Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Και εγω ποτε δεν εκανα υπερηχο τις πρωτες μερες περιοδου..ουτε για τη διεγερση, μονο οιστραδιόλη.. που πλακα πλακα ρε κοριτσια αν εχεις μεγαλη ροη πως σε εξετάζει ο γιατρός κολπικα;; Εμενα για εμβρυομεταφορα μονο τη 12η μερα με βλεπει στον υπερηχο και κανω τις αιματος... Που αυτο σημαινει οτι αν κατι δεν ειναι καλο απλως θα παίρνω τζαμπα τα cyclacur.. 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!ΜΟΝΟ καλα θα ειναι τα νεα απο δω και στο εξης!!!!!η καθε ΜΑΝΟΥΛΑ αγαπαει τα παιδια της.καισαρικη-φυσιολογικος μητρικο-φορμουλα δεν εχει σημασια.ειναι χαζομαρες μερικων να τα διαχωριζουν.τι σημαινει δηλαδη οτι αν γεννησεις με καισαρικη δεν αγαπας το παιδι σου;;;;ή εαν του δωσεις ξενο δεν σε ενδιαφερει και το κανεις;;;;;για ονομα του θεου.

εκεινο που μετραει ειναι να κραταμε ολες οι μανες γερα παιδια στα χερια μας.και να ειμαστε καλα και εμεις φυσικα.ολα τα αλλα και ολοι οι "γυρω"καλοθελητες να πανε να ............!!!!!!!!!φτανει πια!!!!!!

Τα εχω παρει γιατι ειχα πανω στη συρταριερα ενα μπιμπερο απλυτο μεν και μου λεει η πεθερα μου προχθες.τι το θες αυτο;;;;πετα το!ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!!δεν σχολιαζω τπτ αλλο περι αυτου.αλλαξα 150000χρωματα απ τα νευρα μου!!!!!και μετα σου λενε μεινε ηρεμη.

Εγω ρην αλλη δευτερα εχω γιατρο.ποναω ομως λιγο.με πονανε και τα ποδια μου μεχρι το γονατο.κατα τα αλλα καλα!!!

Δεν της το εφερνες το μπιμπερο στο κεφαλι να ξεμπερδευεις!!

Ωχ θυμηθηκα τη δικια μου τωρα και με εχουν πιασει τα διαολια! :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν της το εφερνες το μπιμπερο στο κεφαλι να ξεμπερδευεις!!

Ωχ θυμηθηκα τη δικια μου τωρα και με εχουν πιασει τα διαολια! :mrgreen:

Ρε να ακουσω μια συμβουλη απο καποιον μεγαλυτερο ή απο μια που ηδη ςιναι μανα ναι.δεν αντιλεγω.σιγουρα εγω ειμαι πιο απειρη.εννοειται.αλλα εμενα μου τη σπαει το στυλ:ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!! Κοριτσια τι να λεμε τωρα!!λες και ορμονικα ειμαστε καλα!!

Ειρηνη πολυ ομορφο το ονοματακι σας!με το καλο!

Εγω ειμαι υπερ στο να βγαζει το ζευγαρι ενα ονομα το οποιο του αρεσει.αν ειναι κ για καποιον που αγαπουν μια χαρα.εγω προτιμουσα ασχετα αλλα ο αντρας μου ειναι πιο παραδοσιακος.βεβαια το συζητουσα γτ εχουμε καλες σχεσεις.δ μου χουν κανει τπτ οι ανθρωποι.κ κυριως γτ ηταν καλοι γονεις.πεθερικα οκ.παντως ολοι οι γονεις χαιρονται αν ακουσουν το ονομα τους.αυτο που δ μπορω ειναι η αδιαλλακτικοτητα καποιων παπουδων.εχω ακουσει κ ζησει στο ευρυτερο περιβαλλον τραγικες ιστοριες.απλα τα πεθερικα μου εχουν τα πιο συνηθισμενα ονοματα του κοσμου.κ ο μπαμπας μου χαλια.οποτε ειχε αποφασιστει κανα χρονο πριν γεννησω οτι θα μπαινανε αναποδα.ταιριαξε μια χαρα.το πρωτο απο τα πεθερικα κ το δευτερο απο τους γονεις μου.οποτε ο μικρος με το καλο το μαιο θα βαπτιστει κωνσταντινος(δ ειμαι σιγουρη πως θα τον φωναζουμε αλλα μαλλον ολοκληρο)

Ζιλιχερ καντε της κ κανενα καψονι της μαμας σου για το ονομα..:tongue:

Κ γω σκεφτομαι τα κερασματα.τωρα που παω με ραντεβου να παρω κανενα cupcake η cake pop;

