Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ziliher δεν εχω ιδεα και δε ρωτησα κιολας! Εγω παντως θα ειμαι 38 νταν...

Μαλλον ειναι αναλογα το ιστορικο ή αν φοβάται ο γιατρός για προωρες συσπάσεις μπορεί να το ζητησει νωρίτερα...

Οποια ξερει ας μας διαφωτισει...Εμενα παντως πλεον δε θα με βλεπει στο ιατρειο του, οσες φορες χρειαστει ακομη θα με βλεπει στο νοσοκομειο για να κανουμε κ αυτο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Εφτασε η ωρα..απο βδομαδα θα γεμισουμε μωρακια..!

Ρανια τα ξερεις.με οποιο τροπο κ να ρθει η μικρουλα,ολα να πανε καλα,να χεις καλη αναρρωση κ πανω απο ολαγερα μωρακια στην αγκαλια μας!

Ειρηνη μου μη νιωθεις τυψεις.εκανες οτι καλυτερο μπορουσες.πως μπορει να φταις εσυ για την προωροτητα;θυμωμενη επρεπε να νιωθεις που δ ειχες τη στηριξη κ τη βοηθεια που επρεπε.

Εγω σημερα εχω γιατρο.για να δουμε πως παει απο βαρος κ να κανονισουμε την καισαρικη.

Αν αργησω να μπω μην ανησυχησετε.δ νομιζω οτι θα χουμε κανενα εκτακτο.απλα με εχουν πιασει κ μενα το ορμονολογικα-ψυχολογικα μου κ ειμαι ψιλοχαλια.

Ζιλιχερ εγω στην πρωτη εκανα 3-4φορες καρδιοτοκογρραφο αφου μπηκα στο μηνα μου.ισως κανω σημερα.αυριο μπαινω στο μηνα μου!επθσης εχω κανει καποιους εκτακτους οπως τον προηγουμενο μηνα με την γαστρεντεριτιδα.

Χθες τα ειδα ολα!ειχα να κανω κτ διαδικαστικα με πολεοδομια κ ετρεχα ενα τριωρο σε δημ.υπ. Περα δωθε κ δ νομιζω οτι θα ναι κ ολα οκ κ οταν γυρισα σπιτι πονουσε ολο μου το σωμα.κυριως η μεση.τοσο πολυ που περπατουσα χειροτερα κ απο μετα την καισαρικη..!κ ολος ο πονος χτυπουσε στην κοιλια που ηταν πετρα.ευτυχως κατα το βραδακι περασε γτ ετοιμη ημουν για νοσοκομειο

Ziliher δεν εχω ιδεα και δε ρωτησα κιολας! Εγω παντως θα ειμαι 38 νταν...

Μαλλον ειναι αναλογα το ιστορικο ή αν φοβάται ο γιατρός για προωρες συσπάσεις μπορεί να το ζητησει νωρίτερα...

Οποια ξερει ας μας διαφωτισει...Εμενα παντως πλεον δε θα με βλεπει στο ιατρειο του, οσες φορες χρειαστει ακομη θα με βλεπει στο νοσοκομειο για να κανουμε κ αυτο...

Ετσι ακριβως.αν τυχει κτ εκτακτο βαζουν να δουν αν εχεις συσπασεις.πχ με το ποδι με εβαλαν μηπως στρεσαριστηκε το μωρο.στο μηνα μας πιο πολυ καρδιοτοκογραφο κανουμε παρα υπερηχο.

Κ γω σημερα εχω ραντεβου στα απογευματινα αλλα λογικα μετα κατευθειαν μαιευτηριο

Ειρηνη με το καλο το ονομα σας!! Πως θα τη φωναζετε?

Σκεφτομαι κ εγω ονοματα αυτη την περιοδο...δε μου ερχεται τιποτα.

Της μητερας μου θα θελα κατα βαθος, αλλα φοβαμαι για διπλωματικο επεισόδιο.......

Μαλλον κ εγω 2 θα δωσω (αρκει βεβαια να βρω το πρωτο χαχαχαχα)

Οι υπολοιπες κοριτσια εχετε αποφασισει?

Καλημερα!

Εφτασε η ωρα..απο βδομαδα θα γεμισουμε μωρακια..!

Ρανια τα ξερεις.με οποιο τροπο κ να ρθει η μικρουλα,ολα να πανε καλα,να χεις καλη αναρρωση κ πανω απο ολαγερα μωρακια στην αγκαλια μας!

Ειρηνη μου μη νιωθεις τυψεις.εκανες οτι καλυτερο μπορουσες.πως μπορει να φταις εσυ για την προωροτητα;θυμωμενη επρεπε να νιωθεις που δ ειχες τη στηριξη κ τη βοηθεια που επρεπε.

