Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Εννοειται πως θα τα καταφερεις.εισαι προετοιμασμενη κ ενημερωμενη!μη φοβασαι.δ ειναι τοσο σοβαρο προβλημα.ειναι ετσι ο μηχανισμος του θηλασμου που οι απλα επιπεδες θηλες δ εμποδιζουν σε τπτ.ειδικα αν τη βοηθας στην αρχη πιανοντας το στηθος ετσι ωστε να βγαινει προς τα εξω η θηλη ειναι υπεραρκετο

Οκ! ☺ θα περιμένω λίγο ακόμα με τη νιπλέτα.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουλες και μωρακια καλημερα και απο εμας!!!!!!

Το βραδυ δεν βολευομουν πουθενα στο κρεβατι.ζητημα να εχω κοιμηθει 3-4ωρες συνολο.ειχα και κατι πονακια αμυδρα!

εσεις;τα νεα σας;εχετε βαρυνει πολυ;

οσον αφορα το θηλασμο εγω την παλευω διαβαζοντας ιντερνετ και βλεποντας βιντεο αλλα στην πραξη θα δειξει.θελει πολυ επιμονη και υπομονη και σιγουρα αν βρω τα δυσκολα θα απευθυνθω σε καποιον αρμοδιο που να ξερει!!!δεν εχω κανει μαθηματα και το μετανιωσα για να ειμαι ειλικρινης!!το μωρο θα το παρω στο δωματιο πρωτα ο θεος να γεννηθει καλα!!!

Οσο περνανε οι μερες εχω λιγο αγχος αλλα ενα σημαντικο ειναι οτι νιωθω πολυ ασφαλεια με τον γιατρο και θελω να παραμενω ψυχραιμη και να τον ακουω.

αυτα απο εμας!;)καλη κυριακη να εχουμε!και μια καλυτερη εβδομαδα για ολες.

Λετε να εχουμε κανα γεννητουρακι;;;;;;;;αχ παναγια μου!!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

JhFkp2.png

Καλημερα!εγω εδω με μπουκωμα κ λαιμα..ποναει ολο μου το σωμα.ναδω ποτε θα τελειωσω τις δουλειες.επρεπε να ετοιμασω τα βρεφικα αμεσως μετα τη μετακομιση που ειχα κουραγιο..παντως εχω βαρυνει παρα πολυ..ουτε ορεξη για βολτα δ εχω..

Προχθες το βραδυ κοιμηθηκαμε χαλια.οταν ειμαι αρρωστη δ ξεκολλαει απο πανω μου η μικρη.ευτυχως χθες γυρισε στο κρεβατακι της κ ειχαμε ολοι καλο υπνο.

Μεχρι πριν μια βδομαδα κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο κ κρεβατι ολααυτα τα δυο χρονια.πηραμε στρωμα για ενα μονο που ειχαμε,τηνεβαλα εκει κ εχει παει πολυ καλα!μη φοβηθειτε την συγκοιμιση ολα τα παιδακια θα φυγουν απο το κρεβατι της μαμας κτου μπαμπα τελικα.

Ανυπομονω για τον υπερηχο της τριτης να δω βαρος κ να κανονισουμε την καισαρικη!

Ρανια;3μερες εχεις να φανεις..!

Καλημέρα κορίτσια!!! Πώς είστε? Εμείς πήγαμε στο γιατρό προχθές..όλα καλά μας είπε...στην 36η+w ήμασταν 2.600kgr, δεν έχει γυρίσει όμως οπότε πάμε για καισαρική το πιο πιθανό στην 39η...Κατά τ΄άλλα δεν μπορώ να ξαπλώσω,με πεθαίνουν τα πλευρά μου και κάθε 2 ώρες το πολύ σηκώνομαι για να ξεπιάνομαι, χάλια ύπνος δλδ...κατακράτηση φουλ, να φάω δεν μπορώ, αλλά από κιλά ανέβηκα στα 5 μιση. Παίρνω μισό κιλό κάθε 15 μέρες. Εκτός από τους εμετούς επέστρεψαν και οι καούρες. Και γενικά δεν είμαι στα καλά μου κι όλο γκρινιάζω. Αν και πλησιάζει ο καιρός δεν το σκέφτομαι καθόλου για να μην αγχώνομαι...Αυτά από μένα..

