Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Θα πάρουμε μάρσιπο αλλά θέλει η Φυσικοθεραπευτρια να μεγαλωσει λιγο ακομα

Και θα τον προσαρμόσει πάνω μου.λόγω πρωοροτητας θα γίνει α

Αυτό.

Επίσης ο γιος μου ανακάλυψε τη πηγή του Φαγητού του αρχίσαμε θηλασμό! !!περάσαμε τα 3 κιλά βάρος κορίτσια! !!οποία θηλασω να μου πει εχω απορίες τρελές να μου λύσει! !!

Χαχα! Ευχαριστα πραγματα. Ρωτα οτι θες! Εδω ειμαστε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, βρε Ράνια, να είσαι καλά, είχε πιαστεί η ψυχή μου για τη μπέμπα της Ειρήνης... Αν ξαναεπικοινωνήσεις, να της δώσεις τις ευχές μας και την αγάπη μας.

Της το ειπα οτι την σκεφτομαστε ολες. Εγω να δεις πως ημουν αυτες τις μερες! Ευτυχως ολα καλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Αρχικα να πω οτι χαιρομαι για την μπεμπουλα της Ειρηνης που ειναι καλα, ειχα ενα αγχος να μπω να διαβασω νεακια της και μια αγκαλια στην Ειρηνη μας που ταλαιπωρηθηκε πολυ!

Ιζαμπελλα μου μπραβο που καταφερες να τον βαλεις στο στηθος και ευχομαι να παει πολυ καλα ο θηλασμος!

Ρανια μου ελπιζω τωρα να εισαι καλα! Ο μικρος σου ειναι καθολου καυτερα?

Ζιλιχερ δε φαινεται ανησυχητικη η περιτυληξη εφοσον η κινητικοτητα της ειναι μια χαρα, το καλο ειναι οτι το ξερετε και την παρακολουθειτε πιο συχνα και αφου πηγαινατε για καισαρικη απο την αρχη δε σας χαλασε τα σχεδια!

Rennie και εσενα η μπουμπου σου διαβασα οτι τα πηγαινει μια χαρα! Πολυ ομορφα νεα! Απο εδω και περα δεν εχεις να φοβασαι τπτ! Εμεις παμε και μαζι στις μερες, 35η κλεισαμε σημερα και παμε για την 36η!

Mummy ελπιζω ψυχολογικα να εισαι καλυτερα τωρα, ολες περναμε σκαμπανευασματα με αυτες τις ορμονες ειδικα οταν δεν μπορουν να μας καταλαβουν!

Μαμα.μια και Ισαβελλα πλησιαζετε εσεις! Εφτασε ο καιρος σιγα σιγα!

Βικακι, Μαρινα και οποια αλλη εχω ξεχασει φιλακια πολλα!

Εμεις χτες πηγαμε στο γιατρο γυρω στα 2800γρ ειναι το θηριακι μου, δε μας εδειξε καθολου προσωπακι και μας γυρισε την πλατουλα, σε καποια φαση απο αριστερα πηγε δεξια και χαμπαρι δεν πηραμε, αλλαζει πλευρα με μια ευκολια! Εγω απο κιλα πλησιαζω τα +11, ελπιζω να μη βαλω πολλα ακομη γτ με πιανει μια πεινα αλλο πραγμα! Το αλλο Σαββατο λεμε να παμε και για καρδιοτοκογραφο στην κλινικη! Πλησιαζουμε και ανυπομονω πολυ!!!! Μετραω τις μερες!!!! Αυτα κοριτσια φιλακια πολλα σε ολες και στα μπεμπινια σας!

JhFkp2.png

Kαλημέρα κοιλουμπες και μπεμπακια!

Χαρηκα κ εγω με τα νεα της Ειρηνης, που η μπεμπουλα ειναι καλα, η μαμα θελει λιγο να περασει αυτη η πρωτη φαση και ελπιζω να ειναι ξανα κοντα μας συντομα.

Ειρηνη φιλακια πολλα αν διαβαζεις, την αγαπη μας!