Μαμα.μια καλυτερα ασχετο ονομα να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.εγω προτιμω ονοματα που γιορταζουν.κ να μην ειναι κοντα στα γενεθλια.πχ ενα ονομα που γιορταζει ανοιξη για μας.εξαρταται κ που κυμαινεσαι σαν γουστα.αρχαιοελληνικο;ιδιαιτερο;πρωτοτυπο;απλο;ο αντρας σου τι σκεφτεται;

Λοιπον για να μην υπαρχουν θεματα. Εμενα πητ ηταν 17 νοεμβρη αλλα λογω ιστορικου ο γιατρος μου απο τη αρχη μου ειχε ξεκακ αρισει οτι με τιποτα δεν τραβαμ.ε μετα τις 10 νοεμβρη ακομα και αν γεννησω φυσιολογικα. Επειδη εχω αρκετα θεματακια εχθεςμου ειπε οτι μετα τη δευτερα θα με ξεγεννησει οποτε θελω και του ειπα για παρασκευη αλλα δεν το φιξαραμε γιατι η μικρη ειναι παραξενη και μπορει να μας προλαβει. Οποτε το αργοτερο γενναω 4 νοεμβρη. Κυριακη εχω παλι καρδιοτοκογραφο και δευτερα γιατρο για να φιξαρουμε και ωρα για την παρασκευη. Οσον αφορα τον καρδιοτοκογραφο στο γιο μου που δεν ακουγοταν εμπαινα απο 32-36 βδομαδα. Με τη μικρη λογω συσπασεων με εβαλε την προηγουμενη εβδομαδα. Ειμαι υπερ των αρχαιων ονοματων. Η μικρη θα βγει Ιολη-Σοφια.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπον για να μην υπαρχουν θεματα. Εμενα πητ ηταν 17 νοεμβρη αλλα λογω ιστορικου ο γιατρος μου απο τη αρχη μου ειχε ξεκακ αρισει οτι με τιποτα δεν τραβαμ.ε μετα τις 10 νοεμβρη ακομα και αν γεννησω φυσιολογικα. Επειδη εχω αρκετα θεματακια εχθεςμου ειπε οτι μετα τη δευτερα θα με ξεγεννησει οποτε θελω και του ειπα για παρασκευη αλλα δεν το φιξαραμε γιατι η μικρη ειναι παραξενη και μπορει να μας προλαβει. Οποτε το αργοτερο γενναω 4 νοεμβρη. Κυριακη εχω παλι καρδιοτοκογραφο και δευτερα γιατρο για να φιξαρουμε και ωρα για την παρασκευη. Οσον αφορα τον καρδιοτοκογραφο στο γιο μου που δεν ακουγοταν εμπαινα απο 32-36 βδομαδα. Με τη μικρη λογω συσπασεων με εβαλε την προηγουμενη εβδομαδα. Ειμαι υπερ των αρχαιων ονοματων. Η μικρη θα βγει Ιολη-Σοφια.

Με το καλο λοιπον!αν πατε 4νομιζω θα εισαι με τη ρεννιε κ τη μαρινα!σε 10μερουλες θα την εχεις αγκαλιτσα!εχεις συσπασεις γενικα;ειδατε τραχηλο;

Με το καλο λοιπον!αν πατε 4νομιζω θα εισαι με τη ρεννιε κ τη μαρινα!σε 10μερουλες θα την εχεις αγκαλιτσα!εχεις συσπασεις γενικα;ειδατε τραχηλο;

Τραχηλο μου ειπε κατηγορηματικα οχι. Φοβαται μη γεννησω. Την αλλη βδομαδα ειπε θα δει για να μη γεννησω πιο νωρις αφου θελω να το κρατησω μεχρι την αλλη παρασκευη. Επισης μου ειπε οχι περπατημα, οχι κουραση οχι πολυ φαγητο γιατι δεν του αρεσε ο τροπος που νιωθω τις συσπασεις. Φοβαται για την τομη. Επιτελους θα δω το προσωπο της! Ουτε στη β επιπεδου δεν την ειδαμε. Ειδαμε 2 χερια μπροστα σε ενα προσωπακι.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τραχηλο μου ειπε κατηγορηματικα οχι. Φοβαται μη γεννησω. Την αλλη βδομαδα ειπε θα δει για να μη γεννησω πιο νωρις αφου θελω να το κρατησω μεχρι την αλλη παρασκευη. Επισης μου ειπε οχι περπατημα, οχι κουραση οχι πολυ φαγητο γιατι δεν του αρεσε ο τροπος που νιωθω τις συσπασεις. Φοβαται για την τομη. Επιτελους θα δω το προσωπο της! Ουτε στη β επιπεδου δεν την ειδαμε. Ειδαμε 2 χερια μπροστα σε ενα προσωπακι.

