Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μαμμυ εγω θα κανω σε πιστοποιημενο ντοπλερ.καλο ειναι που ελεγχει κ ο γιατρος σου τις αρτηριες

Ειρηνη μου ξεκουραστηκες καθολου;ηρεμησες;δ προσεχεις κ κουραζεσαι..

Εγω κ σημερα ποναω λιγακι.νιωθω οτι ο μικρος ειναι πολυ χαμηλα αν κ το ειπα στο γιατρο δ φανηκε να δινει σημασια.εγω νιωθω ενα βαρος-πιεση χαμηλα.με πονανε οι κινησεις του(αυτο το ειχα κ στην κορη αλλα γτ ηταν βουβαλακι).πετρωμα δ νιωθω.μονο αυτο που λες με το τραβηγμα κατω.κ δυσφορια.ειδικα οταν κατουριεμαι ειναι πολυ εντονο.μαλλον πιεζει στην κυστη.επισης οταν παω να σηκωθω κ το κανω αγαρμπα ποναω

Πρεπει να σταματησω τις τοσες βολτες.σχεδον παντου με τα ποδια παμε.αυριο θα παει μονος του ο αντρας μου μαρκετ κ τη μικρη κουνιες.αρχισα να βαραινω κ μυαλο δ εβαλα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια!!!!!!!!

Ειρηνη δεν εχω νιωσει αυτο που περιγραφεις.ομως πιστευω οτι πριν δυο τρεις εβδομαδες ενιωθα αυτο που περιγραφει η βικη.τωρα το μονο που νιωθω ειναι οταν αλλαζω πλευρο και το κανω σχετικα προσεκτικα ενα βαρος να μετατοπιζεται απο δεξια αριστερα και κραταω την κοιλια μου οταν γυρναω!!!!παντως εκει που δεν μπορω και πολυ να παρω ανασα ειναι να ειμαι ξαπλωμενη και να κοιταω το ταβανι.το χω παλεψει και με μαξιλαρια τιποτα!!!!μονο στο πλαι βολευομαι.και πιο πολυ απο την αριστερη πλευρα!!!!!το βραδυ σηκωθηκα στις 3 και ξανακοιμηθηκα 4!!!χωρις λογο!!!!πτωμα ειμαι!!!!

Καλημερα!

Μαμμυ νομιζω δ ειναι τπτ ανησυχητικο αυτο που νιωθεις.μαλλον ο μπεμπης

Οσο για οταν ξαπλωνεις καλα κανεις.λενε το ιδανικο ειναι απο το αριστερο πλευρο.λογικο να μη βολευεσαι ανασκελα.η μητρα μεγαλωνει κ πιεζει το διαφραγμα

Μαμμυ εγω θα κανω σε πιστοποιημενο ντοπλερ.καλο ειναι που ελεγχει κ ο γιατρος σου τις αρτηριες

Ειρηνη μου ξεκουραστηκες καθολου;ηρεμησες;δ προσεχεις κ κουραζεσαι..

Εγω κ σημερα ποναω λιγακι.νιωθω οτι ο μικρος ειναι πολυ χαμηλα αν κ το ειπα στο γιατρο δ φανηκε να δινει σημασια.εγω νιωθω ενα βαρος-πιεση χαμηλα.με πονανε οι κινησεις του(αυτο το ειχα κ στην κορη αλλα γτ ηταν βουβαλακι).πετρωμα δ νιωθω.μονο αυτο που λες με το τραβηγμα κατω.κ δυσφορια.ειδικα οταν κατουριεμαι ειναι πολυ εντονο.μαλλον πιεζει στην κυστη.επισης οταν παω να σηκωθω κ το κανω αγαρμπα ποναω

Πρεπει να σταματησω τις τοσες βολτες.σχεδον παντου με τα ποδια παμε.αυριο θα παει μονος του ο αντρας μου μαρκετ κ τη μικρη κουνιες.αρχισα να βαραινω κ μυαλο δ εβαλα..

