Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Περαστικουλια!ελπιζω να αναρρωσεις πληρως μεχρι να ρθει η μπεμπουλα.κ γω σημερα ξυπνησα με πονολαιμο.ξεκιναω ματζουνια κ βλεπουμε..

Συσπασεις νιωθεις οπως τον προηγουμενο μηνα;

Επίσης περαστικούλια! Μακάρι να μη χρειαστεί φάρμακο κ τα ματζούνια να είναι αρκετά. Εγώ αναγκαστικά χρειάστηκα κ φάρμακα...

Από συσπάσεις δε νιώθω θα ελεγα, στο πολύ αραιο κ που, ψιλοπονακια περιοδου που κ που επισης, τιποτα το εντονο.

Μπορεί κ να ήταν η ιδεα μου συμπεραινω τελικα απο το πολυ αγχος, τωρα που χαλαρωσα κ απλα περιμένω δεν νιώθω τιποτα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης περαστικούλια! Μακάρι να μη χρειαστεί φάρμακο κ τα ματζούνια να είναι αρκετά. Εγώ αναγκαστικά χρειάστηκα κ φάρμακα...

Από συσπάσεις δε νιώθω θα ελεγα, στο πολύ αραιο κ που, ψιλοπονακια περιοδου που κ που επισης, τιποτα το εντονο.

Μπορεί κ να ήταν η ιδεα μου συμπεραινω τελικα απο το πολυ αγχος, τωρα που χαλαρωσα κ απλα περιμένω δεν νιώθω τιποτα!!

Ευχαριστω.πιστευω θα ναι αρκετα.γτ μονο πονολαιμο εχω

Ειδες;πολυ συχνο φαινομενο να χεις συσπασεις 7-8ο κ στο μηνα σου τπτ..

Ευχαριστω.πιστευω θα ναι αρκετα.γτ μονο πονολαιμο εχω

Ειδες;πολυ συχνο φαινομενο να χεις συσπασεις 7-8ο κ στο μηνα σου τπτ..

Ελα ντε...να μη μπορεις να υπολογισεις!

Οτι πει η μπεμπα μου, ας αποφασισει αυτη! :D

Και εμένα δεν με βλέπω να γενναω σύντομα.εκοψα μαγνήσιο και προγεστερονη.μονο το χάπι του θυρεοειδους παιρνω αλλά...συσπάσεις δεν έχω...πονάω αλλού.λλλ

Ξυπνάω κάθε δύο ώρες και βάζω παγάκια και αλοιφές στον ποπο...

Δράμα...σαν να γενναω από την Δευτέρα..

Πήγα και σε χειρουργό χθες...ειναι τόσο μεφαλη η αιμορροιδα που φοβήθηκε να την πειράξει.αναισθητικες κρέμες βάζω...

Ρώτησα μια γυναικολογο στα επειγοντα αν γίνεται να γεννήσω άμεσα...και μου λέει τώρα δεν γίνεται...δεν μπορείς να σπρωξεις κ καισαρική χωρίς λόγο στην Γερμανια αποκλείεται....

Δεν περπατάω γιαντι δεν μπορώ...έχω πίσω μου ένα μικρό κρουασάν..ειναι τραγική η κατάσταση μου.ολοι στο νοσοκομείο με λυπηθηκαν.

Μαμαμια είμαι ακίνητη 8 μήνες από καναπέ σε κρεβάτι...ελπίζω να μπορώ να περπατήσω από την άλλη εβδομάδα.να σημειώσω ότι δεν είναι ο πρώτος μου τοκετός.την προωροτητα φοβόμουν κ τώρα ευχομαι να βγει γρήγορα...Πώς τα φέρνει η ζωή.....

Και εμένα δεν με βλέπω να γενναω σύντομα.εκοψα μαγνήσιο και προγεστερονη.μονο το χάπι του θυρεοειδους παιρνω αλλά...συσπάσεις δεν έχω...πονάω αλλού.λλλ

Ξυπνάω κάθε δύο ώρες και βάζω παγάκια και αλοιφές στον ποπο...

Δράμα...σαν να γενναω από την Δευτέρα..

