Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Οχι δεν του δινω, θα παμε σημερα παιδιατρο. Τεταρτη πεμπτη πυρετος ΠΣΚ απυρετοι και εχθες παλι 39.5. Τι να πω!

Τουλαχιστον να μην σε κολλησει ρε γμτ.τι να πω!!!!!και ξερω απ τον μικρο της αδερφης μου εινναι ζορι να εχουν πυρετο.ταλαιπωρουνται τα μικρα!!!!εδω μονοι μας ειμαστε και μας φταινε ολα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα παλι με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου.και ο λογος βεβαια ειναι οτι δεν εχω πλεον δυναμεις για τα βασικα.ο αντρας μου δουλευει.και τι να του πω το απογευμα που σχολαει;κατσε μγειρεψε να φαμε;ενω ειμαι σπιτι ολη μερα;;;;;;χθες που δεν δουλευε και εκατσε μαγειρεψε και επλυνε στο χερι οσα δεν χωρουσαν πλυντηριο πιατων.αν ηταν η μανα μου κοντα ξερω οτι θα ειχα μεγαλη βοηθεια.ντρεπομαι να φωναξω τη γυναικα για καθαρισμα.ντρεπομαι.με το ζορι φτιαχνω ενα φαι και μαζευω γυρω γυρω ο.τι μπορω!!!!!!!αλλα ολο αυτο με εχει ριξει ψυχολογικα.μπορει να σας ακουγεται χαζο αλλα δεν ξερω.νιωθω μονη μου.και δεν το δειχνω στη μανα μου στο τηλ και γενικα στους δικους μου γτ δεν θελω να τους στεναχωρω.

Η πεθερα μου δε ουτε καν.ερχεται πινει τον καφε της και φευγει κυρια!!και οταν της ειπε ο γιος της να κανει τπτ η απαντηση της:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Θα σας κανονισω τη γυναικα που καθαριζει και στο δικο μου!οκ.το ξερω.δεν ειναι υποχρεωμενη.

Εμενα παλι με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου.και ο λογος βεβαια ειναι οτι δεν εχω πλεον δυναμεις για τα βασικα.ο αντρας μου δουλευει.και τι να του πω το απογευμα που σχολαει;κατσε μγειρεψε να φαμε;ενω ειμαι σπιτι ολη μερα;;;;;;χθες που δεν δουλευε και εκατσε μαγειρεψε και επλυνε στο χερι οσα δεν χωρουσαν πλυντηριο πιατων.αν ηταν η μανα μου κοντα ξερω οτι θα ειχα μεγαλη βοηθεια.ντρεπομαι να φωναξω τη γυναικα για καθαρισμα.ντρεπομαι.με το ζορι φτιαχνω ενα φαι και μαζευω γυρω γυρω ο.τι μπορω!!!!!!!αλλα ολο αυτο με εχει ριξει ψυχολογικα.μπορει να σας ακουγεται χαζο αλλα δεν ξερω.νιωθω μονη μου.και δεν το δειχνω στη μανα μου στο τηλ και γενικα στους δικους μου γτ δεν θελω να τους στεναχωρω.

Η πεθερα μου δε ουτε καν.ερχεται πινει τον καφε της και φευγει κυρια!!και οταν της ειπε ο γιος της να κανει τπτ η απαντηση της:ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!! Θα σας κανονισω τη γυναικα που καθαριζει και στο δικο μου!οκ.το ξερω.δεν ειναι υποχρεωμενη.

Μη στεναχωριεσαι μαμμυ μου.ειναι λογικο να χεις βαρυνει.κ που νιωθεις μονη κ θες τη μαμα σου κοντα.δ ειναι κακο νατο πεις αυτο.ουτε να πεις στον αντρα σου οτι ουτε φαγητο δ μπορεις να κανεις.αν μια μερα κανεις κτ κατσαρολας,λαδερο,οσπριο,κοκκινιστα κανε για δυο μερες.κ μη νττεπεσαι να παρεις γυναικα για καθαρισμα

