Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΗ Μ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΜΑΓΝΗΣΙΟ Κ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΌΝΗ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 32&3.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Π ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΟΝΗ Σ ΟΚ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ Σ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσοπουλα και μπεμπακια καλησπερα!

μολις εφαγα.πριν κανα μισαωρο γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και εχω να πω πως την παλευω μς τα χιλια ζορια μεχρι τελος σεπτεμβριου.κουραζομαι πολυ ευκολα!τεσπα!τι κανετε;διαβασα λιγο που συζητησατε για πλυντηρια κτλ.εγω λεω το σκ να κανω τιποτα.

εχω αρχισει και νομιζω πως θα γεννησω σε κανα μηνα το πολυ.:oops:δεν ξερω τι με εχει πιασει.τριτη εχω γιατρο.για να δουμε γυρισε η ειναι με το κεφαλι πανω.παντως πεταει εξογκωνατα πιο πολυ δεξια!τι να πω!

σερβιετες δεν ξερω τι να παρω.ελεγα να επαιρνα μιας χρησης τυπου βρακακι αλλα θα δω.μπορει να παρω τις πιο πιο μεγαλες που υπαρχουν.ρε κοριτσια τι αλλο θελουμε περα απο οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα χτενα κτλ για το νοσο;;;;δεν εχω ιδεα!αφρολουτρο εχουν εκει;σαμπουαν;μπεταντιν;;;;αν ειναι να τα παρω αυτα να τα βαλω στο σακ βουαγιαζ το σκ.ουφ:confused:τρελο αγχος!

Και η δικια μου κανει εξογκωματα συνηθως δεξια και ψηλα!!!

Τωρα για το μαιευτηριο:

Κρεμα για θηλες, επιθεματα, αποσμητικο, ξυραφακι ! Στυλο-σημειωματαριο...Ειναι βασικα!Αφρολουτρο δεν ξερω αν δινουν στο ιδιωτικο! Εγω θα παρω μικρες συσκευασιες αφρολουτρο-σαμπουαν-μαλακτικο ή μασκες μαλλιων σε δειγμα. Ετσι κ αλλιως θα προτιμουσα τα δικα μου οπως κανω και οταν παμε εκδρομη και μενουμε σε ξενοδοχειο.

Βεβαια οτι ξεχασεις στο φερνει κ ο αντρας σου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΗ Μ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΜΑΓΝΗΣΙΟ Κ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΌΝΗ ΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 32&3.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Π ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΟΝΗ Σ ΟΚ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΑΖΙ Σ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΛΙΝΟ ΤΡΙΚΛΙΝΟ Κ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΛΕΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΥΤΟ Κ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.

Κορίτσι μου πάρε τηλ το γιατρό σου. Ανα πεντάλεπτο μου ακούγεται κάπως.

Μummy87 κι εμένα μου δίνεται η εντύπωση πως θα γεννήσω μόλις μπω στο μήνα μου.

Κορίτσια μου εγώ πονάω πολύ στη λεκάνη. Πάλι σήμερα δεν έχω κοιμηθεί από τους πόνους

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα!να παρετε κτ για την ευαισθητη περιοχη

Γενναω στο δημοσιο της ξανθης

Αυτο με τις επισκεψεις ειναι θεμα αλλα τι να κανεις;πραγματι η μια ειχε παντα πολλα ατομα.ειμασταν 4λεχωνες καποιες μερες,με 4μωρα,4συνοδοι,βαλε κ τους επισκεπτες..μεσα σε μια ωρα..εμενα οι δικοι μου παρολο που ετυχε να ερθουν κ καμια δεκαρια μαζι εμπαινε 1-2

Μιλησες με το γιατρο ειρηνη;

Εγω κοιμηθηκα πολυ καλα..κ χθες το κοριτσακι μου ηταν τοσο καλο κ ηθελα να την παω βολτα αλλα ξεραθηκα στον υπνο το απογευμα.μεχρι να σηκωθω την κοιμισε ο μπαμπακας της.οποτε τωρα βολτουλα να αποζημιωθει..

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγκυούλες.

Συγνώμη που παρεμβένω πάλι...

Για τα ράμματα του φ.τ να κάνετε ότι σας πει ο γιατρός η οι μαίες, θα σας δώσουν οδηγίες εκείνη τη στιγμή. Αλλα απο τη δική μου εμπειρία θ σας πρότεινα ν πάρετε μαζί σας μόνο ένα ήπιο καθαριστικό για την ευαίσθητη περιοχή. Δεν νομίζω ν χρειαστεί κτ άλλο.

dph2p2.pngRGM7p2.png

επισης σχετικα με τα επιθεματα θηλασμου εγω χρησιμοποιω johnson. Eιναι τα πιο απορροφητικα και τα πιο διακριτικα (για να τα φοράτε κ στις εξοδους σας).

Και για την είσοδο-έξοδο απο το μαιευτήριο μπορείτε να φορέσετε κτ άνετο όπως κολάν με φορεματάκι η μπλούζα απλά θυμηθείτε να είναι με ντεκολτε V η με κουμπια αν θηλάζετε!

dph2p2.pngRGM7p2.png

Kαλησπερα κοριτσια!!

