Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Kαλημερα κοιλουμπες και μωρακια!!

Τι κανετε?

Doani αμα βλεπεις τσουτσουνακι δυσκολο να σου σκασει κοριτσακι!

Το σκεφτομουνα χτες βραδυ...λεω ενταξει ποσο πιθανο ειναι? αλλα αμα σου τυχει μια πλακα θα την παθεις!! χαχαχα

Η βαλιτσουλα πονεμενο θεμα, της μπεμπας τα εχω ολα πιστευω ακομη κ πανες προμηθευτηκα αν κ μου ειπαν οτι δινουν στο νοσοκομειο.

Τα δικα μου ομως...? Το θεμα με ρομπες-νυχτικα δεν το εχω δει ακομη... Επισης ποσες πετσετες μπορει να χρειαστουν...?

Και καπου πηρε το ματι μου για πιστοποιητικο οικογενειακης κατατασης. Καλα δεν τους φτανει η ληξ.πραξη γαμου? Φανταζομαι κατι τετοιο θελει τρεξιμο στο κεπ...πφφφ

Με τα ρουχα εξοδου τι γινεται? πρεπει να κουβαλαμε κ αλλα ρουχα μαζι?

Δε μπορουμε να βγουμε οπως μπηκαμε?

Εγω σκεφτομαι να μπω κ να βγω με κολαν η φορμα, κατι απλο τελος παντων και κυριως ανετο...Και αθλητικα.

Επισης τοσο καιρο βαφομαι σπανια, αντε να βαλω κανα κονσιλερ κ ρουζ στο νεσεσερ να βρισκονται.

Αχ ωραιες αλλα και αγχωτικες οι ετοιμασιες!

Και οσο βλεπω την κοιλια τοσο δενομαι μαζι της, δε μπορω να με φανταστω χωρις αυτη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!πως ειστε;

Δοανακι για σερβιετες πανε στο μαρκετ κ οποια σου κατσει η εχει προσφορα.για επιθεματα εχω δοκιμασει κ chi co κ nuk.προτιμω τα πρωτα.αλλα επειδη πρεπει να αναπνεει το στηθος καλυτερα τα υφασματινα.

Μαμα.μια παρε μια πετσετα για μπανιο κ μια για πρωινο πλυσιμο.αν χρειαστεις σου ξαναφερνουν.εκτος αν λογω ραμματων απο κατω ξεπλενεσαι καθε φορα μετα την τουαλετα.τα ρουχα που θα πας λογικα θα τα παρουν κ θα τα δωσουν στους συγγενεις.τουλ σε μενα ετσι εγινε οταν αποφασιστηκε η καισαρικη κ εβγαλα τη νυχτικια μου.τη φορουσα απο το σπιτι γτ ηταν φορεματακι στην ουσια.ενα κολαν κ μια μπλουζα παραπανω δ πιανουν χωρο

Εγω καλλυντικα δ πηρα.οδοντοβουρτσα-οδοντοκρεμα,βουρτσα,λαστιχακια κ liposan γτ ξεραινονται τα χειλη.

Εμενα υποτιθεται μου εδειξε το τσουτσουνακι στη β επ αλλα δ ειδα κτ.δυο φορες στο νοσοκομειοουτε σχολιασε το φυλο.χθες που ειχαμε υπερηχο μου ειπε ολα καλα!μεγαλωσε!1350γρ!

Καλημέρα, μανούλες και μπεμπάκια!