Και το καλυτερο απ ολα;;;;;;;;με πηρε η γυναικα τηλ αυτη και μου ειπε:μου ειπε η πεθερα σας να ερθω αυριο πρωι.και δεν ηξερα τι να της πω της γυναικας.δεν με ενημερωσε φυσικα.τι να λεμε τωρα;;;;;10 χρονια κλεισαμε μαζι με τον γιο της και δεν μου εχει πει ποτε:μιλα μου στον ενικο!της μιλαω στον πληθυντικο βρε κοριτσια!!!!!λες και κραταμε κανενα πριγκηπικο πρωτοκολλο.ελεος δλδ.αλλα το γεγονος οτι χωνεται το ειχε ανεκαθεν.και να τονισω οτι δεν εξαρτωμαστε οικονομικα απο αυτην.μη θεωρηθει οτι μου πληρωνει κτ στο σπιτι.και τωρα που σταματησα λιγο τη δουλεια να ηρεμησω μου σπαει τα νευρα.δεν θα επρεπε(λεω εγω)να μου πει οτι την τριτη θα ερθει γυναικα στο σπιτι ΜΟΥ να καθαρισει;;;;;;;;με τον αντρα μου δεν το εχω συζητησει.λεω μολις τελειωσει τη δουλεια.αλλα τι φταιει κ αυτος;;;;;;

Μη στεναχωριεσαι μαμμυ μου.ειναι λογικο να χεις βαρυνει.κ που νιωθεις μονη κ θες τη μαμα σου κοντα.δ ειναι κακο νατο πεις αυτο.ουτε να πεις στον αντρα σου οτι ουτε φαγητο δ μπορεις να κανεις.αν μια μερα κανεις κτ κατσαρολας,λαδερο,οσπριο,κοκκινιστα κανε για δυο μερες.κ μη νττεπεσαι να παρεις γυναικα για καθαρισμα

Η μανα μου μπορει να κατσει 15μερες.και δεν της λεω να ερθει τωρα γτ προτιμω να ερθειμε το καλο οταν γεννηθει το μωρο,πρωτα ο θεος!συνηθως μαγειρευω κτ κ αν μεινει το τρωμετην μεθεπομενη.αλλα κουραζομαι.και φυσικα ουτε ειναι λυση να παραγγελνουμε καθε μερα.οχι μονο απο οικονομικης αποψης.απο το θεμα οτι δεν γινεται να τρεφομαι με ετοιμο φαι τωρα!οποτε;;;;;τι επιλογες εχω;;;;;;

Διαφημίσεις

Η μανα μου μπορει να κατσει 15μερες.και δεν της λεω να ερθει τωρα γτ προτιμω να ερθειμε το καλο οταν γεννηθει το μωρο,πρωτα ο θεος!συνηθως μαγειρευω κτ κ αν μεινει το τρωμετην μεθεπομενη.αλλα κουραζομαι.και φυσικα ουτε ειναι λυση να παραγγελνουμε καθε μερα.οχι μονο απο οικονομικης αποψης.απο το θεμα οτι δεν γινεται να τρεφομαι με ετοιμο φαι τωρα!οποτε;;;;;τι επιλογες εχω;;;;;;

Καλα εννοειται πως επρεπε να συνεννοηθει μαζι σου για τη γυναικα.στον αντρα σου να το πεις.τυπου ερωτηση μηπως κανονισε αυτος με τη μαμα του.

Εννοω δ ειναι κακο να εκφρασεις στη μαμα σου οτι θα θελες να ερθει.αφου δ γινεται για πολυ καλυτερα μετα με το μωρο.

Εγω δ εχω θεμα.ρυζι-μακαρονια θα τα κανει οταν ερθει.κανω απλα φαγητα.κοτοπουλο-σνιτσελ-μπιφτεκια στο φουρνο.μπιφτεκια παιρνω ετοιμα απο το κρεοπωλειο.κ παιρνω κ σφολιατες κ κανω διαφορες πιτες.πολυ βολικο με μια σαλατα.

Μummy εχουμε βαρυνει πλεον δεν ειμαστε για μαγειρεματα πολλα πολλα...

Και εγω για 2 μερες φτιαχνω κατι, σιγα μη καθομαι καθε μερα.

Και παραγγελνουμε κιολας αλλα μεχρι 1-2 φορες την εβδομαδα! Δε μπορω να ζησω χωρις σουβλακια και πιτογυρα, το παραδεχομαι!!

Το πιο σπαστικο ειναι το συμμαζεμα μετα, πλυσιμο κατσαρολες, ταψια κλπ.

Οσο για την πεθερα συμφωνω δεν ειναι υποχρεωμενη να κανει κατι αυτη, αλλα απο που κ ως που κανονιζει χωρις τον ξενοδοχο?

Στις απαιτησεις παντως ειναι πρωτες οι ατιμες! Μερικες-μερικες, δεν θελω να τις παρει ολες το ποταμι! Αν και θα σωζονταν πολλα σπιτακια!

Καλα εννοειται πως επρεπε να συνεννοηθει μαζι σου για τη γυναικα.στον αντρα σου να το πεις.τυπου ερωτηση μηπως κανονισε αυτος με τη μαμα του.

