Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ναι ξερω πολλες τετοιες περιπτωσεις!

Παρε κ κανενα κιτρινακι,βεραμαν,λευκο..ξερεις τι ομορφα που ειναι στα λευκα;σαν αγγελακια!

Αμαν αμαν μη μου λες τετοια! την Πεμπτη μην ξεχασω να του πω να ξαναδει καλα μην τρεχουμε!!

Τωρα παει η προικα ετοιμαστηκε!!! Οι 50 αποχρωσεις του ροζ! :mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαπααα τραγικο...νομιζω ειναι και μη σου τυχει γενικοτερα!!!

Οσο για το θεμα δημοσιο και ιδιωτικο να σου πω απολυτη εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανενα απο τα 2...Οι μεν θελουν να ξεμπερδευουν οι δε να τα αρπαξουν... Γενικα μιλωντας φυσικα.

Σιγουρα βεβαια ο προσωπικος γιατρος ειναι αυτος που πρεπει να εμπιστευομαστε...Ειναι ομως δυνατον με τοσους υπερηχους να μη φανουν τα διδυμα?

Να σας πω εγω αλλη αμφιβολια που με εχει πιασει απο τοτε που εχω γεμισει το σπιτι με χιλια δυο ροζ πραγματακια σε ετοιμοτητα με τη μπεμπα...Ρε παιδια παιζει να εχει γινει κανα λαθος με το φυλο και να τρεχω??? ε??

Ξερετε να εχει συμβει κανα τετοιο τρελο?

Α ΚΑΙ ΓΩ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΠΟ ΑΓΟΡΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

Α Κ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Κ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ. Κ ΟΝΤΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΣΤΕΛΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ Κ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΛΕΥΚΩΣΙΑ Κ ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

Οταν ερθει βαλτη στο κρεβατι σου και περιποιησου την λες και εχει γεννησει αυτη για να μην σου γκρινιαζει μετα οτι ησουν ξαπλα ολη μερα και δεν της εδινες σημασια! Χαχα! Εγω το εχω πει, αν ειχα λυμενο το οικονομικο μου ουτε που θα επαιρνα τηλ. Μα να ειμαι ασαραντιστη μετα απο καισαρικη και να με φωναζει χοντρη!!!! Ελεος!

ΑΝ ΡΑΝΙΑ Μ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ Τ ΛΑΧΕΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Κ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ Σ.

Γειά σε όλες!!!

Είναι κοριτσάκι και το πρώτο μας! Άγχος, αγωνία και τρελή χαρά...καταλαβαίνετε! Είμαι 31 χρονών και από κιλάκια δυστυχώς πήρα αρκετά. Ξεκίνησα 53 και είμαι 67...και έχω ακόμα!! Τι να κάνω βρε κορίτσια ειδικά στην αρχή είχα μια πείνα ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ!!! Αφήστε που έκοψα και το κάπνισμα οπότε για να μην το σκέφτομαι όλο και κάτι έτρωγα.. Ευτυχώς δεν έχω κάνει ραγάδες...τα κιλά ελπίζω να τα μαζέψω μετά τη γέννα. Απο ετοιμασίες έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα, μόνο το καρότσι 3σε1 πήραμε και κάτι ρουχάκια. Βαλίτσα ούτε καν που έχω φτιάξει... Κανονικά πρέπει να τα ξεκινήσω σιγά-σιγά το παραάργησα λέτε? Εσεις πώς τα πάτε από ετοιμασίες???

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ 8 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΟΥΛΑ Σ.

ΚΑΛΕ 14 ΚΙΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ Κ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ

Γειά σε όλες!!!

