

Βεβαια κ το ελενη κ δημητρα θεωρουνται κ αρχαια κ υπαρχουν σαν χριστιανικα

Σας διάβασα βιαστικά...

Λοιπόν το όνομα το δικό μας θα είναι Μαξιμος Δημήτριος.θα τον φωνάζουμε Μαξιμο.

Εδώ και δύο μέρες περπατάω...οι αιμορροΐδες δεν με πονάνε τόσο...βέβαια βάζω πάγο κ αλοιφές...στον τοκετό ο Θεός βοηθός... Δεν αποτελούν πάντως ένδειξη καισαρικης.θα με δει και πάλι χειρουργός.α να πω ότι τουαλέτα παωμονο με κλησμα,

Λογικά θα πάω για πρόκληση στις 3/11 αν δεν τα καταφέρω μόνη μου...λόγω ιστορικού δεν υπάρχει λόγος να στρεσαρομαι...

Την προηγούμενη εβδομάδα μου βγάλανε τον μπέμπη 3200.χθες 2800 και σήμερα 3120.τι έγινε αδυνατησε;Αυτές τις 2μέρες που περπατάω έχω συσπασεις.δεν πονάω μια δυσφορία αισθάνομαι.ο καρδιοτοκογραφος σημειώνει 100άρα συσπαση κ εγώ χαλαρά.για να δούμε.λεω να κάνω επισκληριδιο.καρδιοτοκογραφο αν πάω για γέννα στις 3θα κάνω στις 28,στις 31και στις 3.

κοριτσακι σορρυ που μπαινω σφηνα, κ εγω πρωωρομανουλα 28 εβδ (η μικρη τωρα ειναι 18 μηνων) 4 μηνες κρατησε το γαλα μου με θηλαστρο κ με μαγια κ με τσαι θηλασμου. πολυ νωρις για τον οργανισμο μας να βγαλει γαλα στις εβδομαδες αυτες. κ παλι καλα να λες. τι στεναχωριεσαι? ολα καλα, ηπιε μητρικο οσο ειχες. κ η δικια μου το ιδιο. εγω τις τελευταιες μερες τραβολογιομουν με το διπλο θηλστρο καθε 3 ωρες κ εβγαινε το γαλα διαφανο. τι να λεμε τωρα. (για την ιστορια εμεις κατσαμε 92 μερες στην μενν......!) να το χαιρεσαι το αγορακι σου κ να το καμαρωνεις.

στις υπολοιπες καλη λευτερια!

Σε ευχαριστώ! Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!!θα κανω μια προσπάθεια μπας και τα καταφέρω. Αν και δε το βλέπω. .. δυστυχώς

Διαφημίσεις

Κοριτσια με προωρο κ θηλαστρο ειναι πολυ δυσκολο..εννοειται πως με το χαδι η την αγκαλια της μανουλας ηρεμουν..

Ρανια εκανα καρδιοτοκογραφο στην κορη οταν εσπασα το ποδι κ 2-3φορες στο μηνα μου.τωρα μονο με την γαστρεντεριτιδα.σημερα δ με εβαλε.κανονισαμε για καισαρικη στις 14/11.θα πρεπει να κανω εισαγωγη απο την κυριακη που απο τις 12:30κ μετα δ θα φαω κιολας!δ θα δω το κοριτσακι μου τουλ 36ωρες:( κ θα λειψω 5βραδυα:(δ ειμαι κ στα καλυτερα μου.το μονο θετικο φανηκε ο μικρος να πηρε πολυ βαρος(βεβαια λογω αρχαιου υπερηχου εγω υπολογιζω κτ λιγοτερο)οποτε ελπιζω να γεννηθει 3κιλακια.τελευταιο ραντεβου 8/11 κ μετα γεννα

Βικυ μου πολλες μερες. Εγω για αυτο θελω παρασκευη. Με τον γιο ειχα μπει παρασκευη μεσημερι και δευτεραωπρωι ημουν σπιτι μου.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Μ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ. ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΗ/Α ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ.

ΒΙΚΗ Μ ΑΝΤΕ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΙΝΙ Σ.

ΙΣΑΒΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑ Μ. 100ΑΡΑ ΣΥΣΠΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ.

ΡΑΝΙΑ Μ ΚΑΛΗΛΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ?

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ?