Πήγα και σε χειρουργό χθες...ειναι τόσο μεφαλη η αιμορροιδα που φοβήθηκε να την πειράξει.αναισθητικες κρέμες βάζω...

Ρώτησα μια γυναικολογο στα επειγοντα αν γίνεται να γεννήσω άμεσα...και μου λέει τώρα δεν γίνεται...δεν μπορείς να σπρωξεις κ καισαρική χωρίς λόγο στην Γερμανια αποκλείεται....

Δεν περπατάω γιαντι δεν μπορώ...έχω πίσω μου ένα μικρό κρουασάν..ειναι τραγική η κατάσταση μου.ολοι στο νοσοκομείο με λυπηθηκαν.

Μαμαμια είμαι ακίνητη 8 μήνες από καναπέ σε κρεβάτι...ελπίζω να μπορώ να περπατήσω από την άλλη εβδομάδα.να σημειώσω ότι δεν είναι ο πρώτος μου τοκετός.την προωροτητα φοβόμουν κ τώρα ευχομαι να βγει γρήγορα...Πώς τα φέρνει η ζωή.....

Έβαλες πάγο με λάδι ??Εγώ καταλαβαίνω τον πόνο σου είχα το ίδιο μετά τη γέννα για μέρες! !

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια ο μικρός προσπαθεί να φάει από το στηθος μου δεν μπορεί νευριάζει ουρλιάζει κλαίει και εγώ μάταια προσπαθώ να του βάλω στο στόμα τη θηλή!με αποτέλεσμα να γίνετε κόκκινος από τα νεύρα του !!!του δίνω μπουκάλια παλι

Ισως εχει μαθει την ευκολη ροη του μπιμπερο.προσπαθησε οταν δ ειναι πολυ πεινασμενος.επαφη δερμα με δερμα.καντε μπανακι μαζι.

Μπορεις να παρεις τα σωληνακια sns να δινεις ετσι το αντλημενο ωστε να δει οτι το στηθος εχει γαλα

Γενικα αν καποια χρειαστει να δωσει συμπληρωμα καλυτερα ειναι με εναλλακτικο τροπο σιτισης.σωληνακι,συριγγα,κουταλακι,ποτηρακι.η αν προτιμησετε μπιμπερο εχει καποια με πολυ μικρη ροη που ζοριζεται το μωρο να ρουφηξει οπως στο στηθος.ειναι κουραστικο κ γι αυτα στην αρχη

Ισως εχει μαθει την ευκολη ροη του μπιμπερο.προσπαθησε οταν δ ειναι πολυ πεινασμενος.επαφη δερμα με δερμα.καντε μπανακι μαζι.

Μπορεις να παρεις τα σωληνακια sns να δινεις ετσι το αντλημενο ωστε να δει οτι το στηθος εχει γαλα

Γενικα αν καποια χρειαστει να δωσει συμπληρωμα καλυτερα ειναι με εναλλακτικο τροπο σιτισης.σωληνακι,συριγγα,κουταλακι,ποτηρακι.η αν προτιμησετε μπιμπερο εχει καποια με πολυ μικρη ροη που ζοριζεται το μωρο να ρουφηξει οπως στο στηθος.ειναι κουραστικο κ γι αυτα στην αρχη

Αχ βρε βικη Ευχαριστώ .αν ήταν τελειομηνο το παιδι δε θα αγχονομουν τόσο.δε θέλω να χάνει θερμίδες. Προτιμώ να αντλώ και να του δίνω παρά να ζορίζεται. Είναι λεμαργος γμτ θα φαει και εμένα '!!

Επίσης οι θηλές πονάνε στην αρχή ?Μέχρι να"ψηθουν" ???

Kοιλουμπες καλημερα!

Καλο σκ να εχουμε!!

Ισαβελλα εκει στο νοσοκομειο δε σου εδωσαν κανα φαρμακο για τις αιμορροιδες?

Το καλο απο την αλλη ειναι οτι δε σε βαζουν καισαρικη ευκολα...Αμα πιασουν πονοι/σπασουν τα νερα και δε μπορεις να σπρωξεις τι γινεται ομως?