Είναι κοριτσάκι και το πρώτο μας! Άγχος, αγωνία και τρελή χαρά...καταλαβαίνετε! Είμαι 31 χρονών και από κιλάκια δυστυχώς πήρα αρκετά. Ξεκίνησα 53 και είμαι 67...και έχω ακόμα!! Τι να κάνω βρε κορίτσια ειδικά στην αρχή είχα μια πείνα ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ!!! Αφήστε που έκοψα και το κάπνισμα οπότε για να μην το σκέφτομαι όλο και κάτι έτρωγα.. Ευτυχώς δεν έχω κάνει ραγάδες...τα κιλά ελπίζω να τα μαζέψω μετά τη γέννα. Απο ετοιμασίες έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα, μόνο το καρότσι 3σε1 πήραμε και κάτι ρουχάκια. Βαλίτσα ούτε καν που έχω φτιάξει... Κανονικά πρέπει να τα ξεκινήσω σιγά-σιγά το παραάργησα λέτε? Εσεις πώς τα πάτε από ετοιμασίες???

Και εγω νομιζω με τη διακοπη του καπνισματος την πατησα. Γι αυτο και τα +10 για την ωρα! Βεβαια εγω ειμαι και κοντη σχετικα οποτε δε με παιρνει για πολλα ακομη. Ξεκινησα 55-56.......

Καποιες ετοιμασιες καλο θα ηταν να προγραμματισεις για να μην τρεχεις τελευταια στιγμη κ αγχωνεσαι. Βαραινουμε κιολας και αντε να τρεχεις...

Διαφημίσεις

Κ γω τοσα εχω παρει(αν κ παιζει ναι ναι κ πιο πανω.σημερα εχω ζυγισμα)κ ξεκινησα πολλα παραπανω απο οσα εισαι

Θα χαθουν..τα μισα ευκολα τα μισα με λιγο διατροφη,μην ανησυχεις

Κ που γεννας με το καλο;

Αμαν αμαν μη μου λες τετοια! την Πεμπτη μην ξεχασω να του πω να ξαναδει καλα μην τρεχουμε!!

Τωρα παει η προικα ετοιμαστηκε!!! Οι 50 αποχρωσεις του ροζ! :mrgreen:

Οσες φορες κ να δει ο υπερηχος εχει μια αποκλιση απο την πραγματικοτητα.εμενα στη β επ ελεγε για φυλο με πιθανοτητα λαθους 0,01%.μικρο αλλα υπαρκτο ποσοστο

Βρε δε σκεφτηκες τα εξοδα για το επομενο;

Οσο για την κυπρο περυσι διαβαζα για τα πρβλμτ στο δημοσιο.νομιζω πολλες ελλειψψεις κ διαφθορα;

Οσες φορες κ να δει ο υπερηχος εχει μια αποκλιση απο την πραγματικοτητα.εμενα στη β επ ελεγε για φυλο με πιθανοτητα λαθους 0,01%.μικρο αλλα υπαρκτο ποσοστο

Βρε δε σκεφτηκες τα εξοδα για το επομενο;

Οσο για την κυπρο περυσι διαβαζα για τα πρβλμτ στο δημοσιο.νομιζω πολλες ελλειψψεις κ διαφθορα;

Τα σκεφτηκα ρε γμτ αλλα παρασυρθηκα!!! Ειναι και αυτα τα βρεφικα τοσο ομορφα και τρελενεσαι...!

Το θετικο ειναι οτι οσοι βλεπουν την κοιλια μου μου λενε "κοριτσι ε?"

Ας ελπισουμε οτι δε θα μας κανει καμια εκπληξη!

Εμενα τα φορμακια δ μ αρεσουν.προτιμω ρουχα που μοιαζουν μεγαλων.μετα το εξαμηνο.ασε που απο οτι μου φερανε ελαχιστα εχω αγορασει για την ιωαννα.ακομη κ για φετος το χειμωνα

Εμενα ιδια ειναι η κοιλια μου κ στα δυο

Α, κι εγώ την προίκα σε ροζ τη θέλω. Αν είναι αγόρι το επόμενο θα με βολέψουν ελπίζω η αδερφή και η κουνιάδα που έχουν αγόρια. Βρε λες να μας κάνει καμιά ζαβολιά και να μας αλλάξει...Όχι τπτ άλλο αλλά το χουμε τρελάνει το παιδί στα μπέμπα μου και κοριτσάκι μου δλδ!!!