Διαφημίσεις

Καλημερα!εγω εδω με μπουκωμα κ λαιμα..ποναει ολο μου το σωμα.ναδω ποτε θα τελειωσω τις δουλειες.επρεπε να ετοιμασω τα βρεφικα αμεσως μετα τη μετακομιση που ειχα κουραγιο..παντως εχω βαρυνει παρα πολυ..ουτε ορεξη για βολτα δ εχω..

Προχθες το βραδυ κοιμηθηκαμε χαλια.οταν ειμαι αρρωστη δ ξεκολλαει απο πανω μου η μικρη.ευτυχως χθες γυρισε στο κρεβατακι της κ ειχαμε ολοι καλο υπνο.

Μεχρι πριν μια βδομαδα κοιμομασταν στο ιδιο δωματιο κ κρεβατι ολααυτα τα δυο χρονια.πηραμε στρωμα για ενα μονο που ειχαμε,τηνεβαλα εκει κ εχει παει πολυ καλα!μη φοβηθειτε την συγκοιμιση ολα τα παιδακια θα φυγουν απο το κρεβατι της μαμας κτου μπαμπα τελικα.

Ανυπομονω για τον υπερηχο της τριτης να δω βαρος κ να κανονισουμε την καισαρικη!

Ρανια;3μερες εχεις να φανεις..!

Βικυ μου ημασταν λιγο αθλια τις τελευταιες μερες. Κυριως την παρασκευη σαν μουτζωμενοι. Πεμπτη καρδιοτοκογραφο, παρασκευη παλι με συσπασεις. Παρασκευη παθαινει ο σκυλος μου πρωτη φορα επιληπτικη κριση! Παθαινω ενα σοκ, μετα δεν μας γνωριζε, 2ο σοκ, αγριεψε. Τωρα ολα καλα ξεκινησε αγωγη. Το βραδυ τρεχαμε παιδιατρο γιατι φαινοταν λες και ο μικρος ειχε μολυνση στο ματι. Τελικα δεν ηταν. Τιποτα. Εχθεςπροσπαθουσα να συνελθω και ειμαι λιγο πεσμενη. Αυριο εχω γιατρο. Εχω αρχισει και ανυπομονω να γεννησω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Βικυ μου ημασταν λιγο αθλια τις τελευταιες μερες. Κυριως την παρασκευη σαν μουτζωμενοι. Πεμπτη καρδιοτοκογραφο, παρασκευη παλι με συσπασεις. Παρασκευη παθαινει ο σκυλος μου πρωτη φορα επιληπτικη κριση! Παθαινω ενα σοκ, μετα δεν μας γνωριζε, 2ο σοκ, αγριεψε. Τωρα ολα καλα ξεκινησε αγωγη. Το βραδυ τρεχαμε παιδιατρο γιατι φαινοταν λες και ο μικρος ειχε μολυνση στο ματι. Τελικα δεν ηταν. Τιποτα. Εχθεςπροσπαθουσα να συνελθω και ειμαι λιγο πεσμενη. Αυριο εχω γιατρο. Εχω αρχισει και ανυπομονω να γεννησω.

Πως να μην εχεις συσπασεις με τοσα που σας συμβαινουν;κανε ενα ευχελαιο..τουλ τωρα ολα καλα;

Ρανια ευχομαι αυτα να ειναι τα τελευταια "κακα"που σας συμβαινουν!!!!!!!

Βικυ συμφωνω με το ευχελαιο που λες.εκει εχουμε φτασει.παντως υπαρχει πολυ κακια στον κοσμο.εμενα οταν με παιρνει τηλ ενα συγκεκριμενο ατομο να ρωτησει και καλα πως παω μετα ολο και κατι συμβαινει.δεν ειναι τυχαιο νομιζω.την προτελευταια φορα ειχα το θεμα με την ταχυκαρδια του μωρου.και την τελευταια φορα εχασε ο αντρας μου το πορτοφολι του οπως πληρωθηκε!!!!!!τι να πω!!!

