Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΙΣΑΒΕΛΑ Μ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Π ΔΕΝ ΤΟ ΑΨΙΖΟΥΝ Κ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ Σ. ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ Μ ΚΑΙ ΗΖΗΛΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Σ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ. Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΞΙΟΣΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΡΑΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ Η ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Κ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΕΡΑ. ΑΣΤΗΝ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΣΥΜΑΣΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ.

Ισαβελλα ουτε εγω περπατουσα κ στο ντοπλερ 33βδ περιπου ηταν 2-2,5κιλα.γεννηθηκε 39βδ 3560.κ κοριτσι!

Με τα πεθερικα φανταζομαι στεναχωριεσαι για τον αντρα σου κ οχι για σενα..αλλα μη δινεις σημασια.αυτοι θα χασουν στιγμες με το εγγονακι

Ρανια ριξτο στην πλακα για να μην πεσεις στα ηρεμηστικα..ειναι μεγαλη η μαμα σου;πρβλμτ υγειας;

ρανια εχεις αδερφια;μου κανει τρομερη εντυπωση η μαμα σου...σκληρη γυναικα...εχει περασει διαφορα;δεν μπορω να το εξηγησω...

η πεθερα μου εχει να δει το γιο της ενα χρονο και κατι...δεν ταξιδευουμε λογω εγκυμοσυνης...και επειδη δεν μου μιλαει...δεν ερχεται...ουτε και για το μωρο θα ερθει..παλι θα μου τον πληγωσει... εγινε προσφατως γιαγια...ακουστε το καλο...στελνει μηνυμα στον αντρα μου και του λεει...ο εγγονος μου ειναι ενας κουκλος,ειμαστε χεσμενοι αμφοτεροι...οι φωτο τον αδικουν...

που τα λες αυτα μωρη;τον μαιο του 2015 χασαμε το μωρο μας...δεν το εχουμε ξεπερασει...μας ποναει...ειχα γεννησει προωρα και εχασα το μωρο.δεν ξερω πως το ακουτε αυτο αλλα νιωθουμε ζηλεια δεν ξερω πως αλλιως να το πω...εχουμε πολλα γιατι...ελπιζουμε με το που θα κρατησουμε το παιδι στα χερια μας να ηρεμησουμε...να γαληνεψουμε...

Σε καταλαβαίνω, Ισαβέλλα... Είναι φυσιολογικό να ζηλεύεις γιατί είναι κάτι που θέλετε πολύ και σας στεναχωρεί που μπήκατε σε αυτή τη διαδικασία τότε. Ταυτόχρονα όμως είναι ένα μωράκι κι εκείνο και σίγουρα δεν έχετε κακά συναισθήματα προς αυτό. Κι εγώ είχα μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη πριν, σε μικρότερη εβδομάδα, και έχω την πίκρα μου. Πιστεύω μόλις πάρουμε τα μωρά μας στα χέρια μας όλα θα είναι πολύ καλύτερα... :D

StW9p2.png etcKp3.png

Η μανα μου ειναι 60 χρονων και υγιεστατη!!! Απλως απο τοτε που χωρισε, εδω και 25 χρονια, θεωρει οτι η ζωη της οφειλει και πως εχει μονο δικαιωματα και οχι υποχρεωσεις. Πριν λιγο ξεχεστηκαμε παλι αφου με ρωτησε παλι αν πρεπει να παει αυριο να παρει τον μικρο! Ε τι να πω; Αφου της ειπα οτι ολη τη βδομαδα σχολαω 4 και ο μικρος 4. Πρεπει να τον παιρνει εστω ενα 20λεπτο μεχρι να γυρισω,!!! Μετα μου εδωσε και τη συμβουλη της, αν πονας εμεις στην εποχη μας περναμε buscopan! E εκει μου γυρισε το κεφαλι! Τρομερη βοηθεια! Ενταξει τα ελυσα τα θεματα μου. Ειρηνη μου κι εγω εκει προσπαθω να καταληξω, δεν ξερω αν δεν τη βοηθα το μυαλο της η αν το παιζει χαζη για να μην κουραστει στο ελαχιστο αλλα αν κρινω πως αποφευγει να βοηθησει και τους γονεις της μαλλον ολα γινονται επιτηδες. Ισαβελλα μου μη στενοχωριεσαι. Τα θεματα δεν θα ξεπεραστουν με τον ερχομο του παιδιου αλλα σιγουρα θα βλεπεις τις βλακειες τους και αυτο θα κανει εσενα καλυτερη μανα γιατι θα κοιτας να αποφυγεις τα λαθη τους!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια...