Προσπαθησε αν μπορεις να κανεις εστω ημικαθισματα στο σπιτι, βοηθαει η βαρυτητα και γινεται πιο ευκολα η εμπεδωση.

Ιzambella γιατι δεν καλεις μια συμβουλο θηλασμου να σας δει? Νομιζω θα μπορουσε να σε βοηθησει γιατι οντως ειναι λογικο ο μπεμπης τοσο καιρο να εχει συνηθισει την ευκολη ροη και να ζοριζεται στο στηθος.

Μπανακι μαζι, skin to skin και απειρες ωρες, βοηθανε πολυ μας ειχαν πει και εμας στα μαθηματα.

Η παραγωγη σου στο μεταξυ για να ρυθμιστει και να προσαρμοστει στις αναγκες του μωρου πρεπει να τον εχεις στο στηθος. Εαν αντλεις μονο πως μπορεις να ξερεις την "επιθυμητη" ποσοτητα?

Αυτα που ξερω σου λεω και που μας εμαθαν, εμπειρια δεν εχω ακομη...

Εγω χτες επιτελους πηγα μιση ωριτσα για περπατημα, περιττο να σας πω οτι με κοιτουσαν σαν εξωγηινο με τετοια τεραστια κοιλια να κυκλοφορω μονη μου...

Τι να κανω, σημερα θα με συνοδευσει ο αντρας μου και ελπιζω να μη το παει για βροχη.

Καπως παλευεται, αλλα νιωθω σαν να εχω λορδοση και να παω πισω, δυσκολευομαι να περπατησω οπως παλια...

Συν η μπεμπα κουνιεται/ αντιδρα σα να λεει "καναπε μαμα" χαχαχαχα

Αντε να δουμε...

Διαφημίσεις

Αχ βρε βικη Ευχαριστώ .αν ήταν τελειομηνο το παιδι δε θα αγχονομουν τόσο.δε θέλω να χάνει θερμίδες. Προτιμώ να αντλώ και να του δίνω παρά να ζορίζεται. Είναι λεμαργος γμτ θα φαει και εμένα '!!

Ειναι ομως 3κιλα αρκετα δυνατο για να θηλασει.μαθαινουν οτι πρεπει να κουραστου για να φανε.οπως κ με το φυσιολογικο τοκετο ζοριζονται μεν αλλα αυτο κανει καλο στα πνευμονακια τους που καθαριζουν.πρεπει να μαθει να τρωει μικροτερες ποσοτητες κ πιο συχνα γτ ετσι κανουν τα θηλαζοντα.μπορεις να του δινεις την μιση ποσοτητα να κανεις διαλλειμμα κ μετα το αλλο μισο.καλυτερα βεβαια να μη δινεις με μπιμπερο.

Ναι.ενας πονος στην αρχη ειναι αναμενομενος γτ ταλαιπωρουνται οι θηλες.οι ξανθιες κ με λευκο δερμα ισως το νιωθουν πιο εντονα.πολλες γυναικες νιωθουν κ το ανακλαστικο της καθοδου του γαλακτος.μετα το θηλασμο απλωστε λιγο γαλα στη θηλη η λανολινη.μη φορατε επιθεματα.πρεπει το στηθος να αναπνεει.πλενουμε το στηθος μονο με νερακι.αν κολλανε τα ρουχα στη θηλη κ τσουζουν μπορειτε να χρησιμοποιησετε κοχυλια(που βοηθανε κ στο σχηματισμο της θηλης).αν συνεχιζει ο πονος κοιταμε μηπως το μωρο δ πιανει καλα η εχει θεμα με το χαλινο.αλλου ειδους πονος ειναι σε ολο το στηθος σαν σπασμενα γυαλια.αυτο ειναι μυκητιαση κ θελει αλλο χειρισμο.δοκιμασε κ διαφορετικες στασεις θηλασμου μηπως πονας λιγοτερο.η θεση κατω απο τη μασχαλη βοηθαει με τις επιπεδες θηλες.μπορεις την ωρα που τρωει να κανεις κ ηπιες μαλαξεις στο στηθος να κατεβαινει πιο γρηγορα το γαλα αν εχεις μικρη ροη κ νευριαζει.προσοχη ομως να πιανεις το στηθος σαν μπεργκερ.ο αντιχειρας πανω κ τα υπολοιπα δαχτυλα ενωμενα απο κατω.οχι πιασιμο σαν τσιγαρο τη θηλα.ειναι λαθος

Επισης ιζαμπελλα εγω σου λεω απλα καποια πραγματα απο την εμπειρια μου κ οτι εχω διαβασει.στη λαρισα εχει παιδιατρο-πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου.

