Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Kαλησπερα κοριτσια και μπεμπακια!!

Ειρηνη οι ζηλιες φαινεται καλα κρατουν οταν ερχεται νεο μωρακι, το εχω ακουσει απο πολλες γνωστες...Αλλα σε αυτη τη μεταβατικη φαση ειναι και λογικο. Ομως σημασια εχουν πλεον μονο οι ομορφες στιγμες της οικογενειας σας στην οποια προστεθηκε η μικρη κουκλιτσα.

Bικη τα εχω ευτυχως ολα ετοιμα, μονο οι δουλειες του σπιτιου μενουν πισω...

Η βαλιτσα ειναι κλειστη να μη σκονιζεται, όταν ερθει η ωρα θα βαλω και τα πραγματα της τελευταιας στιγμης. Τα ρουχαλακια πλυμμενα κ αυτα. Ο βαρυς εξολπισμος κ αυτος περιμενει (κουνια, καροτσι κλπ). Ελπιζω να μην εχω ξεχασει σοβαρα πραγματα. Ααα την κουνουπιερα, εμεις εχουμε κουνουπια αρκετα δυστυχως κ δεν αστιευονται καθολου!! Οτι αλλο εχω ξεχασει πιστευω βρισκεται στην πορεια.

Ziliher στην επομενη εγκυμοσυνη με το καλο θα κοιταξω κ εγω να παρω απλο χαπακι ασβεστιου. Τωρα τα φαγαμε τα ψωμια μας...

Μαρινα περαστικα σου.

Εγω κοριτσια σημερα δεν ειμαι στα καλα μου γενικα και κυριως ψυχολογικα, εχουν συμβει και διαφορα και μετα απ ολα αυτα με εχουν πιασει πονακια περιοδου...

Κανονικα θα επρεπε να χαιρομαι που μπηκα στο μηνα μου κ συντομα θα ξεμπερδεψω αλλα χιλια δυο αγχη με εχουν καταβαλλει..Αν δεν ειχα το μονιμο αγχος να πανε ολα καλα ως το τελος, θα προτιμουσα να εχω αρκετες εβδομαδες ακομη μπροστα μου. Ξαφνικα νιωθω ότι δεν ειμαι ετοιμη!!!!!!!

Θα ηθελα να τακτοποιησω εκκρεμοτητες και μετα μονο να καθομαι να ηρεμω και να την περιμενω ...

Συν ολων αυτων εχω μια μονιμη εξαντληση χωρις να κανω τιποτα σχεδον.

Ελπιζω να φταινε οι ορμονες και συντομα να δω τα πραγματα αλλιως...

Αφου τα εχεις ετοιμα ηρεμησε.μια μερα ξεσκονισε,την αλλη σκουπισε,την αλλη το μπανιο.τα πιατα καταλαβαινω θελουν καθημερινα.ας μεινουν λιγο πισω.ας φωναξετε μια γυναικα τις μερες που θα εισαι στο νοσοκομειο να σου κανει ενα καλο καθαρισμα

Προσεχε αν βαλεις την κουνουπιερα μην εγκλωβιστει κανενα μεσα,θα την κανουν σουρωτηρι!καλυτερα κτ αυτοκολλητα στην κουνια η σιτρονελα πχ στο χωλ εξω απο το δωματιο

Ναι καλη μου οι ορμονες ειναι.κ το αγχος κ που νιωθεις οτι θες κ αλλο χρονο κ τα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα..αλλα ηρεμησε για να μην εχεις κ πονακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό ήταν... μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό μας. Η μπέμπα σήμερα 2.100 γρ. - προγραμματίζουμε την καισαρική μας μεταξύ 16-19 Νοεμβρίου.

Άρχισαν να με τρώνε τα φίδια γιατί μας είπε ότι τυλίχτηκε ο ομφάλιος λώρος στο λαιμό της. Ο γιατρός βέβαια μου είπε να μην ανησυχώ, αλλά να την παρακολουθώ. Ουφ...

StW9p2.png etcKp3.png

Αυτό ήταν... μόλις γυρίσαμε από τον γιατρό μας. Η μπέμπα σήμερα 2.100 γρ. - προγραμματίζουμε την καισαρική μας μεταξύ 16-19 Νοεμβρίου.

Άρχισαν να με τρώνε τα φίδια γιατί μας είπε ότι τυλίχτηκε ο ομφάλιος λώρος στο λαιμό της. Ο γιατρός βέβαια μου είπε να μην ανησυχώ, αλλά να την παρακολουθώ. Ουφ...

