Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστουμε για τις ευχες σας. Ευτυχως παραμειναμε στο συναχι και στα δεκατα οποτε καλα παμε. Αυριο θα τον κρατησω και σπιτι για να μη μου χειροτερεψει. Ιζαμπελλα μου ποσο χαιρομαι για τον ομορφουλη σου! Να ξερεις οτι και μονο που σκεφτεσαι και ανησυχεις αν θα γινεις καλη μανα σε κανει ηδη καλη μανα. Ειρηνη μου δεν συμφωνω. Εχω δει γυναικες που πραγματικα δεν το εχουν μεσα τους και ειλικρινα εχω απορησει γιατι εκαναν παιδια!!

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ ΜΗ Σ ΠΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΩΡΑ Π ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΣΚΕΥΤΗΚΑ Κ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΕΣ Π ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΕΧΕΙ Κ ΤΟ ΑΚΡΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΝ ΤΣ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΡΤ ΑΣ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Καλημέρα κορίτσια, κοιλίτσες και κοτοπουλάκι, όμορφο

Ράνια περαστικά σας

Izambella σούπερ μανούλα είσαι και όλα θα πάνε καλά. Άντε σύντομα να έχεις και το κοτοπουλάκι σου σπίτι.

Την Πέμπτη που μας πέρασε κάναμε το Doppler και ευτυχώς όλα καλά. Ο μικρός είναι στα 2 κιλά και δείχνει ωραία βολεμένος. Μας είπε πως δείχνει πως θα πάρει όλες τις μέρες. Δεν μας έκανε το χατίρι να δούμε φάτσα αλλά δεν πειράζει.. Θα τον δούμε live πλέον. Σήμερα θα τα πάμε τα αποτελέσματα και στον γιατρό μας να τα δει οπότε λίγο θα τον ξαναδούμε.

Έχουμε ήδη κάνει και τα 2 πρώτα μαθήματα ανώδυνου τοκετού και μας μένουν άλλα 2 για να πάρει και ο μπαμπάς μας την πιστοποίηση ώστε να τον αφήσουν να είναι μέσα στον τοκετό. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες γενικά και πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς. Τα άλλα 2 μας είπαν θα είναι πρακτικά με αναπνοές και διάφορες ασκήσεις.

Από ετοιμασίες εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Έχει πλακώσει δουλειά και δουλεύω το τελευταίο καιρό 14ωρο γεμάτο κάθε μέρα και Σ/Κ. Στον υπολογιστή είμαι αλλά και πάλι μου βγαίνει πολύ κούραση. Τα έπιπλα και τα τελευταία μαστόρια θα έρθουν τέλος του μήνα για να τελειώσουν με την ανακαίνιση και τότε θα φωνάξω μία γυναίκα να κάνω μια γενική το σπίτι και να φτιάξω επιτέλους και το δωμάτιο του μικρούλι.

Πέρασε ο καιρός και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει πως από 2 θα είμαστε 3 πλέον. :D

tt1d1da1

Μια βροχερη καλημερα απο την ομορφη θεσσαλονικη! Ειναι μερα για ξαπλα και χουχουλιασμα!

Ρανια μου περαστικα στον γιοκα σου! Ελπιζω να μη συνεχιστει η ιωσουλα!

Ιζαμπελα μου τι ωραια που το κοτοπουλακι μεγαλωνει! Οσο για το αν θα εισαι καλη μανα, το εχεις αποδειξει και με το παραπανω! Εισαι διπλα στο αστερακι σου συνεχεια!

Κελκ ομορφα τα νεακια σας! Μεγαλωσε ο μπεμπακος σας! Οσο για τις ετοιμασιες δε θελει αγχος! Ολα θα γινουν! Και εμεις περιμενουμε επιτελους να μας φερουν τα επιπλα για να αρχισω τα πλυσιματα!

Μαμα.μια και εγω ερχομαι στο κλαμπ, δεν μπορω να βολευτω πλεον ουτε στον καναπε, ολο και καπου θα ποναω! Αρχισε και ο μπεμπης να πιεζει και στα πλευρα! Θα παω παλι μεσα στη βδομαδα να τον δω και θα ειναι θηριακι! Στον υπνο ευτυχως καως βολευομαι με το μεγαλο μαξιλαρι θηλασμου που το εχω παρει απο την αρχη!