Καλημερα! Βικυ αφού δεν ανησύχησε ο γιατρός σου να μην αγχώνεσαι.. Είναι δεύτερη εγκυμοσύνη και η μήτρα αντιδρά αλλιώς γιατί είναι ήδη "προπονημένη". κ εγώ στη δεύτερη είχα πόνακια από νωρίς και δυνατές συσπάσεις (με διάρκεια και ένταση) από την αρχή του 9ου, αλλά γέννησα 39+2... Επίσης απ ότι μου έχουν πει μαίες, στο 2ο παιδάκι δν γίνεται εμπέδωση στη λεκάνη, οποτε ίσως είναι το βάρος του που σε κάνει να τον νιώθεις χαμηλά!

Αυτα! Να μην ανησυχείτε κορίτσια, να σκέφτεστε οτι θ γεννησετε όλες στην ωρα σας και να χαρείτε πολύ αυτούς τους τελευταίους μήνες!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερα! Βικυ αφού δεν ανησύχησε ο γιατρός σου να μην αγχώνεσαι.. Είναι δεύτερη εγκυμοσύνη και η μήτρα αντιδρά αλλιώς γιατί είναι ήδη "προπονημένη". κ εγώ στη δεύτερη είχα πόνακια από νωρίς και δυνατές συσπάσεις (με διάρκεια και ένταση) από την αρχή του 9ου, αλλά γέννησα 39+2... Επίσης απ ότι μου έχουν πει μαίες, στο 2ο παιδάκι δν γίνεται εμπέδωση στη λεκάνη, οποτε ίσως είναι το βάρος του που σε κάνει να τον νιώθεις χαμηλά!

Αυτα! Να μην ανησυχείτε κορίτσια, να σκέφτεστε οτι θ γεννησετε όλες στην ωρα σας και να χαρείτε πολύ αυτούς τους τελευταίους μήνες!

Προσπαθω να μην το υπεραναλυω.κ γω πιστευω απλα επειδη μεγαλωσε κ μαλλον ενοχλει κτ χαμηλα η δυσφορια.ειχα κ μια ζαλαδα κατα τις 10:30..τπτ δ κανω σημερα..

Απλα μου κανει εντυπωση που δ μου εδωσε μαγνησιο.ενω στην πρωτη επαιρνα χωρις να νιωσω ποτε συσπασεις.βεβαια η πρωτη εγκυμοσυνη ηταν ιδιαιτερη,ολο ξαπλα,προγεστερονη..

Απλα η πρωτη ηταν παντα πολυ ψηλα κ πολυ διαφορετικη στις κινησεις

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!!!!!!

Ειρηνη δεν εχω νιωσει αυτο που περιγραφεις.ομως πιστευω οτι πριν δυο τρεις εβδομαδες ενιωθα αυτο που περιγραφει η βικη.τωρα το μονο που νιωθω ειναι οταν αλλαζω πλευρο και το κανω σχετικα προσεκτικα ενα βαρος να μετατοπιζεται απο δεξια αριστερα και κραταω την κοιλια μου οταν γυρναω!!!!παντως εκει που δεν μπορω και πολυ να παρω ανασα ειναι να ειμαι ξαπλωμενη και να κοιταω το ταβανι.το χω παλεψει και με μαξιλαρια τιποτα!!!!μονο στο πλαι βολευομαι.και πιο πολυ απο την αριστερη πλευρα!!!!!το βραδυ σηκωθηκα στις 3 και ξανακοιμηθηκα 4!!!χωρις λογο!!!!πτωμα ειμαι!!!!

Πλέον πρέπει να ξαπλώνεις μόνο στην αριστερή πλευρά! Έτσι αιματώνονται καλύτερα τα μωρά και λειτουργούν καλύτερα κ τα νεφρά. Ανάσκελα "απαγορεύεται", ενώ όταν κουράζεσαι μπορείς να γυρνάς λίγο δεξιά και ξανά αριστερά. ;)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΊΖΑΜΠΕΛΑ Κ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ.

ΜΑΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΒΑΛΕ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ Κ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ.

ΒΙΚΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΛΗ Μ ΒΑΡΥΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ Π ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ.

ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΚΟΣΜΟ(ΠΕΘΕΡΙΚΑ Κ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ Η ΠΕΘΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΚΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ) ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΩ ΤΌΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ Η ΜΕΣΗ Μ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ Μ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΟ Π ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ Κ ΟΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΕ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΊΖΑΜΠΕΛΑ Κ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ.

ΜΑΜΗ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΔΩ Κ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Κ ΒΑΛΕ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΠΟΛΥ Κ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΩ.

ΒΙΚΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΛΗ Μ ΒΑΡΥΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ Κ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ Π ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΙΝ.

Καλημέρα! Και εγώ το έχω πάρει απο τον τέταρτο μήνα και είδα μεγάλη αλλαγή. Πήρα το μεγάλο και σκοπεύω να το χρησιμοποιήσω μετά στον θηλασμό.

Γεια σας κοριτσια και μπεμπουλακια!!

Τι κανετε? Izambella και κοτοπουλακι που εισαστε καλε??

Mummy dobler σκεφτομαι να κανω κ στο νοσοκομειο. Αφενως γιατι εχει διαφορα γυρω στα 50 ευρω με το κεντρο οπου εκανα τη Β επιπεδου, αφετερου γιατι μπορει να χρειαστει να ξαναγινει ΑΝ τραβηξει πολυ η κυηση.

Θα ρωτησω το ντοκ γιατι χτες πανω στην αναμπουμπουλα δε σκεφτηκα αν θα ειναι "ασφαλη" τα αποτελεσματα του νοσοκομειου (κ εκει βεβαια πληρωνεις 60 ευρωπουλα, δεν στο κανουν κ τζαμπα). Φανταζομαι θα μου απαντησει αντικειμενικα...

Ειρηνη και Βικη πρεπει να ξεκουραζομαστε, το σωμα πλεον δεν ειναι για πολλα πολλα!

Να ρωτησω εσεις περπατατε καθολου? Εστω και σαν χαλαρο περιπατο?

Το λεω για τη φυσικη κατασταση...

Σκεφτομαι οτι αν παω σε φυσιολογικο τοκετο ετσι οπως ειμαι αγυμναστη εντελως και τοσους μηνες "καναπεδατη" ουτε να σκυψω δε θα μπορω....

Αλλα παλι μηπως αυτο επιβαρυνει τον τραχηλο?

Διαφημίσεις

Να προσεχείς βρε κοριτσι μου δεν εισαι σε θεση να φροντίζεις κανεναν τωρα απο τον εαυτο σου, εγω ουτε πιατο δεν σηκώνω λογο πλακούντα και αίσθημα πίεσης χαμηλα λες και θα σπάσουν τα νερα, ειχε ερθει πεθερα κ κουνιαδος και τα εκανε ολα ο αντρας μου οποτε φιλοτιμήθηκε η πεθερα και τα εκανε εκεινη έπλυνε πιατα κλπ. Το ιδιο φυσικα κανει και η μητερα μου οταν ερχεται.

Αφου γεννηθούν τα μωρα μας μετα ας κανουμε οτι θελουμε και κωλοτούμπες!

Αντε να γεννήσουμε με το καλο γιατι εγω εχω αλλο προβλημα παει ο αντρας μου λαικη και ολα τα φρουτα τα παιρνει η άγουρα η ξινά χαχα δεν εχω ευχαριστηθεί φρουτο ολο το καλοκαιρι.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Koριτσάκια μου δυστυχώς για μανούλες που έχουν ήδη κάποιο παιδάκι η ξάπλα,η ξεκούραση και η φράση δεν κάνω τίποτα δεν μπορεί να ισχύει. Το θέμα είναι να πιέζονται όσο λιγότερο γίνεται! Εγώ το έχω πάρει απόφαση. ΤΟ σπίτι θα επανέλθει κάποιους μήνες αφού γεννήσω. Ο μικρός μου έχει την τάση να τα πετάει όλα κάτω. Και ο άντρας μου να τα κλωτσάει στην άκρη για να μην τα πατήσει! χαχαχαχαχα!

Εμένα σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Κανονικά η Τετάρτη ήταν αλλά δεν βαριέσαι. Σήμερα είχα τις ζαλάδες μου, κάποια στιγμή πανικοβλήθηκα αλλά μάλλον ειναι η πίεσή μου που πέφτει αλόγιστα!

Ιζαμπέλλα μου τι κάνει το παλικαράκι μας?