Εννοω δ ειναι κακο να εκφρασεις στη μαμα σου οτι θα θελες να ερθει.αφου δ γινεται για πολυ καλυτερα μετα με το μωρο.

Εγω δ εχω θεμα.ρυζι-μακαρονια θα τα κανει οταν ερθει.κανω απλα φαγητα.κοτοπουλο-σνιτσελ-μπιφτεκια στο φουρνο.μπιφτεκια παιρνω ετοιμα απο το κρεοπωλειο.κ παιρνω κ σφολιατες κ κανω διαφορες πιτες.πολυ βολικο με μια σαλατα.

Καλα μη φανταστεις οτι κανω μουσακα.δεν υπαρχει περιπτωση.συνηθως φτιαχνω κιμα,ομελετες, ή οτιδηποτε μπαινει σε χυτρα.και το βραδυ και εμενα μπορει να βρασει ρυζι ή μακαρονια.τεσπα.πολυτιμες οι συμβουλες σου.υπαρχουν φορες που πελαγωνω με τοσο ασημαντα πραγματα.απο την αλλη δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια.αλλα με πειραζει ο σταρχιδισμος.ειδικα απο ανθρωπους που τους εχω σεβαστει μεχρι τωρα.να μου πεις?ΠΡΟΒΛΗΜΑ σου αυτο.δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι σαν κ σενα.

Μummy εχουμε βαρυνει πλεον δεν ειμαστε για μαγειρεματα πολλα πολλα...

Και εγω για 2 μερες φτιαχνω κατι, σιγα μη καθομαι καθε μερα.

Και παραγγελνουμε κιολας αλλα μεχρι 1-2 φορες την εβδομαδα! Δε μπορω να ζησω χωρις σουβλακια και πιτογυρα, το παραδεχομαι!!

Το πιο σπαστικο ειναι το συμμαζεμα μετα, πλυσιμο κατσαρολες, ταψια κλπ.

Οσο για την πεθερα συμφωνω δεν ειναι υποχρεωμενη να κανει κατι αυτη, αλλα απο που κ ως που κανονιζει χωρις τον ξενοδοχο?

Στις απαιτησεις παντως ειναι πρωτες οι ατιμες! Μερικες-μερικες, δεν θελω να τις παρει ολες το ποταμι! Αν και θα σωζονταν πολλα σπιτακια!

Μα το συμμαζεμα μετα ειναι το πιο δυσκολο.δεν εχω θεμα σιγα σιγα να μαγειρεψω.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

Κατσε να ερθει ο καλος μου αλλα δεν θα της κανω τη χαρη να τσακωθω μαζι του.δεν του το εχω πει στο τηλ για να καλμαρω λιγο πρωτα.

Αμα το ελεγχεις ειναι το καλυτερο, και οντως κερδισμενη βγαινεις!

Εγω τελευταια δεν τα καταφερνω παντα αν και νομιζω τα πηγαινα καλυτερα παλιοτερα.

Δεν ασχολουμουν κ ειχα βρει την ηρεμια μου αλλα μια οι ορμονες, μια καποιες προσφατες συμπεριφορες...ποσο να αντεξω!

Δεν τρεφω σεβασμο, ουτε ευγενικα συναισθηματα για μερικα ατομα, τι να κανω...

Και η διπλωματια δεν ειναι το ατου μου.

Διαφημίσεις

Αμα το ελεγχεις ειναι το καλυτερο, και οντως κερδισμενη βγαινεις!

Εγω τελευταια δεν τα καταφερνω παντα αν και νομιζω τα πηγαινα καλυτερα παλιοτερα.

Δεν ασχολουμουν κ ειχα βρει την ηρεμια μου αλλα μια οι ορμονες, μια καποιες προσφατες συμπεριφορες...ποσο να αντεξω!

Δεν τρεφω σεβασμο, ουτε ευγενικα συναισθηματα για μερικα ατομα, τι να κανω...

Και η διπλωματια δεν ειναι το ατου μου.

Δεν ειναι τα ευγενικα συναισθηματα το θεμα.απλα προσωπικα μιλωντας εχω τσακωθει απειρες φορες στο παρελθον χωρις ουσιαστικα να υπαρχει θεμα μεταξυ μας αλλα απο το γεγονος οτι εφταιγαν αλλοι,αλλαξα ρωτα και του περναω οτι θελω με τον δικο μου τροπο.ε μα!!!!ειχα βαρεθει η δολια να φαινομαι εγω η κακια και η σκροφα!!!!!:mrgreen:αν τον παρω τωρα στο τηλ και φωναζω δεν θα βγαλουμε ακρη και φαινομαι και τρελη.οποτε;;;;;;;θα του ανακοινωσω ομορφα κ ωραια αφου φαει.μη του κοψω την ορεξη.