Ειρηνη ασε και εγω κοιταω τα ποδια μου που τελευταια εχουν πριστει και λεω αραγε θα επανελθουν? νιωθω και σαν σαραβαλο!

Βικακι τυχερη εισαι που σε βοηθαει ο αντρας σου! Και εμενα δεν μπορω να πω αρχισε να βοηθαει, την προηγουμενη Κυριακη καναμε γενικη μαζι και χτες μου επλυνε και τα μπαλκονια! Του εχω αναθεσει και το μαγειρεμα της Κυριακης χιχι! Οσο μπορουμε να το εκμεταλευτουμε τωρα!

Μαμη ασε μολις ερθουν τα μπεμπακια μας, θα εχουμε βρει τον μεγαλυτερο ερωτα της ζωης μας! Και εγω πιστευω ολο πανω απο τον γιοκα μου θα ειμαι! Αλλα φοβαμαι οτι και ο αντρας μου θα με εχει χ@σμενη και θα ασχολειται ολο μαζι του οταν θα γυρναει απο τη δουλεια! Χαλαλι του ομως!!!!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θελω να σας στενοχωρησω απλως εχετε υποψιν οτι καποιοι απο τους συζυγους ισως παθουν ενα πατατρακ τους πρωτους μηνες και να μην ασχολουνται οσο θεωρειτε και περιμενετε! Ισως να κοιμουνται και να μην ακουνε καν το μωρο που κλαιει διπλα τους! Εγω σας προετοιμαζω γιατι τα περασα. Ο αντρας αργει να δεθει με το παιδι. Χανει και το θρονο της προσοχης σας! Μην τρομαξετε! Υπομονη λιγους μηνες! Βεβαια για οσες εχετε βοηθεια απο μαμαδες-πεθερες θα περασει πιο ευκολα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ?

ΒΡΟΧΕΣ ΑΚΟΥΩ Κ ΖΗΛΕΥΩ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΆΓΑΠΗΜΕΝΗ Μ ΕΠΟΧΗ.

ΚΕΛΚ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ Τ ΑΛΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΥ ΛΙΓΟ ΤΩΡΑ Π ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ 24 ΩΡΕΣ.

DOANI ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ Σ, Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.

ΡΑΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΙΑ Σ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΝΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ Κ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΝΕ ΤΠΤ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣ Π ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΧ ΠΕΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ.

Kαλησπέρα και καλη εβδομάδα κουλουμπες και μωρακια!!

Τι κανετε? Εδω ισα που εβρεξε 5' μην πω ψιχαλισε και η ζεστη καλα κρατει γκρρρρρρρ

Η μπεμπα με σπρωχνει στα πλευρα και δυσκολευομαι καθιστη στο pc...

Κelk χαρα στο κουραγιο σου με τη δουλεια τοσες ωρες!!

Πάντως λογικο ειναι για το ζευγαρι να εχει ο ενας χεσμ*νο τον αλλο τον πρωτο καιρο με το μωρο!

Νομιζω ειδικα για τη γυναικα και αμα θηλαζει ειναι αναμενομενο να παραμελει λιγακι τον αντρα.

Τωρα για τον αντρα τι να σας πω...θα δειξει!

Νομιζω οτι ο δικος μου ειναι ηδη κολλημενος με τη μπεμπα!!

Κοιταζει και την κοιλια που φουσκωνει με δεος...απεριγραπτο!!

Να ρωτησω, εχει κανει καμια τη βυθοσκοπηση για τη μυωπια?

Εξεταζουν και γενικότερα τα μάτια? Πήρατε βεβαίωση γραπτη οτι ειναι οκ για φυσιολογικό τοκετο?

Αυτες τις μερες θελω να κλεισω ραντεβου να κλεινει κ αυτη η εκκρεμότητα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΛΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ Κ ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΤΕ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6.3 ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΒΑΘΜΟ ΕΧΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΏΠ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 5 ΝΟΜΙΖΩ ΡΩΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Kαλησπέρα κοιλουμπες και μπεμπακια!!

Ιζαμπελα που εισαι? τι κανει το κοτοπουλάκι??

Rennie, ισαβελλα τι κανετε? που χαθηκατε ολες καλε??

Ειρηνη μου με το καλο να δειτε σημερα τη μπεμπα!!

Ναι θα ρωτησω, ακρη δεν εχω βρει ακομη με τη μυωπια...

