Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπερα καλησπερα!!!!

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μωρακια!!!!

Τι υπεροχος καιρος για σπιτακι;;;;;;;;;αν και βγηκα το πρωι για δουλειες,γυρισα σπιτι,μαγειρεψα και ξεραθηκα μετα!!!!!

Τωρα θα πιω λιγο καφεδακι και θα σηκωθω:rolleyes:(δεν θελω καθολου)να ψιλομαζεψω νεροχυτη απλυτα.ευτυχως εχω και για το βραδυ φαι οποτε να μπω να λουστω και να κανω ενα μπανιο μετα.

βαλιτσα δεν εφτιαξα αλλα μεχρι παρασκευη θα την κλεισω πιστευω!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

IRENESPYROS.............29/9/2016... 2200γρ

Ρανια μου για σενα!!!! Το ζητησες και το εχεις!!!! Ελπιζω απο εδω και περα τα μωρακια μας να ερχονται στην ωρα τους αντε και ελαχιστες μερες πιο μπροστα για εμας τις ανυπομονες!!! Ας μπουμε ολες με το καλο στο μηνα μας!!!:D

JhFkp2.png

Υποτιθεται ποσταρα μηνυμα το πρωι..που χαθηκε;

Γεια σας!τι κανετε;

http://www.skroutz.gr/s/3629064/Vican-Cer8-Senzazzz-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-24%CF%84%CE%BC%CF%87.html

Μαμα.μια αυτα ειναι.εχει κ του κορρε.διαβασε συστατικα,ρωτα φαρμακοποιο κ παιδιατρο.εμεις δ τα χρειαστηκαμε πριν το εξαμηνο.

Ρανια εχεις απολυτο δικιο.πολυ συχνα χρησιμοποιουν οι ψυχολογοι το παραδειγμα με τη νεα συζηγο.

Εγω θα προσπαθησω να την ενταξω στη βοηθεια.κ θα χω τον μικρο στο μαι ται για να εχω ελευθερα χερια

Η δικια μου με τα αλλα μωρα παντως ειναι πολυ καλη.ακομη κ βρεφος 40ημ που ειδε μιλουσε σιγα μην το ξυπνησει κ το χαιδευε απαλα.ειναι ψυχοπονιαρα κ μητρικη φιγουρα.επισης το δωρο που θα της παρει ο αδρρφος της ειναι ενα μινι μαι ται για να εχει αυτη την κουκλα της

Mama mia μπηκε το επιδομα σε μενα. Βικυ μου δεν το ηξερα οτι το χρησιμοποιουν οι ψυχολογοι! Κι εγω θα εχω το μαρσιπο. Σκεφτηκα για mai tai αλλα δεν ξερω αν θα εχει διαφορα με ring sling!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλησπέρα κοιλουμπες!!τι κάνετε? ?μπαίνετε σιγά σιγά στο μήνα σας λογικά! !κορίτσια δεν έχω χρόνο ούτε να αναπνεύσω. Είμαι μόνη και τρέχω για όλα.Δεν μου φτάνει και το γάλα έχω τρελαθεί. Δε θέλω να αρχίσω φόρμουλα. Θέλω το μητρικό για το μπέμπη! !!

Ειρήνη τι κάνει η μπέμπα? Πώς είναι? ?

Διαφημίσεις

Ρινγκ σλινγκ εχω.δ βολευε την ιωαννα γτ δ ηθελε να ειναι κουκουλωμενη.μετα το εξαμηνο που στηριζοταν κ ειχα εξω χερια-ποδια το βολευτηκαμε.wrap ηθελα αλλα μου φαινεται δυσκολο.εχεις καποιο ηδη;

Αυτο εχω συνεχεια στο μυαλο μου οποτε θα προσπαθησω να αποφυγω κουβεντες που δ θα ηθελα να ακουσω.πχ:θα εχεις μικρο αδερφακι να παιζεται(δευτερη συζηγο να σε βοηθαει στις δουλειες)επειδη σε αγαπαμε πολυ αποφασισαμε να κανουμε κ δευτερο παιδακι(φαντασου το απο τη μερια του συζηγου:twisted: )κ φαντασου πως νιωθουν..μια νεοτερη,ομορφοτερη δευτερη συζηγο που ολοι ερχονται να τη γνωρισουν,της κανουν κοπλιμεντα κ δινουν σημασια μονο σε κεινη.κ σου λενε εσενα να μη ζηλευεις γτ εισαι μεγαλη!σοκ!

Καλησπέρα κοιλουμπες!!τι κάνετε? ?μπαίνετε σιγά σιγά στο μήνα σας λογικά! !κορίτσια δεν έχω χρόνο ούτε να αναπνεύσω. Είμαι μόνη και τρέχω για όλα.Δεν μου φτάνει και το γάλα έχω τρελαθεί. Δε θέλω να αρχίσω φόρμουλα. Θέλω το μητρικό για το μπέμπη! !!