Εχεις κανει μεχρι τωρα θαυματα.με το γαλατακι σου κ την επιμονη του βγηκε νικητης.κ μονο που δινεις μητρικο εισαι ηρωιδα.το θηλαστρο ειναι πιο δυσκολο απο θηλασμο.

Εγω πχ με προυπηρεσια πιστευω θα τα παμε καλα με το θηλασμο.το μονο που με τρομαζει ειναι οι αλλεργιες κ μην λογω προωροτητας η χαμηλου βαρους μπλεκαμε με θηλαστρα κ παιδευομασταν τζαμπα.εσυ κ η ρεννιε που αντλουσε στο πρωτο για μενα κανατε κτ αξιοθαυμαστο.κ να σαι περηφανη για οσο καιρο κ ανκανεις αντληση!μακαρι να θηλασεις κ απευθειας.θα σου λυσει τα χερια κ το δεσιμο ειναι ακομη μεγαλυτερο

Ζιλιχερ εχεις το βιβλιο της πατσουρους;εχει καποια πραγματα για επιπεδες-εισεχουσες θηλες

Δεν το έχω πάρει. Το έψαξα, αλλά είναι εξαντλημένο στον εκδότη. Της έστειλα όμως μήνυμα στο facebook και μου απάντησε ότι ετοιμάζει νέα ανανεωμένη έκδοση αυτόν τον καιρό, αλλά αν θέλω οπωσδήποτε το παλιό βιβλίο να τηλεφωνήσω στο ιατρείο της. Είμαι εντωμεταξύ μέλος σε ένα γκρουπ στο facebook που ασχολείται με τέτοια πράγματα και στα αρχεία της ομάδας έχουν ανεβάσει αποσπάσματα του βιβλίου. Διάβασα και το σχετικό θέμα.

Η μαία μου μου έφτιαξε και μια "αντλία" από σύριγγα και 2 φορές την ημέρα κάνω κάποιες ασκήσεις για να πεταχτούν προς τα έξω. Βάζω και λανολίνη. Θα αγοράσω και κοχύλια. Έχω βρει και την σύμβουλο θηλασμού της περιοχής και, αν δω τα σκούρα, θα της τηλεφωνήσω. Θα τα καταφέρω στο τέλος, απλά θέλω να οργανωθώ κάπως. :D

Η γνωστή εταιρεία με τα θήλαστρα και την αλοιφή λανολίνης έχει ένα ειδικό μπιμπερό με θηλή που λειτουργεί σαν το μητρικό στήθος,δηλ. απαιτεί θηλαστική κίνηση για να βγει το γάλα. Σε on-line φαρμακείο το έχω δει γύρω στα 17 ευρώ. Μήπως να χρησιμοποιούσες αυτό και σιγά-σιγά να μεταβείτε αποκλειστικά στο στήθος;

Ειναι ομως 3κιλα αρκετα δυνατο για να θηλασει.μαθαινουν οτι πρεπει να κουραστου για να φανε.οπως κ με το φυσιολογικο τοκετο ζοριζονται μεν αλλα αυτο κανει καλο στα πνευμονακια τους που καθαριζουν.πρεπει να μαθει να τρωει μικροτερες ποσοτητες κ πιο συχνα γτ ετσι κανουν τα θηλαζοντα.μπορεις να του δινεις την μιση ποσοτητα να κανεις διαλλειμμα κ μετα το αλλο μισο.καλυτερα βεβαια να μη δινεις με μπιμπερο.