Αnath καλα κανεις και παρεμβαινεις και ευχαριστουμε που βοηθας!

Ειρηνη τι γινεσαι? Ελπιζω να εχουν ηρεμησει οι συσπασεις, μπες να μας πεις νεα!

Εγω ακομη με το ματι γαριδα ειμαι! Πλησιαζουν επιτελους οι ωρες για το γιατρουλη!!

Kαλησπερα κοριτσια!!

Αnath καλα κανεις και παρεμβαινεις και ευχαριστουμε που βοηθας!

Ειρηνη τι γινεσαι? Ελπιζω να εχουν ηρεμησει οι συσπασεις, μπες να μας πεις νεα!

Εγω ακομη με το ματι γαριδα ειμαι! Πλησιαζουν επιτελους οι ωρες για το γιατρουλη!!

Άντε, με το καλό! Περιμένουμε νέα αργότερα!:):)

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΜΙΛΗΣΑ ΜΔ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ Μ ΕΙΠΕ ΞΑΠΛΩΣΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ Κ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΝΤΟΝΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ Π ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΘΝ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΟΣΗΝ ΩΡΑ ΕΙΜΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΕΝΟΙΩΣΑ ΜΟΝΟ 2 3 ΕΝΤΟΝΕΣ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΥΓΝΩΜΗ Π ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΗΜΕΡΙΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΝΜ Σ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ ΜΑ Π ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ Μ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΜΑΜΗ Κ ΡΑΝΙΑ Μ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΜΩΛΙΣ ΜΠΗΤΕ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΣΑΣ Κ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΛΙΓΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ Κ Η ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ.

Συνεγκυουλες και μπεμπινια καλησπερα!

Καλησπερα μαμα ιζαμπελλα και κοτοπουλινι!!!!!!!!;)

Anath ευχαριστουμε για τις συμβουλες.πολυτιμες απο καποια που ηδη ξερει!

Ειρηνη πως τις νιωθεις τις συσπασεις;εγω μολις σχολασα και κατα το απογευματακι νωρις 4-5 ενιωθα την κοιλια μου τσιτα τουμπανο!ξεκουρασου οσο αυτο ειναι δυνατο!η τουλαχιστον οταν βρισκεις λιγο χρονο απλωνε τα ποδια σου πανω.

Εχω μια εντυπωση οτι θα γεννησω.ισως και λογο φοβου!θα δειξει!εχω μερες μεχρι την τριτη.ανυπομονω να δω τι θα μας πει ο γιατρος!:oops:

Μαμα να μας πει τα νεα σου απο την μπουμπουκα σου!!!!!!!!:D

Σταματησα σε ενα περιπτερο και φορτωσα κρουασαν πατατακια!!!!

Πολυ πεινα ρε κοριτσια.το πρωι εφαγα ενα κλειστο ξερετε σακουλακι φρυγανιες παρα δυο με μελι και βιταμ!χορτασα δεν μπορειτε να πειτε.τωρα που γυρισα εφαγα ενα αχλαδι ,μιση και ομελετα και 2φετες ψωμι.και τωρα πιστευω ηρθε η ωρα για κρουασαν:shock:

Κοριτσια γυρισαμε απο γιατρο! 1814 η μπεμπα!! φυσιολογικα ειπε ο ντοκ! και το κεφαλι εχει γυρισει κατω! Ο τραχηλος 2,8 οποτε λεει προσοχη και utrogestan συνεχιζουμε!

Δοξα το Θεο τουλ ειναι καλα!! ααα μου ειπε να κανω κ dobler σε 2 εβδομάδες απο τωρα!

Ειρηνη ξεκουρασου!!

Mummy μη μιλας για φαι τετοια ωρα δυσκολη!! Πειναωωωωω και το βραδυνο ειναι κομμενο!!! αχχχχ

Μπραβο βρε κοριτσι!!!!!εγω πιστευω απο βαρος ειναι καλα!!!!αν σκεφτεις οτι μονο στον ενατο διπλασιαζουν το βαρος τους!!!!!:Dαντε ομορφα νεακια να ανεβαινουμε ψυχολογικα!!!!!!φαγαμε τον γαιδαρο.........στην ουρα θα κολλησουμε!!!!!????????:eek:

ολα να πανε καλα για ολα τα μωρουλινια και να ειναι γερα!!!!!

Κατι ασχετο!!!ντοπλερ κανουμε σε γιατρο του στυλ αυχενικης η β επιπεδου?????

Ρωταω γιατι την τελευταια φορα που πηγα στον δικο μου μου ειπε θα στο κανω εγω ενω αυχενικη και β επιπεδου ειχα παει εγω σε αλλον!και αφου μου τελειωσε τις μετρησεις μου ειπε:ελα να κανουμε και ενα μικρο ντοπλερ.και μετρουσε κατι αρτηριες.δεν καταλαβα και πολλα!!!!!:confused:

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΜΑΜΗ ΣΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΡΩΜΑ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Κ ΕΝΑΣ ΠΟΝΟΣ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΠΕΡΟΙΟΔΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΗΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ Σ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΠΟΝΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΣΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...