μολις γυρισα απο το δευτερο ντοπλερ...εκανα ενα 1 Σεπτεμβριου ηταν καλο.1383 ο μπεμπης στις 30 εβδομαδες.λογω ζαχαρου ομως εγινε παλι ελεγχος σημερα...καλες οι μετρησεις...2042 εφτασε το μωρο....υπαρχει αποκλιση βεβαια...αλλα η κοιλιτσα του ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη.προσοχη πολυ στο φαγητο ,να γραφω τις τιμες του ζαχαρου και στις 26 θα ξαναπαω.ειμαι 31 και 4 σημερα.δυστυχως δεν περπατω καθολου κια δεν βοηθαω την κατασταση.για να δουμε...οι τιμες μου ειναι καλες μονο το πρωι ειναι οριακη αλλα δεν γινεται να βγει το παιδι γιγαντας.ευχομαι να γλιτωσω την ινσουλινη.

Να προσεχεις πολυ! Ατιμος ο διαβητης κυησης!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ιζαμπελα μακαρι να ειχα τη δυναμη σουκα

ξερω καλυτερα απο τον καθενα τι περνας...

σε θαυμαζω...νιωθω οτι μπροστα σε σενα ειμαι ενα τιποτα...

μονο χαπέρασες εχεις απο δω και περα...σου αξιζουν.

και εσυ οπως η ρανια...η μαμα σου που ειναι...του; εχεις χασει ολους...τι γινεται;

εγω απο την 1 σεπτεμβριου μεχρι 1 οκτωβριου θα εχω την αδερφη μου και απο 1 οκτωβριου μεχρι οσο χρειστει τη μαμα μου.οκ ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση.καλα σωματικα αλλα πρεπει να προσεχω και η ψυχολογια μου εχει σκαμπανεβασματα.παθαινω κατι κρισεις και βαζω τα κλαματα.ψωνια ...δωματιο κτλ λογικα θα ολοκληρωθουν αυτον τον μηνα.λεμε να κανουμε κ ενα παρτυ πριν τον ερχομο του παιδου.δεν εχουμε φιλους εδω αλλα ο αντρας μου μπορει να καλεσει συναδελφους.ετσι για εμας και θα το αφησω μεχρι την γεννα το σπιτι στολισμενο.

Πάρε ανάσα, βάλε τις αναμνήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου και να σκεφτείς το μωρό που έχεις μέσα σου, τους συγγενείς ΔΕΝ τους διαλέγουμε τους ανεχόμαστε.Καταλαβαίνω ,μεχρι ένα σημείο, τι έχεις περασει και σου βγάζω το καπέλο για τα κότσια που είχες να κάνεις δεύτερο.ΧΑΜΌΓΕΛΑ έχεις τον άντρα σου τους γονείς σου και το μωρό σου ερχετε,όλα θα πάνε καλά Ισαβέλλα,σε λίγο καιρό θα έχεις το γιο σου αγκαλιά! !

Καλημέρα κοιλουμπίτσες και μπεμπάκια!

Βλέπω πικρίες και εντασεις...

Η γνωμη μου και δεδομένου οτι καποια πραγματα δε λυνονται (δυστυχως), ειναι να επικεντρωθουμε μονο στο θαυμα της ζωης που μεγαλωνει μεσα μας και σε ανθρωπους που πραγματικα ειναι διπλα μας και μας αγαπουν.

Η αδιαφορη μανα...τα κακα πεθερικα... λοιποι εκνευριστικοι ανθρωποι, ειναι σε δευτερη μοιρα απο τη στιγμη που δημιουργειται μεσα μας η ζωη.

Λογικό φυσικά να μην αντεχουμε καποιες στιγμες και οι ορμονες και ολο αυτο μαζι να παιρνει τεραστιες διαστασεις αλλα σιγουρα ειναι υποδεεστερο...της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ.

Εγω τετοια ατομα που με στεναχωρουν σκοπιμα ή οχι, τα εχω κανει περα...και πλεον ειμαι στο σημειο να αδιαφορω πραγματικα, τι σκεφτονται κ τι λενε δεν με αγγιζει.

Ουτε προκειται να με χαλασει αν δεν ειμαι προτεραιοτητα τους..

Ελπιζω οι υπολοιπες να εισαστε καλα...

Rennie που χαθηκες κοπελα μου? Ελπιζω ολα να πηγαινουν καλα, μπες να μας πεις νεα σου!

Εμεις μεγαλωνουμε και δυναμωνουμε θελω να πιστευω, η μπεμπουλα κανει πιο εντονες κινησεις απο ποτε.

Αντε να δουμε τι θα πει και ο γιατρος μεθαυριο!

Αντε να φευγει και η 32w σιγα σιγα...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΕΙΝΕ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ Κ Η ΔΙΚΗ Μ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΠΟΔΙ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Μ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΟΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΖΕΛΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΔΙΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ! ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Κ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ? ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ 42 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΚΑΤΙ ΗΜΕΡΩΝ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΚΑΙ ΞΔΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤ Π ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ NTS ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΥΔΙΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΥΩ 2 ΚΑΡΔΙΕΣ Κ ΑΥΤΗ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Τ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΚΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΔΥΟ? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ Κ Η ΔΙΚΗ Μ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΠΟΔΙ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΠΡΩΧΝΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ Μ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΗΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΟΡΟ ΓΙΑ ΟΔΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΛΠΙΚΟ ΤΖΕΛΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΟΔΙΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 11 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΕΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ! ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Κ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ? ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ 42 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΚΑΤΙ ΗΜΕΡΩΝ Κ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΚΑΙ ΞΔΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤ Π ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ NTS ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΥΔΙΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΥΩ 2 ΚΑΡΔΙΕΣ Κ ΑΥΤΗ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Τ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕΧΡΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΚΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΔΥΟ? ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ.

