Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημεραααα κοιλουμπαρες! !τι κάνετε? Βασικά Καλημέρα καλησπέρα έχω χάσει την έννοια του χρόνου με τούς κολικούς,να περάσει να ηρεμήσει λίγο το παιδι και η μαμά του ...

Από την άλλη ,όσο και παράδοξο και αν ακουστεί , είναι ευλογία που εχω το παιδι σπίτι με κολικούς...

Είχε καμία σας νέα από την μπεμπα ???

ετπιμασατε βαλίτσες δωμάτια κλπ? ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια! Izambella μου θα περάσουν σύντομα μην ανησυχείς. Βάζε τον μπρούμυτα στα γόνατα σου και τρίβε του με ελαιόλαδο στην κοιλίτσα. Ειρήνη ελπίζω όλα να είναι καλά με την μπέμπα! Περιμένουμε νέα σας. Εγώ έκανα ξανά αναλύσεις για αιμοσφαιρίνη και μειώθηκε κι άλλο. Μου είπαν να πάω 2 μέρες πριν την γέννα να δώσω αίμα για να το συγκρίνουν και να έχουν το ίδιο μέσα στο χειρουργείο την ώρα της γέννας. Είπα ότι θα πάω χαρούμενη να γεννήσω χωρίς άγχος αλλά τώρα αγχώθηκα πραγματικά ότι μπορεί κάτι να πάει στραβά.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημεραααα κοιλουμπαρες! !τι κάνετε? Βασικά Καλημέρα καλησπέρα έχω χάσει την έννοια του χρόνου με τούς κολικούς,να περάσει να ηρεμήσει λίγο το παιδι και η μαμά του ...

Από την άλλη ,όσο και παράδοξο και αν ακουστεί , είναι ευλογία που εχω το παιδι σπίτι με κολικούς...

Είχε καμία σας νέα από την μπεμπα ???

ετπιμασατε βαλίτσες δωμάτια κλπ? ?

Ιζαμπελλα μου εμεις που ειχαμε περασει τραγικους κολικους και παλινδρομηση 3ου βαθμου και αλλεργια στο γαλα ( ναι και στο μητρικο) ηρεμουσαμε σε ring sling αγκαλιτσα. Και οταν λεω ηρεμουσαμε το εννοω! Κοκκαλωνε στον υπνο. Αλλα παρτο αποφαση οτι θα ειναι συνεχεια αγκαλια. Λαδακια και αλλες βλακειες δεν εκαναν τιποτα. Αλλαξε τη διατροφη σου πχ οχι γαλακτοκομικα, οχι σκορδα κρεμμυδια καυτερα κτλ και μαρσιπο

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Kαλημέρα κοιλούμπες!

Ιzambella υπομονη μέχρι να περασουν οι κολικοι του μπεμπηηηη!

Ειρηνη που εισαι? τι κανει η μπεμπουλα?

Εγω ειμαι αρρωστη κοριτσια, παει περιπατο το περπατημα κ ολα, πηγα στο γιατρο και μου εδωσε καραμελες γιατο λαιμο, otrivin και depon για τον πυρετο. Δε μπορω να αναπνευσω απο τη μυτη με τιποτα, πονανε δοντια, ουλα, αυτια, λαιμος, τα παντα.

Στο μεταξυ οταν πηγα τουαλετα το πρωι ενιωσα ενα πολυ δυνατο πονο κατω σα να ανοιγει στα 2 ο τραχηλος και μετα βιας συρθηκα μεχρι το κρεββατι με πονο χαμηλα και στην κοιλια!!!

Τι ηταν παλι αυτο? Σας εχει συμβει? Μηπως εχει να κανει με την εμπεδωση? Παντως η κοιλια ειναι ψηλα σα κανονι, οπτικα παντα, αυριο να δω τι θα μας πει και ο δοκτορ...

Καλημέρα κοριτσια!σας διαβάζω αλλά που όρεξη να γράψω.υποφερω.ποναω.εχω αιμορροΐδες και είμαι 2 μέρες αυπνη...έχω εξαντληθεί...Πώς να περπατήσω;μιλάμε για πόνο.ποτε θα περάσει...έχω απελπιστεί...κλαιω

Μαμά.μια είμαστε μαζί...περαστικά σου...το μωρό μου την Δευτέρα ηταν 3200.θα ήθελα να γεννήσω στις38 γιατί φοβάμαι.εχω ζάχαρο.αλλα εδώ στη γερμανια ακόμη κ αν υπάρχει διαβήτης περιμενουν τις 40.τι να πω...αλλά πως να το επισπευσω ούτε μέχρι την τουαλέτα δεν μπορώ να πάω...

Διαφημίσεις

ΜUMMY δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα...

