Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ευτυχως ολα καλα με τον μπεμπουλη!τελικα φυσιολογικα γεννησε;εμας δινουν μητροταν για να μαζεψει η μητρα.αλλα με το θηλασμο γινονται μια χαρα συσπασεις κ δ υπαρχει λογος.να σας ζησει!παντα γερος κ τυχερος κ ευτυχισμενος!

ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΑΘΕ ΑΤΟΝΙΑ Η ΜΗΤΡΑ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΠΛΑΔΑΡΗ ΔΕΝ ΣΥΣΠΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Κ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΒΑΡΙΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΥΤΥΧΩΣ Π ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

ΒΙΚΗ Μ ΝΑΙ Φ.Τ. ΗΤΑΝ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα επιθεματα τα ειχα παρει απο λητω

Χρησιμοπιησα προδερμ απορρυπαντικο κ μαλακτικο.μυριζει υπεροχα.κ αν δ εχετε κ σκληρο νερο πιστευω κ χωρις μαλακτικο θα ναι οκ

Εγω θα παρω ν1 πανες.λογικα παμπερς κ λιμπερο(νομιζω).εχουν μια γραμμη που δειχνει αν εχει κατουρησει το μωρο

Γενικα πλενω σε χαμηλες θερμοκρασιες εκτος αν υπαρχει θεμα με λεκε.πρωτη φορα τα βρεφικα με οσο λεγανε.μετα ρουχα με 30.λευκα ειδη 40

Βρεφικο απορρυπαντικο μονο 6μηνες προσωπικα.ακομη κ τωρα 2χρ τα ρουχα της χωρια πλυντηριο

Κι εγω χωρια του τα πλενω! Παντως απο εναν ελεγχο που εκανα πριν λιγες μερες εδω στην αθηνα εχουμε σκληρο νερο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πωπω πραγματι σοβαρο αυτο που επαθε η κουμπαρα σου..ευτυχως ολα καλα!

Εγω βαζω υγρο για τα αλατα κ μαλακτικο.εδω κατα τυχη εμαθα οτι ειναι πολυ μαλακο οποτε εχω μειωσει τις ποσοτητες αλλα βαζω

Κοριτσοπουλα και μπεμπακια καλησπερα!

μολις εφαγα.πριν κανα μισαωρο γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και εχω να πω πως την παλευω μς τα χιλια ζορια μεχρι τελος σεπτεμβριου.κουραζομαι πολυ ευκολα!τεσπα!τι κανετε;διαβασα λιγο που συζητησατε για πλυντηρια κτλ.εγω λεω το σκ να κανω τιποτα.

εχω αρχισει και νομιζω πως θα γεννησω σε κανα μηνα το πολυ.:oops:δεν ξερω τι με εχει πιασει.τριτη εχω γιατρο.για να δουμε γυρισε η ειναι με το κεφαλι πανω.παντως πεταει εξογκωνατα πιο πολυ δεξια!τι να πω!

σερβιετες δεν ξερω τι να παρω.ελεγα να επαιρνα μιας χρησης τυπου βρακακι αλλα θα δω.μπορει να παρω τις πιο πιο μεγαλες που υπαρχουν.ρε κοριτσια τι αλλο θελουμε περα απο οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα χτενα κτλ για το νοσο;;;;δεν εχω ιδεα!αφρολουτρο εχουν εκει;σαμπουαν;μπεταντιν;;;;αν ειναι να τα παρω αυτα να τα βαλω στο σακ βουαγιαζ το σκ.ουφ:confused:τρελο αγχος!

Διαφημίσεις

Κοριτσοπουλα και μπεμπακια καλησπερα!

μολις εφαγα.πριν κανα μισαωρο γυρισα σπιτι απο τη δουλεια και εχω να πω πως την παλευω μς τα χιλια ζορια μεχρι τελος σεπτεμβριου.κουραζομαι πολυ ευκολα!τεσπα!τι κανετε;διαβασα λιγο που συζητησατε για πλυντηρια κτλ.εγω λεω το σκ να κανω τιποτα.

εχω αρχισει και νομιζω πως θα γεννησω σε κανα μηνα το πολυ.:oops:δεν ξερω τι με εχει πιασει.τριτη εχω γιατρο.για να δουμε γυρισε η ειναι με το κεφαλι πανω.παντως πεταει εξογκωνατα πιο πολυ δεξια!τι να πω!

σερβιετες δεν ξερω τι να παρω.ελεγα να επαιρνα μιας χρησης τυπου βρακακι αλλα θα δω.μπορει να παρω τις πιο πιο μεγαλες που υπαρχουν.ρε κοριτσια τι αλλο θελουμε περα απο οδοντοκρεμα οδοντοβουρτσα χτενα κτλ για το νοσο;;;;δεν εχω ιδεα!αφρολουτρο εχουν εκει;σαμπουαν;μπεταντιν;;;;αν ειναι να τα παρω αυτα να τα βαλω στο σακ βουαγιαζ το σκ.ουφ:confused:τρελο αγχος!