Δλδ πως τις νιωθεις;ο καρδιοτοκογραφος καλος;

Υπομονη λιγες μερουλες ακομη..

Δλδ πως τις νιωθεις;ο καρδιοτοκογραφος καλος;

Υπομονη λιγες μερουλες ακομη..

Κανονικα τις συσπασεις επρεπε να τις νιωθω απο πανω προς τα κατω, δηλαδη κατι να σφιγγει την κοιλια ψηλα και ο πονος σιγα σιγα να απλωνεται προς τα κατω. Εμενα μου ξεκιναει πονος στην τομη, απο τη μια πλευρα στην αλλη και μετα ξεκιναει συσπαση στο πανω μερος της κοιλιας.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ο καρδιοτοκογραφος δεν ειναι τιποτα. Μετραει παλμους, συσπασεις και συχνοτητσ κινησης εμβρυου. Βικυ μου δεν εχεις μπει ποτε;;; καποιοι γυναοκολογοι το χρησιμοποιουν προληπτικα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ζιλιχερ καντε της κ κανενα καψονι της μαμας σου για το ονομα..:tongue:

Κ γω σκεφτομαι τα κερασματα.τωρα που παω με ραντεβου να παρω κανενα cupcake η cake pop;

Μαμα.μια καλυτερα ασχετο ονομα να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.εγω προτιμω ονοματα που γιορταζουν.κ να μην ειναι κοντα στα γενεθλια.πχ ενα ονομα που γιορταζει ανοιξη για μας.εξαρταται κ που κυμαινεσαι σαν γουστα.αρχαιοελληνικο;ιδιαιτερο;πρωτοτυπο;απλο;ο αντρας σου τι σκεφτεται;

Mαλλον απ εξω απ εξω που το εχουμε ψιλοπιασει το θεμα παμε γι ασχετο...εμενα μου αρεσουν τα αρχαιοελληνικα αλλά δε θελω να ειναι πολυ ιδιαιτερο. Επισης θελω η γιορτη να ειναι γνωστη. Πχ οχι των Αγιων Παντων( παντα την ξεχναω και μεσα σε αυτη αρκετους που γιορταζουν τοτε) ή τοσο ιδιαιτερο ονομα που δε θυμαται κανεις τη γιορτη σου...

Το Κωνσταντινος που ειπες για εσας πολυ καλο, κλασσικο...Βεβαια ολοκληρο, χωρις υποκοριστικο!

Ωραιο το ονοματακι σας, με το καλο! Θα τη φωναζετε Ιολη υποθετω απο το τικερ ε?

Παντως οσον αφορα τη γεννα, κλεινοντας την 37 εισαι κομπλε.

Και απο την αλλη καλυτερα καισαρικη, ξερεις ποτε θα μπεις, εχεις ενα προγραμμα..Δεν ξερω με εχει κουρασει αυτη η αναμονη παντως, ο τελευταιος μηνας δε βγαινει με τιποτα...

ΡΑΝΙΑ Μ ΑΝΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΔΕΚΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΟΜΠΟΥ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ, Κ ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΗΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ Κ ΟΝΟΥΦΡΙΑ ΝΑ Μ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ Π ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ Π ΤΟ ΑΚΟΥΩ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ.

Γεια σας κοριτσάκια. Τι κάνετε; Κοντευουμε;;Εγώ σήμερα έπαθα ψύξη στον αυχένα. Δεν μπορω να κουνηθώ και δεν μπορω ουτε να κάνω κάτι εχτος από ζεστές κομπρέσες. Ελπίζω αύριο να σηκωθω και να είμαι καλά. 10 μερούλες μείνανε!!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Αχχχ κοπελιές με το καλο σιγά σιγά να έρχονται τα μωράκια.

Πρέπει να κανονίσουμε κατι κάπως να μη χαθούμε μετά. Τόσο καιρό εδώ είπαμε και το δεν είπαμε!

περάσαμε κιόλας πολλά όλες μαζί! !

Ειρήνη έλα να κλαίμε μαζί για το γάλα...καπουτ και εμένα. Θα κάμω μια προσπάθεια με μαγιά μπύρας με τη συμβουλή της παιδιάτρου μου και μετά τέλος.

βλέπω και το παιδι χορτάτο με.τη φόρμουλα .τι να κάνω? ?δε μπορώ παραπάνω. Τώρα για το δέσιμο και τα λοιπα που λενε με το θηλασμο δεν τα ακουω .θυμαμαι τις ζωτικες ενδείξεις όταν τον έπαιρνα αγκαλιά στη ΜΕΝΝ. Οποτε του μιλούσα και στο καγκουρο.ακομα και τωρα όταν τον αγγίζω ηρεμεί με τξ μια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...