Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοιλουμπες!!

Βικη περαστικα σου!

Ρανια βουρ για αγιασμο!

Μαμμυ μακρια απο τοξικα ατομα!

Ειρηνη καλη επιστροφη, μας ελειψες κ εμας! Ολα θα στρωσουν σιγα σιγα!!

Εμεις ποναμε αλλα δε γενναμε...

Ολο κατι πονακια φευγαλεα χαμηλα απο κατω, ακαθοριστα, ολο σα πονακια περιοδου εντονα αλλα οχι συστηματικα(σημερα με επιασε 6:40 ενα εντονο και ξυπνησα μετα τιποτα)...Ολο κατι νιωθω εκει κατω...

Επισης το στηθος μου παρατηρω, ενω ειχε καπως ξεφουσκωσει τους 2-3 τελευταιους μηνες, εχει παλι ξεκινησει να πρηζεται και να ψιλοποναει κιολας...!

Τι ειναι ολα αυτα?? Μηπως πλησιαζει η ωρα τελικα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοιλουμπες. .. Εμείς σήμερα δεν είμαστε καλά.Δεν έφαγε το γεύμα των 5 έκανε εμετό στις 8 το επόμενο.βάλαμε όρο για να τραβηξουμε τις μυξουλες .είναι μπουκομενος και αρχίσαμε τη φόρμουλα. Δεν τον φτάνει το γάλα μου..είμαι πολύ στεναχοριμενη. Θα σκάσω κορίτσια!!τόσο καιρό έβγαζα με το θήλαστρο και του έδινα τώρα που είναι σπίτι δεν έχω γάλα? !!!! Γιατί??

Καλημέρα κοιλουμπες. .. Εμείς σήμερα δεν είμαστε καλά.Δεν έφαγε το γεύμα των 5 έκανε εμετό στις 8 το επόμενο.βάλαμε όρο για να τραβηξουμε τις μυξουλες .είναι μπουκομενος και αρχίσαμε τη φόρμουλα. Δεν τον φτάνει το γάλα μου..είμαι πολύ στεναχοριμενη. Θα σκάσω κορίτσια!!τόσο καιρό έβγαζα με το θήλαστρο και του έδινα τώρα που είναι σπίτι δεν έχω γάλα? !!!! Γιατί??

Ιζαμπελα σου εχω στειλει πμ, δες το πριν το αφησεις, ειναι κριμα πραγματικα!

Με τη φορμουλα σιγουρα θα μειωθει πραγματικα η παραγωγη..

καλημέρα, Izambella μας! ο εμετός πιστεύω είναι και από τις μυξούλες. Προσπάθησε να του κάνεις καλές πλύσεις με φυσιολογικό ορό απευθείας με την αμπούλα. όσο για το γάλα σου, ειλικρινά πιστεύω ότι έχεις γάλα αρκετό για τον μικρούλη και το πλέον ενδεδειγμένο τώρα είναι να μιλήσεις με μια/ένα σύμβουλο θηλασμού. Στην περιοχή σου βλέπω αυτούς:

1. Δημητρίου Μαρία Παιδίατρος, MD, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC Βενιζέλου 28 Λάρισα Τηλ.: 2410252111 6944585558 [email protected], και

2. Καραθανάση Αναστασία Παιδίατρος, MD, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC Νικηταρά 24, 41221, Λάρισα Tηλ.: 2410284410, 6977730440 pediatrikionline.blogspot.com , [email protected] (Πηγή: http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/08/ibclc.html#ixzz4NzDDgZvh).

Rania Όντως πολύ στρεσαρίστηκες! Από ό,τι είδα όμως στο πινακάκι μας, πλησιάζει η πολυπόθητη μέρα! :D

IRENESPYROS Σας εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα να πηγαίνει η μπεμπούλα!

Εμένα ο άντρας μου έχει αρχίσει να αγχώνεται και μου λέει συχνά πυκνά μήπως μπορούμε λίγο να το καθυστερήσουμε και να γεννηθεί η μικρή 1-2 μήνες μετά...

StW9p2.png etcKp3.png

καλημέρα, Izambella μας! ο εμετός πιστεύω είναι και από τις μυξούλες. Προσπάθησε να του κάνεις καλές πλύσεις με φυσιολογικό ορό απευθείας με την αμπούλα. όσο για το γάλα σου, ειλικρινά πιστεύω ότι έχεις γάλα αρκετό για τον μικρούλη και το πλέον ενδεδειγμένο τώρα είναι να μιλήσεις με μια/ένα σύμβουλο θηλασμού. Στην περιοχή σου βλέπω αυτούς:

1. Δημητρίου Μαρία Παιδίατρος, MD, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC Βενιζέλου 28 Λάρισα Τηλ.: 2410252111 6944585558 [email protected], και

2. Καραθανάση Αναστασία Παιδίατρος, MD, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC Νικηταρά 24, 41221, Λάρισα Tηλ.: 2410284410, 6977730440 pediatrikionline.blogspot.com , [email protected] (Πηγή: http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/08/ibclc.html#ixzz4NzDDgZvh).