Μόνο κάποιος που έχει περάσει ακριβώς το ίδιο μπορεί να καταλάβει τον άλλον.ειχα μια καλη εγκυμοσυση σωματικά αλλά ψυχολογικά ας το αφήσουμε...σε καμία να μην συμβεί...κλάμα φωνές ζηλειες... Τα έβαλα με θεούς κ ανθρώπους.περιμενουμε όπως κ εσείς το μωρό...θα κάνουμε καινούρια αρχή...εύχομαι να γίνω αυτή που ήμουν πριν...δεν το πιστεύουμε ότι το πολύ σε 3εβδομάδες θα τον εχουμε αγκαλιά...όνειρο...Σου εύχομαι τα καλύτερα...και από εδώ και πέρα μόνο χαρές.

Καλημέρα κοριτσια!σας διαβάζω αλλά που όρεξη να γράψω.υποφερω.ποναω.εχω αιμορροΐδες και είμαι 2 μέρες αυπνη...έχω εξαντληθεί...Πώς να περπατήσω;μιλάμε για πόνο.ποτε θα περάσει...έχω απελπιστεί...κλαιω

Μαμά.μια είμαστε μαζί...περαστικά σου...το μωρό μου την Δευτέρα ηταν 3200.θα ήθελα να γεννήσω στις38 γιατί φοβάμαι.εχω ζάχαρο.αλλα εδώ στη γερμανια ακόμη κ αν υπάρχει διαβήτης περιμενουν τις 40.τι να πω...αλλά πως να το επισπευσω ούτε μέχρι την τουαλέτα δεν μπορώ να πάω...

Ευχαριστω Ισαβελλα, ναι μαζι παμε εμεις, δοξα το Θεο κλεισαμε και την 36+6..!

Το μωρο πλεον θα αποφασισει ποτε θα βγει, κ εγω δεν αντεχω αλλο, ποναω παντου...περιμενω να περασει η κ@λοιωση να ξεκινησω το περπατημα για να βοηθησω την κατασταση...

Πολυ καλό για αιμορροιδες ειναι το anfonet. Αλλά ψιλοακριβό. Εδω στην Ελλάδα τουλαχιστον.

Ισαβέλλα για τις αιμορροΐδες βάλε ελαιόλαδο σε Γάζα και μετα στην κατάψυξη .Μόλις γίνει πάγος βάλτο πάνω και άστο. Εμένα έτσι πέρασαν από τη γέννα.Μου την έδωσαν οι νοσοκόμες και σώθηκα! !

Είχε καμία νέα από την Ειρήνη? ???

Αχ κορίτσια μη γκρινιάζετε! !έχετε τη τύχη να περιμένετε τα μωρά σας στην ώρα τους! !

Αυτό να σκεφτείτε μόνο!!ότι θα γεννησετ και θα πάτε όλοι μαζί σπίτι! !!

Διαφημίσεις

Σιγή ασυρμάτου σήμερα...

Πού πήγατε όλες;:)

Πήγαμε στο γιατρό μας σήμερα. 2450 γρ η μπέμπα μας. Η περιτύλιξη εξακολουθεί αλλά είναι χαλαρά και δεν φαίνεται να την δυσκολεύει. Και όντως δεν την δυσκολεύει αν κρίνω από τις τούμπες που κάνει και μου τεντώνει την κοιλουμπάρα κάθε τρεις και λίγο! :D:D Υπολογίζει ο γιατρός να πάρει άλλο ένα κιλό τον επόμενο μήνα μέχρι την καισαρική. Σχεδόν σίγουρα θα με βάλει 18-20 Νοεμβρίου (γιούπι! την πετύχαμε την σκορπίνα στο τσακ! :) ). Εγώ είμαι στα +5 κιλά, οπότε και σ΄ αυτό πάμε καλά. Το σάκχαρο έχει αρχίσει τα πέφτει από μόνο του πια, οπότε μου έφυγε ένα άγχος.

Σήμερα, πήρα και την κουρτίνα του δωματίου της και από εβδομάδα (επιτέλους) θα μας στείλουν και το καρότσι.

Α, μου είπε και η μαία να αρχίσω σιγά σιγά να φτιάχνω τη βαλίτσα μου. :D

Εσείς όλα καλά; Μήπως έχει κάποιος το τηλέφωνο της Ειρήνης; Απίθανο μάλλον...

Izambella πώς τα πάτε με το θηλασμό; είναι ένα από τα άγχη μου γιατί πρέπει να κάνω μια μικρή προετοιμασία στις θηλές μου (δεν προεξέχουν καλά) και σε ένα σεμινάριο θηλασμού που πήγα στο μαιευτήριο που θα γεννήσω ανέφεραν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις λένε στις μανούλες να χρησιμοποιήσουν ψευδοθηλές. Εντωμεταξύ, κάπου διάβασα ότι δεν είναι και το καλύτερο για το μωρό (και πιθανόν ψυχολογικά ούτε για μένα) και θα προσπαθήσω να τις αποφύγω.

