Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλουμπαρες και μπέμπα μας!ετοιμαζεστε βλέπω.Μια χαρα μην αγχώνεστε και όλα θα πάνε καλά! !εμείς κάναμε το πρώτο εμβόλιο μας είδε η γιατρός και είμαστε μια χαρά !συγκινήθηκα εχθες πήγαμε στη ΜΕΝΝ για το ραντεβού με τη παιδίατρο και ήρθαν τα κορίτσια απάνω στο μπέμπη μου να δούνε τι κάνει! Τι αγκαλιές τι χάδια τι φιλιά πήρε ο πιτσιρίκος μου δε λέγετε! !το αγαπάνε το παιδάκι μου!!απολαμβανε χάδια ο γιος μου.του έκαναν και μασαζακι για τα αέρια χαλάρωσε το παιδι με τη μια!!!

Για όσες δεν έχουν ιδέα τισσημαίνει κολικος να ετοιμάζονται για πολύ ξενύχτι. ..

Ηδη εμβολιο! Πωπω ο μικροςωηδη 2 μηνων! Αχχχ αυτοι οι κολικοι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα κοιλουμπαρες και μπεμπουλινια!!

Ειρηνη μου καλως τη δεχτηκατε σπιτι σας τη μπεμπουλα!!

Izambella μπραβο και εμβολιακι ο μικρος!

Βικη εχουν μεγαλη αποκλιση με το βαρος, σου σχολιασε τιποτα ο γιατρος? γιατι αν δε σου ειπε τιποτα ειναι μια χαρα! Δε θα στο εκρυβε. Και ο πλακουντας grade 1 μια χαρα!

Ασε που τωρα θα παρει το πολυ βαρος.

Εμενα ηταν 2197γρ 33+6 και 35 ακριβως ειχε παει 2507γρ!!

Αυριο κοριτσια μπαινω στο μηνα μου.

Αλλα οπως μου ειπε ο γιατρος αλλη μια εβδομαδα θα περιμενω μεχρι να κοψω utro και ξεκινω περπατημα.

Για το σιδηρο φανταζομαι συνεχιζω κανονικα, ξεχασα να ρωτησω...

Το ασβεστιο ετσι κ αλλιως το σιχαινομαι κ το εχω κοψει μονη μου εδω και πολυυυ καιρο.

Γεια σας μανούλες και μωρουλίνια,

mama.mia τι ασβέστιο έπαιρνες και το σιχαινόσουν; εμένα μου γράφει κάτι χαπάκια και δεν καταλαβαίνω καθόλου γεύση.

Αύριο το μεσημεράκι θα πάμε κι εμείς στον γιατρό μας. Για να δούμε τι θα μας πει. :D Πριν δυο βδομάδες η δεσποινίς ήταν 1800 γρ.. Με απασχολεί το βάρος γιατί προσπαθώ να ελέγχω το σάκχαρό μου με διατροφή.

Ελπίζω να φτάσω μέχρι και την 38 εβδομάδα πάντως. Πρώτο παιδάκι βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Αυτή την εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού και με μια υποψήφια παιδίατρό μας. Ψάχνω μία να είναι κοντά στο σπίτι, εκτός κέντρου και, αν γίνεται, να πηγαίνω με τα πόδια. Πολλά θέλω,ε; Ααααα, και να συνεννοούμαστε φυσικά! :D

StW9p2.png etcKp3.png

Κ γω εχω ακουσει διαφορα για το θηλασμο.ευτυχως οχι απο τη μαμα μου.μας θηλασε κ τα 3,9-12μηνες.βεβαια σε τελειως διαφορετικες συνθηκες.οποτε αυτο που ελεγε ειναι εγω δ ξερω,εχουν περασει χρονια,εχουν αλλαξει οι οδηγιες

Ζιλιχερ παιδιατρο που να καλυπτει ολες τις απαιτησεις δυσκολο.το πιο σημαντικο για μενα ειναι να ειναι καλος επιστημονας.δευτερον προσχαρος(μην το βλεπει το παιδι κ τρεχει).λογω εμπειριας δ μ νοιαζει αν ξερει απο θηλασμο κ διατροφη αλλα για πρωτομανουλα ειναι σημαντικο.φυσικα το κοστος,την προσβαση κ πως χειριζεται εμβολια-φαρμακα κλπ