Καλωσήρθες Έφη, με το καλό το μωράκι σου! :)

Θα αποφύγω να προσδιορίσω φύλο γιατί με κλονίσατε με τις αμφιβολίες σας! χαχαχα Πάντως, πριν 30 χρόνια που και οι υπέρηχοι δεν ήταν ευκρινείς γίνονταν τέτοιες παρεξηγήσεις με το φύλο. Έτσι, την "πάτησε" η μαμά μου με την αδερφή μου που της λέγανε σε όλη την εγκυμοσύνη ότι είναι αγόρι. Ευτυχώς βέβαια είχε ήδη δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, οπότε ήταν έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Σήμερα δεν νομίζω να γίνονται τέτοια πράγματα. :D

Εμένα είναι 1000% μπέμπα γιατί είχα κάνει χρωμοσωμικό έλεγχο (τροφοβλάστη). Πόσο λάθος να βγει αυτό; :shock:

Χθες παραγγείλαμε την κούνια της μικρής. Έχουμε πάρει καρότσι και μερικά ρουχαλάκια, εσωρουχάκια. Σήμερα θα πάω να δω για προίκα και πετσέτες. Επίσης, έχει έκπτωση στα ΑΒ (ίσως και σε άλλα σουπερμάρκετ) τα babylino και το απορρυπαντικό Προδερμ. :)

Σας φιλώ πολύ!

StW9p2.png etcKp3.png

Βικη μεγαλωνει ο μπεμπης σου!!! τοσο περιπου ηταν κ η δικια μου 29w+3...

Αχ αντε αυριο επιτελους θα δω κ εγω το μωρακι μου.........

Υφασματινα επιθεματα που βρισκουμε?

Εγω Nuk πηρα των 30 τμχ και αμα ειναι καλα βλεπουμε...

Σερβιετες πηρα νυχτας για πολυ μεγαλη ροη, χαμενες δεν πανε ετσι κ αλλιως.

Τena οχι ακομη διοτι οπως βλεπω στη φωτο δεν εχουν φτερα...Μπορει κ να κανω λαθος θα κοιταξω οταν παω σουπερ μαρκετ καποια στιγμη γιατι στελνω τον αντρα μου παντα και αντε τωρα να του εξηγεις τι κ πως.

Ζiliher με γεια η κουνια, με το καλο κ η προικα! Οχι η δικια σου ειναι μπεμπα σιγουρα δεν υπαρχει καμια αμφιβολια!! Καλα κ η δικια μου φυσικα (κατα 99,9% χαχαχα)

Πανες εχετε παρει οι υπολοιπες κοπελες? Τι μαρκες?

Εγω πηρα Νο1 pa....rs 2*22 τμχ (2-5 kg), ηθελα να πάρω κ no2 αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλη θα ειναι η μπεμπα (ή ποσο μικρη) και το αφησα.

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!!! Κι εμείς κλείσαμε κούνια και καρότσι αλλά θα παραλάβουμε μέσα Οκτώβρη. Την συρταριέρα θα πάμε να πάρουμε αυτές τς μέρες για να πλύνω τα πρώτα ρουχαλάκια που έχω μαζέψει από συγγενείς που μου χάρισαν και να τα βάλω μέσα γιατί αν τα αφήσω όλα τα πλυσίματα και τα σιδερώματα για τον άλλον μήνα θα τρέχω και δεν θα φτάνω. Από δουλειές δόξα το Θεό τα καταφέρνω όλα. Λίγα λίγα βέβαια γιατί κουράζομαι πιο εύκολα πια. Άλλωστε 2 άτομα είμαστε. Κι εγώ σκεφτόμουν προχθές που είδα στον Γαλαξία που είχε προσφορά στα Pamers να πάρω αλλά το άφησα πάλι. Για το νούμερο κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα και λέω να πάρω για αρχή το 1. Είχε και στα Σεπτόνα προσφορά στα βρεφικά σαμπουάν, κρέμες κτλ και στο απορρυπαντικό αλλά δεν πήρα τίποτα. Το μετάνιωσα όμως αν τα βρω πάλι θα αρχίσω να παίρνω λίγα λίγα. Τα ρουχαλάκια τα πλένουμε με απορρυπαντικό μόνο ή βάζουμε και μαλακτικό? Βρεφικό πάντα εννοείται..Επίσης στους πόσους βαθμούς? Εμένα το πρόγραμμα για τα χρωματιστά είναι στους 60, κάνει ή θέλει λιγότερο?