Σας φιλώ! Καλό βράδυ

StW9p2.png etcKp3.png

Σιγή ασυρμάτου σήμερα...

Πού πήγατε όλες;:)

Πήγαμε στο γιατρό μας σήμερα. 2450 γρ η μπέμπα μας. Η περιτύλιξη εξακολουθεί αλλά είναι χαλαρά και δεν φαίνεται να την δυσκολεύει. Και όντως δεν την δυσκολεύει αν κρίνω από τις τούμπες που κάνει και μου τεντώνει την κοιλουμπάρα κάθε τρεις και λίγο! :D:D Υπολογίζει ο γιατρός να πάρει άλλο ένα κιλό τον επόμενο μήνα μέχρι την καισαρική. Σχεδόν σίγουρα θα με βάλει 18-20 Νοεμβρίου (γιούπι! την πετύχαμε την σκορπίνα στο τσακ! :) ). Εγώ είμαι στα +5 κιλά, οπότε και σ΄ αυτό πάμε καλά. Το σάκχαρο έχει αρχίσει τα πέφτει από μόνο του πια, οπότε μου έφυγε ένα άγχος.

Σήμερα, πήρα και την κουρτίνα του δωματίου της και από εβδομάδα (επιτέλους) θα μας στείλουν και το καρότσι.

Α, μου είπε και η μαία να αρχίσω σιγά σιγά να φτιάχνω τη βαλίτσα μου. :D

Εσείς όλα καλά; Μήπως έχει κάποιος το τηλέφωνο της Ειρήνης; Απίθανο μάλλον...

Izambella πώς τα πάτε με το θηλασμό; είναι ένα από τα άγχη μου γιατί πρέπει να κάνω μια μικρή προετοιμασία στις θηλές μου (δεν προεξέχουν καλά) και σε ένα σεμινάριο θηλασμού που πήγα στο μαιευτήριο που θα γεννήσω ανέφεραν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις λένε στις μανούλες να χρησιμοποιήσουν ψευδοθηλές. Εντωμεταξύ, κάπου διάβασα ότι δεν είναι και το καλύτερο για το μωρό (και πιθανόν ψυχολογικά ούτε για μένα) και θα προσπαθήσω να τις αποφύγω.

Σας φιλώ! Καλό βράδυ

Ζιλιχερ μην ανησυχεις.ισως να μη χρειαστει ιδιαιτερη προετοιμασια.κ μενα επιπεδες ηταν αλλα μια χαρα της εβγαλε η μικρη

Ιζαμπελλα μου εμεις που ειχαμε περασει τραγικους κολικους και κιλά νδρομηση 3ου βαθμου και αλλεργια στο γαλα ( ναι και στο μητρικο) ηρεμουσαμε σε ring sling αγκαλιτσα. Και οταν λεω ηρεμουσαμε το εννοω! Κοκκαλωνε στον υπνο. Αλλα παρτο αποφαση οτι θα ειναι συνεχεια αγκαλια. Λαδακια και αλλες βλακειες δεν εκαναν τιποτα. Αλλαξε τη διατροφη σου πχ οχι γαλακτοκομικα, οχι σκορδα κρεμμυδια καυτερα κτλ και μαρσιπο

Θα πάρουμε μάρσιπο αλλά θέλει η Φυσικοθεραπευτρια να μεγαλωσει λιγο ακομα

Και θα τον προσαρμόσει πάνω μου.λόγω πρωοροτητας θα γίνει

Αυτό.

Επίσης ο γιος μου ανακάλυψε τη πηγή του Φαγητού του αρχίσαμε θηλασμό! !!περάσαμε τα 3 κιλά βάρος κορίτσια! !!οποία θηλασε να μου πει εχω απορίες τρελές να μου λύσει! !!

Κοριτσια μου η μπεμπα ειναι μια χαρα! Η Ειρηνη δεν ειναι πολυ καλα ψυχολογικα για αυτο δεν μπαινει να γραψει. Εμεις καναμε το πρωτο μας καρδιοτοκογραφημα. Εχω συσπασουλρε, ακανονιστες αλλα η μικρη μου μια χαρα! Εδειξε τον καλυτερο της εαυτο. Την δευτερα εχω γιατρο. Ησυχασα και με την Ειρηνη γιατι την ειχα μεγαλο αγχος. Οι ψευδοθηλες σε μενα ( που ειχα θεμα στο δεξι στηθος) δεν εκαναν τιποτα. Το θηλαστρο βοηθησε που χρησιμοποιησα μεσα στο νοσοκομειο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...