Λογικα θα γυρισει και θα αμοληθει αλλα ειναι μεγαλο αγχος

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μεγαλωσε η μπουμπου!εγω εχω γενεθλια στις 19!αφου το ειπε ο γιατρος να μην ανησυχεις.πολλες φορες τυλιγονται κ ξετυλιγονται

Ziliher μην ανησυχεις καθόλου. Εμένα και τα 2 μου κορίτσια ηταν τυλιγμένα με τον ομφάλιο λώρο γι' αυτό εκανα 2 καισαρικές. Ο γιατρός μου είπε είναι σαν να εχεις μια θηλιά στον λαιμό άλλα είναι τόσο στενός ο χώρος εκεί μέσα που δεν υπάρχει περίπτωση να τεντωθεί. Δεν υπάρχει λογος να ανησυχεις εφόσον θα γεννήσεις με καισαρική!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Λογικα θα γυρισει και θα αμοληθει αλλα ειναι μεγαλο αγχος
Μεγαλωσε η μπουμπου!εγω εχω γενεθλια στις 19!αφου το ειπε ο γιατρος να μην ανησυχεις.πολλες φορες τυλιγονται κ ξετυλιγονται
Ziliher μην ανησυχεις καθόλου. Εμένα και τα 2 μου κορίτσια ηταν τυλιγμένα με τον ομφάλιο λώρο γι' αυτό εκανα 2 καισαρικές. Ο γιατρός μου είπε είναι σαν να εχεις μια θηλιά στον λαιμό άλλα είναι τόσο στενός ο χώρος εκεί μέσα που δεν υπάρχει περίπτωση να τεντωθεί. Δεν υπάρχει λογος να ανησυχεις εφόσον θα γεννήσεις με καισαρική!

Οκ... :) Ευτυχώς κλείσαμε σύντομα πάλι ραντεβού (την άλλη Πέμπτη).

StW9p2.png etcKp3.png

ΖΙΛΙΧΕΡ Μ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ Η ΜΠΕΜΠΑ Μ ΗΤΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ Κ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΛΗ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ Κ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

ΡΑΝΙΑ Μ Ο ΓΙΟΣ Μ ΑΝΤΙΔΡΑ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ Τ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΔΕΡΝΕΙ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΗΤΑΝ ΓΛΥΚΟ Κ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΟ.

Ειρηνη μου θελει να τραβηξει την προσοχη.πες τα κοριτσια να τον παιζουν κ να μην ειναι μονο πανω απο την μπεμπουλα.ας ασχοληθει ο μπαμπας λιγο παραπανω μαζι του.κ αν ερθει κανεις σπιτι κ φερει δωρακι ας φερει κτ κ για το μικρο(εγω αυτο θα προτεινω σε γονεις,πεθερικα,θειους,κουμπαρια.κ θα παρω κ γω τπτ ψιλο να εχω στο σπιτι κ καλα οτι οποιος ερχεται φερνει δωρο κ σ αυτη)κ ας του δινουν κ αυτουνου σημασια.λογικο ειναι να ειναι ολοι ενθουσιασμενοι με τη μικρουλα αλλα μην ξεχναμε οτι κ αυτα μικρουλια ειναι κ μεχρι τωρα ηταν το επικεντρο

Το ξερω οτι θα φανει παραξενο, και ειναι ακομα πιο δυσκολο αφου η μικρη σου μπηκε ΜΕΝΝ αλλα συμφωνα με αυτα που διαβαζα Ειρηνη μου, και εννοειτε πως ουτε ξερω τι θα κανω εγω οταν γεννησω, αλλα ο μπαμπας πρεπει να ασχοληθει με την μικρη και εσυ με τον μεγαλο σου γιο. Οχι πολυ αγκαλια η μικρη, αν πεινανε και τα δυο πρωτα ταιζεις το μεγαλο και μετα το μωρο. Αν οι αλλοι ασχολουνται πολυ με το μικρο πες το. Ο γιος σου εχει προτεραιοτητα εδω και 2 χρονια. Δεν μπορεις να την κοψεις τωρα. Για το μωρο που δεν ξερει θα μαθει πιο ευκολα. Εχω κι εγω πολυ μεγαλο αγχος με αυτο το θεμα. Δεν θελω με τιποτα να πληγωσω το γιο μου, και δεν μου αρεσει καθολου η ατακα που λενε πολλοι "θα δυσκολευτει αλλα θα συνηθισει". Ειναι σαν να εισαι με τον συζυγο 2 χρονια καιμια ωραια πρωια ερχεται και σου λεει" ξερεις σε λιγους μηνες παντρευομαι και 2η! Θα δυσκολευτεις αλλα θα συνηθισεις!" και μετα ερχονται ολοι και λενε ποσο φοβερη ειναι η καινουρια συζυγος! Βλακεια το παραδειγμα αλλα ετσι το σκεφτομαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!

Μπεμπινια κουκλακια τι κανετε?

Ιζαμπελα που εισαι? τι κανει το μωρο μας? Ειρηνη μου, υπομονη, ζηλευει μωρε ο μικρουλης, συμφωνω με τα κοριτσια αν κ δεν εχω εμεπιρια, ξεγελασε τον οσο μπορεις οτι εχει προτεραιοτητα κ αυτος. Ολα τα παιδακια ισα ειναι φυσικα, δε το συζητω!!

Ziliher καλε πως μεγαλωσε ετσι η μπεμπα!! Μη στεναχωριεσαι με τον ομφ.λωρο, παιζει και θα ξετυλιχτει η μικρουλα!