Μαμα.μια μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο το βαρος.μεσα στα ορια.κ πραγματι ειναι στο διαγραμμα.απλα κατω απο το μεσο ορο.με αγχωσε που ειπε οτι στις 36θα ναι 2300-2500 κ στις 38,2800.ο υπερηχος του εχει μια αποκλιση 150γρ.με το γιατρο που με παρακολουθει θα το συζητησω στις 25,26μπαινω στο μηνα μου,να δω ποσο θα βγει κ τοτε.αν κ εκεινος ο υπερηχος ειναι πιο παλιος κ εχει 400γρ αποκλιση.θα του πω τι με προβληματιζει κ αν γινεται να περιμενουμε κ καμιαβδομαδα ακομη που το ηθελα εξαρχης

Δώστε το γάλα σας στα παιδιά σας.για όσο μπορείτε με οποίο τρόπο μπορείτε. . . Μην ακούτε κανένα.εσείς θα το ρυθμίσετε τι και πως.Εγώ 2 μήνες τώρα βγάζω κάθε 3 ώρες για να φάει το Παιδί μου.Είναι φάρμακο το μητρικό.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και μπεμπινια!!!!!!!

Ειρηνη μου τι ωραια!!!!!!!φανταζομαι αγκαλιτσες και χαδακια που κανετε τωρα!!!!!!!!!!:D

να απολαυσετε καθε στιγμη μαζι.

Ιζαμπελλα κανατε εμβολιο;;;;ψυχη μου!!!!χαιρομαι που οι νοσοκομες ηρθαν απο πανω σας να δουνε τι κανει ο μικρος.υπαρχουν και ανθρωποι τελικα.τοσες μερες το προσεχαν.

τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανετε;;;;;περνανε οι μερες.εγω σπιτι.χαλαρα πραγματα.κανω βεβαια λιγες δουλιτσες αλλα σιγα σιγα.χθες σκουπισα σφουγγαρισα εγω μετα απο πολυ καιρο.βεβαια με βοηθουσε και ο αντρουλης με τον κουβα.φωναζε κιολας αστα να τα κανω εγω αλλα σας λεω ειχα πααααρα πολυ καιρο να το κανω εγω και λεω σιγα σιγα θα τα καταφερω.

Με εχει πιασει ενα πραμα να θελω να κανω δουλειες.βεβαια σημερα καθομαι απο το πρωι και ρωρα εβγαλα λιγο κρεατακι να μαγειρεψω για το βραδυ.κατα τα αλλα δεν σηκωνω βαρος.

Γεια σας μανούλες και μωρουλίνια,

mama.mia τι ασβέστιο έπαιρνες και το σιχαινόσουν; εμένα μου γράφει κάτι χαπάκια και δεν καταλαβαίνω καθόλου γεύση.

Αύριο το μεσημεράκι θα πάμε κι εμείς στον γιατρό μας. Για να δούμε τι θα μας πει. :D Πριν δυο βδομάδες η δεσποινίς ήταν 1800 γρ.. Με απασχολεί το βάρος γιατί προσπαθώ να ελέγχω το σάκχαρό μου με διατροφή.

Ελπίζω να φτάσω μέχρι και την 38 εβδομάδα πάντως. Πρώτο παιδάκι βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Αυτή την εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού και με μια υποψήφια παιδίατρό μας. Ψάχνω μία να είναι κοντά στο σπίτι, εκτός κέντρου και, αν γίνεται, να πηγαίνω με τα πόδια. Πολλά θέλω,ε; Ααααα, και να συνεννοούμαστε φυσικά! :D

Ziliher τo body calcin μου εγραφε, μπλιαξ, ειναι μασωμενο και μου προκαλει αναγουλα. Μετα μου εδωσε ενα αλλο, παλι μασωμενο νομιζω, ιδια αηδια...

Εσυ ποιο περνεις?

Και εμενα η γνωμη μου ειναι η παιδιατρος να ειναι κοντα, εφοσον φυσικα καλυπτει και τις λοιπες προυποθεσεις...

Ziliher τo body calcin μου εγραφε, μπλιαξ, ειναι μασωμενο και μου προκαλει αναγουλα. Μετα μου εδωσε ενα αλλο, παλι μασωμενο νομιζω, ιδια αηδια...

