Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΝΤΟΑΝΙ Μ ΟΝΤΩΣ ΘΗΡΙΑΚΙ ΤΟ ΔΙΚΟ Σ ΝΙΝΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

ΒΙΚΗ Μ ΕΜΔΝΑ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ 1950 ΓΡ.

ΡΑΝΙΑ Μ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΑΛΗ Μ?

ΜΑΜΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ Μ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ Κ ΕΣΥ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ Σ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΟΙΑ 20ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΑ.

Τέλεια! Καλώς την δεχτήκατε! :D:D:D:D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΑ Σ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΟΙΑ 20ΡΙΑ ΜΕΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ. ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΑ.

Μα τι υπεροχα νεα ειναι αυτα!!! Μπραβο Ειρηνη μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Βρε κοριτσια μου με μερικους ανθρωπους δεν τα βγαζω περα. Δηλαδη ειναι τοσο κακο που λεω οτι ηθελα και το δευτερο να ειναι αγορι;;; Πρεπει οπωσδηποτε ολοι να τρελαινομαστε με τα κοριτσια; συγνωμη για τις μανουλες που εχουν κοριτσια! Καταλαβατε πως το εννοω....σαν να θες μονο κοριτσια και να περιμενεις αγορι και να λες θα ηθελα παλι κοριτσι και να σε κοιταει ο αλλος λες και εισαι νεαντερταλ! Τι να πω;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κοριτσια, σας ευχομαι ολες υπεροχο τοκετο και γερα μωρακια.

Ειμαι απο τις μανουλες Ιουνιου 2014 και κανω μια μικρη εισβολη στο θεματακι σας να χαιρετισω τη Ρανια. Μπραβο ρε θηριο, τα καταφερες! Καλη γεννα με ενα γερο και χαριτωμενο κοριτσακι.

Εγω εχω ενα θετικο τεστ! Δεν ξερω λεπτομερειες ακομη, γι αυτο και δεν ανοιγω ακομη θεματακι σχετικο, αλλα δεν κρατιομουν ηθελα να το πω! Παρεπιπτοντως παλι για Ιουνιο με κοβω!

Διαφημίσεις

Γιουπι...!!!τι τελεια νεα!για πες αντιδρασεις της υπολοιπης οικογενειας.πως ειναι η μπεμπουλα;

Ηρεμησα λιγο..1800μου τον εβγαλε αλλα με υπολογισμο 2800στις 38που θα κανουμε την καισαρικη.η κορη μου ηταν 2500 δοανακι σαν το θηριακι σου!ψωνισα 2-3ακομη πραγματακια κ τα περισσοτερα αναλωσιμα κ ξεκιναω αυριο πλυσιματα κ χαλια.για το βαρος θα δω τι θα μου πει κ ο γιατρος στις 25

Ωχ ιζαμπελλα κολικους;περαστικα σας.ευχομαι να περασουν γρηγορα!

Ρανια σε καταλαβαινω απολυτα.οταν ξερεις τα αγορια,θελεις παλι αγορι.ασε που με τη μικρη διαφορα ηλικιας το ιδιο φυλο παιζει καλυτερα

Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάνε μερικοί άνθρωποι. Για πολλούς και διάφορους λόγους μία μαμά/ένα ζευγάρι μπορεί να προτιμά να έχει παιδιά ίδιου ή διαφορετικού φύλου, είτε συναισθηματικούς (πχ τους αρέσουν τα αγόρια ή αισθάνονται καλύτερα με αυτά) είτε πιο "πεζούς" (πχ. έχουν ένα παιδικό δωμάτιο και προτιμούν και το 2ο να είναι του ίδιου φύλου ώστε να μπορούν να τα κοιμίζουν μαζί).

Πιστεύω θα ακούσουμε πολλά ακόμα και ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του για τα πάντα. Εμένα ήδη μια φίλη προσπαθεί να με πείσει ότι δεν θα καταφέρω να θηλάσω αποκλειστικά (επειδή έτσι έκανε με τα παιδιά της). Κλείνουμε τ αυτιά μας και πάμε παρακάτω. ☺

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Ευχάριστα νέα διαβάζω!!!!! Εμείς 34w+5d ήμασταν 2.300 περίπου, όλα τα υπόλοιπα καλά. Περιμένουμε μπας και γυρίσει, έχω αρχίσει και περπάτημα αυτές τις μέρες συν στο σπίτι που δεν κάθομαι καθόλου,όλο δουλειές κάνω για να κινούμαι. Αλλά ρε κορίτσια έχετε κι εσείς κατακράτηση? Γάμπες και πόδια έχουν γίνει διπλάσια, μιλάμε για πολύ πρήξιμο.

Καλημέρα κοιλουμπαρες και μπέμπα μας!ετοιμαζεστε βλέπω.Μια χαρα μην αγχώνεστε και όλα θα πάνε καλά! !εμείς κάναμε το πρώτο εμβόλιο μας είδε η γιατρός και είμαστε μια χαρά !συγκινήθηκα εχθες πήγαμε στη ΜΕΝΝ για το ραντεβού με τη παιδίατρο και ήρθαν τα κορίτσια απάνω στο μπέμπη μου να δούνε τι κάνει! Τι αγκαλιές τι χάδια τι φιλιά πήρε ο πιτσιρίκος μου δε λέγετε! !το αγαπάνε το παιδάκι μου!!απολαμβανε χάδια ο γιος μου.του έκαναν και μασαζακι για τα αέρια χαλάρωσε το παιδι με τη μια!!!

Για όσες δεν έχουν ιδέα τισσημαίνει κολικος να ετοιμάζονται για πολύ ξενύχτι. ..

Συμφωνω ζιλιχερ.στο κατω-κατω μια αποψη λες οχι οτι δ αγαπας το παιδι..

Ηλιανα να βαζεις μετα ψηλα τα ποδια.οχι αλατι.πιεση μετρας;

Πωπω ιζαμπελλα μεγαλωσατε..κανατε κ εμβολιακι!

Δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάνε μερικοί άνθρωποι. Για πολλούς και διάφορους λόγους μία μαμά/ένα ζευγάρι μπορεί να προτιμά να έχει παιδιά ίδιου ή διαφορετικού φύλου, είτε συναισθηματικούς (πχ τους αρέσουν τα αγόρια ή αισθάνονται καλύτερα με αυτά) είτε πιο "πεζούς" (πχ. έχουν ένα παιδικό δωμάτιο και προτιμούν και το 2ο να είναι του ίδιου φύλου ώστε να μπορούν να τα κοιμίζουν μαζί).

Πιστεύω θα ακούσουμε πολλά ακόμα και ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του για τα πάντα. Εμένα ήδη μια φίλη προσπαθεί να με πείσει ότι δεν θα καταφέρω να θηλάσω αποκλειστικά (επειδή έτσι έκανε με τα παιδιά της). Κλείνουμε τ αυτιά μας και πάμε παρακάτω. ☺

Κι εγ ω πιστευω οτι πχ τα παιδια ιδιου φυλου παιζουν καλυτερα. Οσον αφορα το θηλασμο εγ ω εχω τη μανα μου να λεει τετοιες βλακειες!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...