Ναι.ενας πονος στην αρχη ειναι αναμενομενος γτ ταλαιπωρουνται οι θηλες.οι ξανθιες κ με λευκο δερμα ισως το νιωθουν πιο εντονα.πολλες γυναικες νιωθουν κ το ανακλαστικο της καθοδου του γαλακτος.μετα το θηλασμο απλωστε λιγο γαλα στη θηλη η λανολινη.μη φορατε επιθεματα.πρεπει το στηθος να αναπνεει.πλενουμε το στηθος μονο με νερακι.αν κολλανε τα ρουχα στη θηλη κ τσουζουν μπορειτε να χρησιμοποιησετε κοχυλια(που βοηθανε κ στο σχηματισμο της θηλης).αν συνεχιζει ο πονος κοιταμε μηπως το μωρο δ πιανει καλα η εχει θεμα με το χαλινο.αλλου ειδους πονος ειναι σε ολο το στηθος σαν σπασμενα γυαλια.αυτο ειναι μυκητιαση κ θελει αλλο χειρισμο.δοκιμασε κ διαφορετικες στασεις θηλασμου μηπως πονας λιγοτερο.η θεση κατω απο τη μασχαλη βοηθαει με τις επιπεδες θηλες.μπορεις την ωρα που τρωει να κανεις κ ηπιες μαλαξεις στο στηθος να κατεβαινει πιο γρηγορα το γαλα αν εχεις μικρη ροη κ νευριαζει.προσοχη ομως να πιανεις το στηθος σαν μπεργκερ.ο αντιχειρας πανω κ τα υπολοιπα δαχτυλα ενωμενα απο κατω.οχι πιασιμο σαν τσιγαρο τη θηλα.ειναι λαθος

Βίκυ σ΄ ευχαριστούμε για τη γνώση που μας προσφέρεις. είναι όλα πολύ χρήσιμα αυτά που μας λες.

Τις προάλλες πήγα σε ένα σεμινάριο θηλασμού και μας είπε η μαία εκεί ότι όσες γυναίκες έχουν αλλεργία στο μαλλί ή ενοχλούνται, πχ. φαγούρα όταν φοράνε κάτι μάλλινο, να προσέξουν πολύ με τη λανολίνη και να προτιμήσουν κάτι άλλο, πχ. σπαθόλαδο και κεραλοιφή.

StW9p2.png etcKp3.png

Ναι.πολυ σωστο αυτο ζιλιχερ.η κεραλοιφηκανει θαυματα.κ απλο ελαιολαδο μπορειτε να βαζετε.απλα θελουν ξεβγαλμα αυτα.η κεραλοιφη κανει κ για το αλλαγμα των μωρων.

Κοριτσια αν καποια χρειαζεται κτ πουμπορει να αναλυει το βιβλιο πειτε μου να το ψαξω.το χω διαβασει πριν 2χρονια+ κ δ τα θυμαμαι αλλα τα ξαναβλεπω.κ θα προσπαθησω να τα ανεβασω η να σας τα μεταφερω αλλιως.αν ημουν σιγουρη οτιδ θα το χρειαστω σας το δανειζα κιολας

Ζιλιχερ απλα πρισεχε με τη νιπλετα μην προκαλεσεις συσπασεις.μπορεις να τα χρησιμοποιησεις κ μετα τον τοκετο.δ χρειαζεται απο τωρα.ουτε η λανολινη γτ θελουμε να "σκληραγωγηθει" το στηθος

Το θετικο ειναι οτι σε επομενο παιδι δ υπαρχει θεμα.οι θηλες ειναι πλεον καλοσχηματισμενες!

Εννοειται πως θα τα καταφερεις.εισαι προετοιμασμενη κ ενημερωμενη!μη φοβασαι.δ ειναι τοσο σοβαρο προβλημα.ειναι ετσι ο μηχανισμος του θηλασμου που οι απλα επιπεδες θηλες δ εμποδιζουν σε τπτ.ειδικα αν τη βοηθας στην αρχη πιανοντας το στηθος ετσι ωστε να βγαινει προς τα εξω η θηλη ειναι υπεραρκετο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...