Ziliher εμας στα μαθηματα μας ειπαν δε θελει καμια προετοιμασια...! Σκεψου εγω ειχα παρει κρεμα κ εβαζα αλλα τη σταματησα. Και εμας μας ειπαν οι ψευδοθηλες υποσυνθηκες και αν...

Ακομη και η κρεμα που πηρα για το "μετα" της med...μου ειπαν μπορει και να μη χρειαστει...επαλειψη με το ιδιο το γαλα κανει θαυματα.

Οι υπολοιπες βλεπω μεγαλωνουν κ ετοιμαζονται τα μωρακια!!

Εμεις κοριτσια ειχαμε χτες δοκτορ. Μου ειπε χαρακτηριστικα "εισαι στις μερες σου, οποτε θες γεννας" αλλα η μπεμπα ειναι ψηλα...και να ξεκινησω το περπατημα που δεν ξεκινησα ποτε λογω του κρυωματος...Η μπεμπα ειναι ηδη 3050 γρ και θα με ξαναδει την αλλη Πεμπτη 27/10 εκτος απροοπτου να δουμε εαν εχει κατεβει και να μπω στον καρδιοτοκογαφο...Αν στο μεταξυ σπασουν τα νερα μου λεει, επειδη δεν εχει εμπεδωθει υπαρχει ενδεχομενο καισαρικης!

Καλημερα!

Δοανακι πολυ ωραια νεα!

Ρεννιε μεγαλωσε κ η μικρουλα σου!

Μονο ο δικος μου θα γεννηθει τελειομηνος σαμιαμιδακι;:(

Μαμα.μια εισαι καλυτερα;περπατημα,σκαλες,σ@ξ,κ καποιες ασκησεις που βοηθανε να κατεβει

Τωρα που εκοψες φαρμακα νιωθεις να πλησιαζει ο τοκετος;

Οσο για το αν σπασουν τα νερα,μπορει αμεσως να κατεβει το μωρο.η με παρακολουθηση σε καρδιοτοκογραφο να παραμεινεις καποιες ωρες με σπασμενα νερα

Ιζαμπελλα συγχαρητηρια στο μικρο που ανακαλυψε την πηγη του γαλακτος!

Βικακι ακομη κρυωμενη ειμαι αλλα καλυτερα, σε ευχαριστω!

Μπα δε νιωθω τιποτα! Αλλωστε 1 utrogestan καθε βραδυ επερνα ολο κ ολο...

Το σιδηρο μονο συνεχιζω, μηπως να ξαναρχισω κ το ασβεστιο που λενε κ καλα οτι κανει συσπασεις...?? χαχα

Ελπιζω οτι η διαδικασια καπως να προχωραει και απλα εγω να ειμαι αναισθητη...τι να πω...

Καλημέρα κορίτσια! !έφυγε ένα τεράστια βάρος από πάνω μου με τα νέα της ειρήνης! !Την σκέφτομαι συνέχεια. Να πάρει λίγο τα πάνω της αφού το παιδι είναι καλά και να μας φιλιά στις πατούσες της!!

Εγώ βάζω το μωρό στο στήθος τώρα.πριν από κάθε γεύμα τον αφήνω τρώει ότι θέλει και όσο θέλει και συμπληρώνω με το μπουκάλι μετά δικ μου Γαλ πανταά απο αντληση !!α να δούμε θα τα καταφέρουμε? ?

Διαφημίσεις

Βικακι ακομη κρυωμενη ειμαι αλλα καλυτερα, σε ευχαριστω!

Μπα δε νιωθω τιποτα! Αλλωστε 1 utrogestan καθε βραδυ επερνα ολο κ ολο...

Το σιδηρο μονο συνεχιζω, μηπως να ξαναρχισω κ το ασβεστιο που λενε κ καλα οτι κανει συσπασεις...?? χαχα

Ελπιζω οτι η διαδικασια καπως να προχωραει και απλα εγω να ειμαι αναισθητη...τι να πω...

Περαστικουλια!ελπιζω να αναρρωσεις πληρως μεχρι να ρθει η μπεμπουλα.κ γω σημερα ξυπνησα με πονολαιμο.ξεκιναω ματζουνια κ βλεπουμε..