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΨΕΣ, ΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΦΛΕΒΙΤΣΑ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΑΥΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΕΚΛΑΙΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΦΑΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΥΓΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ

Καλημερουδια κοιλουμπες!!

Ειρηνη μου υπομονη και ψυχραιμια, ποσο κριμα να ποναει το μικρουλακι σου, ολα θα στρωσουν ομως που θα παει?

Βικη κρατω το Αριαδνη και εχω και μια λιστα "κουτι"με "μελετη" που εκανα χτες για να διαλεξουμε με τον αντρα μου... 14/11 ε? αντε μια χαρα, πλησιαζεται κ εσεις. Τωρα χωρις τη μικρη 5 μερες...δε γινεται κ αλλιως, μετα όμως θα εισαστε πλεον 4!

Ιzambella και Ειρηνη παντως μη νιωθεται καθολου ασχημα σχετικα με το θηλασμο, οτι και να λεμε προτεραιοτητα εχει η ηρεμια των μωρων και η καλη τους αναπτυξη.

Ισαβελλα αντε ποιος το περιμενε θα φταναμε στην 38...! Σημασια εχει οτι θα βγει τλειομηνος και πανω απο 3 κιλα λογικα, τα μηχανηματα ειναι μηχανηματα και εχουν αποκλισεις. Εγω αυριο περιμενω να δω τι γινεται με τον καρδιοτοκογραφο. Ή δε νιωθω ή δε γενναω...Μακαρι φυσικα να ισχυει το πρωτο...κουραστηκα δε σας το κρυβω...

Aπο περπατημα κανω στο πολυ χαλαρο κανα 15λεπτο, δε μπορω, νιωθω σουβλιες χαληλα σα να ανοιγει ο τραχηλος, πολυ ενοχλητικο.

Το βραδυ εβλεπα οτι μου εφεραν λουλουδια σε γλαστρες (τριανταφυλλα κοκκινα και κατι πρασιναδες)...και ηθελα να τις παρω στο νοσοκομειο για τη γεννα αλλα η μαμα μου ηταν εκνευρισμενη και δεν ηθελε...Ξυπνησα παλι με στρες και ειπα και παλι οτι αποφασισει η μπεμπα....

Οποια θελει ας μου στειλει πμ, μη χαθουμε. Λογικο οταν γεννας και μετα πλεον αποχαιρετας σιγα σιγα το forum...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Μ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ. ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΗΤΡΗ/Α ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ.

ΒΙΚΗ Μ ΑΝΤΕ Κ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΝΑ ΔΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΝΙΝΙ Σ.

ΙΣΑΒΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΟΥΚΛΑ Μ. 100ΑΡΑ ΣΥΣΠΑΣΗ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΣ.

ΡΑΝΙΑ Μ ΚΑΛΗΛΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΗΜΕΡΑ?

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ?

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΨΕΣ, ΕΣΠΑΣΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΦΟΡΑ Η ΦΛΕΒΙΤΣΑ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΣΠΡΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΑΘΕ ΕΓΚΑΥΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΕΚΛΑΙΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΦΑΕ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΥΓΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ

Πωπω βρε Ειρηνη μου! Ποσο ταλαιπωρειτε το μικρο σας!! Αμαν! Εμεις καλα. Γιορταζει ο αντρας μου σημερα αλλα δεν κανουμε τιποτα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσαρες καλημερα!!!!

Ρανια να χαιρομαστε τους καλους μας!!!!γιορταζει και εμενα!!!ουτε εμεις θελαμε να κανουμε τπτ αλλα πηραν τηλ για χρονια πολλα και καποιοι θα ερθουν μας ειπαν.χωρις να ρωτησουν.οποτε τι να πεις;;;λειπω δεν θα ειμαι σπιτι;;;;;:|

κατα τα αλλα εκανα ενα ψιλομαζεμα το σπιτι.ποναω.οταν ειμαι ορθια πιο πολυ.και δεν ξερω αν το νιωθει καμια σας οταν ειμαι ορθια και τεντωνεται κλωτσαει ο μικρος νομιζω θα κατουρηθω ρε κοριτσια.σορρυ που το λεω ετσι.δεν μπορω να κρατηθω με τπτ.τι να πω!!!

Ειρηνη μου υπομονη.καταλαβαινω πως δεν θες να την βλεπεις κ να ξερεις οτι ποναει.αλλα....!!!!!!υπομονη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...