Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ιζαμπελλα μου δεν ειναι απολυτο οτι ειναι απο το γαλα. Θα μπορουσε να ειναι και καποιο ενδονοσοκομειακο μικροβιο που αργησε να φανει. Αν και για να ξερουν ολα τα κοριτσια που δεν θα θηλασουν, το γαλα εμποριου δεν ειναι αποστειρωμενο. Εχει παρα πολλα μικροβια και ουσιαστικα αποστειρωνεται απο το βρασμενο νερο που ριχνουμε για να το αραιωσουμε.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ιζαμπελλα μου δεν ειναι απολυτο οτι ειναι απο το γαλα. Θα μπορουσε να ειναι και καποιο ενδονοσοκομειακο μικροβιο που αργησε να φανει. Αν και για να ξερουν ολα τα κοριτσια που δεν θα θηλασουν, το γαλα εμποριου δεν ειναι αποστειρωμενο. Εχει παρα πολλα μικροβια και ουσιαστικα αποστειρωνεται απο το βρασμενο νερο που ριχνουμε για να το αραιωσουμε.

Το ξερω ρανια .απλά αρνούμαι να το πιστέψω! !!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Σας έχει τύχη όταν είναι αλλαγή εβδομάδας να έχετε λευκά πηχτα υγρά; είναι φυσιολογικο;

Σε κάθε αλλαγή εβδομάδας, προσωπικά αισθανόμουν κάτι, πχ. άλλαζαν οι κινήσεις του μωρού, κάποια πονάκια διαφορετικά, φουσκωματάκια κτλ. Διαφοροποίηση σε υγρά δεν είχα. Μήπως παίρνεις utrogestan?

Με το καλό το μωράκι σου!

StW9p2.png etcKp3.png

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ Μ ΕΔΕΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΠΧ ΕΤΡΩΓΕ 8 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 6 Η 7 ΦΟΡΕΣ Κ ΕΤΡΩΓΕ Κ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ.

Ειρηνη μην ακους οδηγιες θηλασμων ανα τριωρο. Δεν ισχυει πλεον. Ο γιος μου ειναι παλι με 39.5

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα και καλη εβδομάδα!!

Ειρηνη πως παει η μπεμπουλα??

Λενια εγω δεν ενιωθα καμια αλλαγη, αλλα τα υγρα μου αυξηθηκαν παρα πολυ οταν ξεκινησα να παιρνω 1 utrogestan καθε βραδυ κολπικα.

Ευτυχως τελος και το utrogestan, απο το Σαββατο!

Ρανια περαστικα σας!

Και εγω αρρωστη ειμαι, με κρυωμα, ευτυχως δεν εχω πυρετο, αλλα σερνομαι απο αδυναμια, ζαλιζομαι, δεν μπορω να αναπνευσω και ποναει και ο λαιμος..

Καλησπέρα!

Σας έχει τύχη όταν είναι αλλαγή εβδομάδας να έχετε λευκά πηχτα υγρά; είναι φυσιολογικο;

Εγω εχω συνεχεια λευκα πηχτά υγρα οχι μονο σε αλλαγη του μηνα... Και γενικα εχω υγρα απο κατω αυξημένα φοραω συνεχεια σερβιέτακι.

Μην ανησυχεις ειναι οι ορμονες εχεις κ τρια μπουμπούκια παντως ολα αυτα τα μικρα πραγματάκια να τα σημειώσεις κ οταν πας γιατρο να τον ρωτάς.να εισαι κι εσυ ησυχη.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Το ξερω ρανια .απλά αρνούμαι να το πιστέψω! !!!

Τι κανει ο ομορφάντρας της παρεας? το Ξανθούλι μας? εσυ πως εισαι πλεον αν χρειαζεσαι καμια βοηθεια καπου πες μας με φαγητο η καθαριότητα πες μας, αθηνα ειμαστε κι εμεις.

Ο αντρας σου πετάει ε με τον αντρακλα σπιτι!

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Ρανια περαστικα για τον μικρο.του δινεις αντιβιωση;θελει πολυ προσοχη αυτος ο καιρος.μια ζεστη μια κρυο.και κυκλοφορουν ιωσεις.

Μαμα περαστικα και για σενα.

Οχι δεν του δινω, θα παμε σημερα παιδιατρο. Τεταρτη πεμπτη πυρετος ΠΣΚ απυρετοι και εχθες παλι 39.5. Τι να πω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...