Μιλα με συμβουλο να παρεις τπτ για αυξηση παραγωγης.συνεχιζεις ανα τριωρο να βγαζεις με νοσοκομειακο θηλαστρο;βαζεις κ στο στηθος το μικρο;εστω για το ερεθισμα;

Kαλησπερα κοιλουμπες!!

Βικη ευχαριστω θα ρωτησω και θα το ψαξω κ αλλο. Εμας εχει παλιο κουνουπια ρε γαμωτο!

Ρανια με το καλο να το χαρεις, θα δω κ εγω τι εχει γινει γιατι το χαρτι με την αποφαση το εχω αλλα αυτους στο τηλ δε τους βρισκεις με τιποτα.

Ιζαμπελα απ οσο εχω μελετησει, αν δε φτανει το γαλα, χρειαζεται το μωρο στο στηθος για να δωσει το ερεθισμα για παραγωγη. Ισως ειναι και καποιο αλμα αναπτυξης του μπεμπουλη. Συμφωνω κ εγω μιλα με ειδικο, κριμα ειναι.

Κοριτσια ερωτηση κρισεως, οσες ψωνισατε πραγματα για το μωρο, τα εξαρτηματα που πλενονται τα βγαλατε και τα πλυνατε ή δεν πειραζει?

Εννοω τα υφασματινα μερη του καροτσιου, ποδοσακος, καθισμα αυτοκινητου.

Ναι.οτι βγαινει στο πλυντηριο με βρεφικο απορρυπαντικο.οτι δ βγαινει με σφουγγαρακι κ λιγο απορρυπαντικο η μωρομαντηλα η πανακι με ξυδι.να τα αφησεις να στεγνωσουν καλα μετα πχ μπαλκονι με ηλιο.εγω θα τα περασω με ατμοκαθαριστη

Ναι.οτι βγαινει στο πλυντηριο με βρεφικο απορρυπαντικο.οτι δ βγαινει με σφουγγαρακι κ λιγο απορρυπαντικο η μωρομαντηλα η πανακι με ξυδι.να τα αφησεις να στεγνωσουν καλα μετα πχ μπαλκονι με ηλιο.εγω θα τα περασω με ατμοκαθαριστη

Ok thanks! Τωρα που χαλασε ο καιρος το θυμηθηκα κ εγω :rolleyes:

Διαφημίσεις

Δ πειραζει.ολο κ θα χει καμια μερα ηλιο.εγω εχω κ το στεγνωτηριο κ ησυχασα.

Παντως κ με βαση τη λιστα εσυ κ η ρανια θα στε ισως οι επομενες

Ετσι!! αντε να δουμε ποια μπεμπα θα σκασει μυτη πρωτη!! :D

Η δικια μου θελω 8 μερες ακομη να πιασει το στοχο 36+6 :D

Ρινγκ σλινγκ εχω.δ βολευε την ιωαννα γτ δ ηθελε να ειναι κουκουλωμενη.μετα το εξαμηνο που στηριζοταν κ ειχα εξω χερια-ποδια το βολευτηκαμε.wrap ηθελα αλλα μου φαινεται δυσκολο.εχεις καποιο ηδη;

Αυτο εχω συνεχεια στο μυαλο μου οποτε θα προσπαθησω να αποφυγω κουβεντες που δ θα ηθελα να ακουσω.πχ:θα εχεις μικρο αδερφακι να παιζεται(δευτερη συζηγο να σε βοηθαει στις δουλειες)επειδη σε αγαπαμε πολυ αποφασισαμε να κανουμε κ δευτερο παιδακι(φαντασου το απο τη μερια του συζηγου:twisted: )κ φαντασου πως νιωθουν..μια νεοτερη,ομορφοτερη δευτερη συζηγο που ολοι ερχονται να τη γνωρισουν,της κανουν κοπλιμεντα κ δινουν σημασια μονο σε κεινη.κ σου λενε εσενα να μη ζηλευεις γτ εισαι μεγαλη!σοκ!

Ααα ωραια! Χαχα!, οσον αφορα το μει ται σκεφτομουν κι εγω να παρω αστερακι. Παντως το ring sling το βολευτηκα πολυ στο γιο μου μεχρισ περιπου 18 μηνων, μονο εκει κοιμοταν. Απλως πιστευω το μει ται θα ειναι πιο χρησιμο για να ειναι ευκολο να εχω ελευθερα και τα 2 χερια και να κραταω και τον μικρο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Θα βγαζεις πιο συχνα γαλα, πχ καθε μιαμιση ωρα. Θα παρεις και χαπακια μαγια μπυρας, θα τρως σουπες και πολυ νερο. Θα αυξηθει η παραγωγη. Δοκιμασες να τον θηλασεις απευθειας???? Μολις τα κιλα του ειναι καλα δοκιμασε και μπυρα χωρις αλκοολ. Η μπυρα αυξανει το γαλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...