Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ο μικρουλης με ποιον θα μεινει;

Μη τα σκεφτεσαι απο τωρα..

Απλα να μην τα κρατατε μεσα σας.ειναι χειροτερο.να εκφραζεστε.αυτο ειναι αληθεια.πρεπει να μαστε λιγο κουκουρουκου γτ αλλιως θα τρελαθουμε η θα αρρωστησουμε

Θα δουλευω οσο μπορω απογευμα.οποτε να μπορει να τον κραταει ο πατερας του.αυτη ειναι η αρχικη σκεψη.ας γεννηθει πρωτα με το καλο.ρε τι τραβαμε;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρα.ολα θα τα βολεψετε.να προσεχεις μετα μονο για υπερκοπωση

Ειδωμεν.......αν και δεν συγκρινω το τωρα με το πριν.δλδ πραγματικα ο μπεμπης ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που θα κανω στη ζωη μου.ισως μου δωσει κ αυτος λιγο δυναμη.;)

Τι κανει ο ομορφάντρας της παρεας? το Ξανθούλι μας? εσυ πως εισαι πλεον αν χρειαζεσαι καμια βοηθεια καπου πες μας με φαγητο η καθαριότητα πες μας, αθηνα ειμαστε κι εμεις.

Ο αντρας σου πετάει ε με τον αντρακλα σπιτι!

Εσεις εισαστε αθηνα.αλλα εγω ειμαι στα φαρσαλα και ψαχνω σπιτι στη λαρισα .

Ευχαριστώ για τη προσφορά κοπελιά μου !

Διαφημίσεις

Λοιπον ο μικρος μου περναει την μια ιωση μετα την αλλη. Για το αντιγριπικο η παιδιατροε ηταν κατηγορηματικη και θα το κανω κι εγω μολις γεννησω. Κατα τα αλλα θα κανουμε αγωγη για το ασθμα μας ενα μηνα και θα κανουμε και υπερηχο νεφρων και ουροδοχου κυστης τον αλλο μηνα για κατι πονους που εχει στην πλατουλα του! Ε να εχουμε κατι να ασχολουμαστε! Παντως εμενα κατι φαγητα σαν το παστιτσιο και το μουσακα με βολευουν πολυ γιατι εχω μετα φαγητο για 3 μερες. Εχθες και σημερα ειχα σπανακορυζο. Αυριο κοκκινιστο κοτοπουλο με το καλο. Οσον αφορα τις δουλεις στο σπιτι τα χειροτερα ειναι στην ηλικια των δυο που τα πετανεωολα κατω! Υπομονη...τα δυσκολα ερχονται!!!χαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Λοιπον ο μικρος μου περναει την μια ιωση μετα την αλλη. Για το αντιγριπικο η παιδιατροε ηταν κατηγορηματικη και θα το κανω κι εγω μολις γεννησω. Κατα τα αλλα θα κανουμε αγωγη για το ασθμα μας ενα μηνα και θα κανουμε και υπερηχο νεφρων και ουροδοχου κυστης τον αλλο μηνα για κατι πονους που εχει στην πλατουλα του! Ε να εχουμε κατι να ασχολουμαστε! Παντως εμενα κατι φαγητα σαν το παστιτσιο και το μουσακα με βολευουν πολυ γιατι εχω μετα φαγητο για 3 μερες. Εχθες και σημερα ειχα σπανακορυζο. Αυριο κοκκινιστο κοτοπουλο με το καλο. Οσον αφορα τις δουλεις στο σπιτι τα χειροτερα ειναι στην ηλικια των δυο που τα πετανεωολα κατω! Υπομονη...τα δυσκολα ερχονται!!!χαχαχα!