Καλα μη φανταστεις οτι κανω μουσακα.δεν υπαρχει περιπτωση.συνηθως φτιαχνω κιμα,ομελετες, ή οτιδηποτε μπαινει σε χυτρα.και το βραδυ και εμενα μπορει να βρασει ρυζι ή μακαρονια.τεσπα.πολυτιμες οι συμβουλες σου.υπαρχουν φορες που πελαγωνω με τοσο ασημαντα πραγματα.απο την αλλη δεν ειμαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια.αλλα με πειραζει ο σταρχιδισμος.ειδικα απο ανθρωπους που τους εχω σεβαστει μεχρι τωρα.να μου πεις?ΠΡΟΒΛΗΜΑ σου αυτο.δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι σαν κ σενα.

Μια ιδεα ειναι πχ να κρατησεις τσιγαρισμενο κιμα σε ψυγειο η καταψυξη κ να βγαλεις αλλη μερα για γεμιστα η μακαρονια η κιμα με πουρε στο φουρνο κ τυρια(σαν μουσακας ειπε ο αντρας μου)

Στα λεω με ολη την καλη διαθεση γτ μετα με το μωρο θα ναι πιο δυσκολα.το πρωτο διμηνο κυριολεκτικα μαγειρεψα 5φορες κ δ επλυνα καμια πιατα μετα για κανενα διμηνο ακομη δουλειες μονο οταν ηταν ο αντρας μου σπιτι να κραταει τη μικρη

Αν θυμαμαι καλα θα γυρισεις κ γρηγορα στη δουλεια..

Οταν εσυ σεβεσαι λογικο να σπαζεσαι οταν ο αλλος χωνεται

Για το χαμο μετα σωτηριο το πλυντηριο πιατων

Εγω μετατο παιδι δ εχω υπομονη με τους αλλους.ακομη κ με τον αντρα μου.επειδη στη μικρη πρεπει να λεω κτ 100φορες θελω στους ενηλικες να το λεω μια.κ φυσικα με ενοχλουν οι παρεμβασεις για το παιδι.γενικα πλεον κραταω αποστασεις παρολο που δ εχει γινει κτ τραγικο.κ το ριχνω στο ακαταλογιστο

Μια ιδεα ειναι πχ να κρατησεις τσιγαρισμενο κιμα σε ψυγειο η καταψυξη κ να βγαλεις αλλη μερα για γεμιστα η μακαρονια η κιμα με πουρε στο φουρνο κ τυρια(σαν μουσακας ειπε ο αντρας μου)

Στα λεω με ολη την καλη διαθεση γτ μετα με το μωρο θα ναι πιο δυσκολα.το πρωτο διμηνο κυριολεκτικα μαγειρεψα 5φορες κ δ επλυνα καμια πιατα μετα για κανενα διμηνο ακομη δουλειες μονο οταν ηταν ο αντρας μου σπιτι να κραταει τη μικρη

Αν θυμαμαι καλα θα γυρισεις κ γρηγορα στη δουλεια..

Οταν εσυ σεβεσαι λογικο να σπαζεσαι οταν ο αλλος χωνεται

Για το χαμο μετα σωτηριο το πλυντηριο πιατων

Εγω μετατο παιδι δ εχω υπομονη με τους αλλους.ακομη κ με τον αντρα μου.επειδη στη μικρη πρεπει να λεω κτ 100φορες θελω στους ενηλικες να το λεω μια.κ φυσικα με ενοχλουν οι παρεμβασεις για το παιδι.γενικα πλεον κραταω αποστασεις παρολο που δ εχει γινει κτ τραγικο.κ το ριχνω στο ακαταλογιστο

Ασε!!!!το μετα αποφευγω να το σκεφτω!!!!!ναι θα πρεπει ιανουαριο ξανα δουλεια.και μετα πως να μην εχω ταχυκαρδια;;;;;;;την υγεια μας να χουμε που λενε.αλλα για να την εχουμε πρεπει να ειμαστε στον κοσμο μας.τι να πω!πορευομαστε με ο.τι εχουμε.

Ο μικρουλης με ποιον θα μεινει;

Μη τα σκεφτεσαι απο τωρα..

Απλα να μην τα κρατατε μεσα σας.ειναι χειροτερο.να εκφραζεστε.αυτο ειναι αληθεια.πρεπει να μαστε λιγο κουκουρουκου γτ αλλιως θα τρελαθουμε η θα αρρωστησουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...