Συσπασεις νιωθεις οπως τον προηγουμενο μηνα;

Καλημέρα κορίτσια! !έφυγε ένα τεράστια βάρος από πάνω μου με τα νέα της ειρήνης! !Την σκέφτομαι συνέχεια. Να πάρει λίγο τα πάνω της αφού το παιδι είναι καλά και να μας φιλιά στις πατούσες της!!

Εγώ βάζω το μωρό στο στήθος τώρα.πριν από κάθε γεύμα τον αφήνω τρώει ότι θέλει και όσο θέλει και συμπληρώνω με το μπουκάλι μετά δικ μου Γαλ πανταά απο αντληση !!α να δούμε θα τα καταφέρουμε? ?

Ιζαμπελλα μπορεις να μειωνεις ενα μπουκαλι καθε 3μερες περιπου η καθε 3μερες να δινεις περιπου 30ml λιγοτερο αντλημενο

Ιζαμπελλα μπορεις να μειωνεις ενα μπουκαλι καθε 3μερες περιπου η καθε 3μερες να δινεις περιπου 30ml λιγοτερο αντλημενο

Βικη μου πρέπει να δω πόσο περίπου πίνει από το Στήθος για να το κανω αυτό

Τώρα 3 μερες πίνει περίπου 40 μλ από το Στήθος και 80 από το μπιμπερό θα κάνω 50 άρια έτοιμα στο ψυγείο το σκ να τα έχω συμπλήρωμα. Τώρα μόλις κλάψει τον βάζω πάνω και τον αφήνω να τρώει.Ότι φαει και όσο θέλει.

Πάντος βρε κορίτσια τι ειναι αυτό το πραγμα με το θηλασμό! !τρομακτικά υπέροχη εμπειρία. Εμένα τουλάχιστον με βοηθάει να ξεπεράσω λίγο τις τύψεις που έχω λόγω της προωροτητας.Γιατί δε μπόρεσα να τον γεννήσω στην ώρα του. Νιώθω ότι του προσφέρω κάτι παραπάνω με το γάλα μου.

Καλησπερα καλησπερα!!!!!!!

απο δω και περα να ακουμε μονο ομορφα νεακια!!!!!εμας ο γιατρος μας ειπε....εεεεεεεχουμε ακομη!!!!!!!κοβω και τα ουτροτζεσταν επιτελους!!!!!!!αντε να δουμε!!!!!!!και περιμενουμε!!!!!νιωθω οτι δεν περνανε οι μερες!!!!!!!

χαιρομαι που ειμαστε ολες καλα!!!!!!!:P

Βικη μου πρέπει να δω πόσο περίπου πίνει από το Στήθος για να το κανω αυτό

Τώρα 3 μερες πίνει περίπου 40 μλ από το Στήθος και 80 από το μπιμπερό θα κάνω 50 άρια έτοιμα στο ψυγείο το σκ να τα έχω συμπλήρωμα. Τώρα μόλις κλάψει τον βάζω πάνω και τον αφήνω να τρώει.Ότι φαει και όσο θέλει.

Πάντος βρε κορίτσια τι ειναι αυτό το πραγμα με το θηλασμό! !τρομακτικά υπέροχη εμπειρία. Εμένα τουλάχιστον με βοηθάει να ξεπεράσω λίγο τις τύψεις που έχω λόγω της προωροτητας.Γιατί δε μπόρεσα να τον γεννήσω στην ώρα του. Νιώθω ότι του προσφέρω κάτι παραπάνω με το γάλα μου.

Δ χρειαζεται να ξερεις ποσο πινει απο το στηθος.αυτο γενικα για ολες να ξερετε.ξερουμε οτι το μωρο ηπιε "αρκετα" για τα δικα του δεδομενα οταν αφηνει ικανοποιημενο το στηθος κ κοιμαται.κ οτι τρεφεται καλα μετρωντας πανες.6-8κατουρημενες πανες αρχικα

Καλα τα σκεφτεσαι.αν νομιζεις οτι μπορει να θελει κ αλλο μετα το συμπληρωμα μπορεις να τον ξαναβαλεις στο στηθος να καταλαβει οτι εκει εχει κ αλλο

Γλυκια μου μη νιωθεις τυψεις.τα καλυτερα του προσφερεις γενικα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...