Νομιζω πρωτη πλυση στους 30 ή 40! Μετα 60 σιγουρα αφου θα λερωνονται!

Δεν ξερω κιολας!

Παντως οχι μαλακτικο στην αρχη, μονο βρεφικο απορρυπαντικο!

Εγω εχω βαρυνει απιστευτα, δεν κουνιεμαι παρα για τα βασικα!

Εγώ του γιου μου από νεογέννητο μέχρι τώρα τα πλένω όλα στους 60. Ξεκίνησα με προδερμ απορρυπαντικό και μαλακτικό και κάποιες φορές χρησιμοποιούσα το αρκάδι. Μετά τον χρόνο πάλι στους 60 αλλά πλεόν χρησιμοποιώ το δικό μας απορρυπαντκο.

Εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα! Τίποτα απολύτως!Περιμένω να τελείωσω με τη δουλειά, να πάω από Δευτέρα στο ΙΚΑ, 22 έχω doppler καιμετά θα αρχίσω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κι εγώ στις 22 έχω ντόπλερ. Mamma το βάρος κι εγώ το νιώθω και με κουράζει που έχω πάρει λίγα κιλά και κάποιες μέρες λόγω και του χαμηλού αιματοκρίτη σέρνομαι. Τώρα μπερδεύτηκα να βάλω μαλακτικό ή όχι? Να ρωτήσω και την μαία ή την παιδίατρο?

Ωχ Ρανια, τι μου το θυμισες το κ@λοΙΚΑ και εμενα μου ειπαν να παω 15/9 και μετα...πφ...

Ιλιαννα ειχαμε αυτη τη συζητηση παλιοτερα και οι περισσοτεες ειπαν οχι μαλακτικο στην αρχη. Ετσι δεν αγορασα.

Διαφημίσεις

Τα επιθεματα τα ειχα παρει απο λητω

Χρησιμοπιησα προδερμ απορρυπαντικο κ μαλακτικο.μυριζει υπεροχα.κ αν δ εχετε κ σκληρο νερο πιστευω κ χωρις μαλακτικο θα ναι οκ

Εγω θα παρω ν1 πανες.λογικα παμπερς κ λιμπερο(νομιζω).εχουν μια γραμμη που δειχνει αν εχει κατουρησει το μωρο

Γενικα πλενω σε χαμηλες θερμοκρασιες εκτος αν υπαρχει θεμα με λεκε.πρωτη φορα τα βρεφικα με οσο λεγανε.μετα ρουχα με 30.λευκα ειδη 40

Βρεφικο απορρυπαντικο μονο 6μηνες προσωπικα.ακομη κ τωρα 2χρ τα ρουχα της χωρια πλυντηριο

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΛΕΣ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΨΩΝΙΣΑΝ.

Κ ΕΓΩ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΥΓΟΥΡΑ 60.

ΓΕΝΝΗΣΕ Κ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ Π ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ, Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ Η ΜΗΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Κ ΑΝΌΙΞΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ Κ ΤΗΣ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΛΕΣ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΨΩΝΙΣΑΝ.

Κ ΕΓΩ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΕΠΛΥΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΣΥΓΟΥΡΑ 60.

ΓΕΝΝΗΣΕ Κ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ Π ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ, Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ Η ΜΗΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Κ ΑΝΌΙΞΕ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ Κ ΤΗΣ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ.

Ευτυχως ολα καλα με τον μπεμπουλη!τελικα φυσιολογικα γεννησε;εμας δινουν μητροταν για να μαζεψει η μητρα.αλλα με το θηλασμο γινονται μια χαρα συσπασεις κ δ υπαρχει λογος.να σας ζησει!παντα γερος κ τυχερος κ ευτυχισμενος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...