Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ειρηνη πες μου αν η κουμπαρα σου σκοτωσε κανεναν εκει μεσα ή οχι ακομη! Και διδυμα?? χαχαχα ελπιζω να μη μου λενε τετοια κουλα γιατι κ εγω σε δημοσιο γενναω...αλλα σε δημοσιο στην Ελλαδα οποτε καταλαβαινεις μπορει να βρεθω και με τριδυμα!!!

Κοριτσια 42 εβδομαδες μου φαινεται παρα πολυ, μαλλον δεν ειναι ο κανονας αλλα σπανια εξαιρεση...!! Πχ για τον εαυτο μου, δε θα μπορουσα να με φανταστω εγκυο για 10 ακόμη εβδομάδες, ηδη σερνομαι αλλα και γενικοτερα νομιζω παει πολυυυ. Ευτυχως εδω οι γιατροι καπου στην 38 σε βαζουν για καισαρικη αν προκειται για προγραμματισμενη επεμβαση...και πες αντε να περιμενουν μεχρι την ΠΗΤ αν χρειαστει προκληση.

Επισης σε αρκετες περιπτωσεις που ξερω εσπασαν τα νερα λιγο μετα τις 36 εβδομαδες.

Rennie χαιρομαι για σενα και τη μπεμπουλα σου η μικρη Ελπιδα μεγαλωνει και δυναμωνει ,αφου σε παρακολουθουν και τακτικα δεν εχεις λογο να φοβασαι!

Εγω εχω αρχισει να ξεχναω τη φατσα του γιατρου -λεμε τωρα- εχω 1 μηνα να τον δω και δεν μπορω αλλο..μετραω ωρες μεχρι την Πεμπτη το βραδυ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Είμαι η Έφη και περιμένω το μωράκι μου μέχρι τις 14/11!!

Με το καλό σε όλες μας και καλώς σας βρήκα!!!

Με το καλο κοριτσι!! Αγορι ή κοριτσι περιμενεις??

Καλως ηρθες εφη!με το καλο το μωρακι σου!φυλο;το πρωτο;ειχες καλη εγκυμοσυνη;απο ετοιμασιες πως πας;

Εγω εχω πητ 26/11 αλλα παμε για καισαρικη 14/11το πιθανοτερο

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΣΑΝΕ Κ ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ Π ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ1 ΟΡΟ Κ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ Π ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΦΟΥ. ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΕΞΕΤΑΖΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ Π ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ Π ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ Κ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΧ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΛΟΓΩ Τ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΠΕΣΤΕ Μ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!! Είμαι η Έφη και περιμένω το μωράκι μου μέχρι τις 14/11!!

Με το καλό σε όλες μας και καλώς σας βρήκα!!!

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΡΩΤΟ Σ ΜΩΡΑΚΙ? ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ? ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΗΡΕΣ? ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΟΠΙΖΟΜΑΣΤΕ Κ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Αν είναι δίδυμες, πείτε μου να σας δείξω και την τρίδυμη! Ουφ... Εμένα μένει μακριά (Αθήνα) και όποτε έρχεται θέλει να την περιποιούμαστε σαν ξενοδοχείο 5 αστέρων. Να δω τώρα τι θα κάνω που θα έρθει για τη γέννα, υποτίθεται για βοήθεια. Αφήστε που είναι και συνταξιούχος μαία και δεν σηκώνει διαφορετική γνώμη από τη δική της... :roll: Θέλει να μπει και μέσα στο χειρουργείο την ώρα της καισαρικής... τι θα απογίνω; :mrgreen:

Οταν ερθει βαλτη στο κρεβατι σου και περιποιησου την λες και εχει γεννησει αυτη για να μην σου γκρινιαζει μετα οτι ησουν ξαπλα ολη μερα και δεν της εδινες σημασια! Χαχα! Εγω το εχω πει, αν ειχα λυμενο το οικονομικο μου ουτε που θα επαιρνα τηλ. Μα να ειμαι ασαραντιστη μετα απο καισαρικη και να με φωναζει χοντρη!!!! Ελεος!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γειά σε όλες!!!

Είναι κοριτσάκι και το πρώτο μας! Άγχος, αγωνία και τρελή χαρά...καταλαβαίνετε! Είμαι 31 χρονών και από κιλάκια δυστυχώς πήρα αρκετά. Ξεκίνησα 53 και είμαι 67...και έχω ακόμα!! Τι να κάνω βρε κορίτσια ειδικά στην αρχή είχα μια πείνα ΤΕΡΑΑΑΑΑΣΤΙΑ!!! Αφήστε που έκοψα και το κάπνισμα οπότε για να μην το σκέφτομαι όλο και κάτι έτρωγα.. Ευτυχώς δεν έχω κάνει ραγάδες...τα κιλά ελπίζω να τα μαζέψω μετά τη γέννα. Απο ετοιμασίες έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα, μόνο το καρότσι 3σε1 πήραμε και κάτι ρουχάκια. Βαλίτσα ούτε καν που έχω φτιάξει... Κανονικά πρέπει να τα ξεκινήσω σιγά-σιγά το παραάργησα λέτε? Εσεις πώς τα πάτε από ετοιμασίες???

ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΣΑΝΕ Κ ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ Π ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ1 ΟΡΟ Κ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ Κ ΚΑΤΙ Π ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΦΟΥ. ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ 9 ΜΗΝΕΣ Κ ΕΞΕΤΑΖΟΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΗΡΘΕΝ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΛΑΚΟΥΝΤΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ Π ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ Π ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ Κ ΠΕΘΑΝΕ ΤΗΧ ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΛΟΓΩ Τ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΠΕΣΤΕ Μ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Κ γω 11ωρες περιμενα μπας κ ερθουν οι πονοι η ξεκινησει η διαστολη.10το βραδυ ειπαμε παμε για καισαρικη.αλλα πλεον δ ειχα κ κουραγιο να μεινω ολο το βραδυ με σπασμενα νερα.ειχε πεσει το ζαχαρο κ ενιωθα εξαντληση

Τραγικο:(

Κ δω γινονται λαθη αλλα θεωρω τρελη εκμεταλλευση τις κλινικες που δ σου παρεχουν κ τπτ ιδιαιτερο κ ειναι κ πανακριβα κ με την παραμικρη επιπλοκη σε πανε δημοσιο

Αυτα για επαρχια.αθηνα θεσσαλονικη ειναι διαφορετικα

Εμενα πχ στην πρωτη εγκυμοσυνη δ θα με ξεγεννουσαν κλινικη με τα θεματα που ειχα

Με τρομαζεις ειλικρινα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Απαπααα τραγικο...νομιζω ειναι και μη σου τυχει γενικοτερα!!!

Οσο για το θεμα δημοσιο και ιδιωτικο να σου πω απολυτη εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανενα απο τα 2...Οι μεν θελουν να ξεμπερδευουν οι δε να τα αρπαξουν... Γενικα μιλωντας φυσικα.

Σιγουρα βεβαια ο προσωπικος γιατρος ειναι αυτος που πρεπει να εμπιστευομαστε...Ειναι ομως δυνατον με τοσους υπερηχους να μη φανουν τα διδυμα?

Να σας πω εγω αλλη αμφιβολια που με εχει πιασει απο τοτε που εχω γεμισει το σπιτι με χιλια δυο ροζ πραγματακια σε ετοιμοτητα με τη μπεμπα...Ρε παιδια παιζει να εχει γινει κανα λαθος με το φυλο και να τρεχω??? ε??

Ξερετε να εχει συμβει κανα τετοιο τρελο?

Μην ανησυχεις.εχεις χρονο για τις ετοιμασιες.ειδικα για τη βαλιτσα.σε ενα μηνα θα πρεπει να τα χεις ετοιμα

Εγω δ εχω κανει τπτ γτ εχω σχεδον τα παντα απο την κορη.ακομη κ λευκα ειδη εχω ουδετερα.ρουχακια αγοριστικα θα παρω απο τον ανηψιο.σε ενα μηνα θα ξεκινησω πλυσιματα κ θα κανω καποια ελαχιστα ψωνια

Απαπααα τραγικο...νομιζω ειναι και μη σου τυχει γενικοτερα!!!

Οσο για το θεμα δημοσιο και ιδιωτικο να σου πω απολυτη εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανενα απο τα 2...Οι μεν θελουν να ξεμπερδευουν οι δε να τα αρπαξουν... Γενικα μιλωντας φυσικα.

Σιγουρα βεβαια ο προσωπικος γιατρος ειναι αυτος που πρεπει να εμπιστευομαστε...Ειναι ομως δυνατον με τοσους υπερηχους να μη φανουν τα διδυμα?

Να σας πω εγω αλλη αμφιβολια που με εχει πιασει απο τοτε που εχω γεμισει το σπιτι με χιλια δυο ροζ πραγματακια σε ετοιμοτητα με τη μπεμπα...Ρε παιδια παιζει να εχει γινει κανα λαθος με το φυλο και να τρεχω??? ε??

Ξερετε να εχει συμβει κανα τετοιο τρελο?

Ναι ξερω πολλες τετοιες περιπτωσεις!

Παρε κ κανενα κιτρινακι,βεραμαν,λευκο..ξερεις τι ομορφα που ειναι στα λευκα;σαν αγγελακια!

Οταν ερθει βαλτη στο κρεβατι σου και περιποιησου την λες και εχει γεννησει αυτη για να μην σου γκρινιαζει μετα οτι ησουν ξαπλα ολη μερα και δεν της εδινες σημασια! Χαχα! Εγω το εχω πει, αν ειχα λυμενο το οικονομικο μου ουτε που θα επαιρνα τηλ. Μα να ειμαι ασαραντιστη μετα απο καισαρικη και να με φωναζει χοντρη!!!! Ελεος!

Ρανια αυτο το τελευταιο καλα δεν υπαρχει!! Σοβαρα τωρα???

Να σας πω και εγω απο τη δικια μου που δεν το περιμενα και επαθα πλακα, προσφατα που ειχε ερθει μου ειπε να κοιταξω να μαζευτω και να χασω κανα κιλο, της λεω μα τωρα θα κανω διαιτα που μεγαλωνει κ το μωρο???!!!!!!!

Ε δε θες κ πολυ να τρελαθεις...!

Καλα κ η πεθερα που ειναι 100+ κιλα μου ειχε πεταξει το θεικο " ελα φαε ενα παγωτακι, θα τα χασεις τα κιλα μετα" (τοτε που μου το ειπε ειχα δεν ειχα φτασει τα +8 )

Βεβαια τη συγκεκριμενη δεν την παιρνω κ στα σοβαρα...

Πω βρε ρανια τι τραβας κ συ!σε αυτες τις περιπτωσεις καλυτερα μακρια κ αγαπημενοι.κ φανταζομαι οταν θα χει την αναγκη σας πρεπει να τρεξετε εσεις..

Περασε δυσκολα-κουραστικα στα νιατα της η παντα απεφευγε ευθυνες;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...