Εγω σημερα εχω γιατρο.για να δουμε πως παει απο βαρος κ να κανονισουμε την καισαρικη.

Αν αργησω να μπω μην ανησυχησετε.δ νομιζω οτι θα χουμε κανενα εκτακτο.απλα με εχουν πιασει κ μενα το ορμονολογικα-ψυχολογικα μου κ ειμαι ψιλοχαλια.

Ζιλιχερ εγω στην πρωτη εκανα 3-4φορες καρδιοτοκογρραφο αφου μπηκα στο μηνα μου.ισως κανω σημερα.αυριο μπαινω στο μηνα μου!επθσης εχω κανει καποιους εκτακτους οπως τον προηγουμενο μηνα με την γαστρεντεριτιδα.

Χθες τα ειδα ολα!ειχα να κανω κτ διαδικαστικα με πολεοδομια κ ετρεχα ενα τριωρο σε δημ.υπ. Περα δωθε κ δ νομιζω οτι θα ναι κ ολα οκ κ οταν γυρισα σπιτι πονουσε ολο μου το σωμα.κυριως η μεση.τοσο πολυ που περπατουσα χειροτερα κ απο μετα την καισαρικη..!κ ολος ο πονος χτυπουσε στην κοιλια που ηταν πετρα.ευτυχως κατα το βραδακι περασε γτ ετοιμη ημουν για νοσοκομειο

Θέλει όντως προσοχή τώρα που πλησιάζουν οι μέρες. Ειδικά εμείς που πάμε για καισαρική καλό θα ήταν να μην ζορίζουμμε την κατάσταση τόσο πολύ. Εγώ έχω τέτοιες ενοχλήσεις και είμαι ανήμπορη μετά από 1,5-2 ώρες ορθοστασίας-περπατήματος.

Μπαίνω στο μήνα μου στις 3 Νοεμβρίου. Λέμε για καισαρική γύρω στις 18/11 ώστε να κολλήσουμε και σκ για να μπορέσει να λείψει ο άντρας μου από τη δουλειά του.

IRENESPYROS Φυσικά και δεν πρέπει να έχεις εσύ τύψεις. Έκανες παραπάνω από αυτά που σου αναλογούσαν, όχι λιγότερα!

RANIA Είσαι νομίζω από τις πρώτες υποψήφιες το επόμενο διάστημα... Με το καλό! :D:D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Βικακι μπες να μας πεις νεα, μη χαθεις! Και εγω εχω ξεκινησει παλι να αγχωνομαι, αλλα πλεον για αντιθετους λογους. Εχω ηδη μπει στο μηνα μου 15 μερες τωρα και δε νιωθω να ερχεται κατι. Αλλα θα ερθει που θα παει χιχιχιιχι

Να σας πω δεν περιμενα οτι θα φτασω 38 εβδομαδες...πω πω 38 εβδομαδες το λεω και δεν το πιστευω...!

Ειρηνη με το καλο το ονομα σας!! Πως θα τη φωναζετε?

Σκεφτομαι κ εγω ονοματα αυτη την περιοδο...δε μου ερχεται τιποτα.

Της μητερας μου θα θελα κατα βαθος, αλλα φοβαμαι για διπλωματικο επεισόδιο.......

Μαλλον κ εγω 2 θα δωσω (αρκει βεβαια να βρω το πρωτο χαχαχαχα)

Οι υπολοιπες κοριτσια εχετε αποφασισει?

Εμείς συζητάμε να δώσουμε το όνομα της μαμάς μου επειδή είναι κορίτσι γιατί εδώ λένε οτι τα κορίτσια είναι της μαμάς. Επειδή όμως είναι λίγο σατράπης δεν έχουμε πει τίποτα για να μην το πάρει πάνω της. :D:D:D

Τα πεθερικά μου έχουν και οι δυο το ίδιο όνομα, οπότε σε περίπτωση 2ου παιδιού θα τους καλύψουμε εύκολα.

Μου αρέσουν κι άλλα ονόματα κοριτσίστικα, αλλά προτιμώ περισσότερο να είναι κάποιο από τις οικογένειες ή για να τιμήσουμε κάποιο πρόσωπο που αγάπαμε ή αγαπήσαμε.

StW9p2.png etcKp3.png

Βικακι μπες να μας πεις νεα, μη χαθεις! Και εγω εχω ξεκινησει παλι να αγχωνομαι, αλλα πλεον για αντιθετους λογους. Εχω ηδη μπει στο μηνα μου 15 μερες τωρα και δε νιωθω να ερχεται κατι. Αλλα θα ερθει που θα παει χιχιχιιχι

Να σας πω δεν περιμενα οτι θα φτασω 38 εβδομαδες...πω πω 38 εβδομαδες το λεω και δεν το πιστευω...!