Ιλιαννα υπομονη.σιγουρα πιστευω θα ανταμειφθουμε στο τελος με την πιο ζεστη αγκαλια του κοσμου ολου.βλεπω βιντεο με γεννες που δινει ο γιατρος το μωρο στις μανουλες και κλαιω.ζω για τη στιγμη αυτη.ποσο μαλλον να ειναι το παιδι σου!!!!!

Μαμμυ φραγη σ αυτο το προσωπο δ παιζει;

Εγω δ ειμαι πολυ της εκκλησιας αλλα με ολα αυτα που περασα στην πρωτη εγκυμοσυνη 2-3βδομαδες μετα τη γεννα ειχα κανει ευχελαιο

Διαφημίσεις

Μαμμυ φραγη σ αυτο το προσωπο δ παιζει;

Εγω δ ειμαι πολυ της εκκλησιας αλλα με ολα αυτα που περασα στην πρωτη εγκυμοσυνη 2-3βδομαδες μετα τη γεννα ειχα κανει ευχελαιο

Αυτο το προσωπο ειναι απο το σοι του αντρα μου.δεν ειχαμε ποτε σχεσεις.απο οταν εμαθε για το μωρο-στον 5ο μηνα σκεψου-εκανα το λαθοςκαι ειπα σε ερωτηση καθε ποτε εχεις γιατρο: παω καθε δυο βδομαδες και παιρνει τηλ.τοση αγαπη μου εχει;;;;;;;;;;;;τοσο καψα να μαθει πως ειμαστε;;;;;;;τι να σου πω!!!!!και ερχομαι και σε πολυ δυσκολη θεση γιατι προσπαθουν χρονια για ενα μωρακι και δεν θελω να νομιζει κιολας οτι να δεν τασηκωνω και τα τηλ.ειναι περιεργη φαση!!!!

Εγω εχω πει στον αντρα μου:ουτε ο ιορδανης δεν μας σωζει εμας!!!!

Αυτο το προσωπο ειναι απο το σοι του αντρα μου.δεν ειχαμε ποτε σχεσεις.απο οταν εμαθε για το μωρο-στον 5ο μηνα σκεψου-εκανα το λαθοςκαι ειπα σε ερωτηση καθε ποτε εχεις γιατρο: παω καθε δυο βδομαδες και παιρνει τηλ.τοση αγαπη μου εχει;;;;;;;;;;;;τοσο καψα να μαθει πως ειμαστε;;;;;;;τι να σου πω!!!!!και ερχομαι και σε πολυ δυσκολη θεση γιατι προσπαθουν χρονια για ενα μωρακι και δεν θελω να νομιζει κιολας οτι να δεν τασηκωνω και τα τηλ.ειναι περιεργη φαση!!!!

Εγω εχω πει στον αντρα μου:ουτε ο ιορδανης δεν μας σωζει εμας!!!!

Ναι.περιεργη φαση.εξηγειται κ ισως δικαιολογειται επειδη προσπαθουν για παιδακι

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ Μ ΦΙΛΕΣ Μ ΛΕΙΨΑΤΕ.

ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΣΑΣ Κ ΕΣΥ ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΙ Σ.

Η ΜΠΕΜΠΑ Μ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΤΕΡΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ 10ΜΛ ΓΑΛΑ Κ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ. ΙΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.

ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΨΙΛΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΒΛΕΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ Μ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΝΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΠΤ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑΜΕ Κ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΕΝΟΥΝ Η ΑΠΟΤΥΧΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑ ΜΟΝΗ Μ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ Π ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Τ ΘΕΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ Π Μ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ

Ειρηνη μου πολυ σκληρο αυτο που περνας κοροτσι μου. Τουλαχιστον περναει σιγα σιγα. Εφαγες τον γαιδαρο. Δεν θα κολλησεις στην ουρα. Εμεις ειμαστε εδω και το ξερεις!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειρηνη μου πολυ σκληρο αυτο που περνας κοροτσι μου. Τουλαχιστον περναει σιγα σιγα. Εφαγες τον γαιδαρο. Δεν θα κολλησεις στην ουρα. Εμεις ειμαστε εδω και το ξερεις!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...