Rania Όντως πολύ στρεσαρίστηκες! Από ό,τι είδα όμως στο πινακάκι μας, πλησιάζει η πολυπόθητη μέρα! :D

Ευχαριστώβ

IRENESPYROS Σας εύχομαι κάθε μέρα και καλύτερα να πηγαίνει η μπεμπούλα!

Εμένα ο άντρας μου έχει αρχίσει να αγχώνεται και μου λέει συχνά πυκνά μήπως μπορούμε λίγο να το καθυστερήσουμε και να γεννηθεί η μικρή 1-2 μήνες μετά...

Ευχαριστώ!!!

Ειρήνη βαστά γερά και τελειώνει η ταλαιπωρία σας!!κουράγιο. Σας σκέφτομαι συνέχεια!!!να πεις στη κορακλα σου πως την αγαπάμε και τη σκεφτόμαστε όλοι!!'

Ζιλ. ..Αλήθεια Ο άντρας σου έχει δώσει άλλη διάσταση στην έννοια "Προγραμματισμένος τοκετός "..

Διαφημίσεις

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ Κ ΕΝΩ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΓΑΛΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Μ ΤΡΑΒΟΥΣΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑ Κ ΜΙΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΣΤΑΓΟΝΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΘΗΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΕΡΧΟΤΑΝΕ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΕΝΤΟΝΟΥ ΣΤΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΕΝΑΧΟΡΗΘΗΚΑ Κ ΣΤΡΕΣΑΡΙΣΤΗΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Μ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΓΑΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ Κ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ.

Ειρήνη μου, με το καλό να βγει η μικρούλα κι όταν ηρεμήσεις ξαναβάλτη πάνω στο στήθος σου. Αν δεν έχεις πάρει χάπια που κόβουν το θηλασμό, μπορεί να επαναγαλακτίσεις γιατί είσαι ακόμα στις πρώτες 6 εβδομάδες, όπου ορμονικά το σώμα παράγει γάλα (σχεδόν) από μόνο του. Είναι φυσικό πάντως μετά από τέτοιο σοκ να σου κοπεί. Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά και γρήγορα να την πάρετε σπίτι σας!

Izambella, κατʼ αρχάς μίλα με τον/την παιδίατρο του μπεμπάκου για τον εμετό, που δε φαντάζομαι βέβαια ότι είναι κάτι ανησυχητικό… Για το γάλα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις μια απ' τις συμβούλους θηλασμού οπωσδήποτε και γρήγορα. Στο υπόσχομαι, αν δείξεις προσήλωση στο στόχο και για λίγο διάστημα να του δώσεις φόρμουλα, δεν παθαίνει τίποτα το μωρό. Διατήρησε για αρχή την υπάρχουσα παραγωγή, προοδευτικά την αυξάνεις με το θήλαστρο και τον βάζεις και στο στήθος για να μάθει όσο μεγαλώνει και δυναμώνει να θηλάζει απευθείας. Είναι δουλειά δύσκολη, το ξέρω αλλά κι εγώ ένιωθα τύψεις που είχε μπει εντατική και μόνο αυτό με παρηγορούσε. Ότι του 'δινα δικό μου γάλα. Μόνο που κόλωσα και δεν τον ζόρισα να μάθει στο στήθος. Γιατί είναι ζόρι για το μωρό, όταν έχει βολευτεί με το μπιμπερό και δεν άντεχα να τον βλέπω να κλαίει. Τώρα βέβαια το έχω μετανιώσει γιατί αν τα είχα καταφέρει, θα τον είχα θηλάσει για 2 χρόνια σίγουρα.

Ράνια, τι να πω πια; Τουλάχιστον να περνάνε γρήγορα…

Εμείς, να χτυπήσω ξύλο δηλαδή, καλά πάμε και έχω αρχίσει να ανυπομονώ ιδιαίτερα. Άντε, 10 και σήμερα! Παρεμπιπτόντως, σήμερα με ρωτήσανε 2 φορές αν έχω δίδυμα! Όχι στο δρόμο, στο μαιευτήριο. Ένας γυναικολόγος άλλος και η προϊσταμένη! Κιλά έχω πάρει 9. Αλλά η αρχικοιλουμπάρα σπάει κάθε ρεκόρ!...

2016.pnghHGHp3.png

Κοριτσια μου γυρισαμε κι εμεις απο τον γιατρο. Η μικρη 2976 γρ και ειμαστε πλεον ετοιμοι. Την κυριακη παω παλι καρδιοτοκογραφο και δευτερα παλι γιατρο. Κανα δυο πραγματα που ειπαμε με τον γιατρο για τα πονακια που εχω και μαλλον για να μην παρουμε ρισκο θα παω τελικα για καισαρικη. Την αλλη δευτερα θα ξερω σιγουρα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσια μου γυρισαμε κι εμεις απο τον γιατρο. Η μικρη 2976 γρ και ειμαστε πλεον ετοιμοι. Την κυριακη παω παλι καρδιοτοκογραφο και δευτερα παλι γιατρο. Κανα δυο πραγματα που ειπαμε με τον γιατρο για τα πονακια που εχω και μαλλον για να μην παρουμε ρισκο θα παω τελικα για καισαρικη. Την αλλη δευτερα θα ξερω σιγουρα.