Ειρηνάκι μου κι εγώ με αυτό το κωλονεύρο υποφέρω. Εχθές ηρέμησα με παναντόλ. Ο γιατρός μου μου είπε να μην πάρω τίποτα άλλο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Koριτσάκια μου δυστυχώς για μανούλες που έχουν ήδη κάποιο παιδάκι η ξάπλα,η ξεκούραση και η φράση δεν κάνω τίποτα δεν μπορεί να ισχύει. Το θέμα είναι να πιέζονται όσο λιγότερο γίνεται! Εγώ το έχω πάρει απόφαση. ΤΟ σπίτι θα επανέλθει κάποιους μήνες αφού γεννήσω. Ο μικρός μου έχει την τάση να τα πετάει όλα κάτω. Και ο άντρας μου να τα κλωτσάει στην άκρη για να μην τα πατήσει! χαχαχαχαχα!

Εμένα σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στη δουλειά. Κανονικά η Τετάρτη ήταν αλλά δεν βαριέσαι. Σήμερα είχα τις ζαλάδες μου, κάποια στιγμή πανικοβλήθηκα αλλά μάλλον ειναι η πίεσή μου που πέφτει αλόγιστα!

Ιζαμπέλλα μου τι κάνει το παλικαράκι μας?

Ειρηνάκι μου κι εγώ με αυτό το κωλονεύρο υποφέρω. Εχθές ηρέμησα με παναντόλ. Ο γιατρός μου μου είπε να μην πάρω τίποτα άλλο.

ΠΑΝΑΝΤΟΛ Ε? ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΕΓΩ 2 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΥΚΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ.

ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΟΥ Κ ΕΣΥ.

ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ Σ ΒΛΕΠΩ. ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΘΔΙΩΝ ΜΕΝΟΥΝ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΑΝΙΑ Μ Κ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Εγω κοριτσια τους αφηνω να τα κανουν μπαχαλο.κτ μερες σαν τη σημερινη.αυριο θα μαζεψω.αν δ μπορω για πολλες μερες βαζω μια φωνη κ στους 2(σαν μωρα κ οι 2)κ μαζευουν.

Ευτυχως ξυπνησε ο αντρας μου,μαγειρεψε,ανελαβε τη μικρη κ γω ειμαι ξαπλα στην κρεβατοκαμαρα

Κ μενα επεσε η πιεση.2ωρες μετα που τη μετρησα ειχα 10.αλλα στη μια ωρα ξαναπεινασε η κορη οποτε σηκωθηκα κ εκανα δεκατιανο.τουλ με αφησε μια ωρα ξαπλα

Μαμμυ εγω το σκεφτομαι οτι λογω οτι ολη την πρωτη εγκυμοσυνη την εβγαλα ξαπλα δ ειχα κουραγιο για φ.τ.ακομη κ τη μερα που μπηκα με προκληση δ μπορουσα να περπατησω.απο την αλλη τοσες περιπτωσεις ξερω γυναικων με πολλα κιλα που δ εχουν καμια σχεση με γυμναστικη κ μια χαρα γεννησαν.θα μπεις στο μηνα σου κ θα περπατησεις

Εγω οπως εγραψα πολυ περπατημα.κ φυσικα αν χρειαστει σηκωνω κ την κορη αγκαλια

Κοριτσια που εχετε και αλλα παιδακια οντως το χω πει πολλες φορες μπραβο σας που τα καταφερνετε!εδω εμεις δυο ατομα ειμαστε στο σπιτι και με το ζορι πλεον κανω τα βασικα!τα πολυ βασικα ομως!δεν με απασχολει ομως!προσπαθουμε να το κραταμε λιγο ψιλοκαθαρο.οκ.τον νεροχυτη εγω κανω να ειναι καθαρος και τα περισσοτερα τα βαζω πλυντηριο!!!και απο σιδερο;;;;;ουουου!!!!τα ρουχα που φοραμε εξω μονο.και να σας πω και κατι;αν τυχον ερθει καποιος και δεν του αρεσει:χεστηκ@ πραγματικα!ας πει ο.τι θελει!!!!ειναι το τελευταιο το σπιτι που με απασχολει.εγω ποτε δεν εχω παει σε ενα σπιτι να κοιταω γυρω γυρω.ποτε.ποσο μαλλον να εκρινα μια εγκυο!!!!!!

Mama εμενα ο γιατρος μου ειπε οχι πολυ περπατημα.λογω τραχηλου!την τελευταια φορα εμενα ηταν 3,1 απο 2,8 αλλα συνεχως μεταβαλλεται.οταν ειναι θα μου πει ο ιδιος!!!!δεν το ρισκαρω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...