Κοιτα.αναλογα ποσο περιποιημενη θες να σαι.εμενα δ με νοιαζει οποτε αυτα που λες κ ενα αφρολουτρο ειδικο για την ευαισθητη περιοχη,liposan που ειπα γτ ξεραινονται τα χειλη.λανολινη για το στηθος.κ για το μωρο κ μενα αμυγδαλελαιο κ κεραλοιφη.βεβαια θα γεννησω σε δημοσιο.οππτε πρεπει να παρω τα παντα

Μπεταντιν γτ;εγω λογω θυροειδη το αποφευγω γενικα

Αν κανεις καισαρικη μεχρι να σηκωθεις για τουαλετα χρειαζεσαι αυτα σαν παμπερς.εγω δ ειχα.φυσικα μου δωσανε απο το νοσοκομειο κ το πρωι μου εφερε ο αντρας μου.αυτες που ειναι σαν βρακακια πιστευω ειναι μια χαρα.αναλογακ την καθε γυναικα.δειτε ομως σε σ/μ γτ σε φαρμακεια κ με βρεφικα ειναι πανακριβα

Στο δημοσιο παρτε κ ενα ρολο χαρτι υγειας,κρεμοσαπουνο,υγρα πανακια καθαρισμου για κομοδινο-τουαλετα κ αντισηπτικο για τα χερια για τους επισκεπτες

(ακουγομαι λιγο μικροβιοφοβικη;δ ειμαι αληθεια.αλλα καλο ειναι να υπαρχουν.γενικα ειμαι χαλαρη σαν μαμα)

Ευχαριστω βικη.και επιθεματα να παρω.θα γραψω μια λιστα αυριο πρωι. Θα παρω και μαντηλακια εχεις δικιο για τα μικροβια!!!!!!!εγω δεν ξερω αν θα γεννησω ακομη φυσιολογικα η καισαρικη!αναλογα το πως θα ειναι ο μπεμπης.για να δουμε αν θα γυρισει!!!!!!!:confused:

μπεταντιν το ειπα γιατι μου ειπε μια οτι πλενοταν και με μπεταντιν απο κατω.φυσιολογικα ειχε γςννησει.δεν ξερω.εγω σε ιδιωτικο θα γεννησω αλλα μαλλον θα παρω ενα αφρολουτρο μικρο και σαμπουαν για παν ενδεχομενο.

Διαφημίσεις

Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατό το betadine με τον θηλασμό. Σωστή σκέψη για αντισηπτικό της ευαίσθητης περιοχής και των χεριών των επισκεπτών.

StW9p2.png etcKp3.png

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΙ ΜΑΙΕΣ Κ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ? ΕΜΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ Μ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΕΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΣΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ Κ ΙΩΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΡΥΜΑ ΝΑ Τ ΑΦΕΙΝΑΝ ΕΚΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΜΕ ΑΦΕΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ Κ ΒΑΛΕ ΑΝΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΩ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Κ ΓΙΑ ΚΑΚΟ

ειρηνη εδω στο δημοσιο δ τα παιρνουν καθολου(προσωπικα δ θα το εδινα)

Προτιμω να μην εχω επισκεψεις.θα προσπαθησω κ για μονοκλινο

Να τον παρεις το γιατρο.παιρνεις κ μαγνησιο-προγεστερονη ε;ποσο εβδ εισαι;ραντεβου ποτε εχεις;

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε?

Ιzambella που εισαι? τι κανει το κοτοπουλακι σου??

Δεν κλεινει το ματι μου σημερα,ειμαι ξυπνια απο τις 3μιση και εχω μια απιστευτη ανησυχια...

Ειρηνη να σας ζησει το μωρο της κουμπαρας! Ευτυχως ολα καλα! Τις συσπασεις πως τις νιωθεις? Σαν πετρωμα ή σαν πετρωμα με πονο περιοδου?

Παρε το γιατρο!

Ειμαστε τωρα σε τελικη ευθεια και το σωμα ισως να προετοιμαζεται!

Εγω εχω απειρα υγρα. Καθε φορα ανησυχω μη σπασουν τα νερα και δε το καταλάβω ή μηπως χανω αμνιακο υγρο και συμβει τπτ στη μπεμπα. Καταραμενα utrogestan...

Αντε να δω τι θα πει για ολα αυτα κ ο γιατρος το βραδυ!

Βικη που γεννας?

Στη βαλιτσα για την ευαισθητη περιοχη θα βαλετε κατι μεσα? Εχω και frezyderrm και anfo3 αλλά δε θα ηθελα να κουβαλαω ασκοπα πραγματα που ισως δε χρειαστουν.

Για bedadine εχω ακουσει αλλα δεν εχω παρει.

Μαλλον ειναι αναλογα το φτ η καισαρικη...

Αντισηπτικο υγρο εχω παρει και dettol μαντιλακια για επισκεπτες αλλα και για προσωπικη υγειηνη σε περιπτωση που γινει καισαρικη και δε σηκωνομαι ευκολα.Καλο ειναι να υπαρχουν διπλα στο κομοδινο.

Χαρτι υγειας οχι, πηρα χαρτομαντηλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...