Εσυ ποιο περνεις?

Και εμενα η γνωμη μου ειναι η παιδιατρος να ειναι κοντα, εφοσον φυσικα καλυπτει και τις λοιπες προυποθεσεις...

Μαμα το ιδιο ασβεστιο παιρνουμε.εμενα δεν με χαλαει σαν γευση.απλα δεν το παιρνω συστηματικα.οσο για τον σιδηρο τον εκοψα για λιγες μερες μου ειπε ο γιατρος γιατι με τις καουρες μου δημιουργουσε χειροτερο θεμα.

Μαμα το ιδιο ασβεστιο παιρνουμε.εμενα δεν με χαλαει σαν γευση.απλα δεν το παιρνω συστηματικα.οσο για τον σιδηρο τον εκοψα για λιγες μερες μου ειπε ο γιατρος γιατι με τις καουρες μου δημιουργουσε χειροτερο θεμα.

Τι να πω εμενα με αηδιαζει τρομερα, σκεψου οτι δεν ειχα καν εμετους σε ολη την εγκυμοσυνη...αλλα με το ασβεστιο τα ειδα ολα! Δεν αρεσει στη μπεμπα τι να κανω!! χαχαχαχα

Ο σιδηρος αλλο πονεμενο θεμα, αλλα τουλ αυτος ειναι αγευστος, οποτε παει στο καλο..

Τι να πω εμενα με αηδιαζει τρομερα, σκεψου οτι δεν ειχα καν εμετους σε ολη την εγκυμοσυνη...αλλα με το ασβεστιο τα ειδα ολα! Δεν αρεσει στη μπεμπα τι να κανω!! χαχαχαχα

Ο σιδηρος αλλο πονεμενο θεμα, αλλα τουλ αυτος ειναι αγευστος, οποτε παει στο καλο..

Εμενα ο σιδηρος με χαλαει.εγω επειδη δεν μπορω τα χαπια ολα τα παιρνω ποσιμα η μασωμενα.καιγι αυτο σ λεω ο σιδηρος μου δημιουργουσε θεμα!!!!!τωρα που κοντευουμε;;;;;;υπομονη.

Εγω εμετους δεν εκανα ποτε.αλλα ξερω απο την αδερφη μου οτι ειναι ζορι!!!

Διαφημίσεις

Εμενα ο σιδηρος με χαλαει.εγω επειδη δεν μπορω τα χαπια ολα τα παιρνω ποσιμα η μασωμενα.καιγι αυτο σ λεω ο σιδηρος μου δημιουργουσε θεμα!!!!!τωρα που κοντευουμε;;;;;;υπομονη.

Εγω εμετους δεν εκανα ποτε.αλλα ξερω απο την αδερφη μου οτι ειναι ζορι!!!

Προτιμω να φαω ολα τα τυριά του ψυγειου (και να παρω τις θερμιδουλες μου δυστυχως) παρα να το μασησω, αρνουμαι! Το ειπα και στο γιατρο, ευτυχως δεν επεμεινε. Το εχω κοψει πολυ καιρο τωρα, βασικα το πηρα για λιγο καιρο με το ζορι.

Κοντευουμε ναι...συντομα τα μπεμπινια θα γνωρισουν το καθενα τη μαμα του! :D

Το bodycalcin ειναι αηδια. Το πηρα ενα μηνα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη, αηδιασα και μου εδωσε το calcioral.

Εγω το παιρνω.δεν με χαλαει.και η αδερφη μου που το παιρνει μου λεει χθες δεν γινεται.θα πω του γιατρου να μου το αλλαξει.

Εγω σε αυτην δ παιρνω.στην προηγουμενη ενα μασωμενο.ωραιο ηταν.σαν μαλοξ η λιζοπαιν.αν δ εχουμε ελλειψη κ παιρνουμε αρκετο απο τις τροφες ειμαστε οκ

Μαμμυ συνδρομο της φωλιας λεγεται.θες να τα ετοιμασεις ολα για την αφιξη του μωρου

Εγω ολο αλμυρα θελω τις τελευταιες μερες.κ πολυ ξηρους καρπους.δυσκολη μερα η σημερινη..αρκετες ωρες μονες κ η μικρη δ ακουγε καθολου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...