Βικη τι ειναι αυτα τα αυτοκολλητα που μου εγραψες για τα κουνουπια? Αν μπορεις στειλε σε παρακαλω κανα link. Κανεις φανταζομαι για νεογεννητα ε?

Βεβαια θελω και την κουνουπιερα καλου κακου...

Ρανια μηπως κοιταξες για το επιδομα? εμενα ακομη δεν...(το βλεπω μεσω i bank)

Ποτε εκανες τα χαρτια? Εγω 19/9...

Εμενα ευτυχως επανηλθε η διαθεση κοριτσια, μου αρεσει και η βροχη τοσο πολυ...

Εφτιαξα και καφε ελληνικο και εφαγα και το πρωτο μου μελομακαρονο για φετος.

Υπεροχες τελευταιες μερες...

Πιστευω σε ακομη πιο υπεροχες!!

Κριση ορμονων ηταν μαλλον και περασε...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!

Μπεμπινια κουκλακια τι κανετε?

Ιζαμπελα που εισαι? τι κανει το μωρο μας? Ειρηνη μου, υπομονη, ζηλευει μωρε ο μικρουλης, συμφωνω με τα κοριτσια αν κ δεν εχω εμεπιρια, ξεγελασε τον οσο μπορεις οτι εχει προτεραιοτητα κ αυτος. Ολα τα παιδακια ισα ειναι φυσικα, δε το συζητω!!

Ziliher καλε πως μεγαλωσε ετσι η μπεμπα!! Μη στεναχωριεσαι με τον ομφ.λωρο, παιζει και θα ξετυλιχτει η μικρουλα!

Βικη τι ειναι αυτα τα αυτοκολλητα που μου εγραψες για τα κουνουπια? Αν μπορεις στειλε σε παρακαλω κανα link. Κανεις φανταζομαι για νεογεννητα ε?

Βεβαια θελω και την κουνουπιερα καλου κακου...

Ρανια μηπως κοιταξες για το επιδομα? εμενα ακομη δεν...(το βλεπω μεσω i bank)

Ποτε εκανες τα χαρτια? Εγω 19/9...

Εμενα ευτυχως επανηλθε η διαθεση κοριτσια, μου αρεσει και η βροχη τοσο πολυ...

Εφτιαξα και καφε ελληνικο και εφαγα και το πρωτο μου μελομακαρονο για φετος.

Υπεροχες τελευταιες μερες...

Πιστευω σε ακομη πιο υπεροχες!!

Κριση ορμονων ηταν μαλλον και περασε...

κοριτσι μου το ξεχασα. Θα κοιταξω αυριο αν ο καιρος εινα λιγο καλυτερος. Βεβαια εγω στο ΙΚΑ ειδα οτι η καταβολη επιδοματων ασθενειας και μητροτητας γινεται εντος εξαμηνου. Ελπιζω. Να μην ισχυει.

Κι εγω σημερα τα εχω παρατησει ολα, εχω ανοιξει παραθυρα πινω καφε βλεπω τηλεοραση και μυριζω τη βροχη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κοριτσι μου το ξεχασα. Θα κοιταξω αυριο αν ο καιρος εινα λιγο καλυτερος. Βεβαια εγω στο ΙΚΑ ειδα οτι η καταβολη επιδοματων ασθενειας και μητροτητας γινεται εντος εξαμηνου. Ελπιζω. Να μην ισχυει.

Κι εγω σημερα τα εχω παρατησει ολα, εχω ανοιξει παραθυρα πινω καφε βλεπω τηλεοραση και μυριζω τη βροχη!

Ναι και εγω το ιδιο ακριβως, αραχτη και λαιτ απολαμβανω τη βροχη! Ειναι τελεια!!

Συν σκεφτομαι και οτι τα Χριστουγεννα θα εχουμε και τα μπεμπουλινια μας...πω πω πω...

Ελπιζω να μην ισχυει αυτο το εντος εξαμηνου! Ή ας ελεγαν απο την αρχη, επιδομα κυοφοριας-λοχειας στο τελος παιδια ολα μαζι! Παντως προφορικα μου ειπαν μεσα Οκτωβρη, αλλα αν θυμασαι ειχα δει το παρακατω

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/89746/oi-imerominies-pliromon-tou-ika-gia-paroxes-astheneias-kai-epidomata-mitrotitas

Δεν απαντανε και ποτε στα τηλεφωνα τρομαρα τους...

Παντως ενημερωσε με οποτε το δεις ή αν το πηρε ηδη καμια κοπελα ας μας πει!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΑΧ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΤΛ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑΙΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ Μ ΠΑΡΟΛΟ Π ΔΕΝ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΕ, ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΣΚΟΥΠΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΤΟ ΚΑΤΩ ΠΑΤΩΜΑ Κ ΚΑΘΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Μ ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

ΡΑΝΙΑ ΒΙΚΗ Κ ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Κ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΝΩ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ Π ΠΡΕΠΕΙ Κ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΤΟ ΜΩΡΟ Μ ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ Π ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ. ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ Ο ΓΙΟΣ Μ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΥΕ Κ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...