Τι ιστορίες είναι αυτές καλέ στην Κύπρο...απαπα τρόμαξα.

Εγώ γεννάω στο Ιασώ λόγω γιατρού που δεν ήθελα με τπτ να αλλάξω. Και μένουμε και Καλαμάτα οπότε είναι όσο να ναι ταλαιπωρία το πήγαινε-έλα Αθήνα.

Διαφημίσεις

Ρανια αυτο το τελευταιο καλα δεν υπαρχει!! Σοβαρα τωρα???

Να σας πω και εγω απο τη δικια μου που δεν το περιμενα και επαθα πλακα, προσφατα που ειχε ερθει μου ειπε να κοιταξω να μαζευτω και να χασω κανα κιλο, της λεω μα τωρα θα κανω διαιτα που μεγαλωνει κ το μωρο???!!!!!!!

Ε δε θες κ πολυ να τρελαθεις...!

Καλα κ η πεθερα που ειναι 100+ κιλα μου ειχε πεταξει το θεικο " ελα φαε ενα παγωτακι, θα τα χασεις τα κιλα μετα" (τοτε που μου το ειπε ειχα δεν ειχα φτασει τα +8 )

Βεβαια τη συγκεκριμενη δεν την παιρνω κ στα σοβαρα...

Αμε...και Ειχε και ατακα! 'Εγω στους 6 μηνες ειχα χασει ολα τα κιλα!' Και το ελεγε λες και ειχα περασει το χρονικο οριο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αμε...και Ειχε και ατακα! 'Εγω στους 6 μηνες ειχα χασει ολα τα κιλα!' Και το ελεγε λες και ειχα περασει το χρονικο οριο!

Μαλλον σε ηθελε fit για να βολταρετε μαζι!!!

Πω πω τι να πει κανεις...!!!

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Efiando...................ΠΗΤ 14/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

Καλωσηρθες Εφη και με το καλο το κοριτσακι σου! Να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!:)

JhFkp2.png

Καλημερα κοιλουμπαρες! Τι κανετε??? Σας εχασα λιγακι με τοσα που γραψατε αλλα γελασα πολυ!!! Οσο για το φυλο το εχω και εγω αγχος μην ειναι αλλο στο τελος, αλλα δε νομιζω αφου το βλεπουμε καθαρα το τσουτσουνακι!!!!

Για τα κιλα νομιζω ειναι το τελευταιο που πρεπει να αγχωθουμε, οπως μπηκαν ετσι και θα φυγουν μωρε! Εδω τα βαζαμε παλια χωρις λογο, τωρα με τα νινακια μας δε θα βαλουμε??

Κοριτσια και εγω βαλιτσουλα ακομα δεν ετοιμασα! Με αγχωνουν λιγο οι ετοιμασιες αλλα νομιζω θα τα προλαβουμε ολα! Πηρα παντως ρομπα και μια νυχτικια χειμωνιατικη, λεω να εχω και μια καλοκαιρινη μαζι μου μηπως εχει ζεστη στα δωματια και μια πιτζαμα! Σουτιεν θηλασμου εχω ενα και πρεπει να αγορασω κανα δυο ακομα! Οσο για σερβιετες και επιθεματα εχει πολλα και δεν ξερω ποια μαρκα να διαλεξω...

Απο επιπλακια περιμενουμε ακομα το κρεβατακι και τη συρταριερα και μολις ερθουν θα ξεκινησω και πλυσιματα για να τα συμμαζεψω, θελω να παω να παρω και κουρτινα... Νομιζω εχω αρκετα ακομα να κανω....

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...