Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Και εγω αλμυρα θελω, αλλα και με γλυκα δεν εχω προβλημα!!

Το συνδρομο της φωλιας το εχω κ εγω ακουστα. Αλλα ρε κοριτσια δε μπορω να παρω τα ποδια μου, ποιος θα τα ετοιμασει ολα ρε γαμωτο......? και λιγα λιγα δε γινεται δουλεια, θελει συνεχεια συντηρηση το σπιτι...ουφ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω σε αυτην δ παιρνω.στην προηγουμενη ενα μασωμενο.ωραιο ηταν.σαν μαλοξ η λιζοπαιν.αν δ εχουμε ελλειψη κ παιρνουμε αρκετο απο τις τροφες ειμαστε οκ

Μαμμυ συνδρομο της φωλιας λεγεται.θες να τα ετοιμασεις ολα για την αφιξη του μωρου

Εγω ολο αλμυρα θελω τις τελευταιες μερες.κ πολυ ξηρους καρπους.δυσκολη μερα η σημερινη..αρκετες ωρες μονες κ η μικρη δ ακουγε καθολου

Δεν ξερω αν λεγεται συνδρομο της φωλιας παντως με εχει πιασει να κανω ΕΓΩ δουλειες.βεβαια οσα μπορω και αργα αργα!!!!!!εγω τρωω απ ολα.γλυκα αλμυρα.ο.τι θες.

:cool:

Εγω γενικα ειμαι του γλυκου αλλα στις εγκυμοσυνες δ τα ευχαριστιεμαι

Τις δουλειες θελω να τις κανω κ γω προσωπικα αλλιως παω απο πισω κ ελεγχω

Κ τωρα που δ τα εχω ολα ετοιμα οπως θελω με αποσυντονιζει κ εκνευριζει.τα καθημερινα σε αγχωνουν μαμα.μια η εχεις κ αλλες ετοιμασιες για την μπεμπουλα;

Ziliher τo body calcin μου εγραφε, μπλιαξ, ειναι μασωμενο και μου προκαλει αναγουλα. Μετα μου εδωσε ενα αλλο, παλι μασωμενο νομιζω, ιδια αηδια...

Εσυ ποιο περνεις?

Και εμενα η γνωμη μου ειναι η παιδιατρος να ειναι κοντα, εφοσον φυσικα καλυπτει και τις λοιπες προυποθεσεις...

Εγώ παίρνω το fedolen - είναι ένα μικρό χαπάκι (μέγεθος ασπιρίνης) και δεν είναι μασώμενο, οπότε δεν ξέρω τι γεύση έχει.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Πως είστε;; Εγώ είμαι με βαρύ κρυολόγημα εδώ και 3 μέρες. Σήμερα άρχισα να νιώθω καλύτερα. Αγχώνομαι για την ημέρα της γέννας να μην αρρωστήσω ξανά ή εγώ ή τα παιδιά γιατί θα δυσκολευτούμε πολύ.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Πως είστε;; Εγώ είμαι με βαρύ κρυολόγημα εδώ και 3 μέρες. Σήμερα άρχισα να νιώθω καλύτερα. Αγχώνομαι για την ημέρα της γέννας να μην αρρωστήσω ξανά ή εγώ ή τα παιδιά γιατί θα δυσκολευτούμε πολύ.

Καλημερα.περαστικα μαρινα.πραγματι δυσκολο αν εισαι αρρωστη.παντως οταν πηγα στο νοσοκομειο οσες ηταν εκεινη τη μερα για γεννα κ ειχαν μεγαλυτερο παιδακι ηταν αρρωστα τα μεγαλα τους.κ τα κουβαλουσαν στο μαιευτηριο!κυριως οι μικρες σου μην αρρωστησουν γτ θα ναι δυσκολο να τις κρατησεις μακρια απο τον αδερφουλη..