ΡΑΝΙΑ Μ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ Σ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ.

Καλημέρα κοιλουμπιτσες!!

Ειρηνη μου και εμας στα μαθηματα μας ειχαν πει οτι το έντονο στρες μπορει να κοψει την παραγωγη..Κριμα, σημασια εχει βεβαια η μπεμπα να μεγαλωνει και να δυναμωνει ειτε με μητρικο ειτε με φορμουλα. Και να ειναι ηρεμη και υγιης οπως και η μανουλα.

Αν και θα ηθελα πολυ να θηλασω, αν δε μας κατσει με τιποτα δε θα αφησω φυσικα το μωρο μου να βασανιζεται και να πειναει.

Δεν υπαρχει χειροτερος οδηγος απο το "κολλημα"...

Ρανια ετοιμη κ εσυ!! Εγω Πεμπτη εχω γιατρο και καρδιοτοκογαφο, αλλα αν η μπεμπα παραμενει ψηλα δε βλεπω φως... Αντε να δω τι θα μας πει...

Διαφημίσεις

Ειρηνη μου το ξερεις καλυτερα απο μενα πως ο θηλασμος δεν μεγσλωνει παιδια! Σε πεθαινουν αυτες οι ορμονοτυψεις βεβαια. Εδω ειχα τυψεις εγω που θηλασα το γιο μου 22 μηνες. Αλλα θα στο πω οπως το λεω σε μενα τωρα. Χεστηκες αν και ποσο θα θηλασεις αρκει να εισαι εσυ καλα ψυχολογικα ωστε να μπορεις να φροντισεις τα παιδακια σου.Μαμα μια μου παει περασε. Σε λιγο το δοανακι μας θα γραφει μονο γεννητουρια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειρηνη μου το ξερεις καλυτερα απο μενα πως ο θηλασμος δεν μεγσλωνει παιδια! Σε πεθαινουν αυτες οι ορμονοτυψεις βεβαια. Εδω ειχα τυψεις εγω που θηλασα το γιο μου 22 μηνες. Αλλα θα στο πω οπως το λεω σε μενα τωρα. Χεστηκες αν και ποσο θα θηλασεις αρκει να εισαι εσυ καλα ψυχολογικα ωστε να μπορεις να φροντισεις τα παιδακια σου.Μαμα μια μου παει περασε. Σε λιγο το δοανακι μας θα γραφει μονο γεννητουρια!

Ετσι!! Αντε να δουμε ποια θα εχει σειρα...!!! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ ΙΖΑΜΠΕΛΑΣ ΜΑΣ.

ΡΕΝΙΕ Μ ΚΟΝΤΕΨΕΣ Κ ΕΣΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙ ΟΥΤΕ Π ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Μ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΔΙΚΗ Σ ΣΕΙΡΑ ΟΥΤΕ Π ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕ Κ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ.

ΡΑΝΙΑ Μ ΘΑ Σ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ Μ Κ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Τ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΘΕΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ.

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΝΗ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Κ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ ΙΖΑΜΠΕΛΑΣ ΜΑΣ.

ΡΕΝΙΕ Μ ΚΟΝΤΕΨΕΣ Κ ΕΣΥ 10 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΕΡΑΚΙ ΟΥΤΕ Π ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΛΥΚΙΑ Μ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΔΙΚΗ Σ ΣΕΙΡΑ ΟΥΤΕ Π ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΡΟΤΕ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΜΠΕΔΩΣΕ Κ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΗΣΕΣ.

ΡΑΝΙΑ Μ ΘΑ Σ ΠΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ Μ Κ ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Τ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ ΠΡΟΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΘΕΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΩΡΑ Κ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΩ ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ.

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΓΑΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΝΗ.

Κατι τετοιες βλακειες κανω κι εγω. Για αυτο τους εχω απομακρυνει ολους!!!! Με το καλο το ονοματακι σας! Πολυ ωραιο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα κοιλουμπιτσες!!

Ειρηνη μου και εμας στα μαθηματα μας ειχαν πει οτι το έντονο στρες μπορει να κοψει την παραγωγη..Κριμα, σημασια εχει βεβαια η μπεμπα να μεγαλωνει και να δυναμωνει ειτε με μητρικο ειτε με φορμουλα. Και να ειναι ηρεμη και υγιης οπως και η μανουλα.

Αν και θα ηθελα πολυ να θηλασω, αν δε μας κατσει με τιποτα δε θα αφησω φυσικα το μωρο μου να βασανιζεται και να πειναει.

Δεν υπαρχει χειροτερος οδηγος απο το "κολλημα"...

Ρανια ετοιμη κ εσυ!! Εγω Πεμπτη εχω γιατρο και καρδιοτοκογαφο, αλλα αν η μπεμπα παραμενει ψηλα δε βλεπω φως... Αντε να δω τι θα μας πει...

Στον καρδιοτοκογράφο από ποια εβδομάδα μας βάζουν;

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...