Πωπω κοριτσια, αντε φευγει και η 33w σιγα σιγα!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!! τι κανετε κοιλουμπαρες ??ρανια το παιδι πως είναι έπεσε ο πυρετος?? κλωτσάνε βλέπω τα μωρα σας ε??τι καλα!!! εγω σήμερα ζω σε ενα αλλο παράλληλο σύμπαν.. μετα απο 48 μέρες στη ΜΕΝΝ τάισα το γιο μου! ! ! ειναι καλα το κοκοράκι... ναι ναι πλησιάζουμε τα 2 κιλα , οποτε κοκοράκια ειμαστε τωρα!!!

καλησπερα!!! τι κανετε κοιλουμπαρες ??ρανια το παιδι πως είναι έπεσε ο πυρετος?? κλωτσάνε βλέπω τα μωρα σας ε??τι καλα!!! εγω σήμερα ζω σε ενα αλλο παράλληλο σύμπαν.. μετα απο 48 μέρες στη ΜΕΝΝ τάισα το γιο μου! ! ! ειναι καλα το κοκοράκι... ναι ναι πλησιάζουμε τα 2 κιλα , οποτε κοκοράκια ειμαστε τωρα!!!

Σε λιγο θα ειναι γίγαντακι το καμάρι μας και θα παει σπιτι του, δεν θα σας χωρίζει τιποτα μετα! Ατέλειωτες ωρες αγκαλιάς και φιλιών.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Τι κανετε κοιλιτσες;

Ιζαμπελλα πολυ χαιρομαι για το κοκορακι σου!πινει απο μπιμπερο,εφτασε 2κ!μεχρι να εμπαινες στο μηνα σου σιγουρα θα ειστε σπιτακι σας!κ φυσικα εισαι καλη μανουλα!το χεις αποδειξει ηδη

Κελκ πολυ ωραια τα νεα σου αλλα μην το παρακανεις με τη δουλεια

Ρανια ελπιζω να ηταν γρηγορα περαστικα του μικρου σου κ να ναι ηδη καλυτερα

Ειρηνη περιμενουμε νεοτερα..

Μαμα.μια κ γω εχω μυωπια.αλλα οχι πολυ οποτε δ εκανα βυθοσκοπηση.αν χρειαζεται κ γνωματευση για φ.τ δ ξερω.ρωτα το γιατρο σου κ κλεισε ραντεβου σε οφθαλμιατρο.παντως κ στον τοκετο εχει πονο στη μεση λενε

Κ δω ολο κ πιο συχνα εχει δροσουλες

Εγω συνηλθα οποτε ξαναμαζεψα το σπιτακι κ ολα καλα

Δλδ λετε καποιες να γεννησετε οκτωβρη;μη βιαζεστε βρε..εγω ευχομαι να φτασετε οσο πιο κοντα στην πητ γινεται γτ ειναι καλυτερα κ για τα μωρακια

Ευτυχως εμενα ο αντρας μου δ φοβηθηκε να ασχοληθει με τη μικρη.αλλαγμα,μπανακι,πολυ αγκαλια.μονο οταν εκλαιγε ολοι τη δινανε σε μενα..:tongue:2βδομαδες θα χει αδεια αυτη τη φορα κ μετα η μαμα μου για κανενα μηνα

Izambella μου τι ομορφα νεακια! Μπραβο στο γιοκα σου! Ο δικος μου ειναι καλα ισως καλυτερα απο οτι περιμενα. Τα μικρα στο σταθμο ειναι ολα με πυρετο. Εγω περασα ενα καλο διωρο με συσπασεις το μεσημερι, ο γιατρος μου εβαλε μια κατσαδα και ειπε ξεκουραση αλλα ολοι εχουν μουρλαθει σημερα! Ο γιος και ο σκυλος ειναι μεσα στη γκρινια! Ευτυχως εφυγε ο αντρας απο τη δουλεια για να βοηθησει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΝΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ 1950 ΓΡΑΜ. 33+1 ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΡΑΧΗΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ Κ ΜΑΛΑΚΩΣΕ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Μ ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΚΡΕΒΑΤΙ Κ ΠΙΠΙ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΛΧ ΑΛΛΕΣ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ Κ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΣΤΟΛΗ. ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΓΕΝΝΑΜΕ. Κ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΟΥΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...