Μαρινα μου η μεγαλη σου ειναι δημοτικο η νηπιο. Αν ειναι νηπιο δεν μπορεις να τις σταματησεις ενα δυο μηνες οταν γεννησεις;;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ευχαριστώ κορίτσια. Η μεγάλη μου είναι πρώτη δημοτικού και η μικρή νήπιο. Δεν γίνεται να μην πηγαίνει η μεγάλη. Εμειναν 25 μέρες για την γέννα. Αρρωστήσαμε όλοι οικογενειακώς και τώρα αναρρώνουμε. Ελπίζω να τα καταφέρουμε να μην αρρωστήσουν ξανά. Εδώ και 2 εβδομάδες ξεκίνησα να τους δίνω σιρόπι για το ανοσοποιητικό και σίδηρο της μικρής που αρρωστά πιο συχνά.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΓΑΝΤΙΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ Κ ΜΠΕΜΠΗ.

ΜΑΡΙΝΑ Μ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ Μ.

ΜΑΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ Κ ΕΓΩ Κ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΡΕΜΟΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ, Κ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΞΕΣΥΝΔΡΟΜΟ ΓΡΑΦΤΟ Κ ΚΑΘΙΣΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ Σ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ Μ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΙΟΛΑΣ? ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ Μ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΟΣ Μ ΖΗΛΕΥΕΙ Κ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ Κ ΚΑΜΩΜΑΤΑ

Kαλησπερα κοριτσια και μπεμπακια!!

Ειρηνη οι ζηλιες φαινεται καλα κρατουν οταν ερχεται νεο μωρακι, το εχω ακουσει απο πολλες γνωστες...Αλλα σε αυτη τη μεταβατικη φαση ειναι και λογικο. Ομως σημασια εχουν πλεον μονο οι ομορφες στιγμες της οικογενειας σας στην οποια προστεθηκε η μικρη κουκλιτσα.

Bικη τα εχω ευτυχως ολα ετοιμα, μονο οι δουλειες του σπιτιου μενουν πισω...

Η βαλιτσα ειναι κλειστη να μη σκονιζεται, όταν ερθει η ωρα θα βαλω και τα πραγματα της τελευταιας στιγμης. Τα ρουχαλακια πλυμμενα κ αυτα. Ο βαρυς εξολπισμος κ αυτος περιμενει (κουνια, καροτσι κλπ). Ελπιζω να μην εχω ξεχασει σοβαρα πραγματα. Ααα την κουνουπιερα, εμεις εχουμε κουνουπια αρκετα δυστυχως κ δεν αστιευονται καθολου!! Οτι αλλο εχω ξεχασει πιστευω βρισκεται στην πορεια.

Ziliher στην επομενη εγκυμοσυνη με το καλο θα κοιταξω κ εγω να παρω απλο χαπακι ασβεστιου. Τωρα τα φαγαμε τα ψωμια μας...

Μαρινα περαστικα σου.

Εγω κοριτσια σημερα δεν ειμαι στα καλα μου γενικα και κυριως ψυχολογικα, εχουν συμβει και διαφορα και μετα απ ολα αυτα με εχουν πιασει πονακια περιοδου...

Κανονικα θα επρεπε να χαιρομαι που μπηκα στο μηνα μου κ συντομα θα ξεμπερδεψω αλλα χιλια δυο αγχη με εχουν καταβαλλει..Αν δεν ειχα το μονιμο αγχος να πανε ολα καλα ως το τελος, θα προτιμουσα να εχω αρκετες εβδομαδες ακομη μπροστα μου. Ξαφνικα νιωθω ότι δεν ειμαι ετοιμη!!!!!!!

Θα ηθελα να τακτοποιησω εκκρεμοτητες και μετα μονο να καθομαι να ηρεμω και να την περιμενω ...

Συν ολων αυτων εχω μια μονιμη εξαντληση χωρις να κανω τιποτα σχεδον.

Ελπιζω να φταινε οι ορμονες και συντομα να δω τα πραγματα αλλιως...

Ειρηνη μου αναμενομενες οι ζηλιτσες.οι κακιουλες προς εσενα;προσπαθησε να μην τον αποκοβεις κ να συμμετεχει στη φροντιδα του μωρου αν θελει(πχ να σου φερει τα πραγματα να την αλλαξεις).επισης μια ωριτσα που θα κοιμηθει η μπεμπα αφιερωσε την εξ ολοκληρου σε αυτον.του πηρε η μπεμπουλα κανενα δωρακι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...