Εγώ στις μέρες σου θα κανονίζω τα κεράσματα του ζαχοραπλαστείου. χαχαχα

StW9p2.png etcKp3.png

Θέλει όντως προσοχή τώρα που πλησιάζουν οι μέρες. Ειδικά εμείς που πάμε για καισαρική καλό θα ήταν να μην ζορίζουμμε την κατάσταση τόσο πολύ. Εγώ έχω τέτοιες ενοχλήσεις και είμαι ανήμπορη μετά από 1,5-2 ώρες ορθοστασίας-περπατήματος.

Μπαίνω στο μήνα μου στις 3 Νοεμβρίου. Λέμε για καισαρική γύρω στις 18/11 ώστε να κολλήσουμε και σκ για να μπορέσει να λείψει ο άντρας μου από τη δουλειά του.

IRENESPYROS Φυσικά και δεν πρέπει να έχεις εσύ τύψεις. Έκανες παραπάνω από αυτά που σου αναλογούσαν, όχι λιγότερα!

RANIA Είσαι νομίζω από τις πρώτες υποψήφιες το επόμενο διάστημα... Με το καλό! :D:D:D:D

Ρανια η επομενη λες εε?? Ρανια ακους? Ψηφιστε και κερδιστε χαχαχα

Κανονικα παντως σαν ΠΗΤ παει η Ισαβελλα και εγω...

Ουφ...

Διαφημίσεις

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ Π ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙΜΕΡΕΣ ΝΑ Π ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΛΕΣ. ΒΙΚΗ Μ ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΣΥ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΙΑ Κ Η ΜΑΜΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ.

ΖΙΛΙΧΕΡ Μ ΣΕ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΡΑΠΗ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ Κ ΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΠΕΘΕΡΑ Κ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΗΡΕ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ Η ΜΠΕΜΠΑ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΜΑ ΜΙΑ Μ ΕΓΩ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ ;)

Δε δινω το ονομα της πεθερας τον κ@λο της να χτυπαει κατω!!! Να σκασει και να φαει τα λυσακα της!!!

Μωρέ, ας είναι τα μπεμπάκια καλά κι ας πάρουν όποιο όνομα να΄ ναι! Την χάρη τους να μην πάρουν μόνο! χαχαχα

StW9p2.png etcKp3.png

Κοριτσια καλημερα!!!!!!!!!ΜΟΝΟ καλα θα ειναι τα νεα απο δω και στο εξης!!!!!η καθε ΜΑΝΟΥΛΑ αγαπαει τα παιδια της.καισαρικη-φυσιολογικος μητρικο-φορμουλα δεν εχει σημασια.ειναι χαζομαρες μερικων να τα διαχωριζουν.τι σημαινει δηλαδη οτι αν γεννησεις με καισαρικη δεν αγαπας το παιδι σου;;;;ή εαν του δωσεις ξενο δεν σε ενδιαφερει και το κανεις;;;;;για ονομα του θεου.

εκεινο που μετραει ειναι να κραταμε ολες οι μανες γερα παιδια στα χερια μας.και να ειμαστε καλα και εμεις φυσικα.ολα τα αλλα και ολοι οι "γυρω"καλοθελητες να πανε να ............!!!!!!!!!φτανει πια!!!!!!

Τα εχω παρει γιατι ειχα πανω στη συρταριερα ενα μπιμπερο απλυτο μεν και μου λεει η πεθερα μου προχθες.τι το θες αυτο;;;;πετα το!ΝΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!!!δεν σχολιαζω τπτ αλλο περι αυτου.αλλαξα 150000χρωματα απ τα νευρα μου!!!!!και μετα σου λενε μεινε ηρεμη.

Εγω ρην αλλη δευτερα εχω γιατρο.ποναω ομως λιγο.με πονανε και τα ποδια μου μεχρι το γονατο.κατα τα αλλα καλα!!!

Μωρέ, ας είναι τα μπεμπάκια καλά κι ας πάρουν όποιο όνομα να΄ ναι! Την χάρη τους να μην πάρουν μόνο! χαχαχα

Αν πάρουν τη "χαρη" τους καηκαμε!! Αλλα το ονομα της δε το δινω! δε το δινω! δε το δινω...! (οπως λεγαμε και στο νηπιο χαχαχαχα)

Σοβαρα τωρα δε θα μπορουσα καν να το φωναζω το παιδακι μου ετσι...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...