Κριμα να ταλαιπωρειται ο μικρουλης κ συ μαζι..αν εχετε κ ασθμα λογικο να ειναι επιρρεπης.ψαξτο για ενισχυση ανοσοποιητικου

Εμενα παλι που ειναι κοριτσι κ παρθενος ολη μερα πεταμε αλλα οταν τελειωσει το παιχνιδι τα μαζευει

Βικυ μου τωρα που δεν δουλευω και δεν εχω το αγχος του ποιος θα μου τον κρατησει ας ταλαιπωρηθω δεν με νοιαζει. Αρκει να περασουμε τα ζορια τωρα και οχι μολις γεννηθει η μικρη. Για να δουμε, αν σταματησουμε με το σταθμο θα ηρεμησουμε καθολου; Τη ρωτησα για βιταμινες οπως ειχα ρωτησει και τη μικροβιολογο και τη φαρμακοποιο και ολες ειπαν οχι. Τι να πω...

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Για τπτ πιο φυσικο δ το σκεφτεσαι;τελευταια διαβαζω διαφορα για προπολη,κουρκουμα,τζιντζερ

Εχω παρει και του δινω....και περυσι καναμε και ομοιοπαθητικη. Και ειναι παιδακι που τρωει τα παντα και τρωει και πολλα φρουτα!!! Αυτο μου ελεγε και η παιδιατρος, ο σταθμος για παιδακια με ευαισθησια ειναι θεμα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας μανούλες και μπεμπάκια! Καθε φορά λέω να μπαίνω πιο συχνά για να σας παρακολουθώ καλύτερα και όλο πάλι ξεχνιέμαι και έχετε γράψει άλλες 15 σελίδες!!

Ειρήνη μου, εύχομαι γρήγορα να βγει η μπεμπούλα και κουράγιο και αισιοδοξία να έχεις.

Izambella, ο βιαστικός ο κούκλος πώς τα πάει; Να προσπαθείς όσο μπορείς να τον βάζεις στο στήθος, αν τα καταφέρει, να αφήσεις το θήλαστρο. Προτείνω βέβαια να δεις οπωσδήποτε σύμβουλο θηλασμού κυρίως για να πιάσει το στήθος ή στη χειρότερη για να διατηρήσεις όσο περισσότερο γίνεται το μητρικό γάλα αποκλειστικά. Εγώ άντεξα 7,5 μήνες. Μετά ξεκίνησα φόρμουλα και πια τα παράτησα. Δεν άντεχα άλλο και κυρίως δεν άντεχε και ο μικρός να κάθεται και να με κοιτάει να αρμέγω με τις ώρες... Πάντως , όσο μπορείς, να ξυπνάς να αντλείς οπωσδήποτε τη νύχτα. Πακέτο το ξέρω αλλά είναι η πιο σημαντική άντληση για την παραγωγή σου.

Ράνια, όλα τα παιδάκια αρρωσταίνουν στο σταθμό. Είναι ο συγχρωτισμός και η έλλειψη αντισωμάτων που φταίει. Έτσι χτίζεται όμως σιγά σιγά το ανοσοποιητικό. Αν τρώει φρούτα και λαχανικά κάποιος, παίρνει όλες τις βιταμίνες που χρειάζονται. Να μην αρρωσταίνει όμως στο σταθμό είναι πολύ απίθανο, δυστυχώς...

Στα δικά μας η μικρή μου έχει φτάσει 2700 πια και θα έλεγα ότι είμαι αρκετά πιο ήρεμη. Σε κάτι λιγότερο από 3 εβδομάδες θα κάνει την επίσημη εμφάνιση! Και πρώτη φορά ο γιατρός στο doppler κατάφερε και την έβγαλε 3D φωτό! Είναι μαγουλού και έχει λέει πολλά μαλλιά! Εγώ μια φορά δεν έχω καούρες πάντως. Είμαι βέβαια περίεργη αν θα της μείνουν τα μαλλάκια ή θα βγει φαλακρή. Πολύ μου αρέσει, καθόμαστε και τη χαζεύουμε και ο γιος μου σηκώνει όλο τη μπλούζα μου για να τη δει! Σκέφτομαι κι αυτόν τον καημένο τι φρίκη θα φάει και λίγο στεναχωριέμαι. Τουλάχιστον η μπαμπακίαση που έχει ελπίζω ότι θα βγει σε καλό!

Φιλιά σε όλες και μόνο καλά νέα εφεξής! Εντάξει; Τέλος οι αγωνίες, έλεος!

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...