Κοίτα το θέμα με τις 42 εβδομάδες είναι φυσιολογικό. Κανονικά εκτός από έκτακτή ανάγκη όλοι οι γυναικολόγοι θα έπρεπε να αφήνουν τις εγγύους περίπου μέχρι τότε. Αυτή είναι η φυσιολογική ηλικία κύησης. Από την στιγμή που την παρακολουθούν δεν υπάρχει θέμα!

Τώρα για το θέμα με τα δίδύμα! Πλάνταξα στα γέλια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω οτι πρεπει να περιμενουν 42εβδ.ο ορος απλα πρεπει να εχει δοσολογια.αναλογα το μλ ωκυτοκινης.δ ξερω ποσα πρεπει να βαλουν.εδω βαζουν κτ κολπικα υποθετα προσταγλανδινης για τον τραχηλο.δυο-δυο ανα 6ωρες.μπορει να βαλουν κ 6φορες.η σπανε τα νερα κ περιμενουν κανενα 24ωρο.φυσικα με συχνο nst

Οσο για τα δυδιμα,κλαιω..

Γεια σας μανούλες και μπεμπάκια! Εμείς χθες πήγαμε για υπέρηχο και ευτυχώς τα αμνιακά είναι στα ανώτερα φυσιολογικά και η μικρή είναι 1600γρ! Πιθανότατα είναι απʼ το διαβήτη αλλά στη δική μας περίπτωση το θέλουμε να έχει βάρος παραπάνω αν, ο μη γένοιτο, έρθει πρόωρα.

Ισαβέλλα, να ξέρεις το εξής: απʼ το διαβήτη είναι δυσανάλογα μεγάλη η κοιλιά τους. Πάνω από 2 εβδομάδες τουλάχιστον σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αν είναι αναλογική, είναι απλά μεγάλο μωρό. Όποτε ακούσουν οι γιατροί όμως για διαβήτη κύησης τα ρίχνουν όλα εκεί. Σε όσες κοπέλες δεν έχουν διαβήτη δίνουν συγχαρητήρια για τον παίδαρο!... Μην σε πανικοβάλλει αυτό λοιπόν.

Ράνια, σε καταλαβαίνω και ʽμένα η μανούλα μου είναι ακριβώς 60 και υγιέστατη αλλά γεννήθηκε πολύ κουρασμένη… Σημειωτέον ότι μένει 2 τετράγωνα πιο κάτω κι όταν έρχεται, παίρνει το αυτοκίνητο!!! Σκέψου ότι και στην πρώτη εγκυμοσύνη που ήμουν ξάπλα μέχρι τις 16 εβδομάδες ήρθε να με βοηθήσει 2-3 φορές. Γίναμε μπίλιες και τελικά το σήκωσε το βάρος ο άντρας μου που έκανε όλες τις δουλειές μόνος του αφού γύριζε το βράδυ απʼ τη δουλειά! Και τώρα που ήμουν ακόμα μέσα στο νοσοκομείο και πια αναγκάστηκε να κρατήσει τον μικρό τα ʽφτυσε! Μα δεν κάθεται καθόλου μου λέει! Ρε άχρηστη, ούτε 2 χρονών αγοράκι είναι, τί θες; Να κάθεται να λύνει σταυρόλεξα;;; Πάλι καλά που ανοίξανε τα σχολεία και δε χρειάζεται να τη βλέπω γιατί μου ανεβάζει την πίεση, αλήθεια!

Κατά τα άλλα προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου όλο φοβάμαι… Κάθε Δευτέρα πάω στο γιατρό και πάλι δε φτάνει για να καθησυχαστώ… Αρκεί να περνάνε οι εβδομάδες. Μόνο αυτό, να είναι ασφαλής η Ελπίδα μου!

2016.pnghHGHp3.png

Έχει προσφορές στη Κύπρο? Στο ένα μωρό δώρο το δεύτερό? Άμα είναι να κατέβω να γεννήσω το επόμενο εκεί να παρω και το δωράκι μου!!! Σε κινεζακι θα ήθελα κάτι που τα αγαπάω πολύ....

Γεια σας μανούλες και μπεμπάκια! Εμείς χθες πήγαμε για υπέρηχο και ευτυχώς τα αμνιακά είναι στα ανώτερα φυσιολογικά και η μικρή είναι 1600γρ! Πιθανότατα είναι απʼ το διαβήτη αλλά στη δική μας περίπτωση το θέλουμε να έχει βάρος παραπάνω αν, ο μη γένοιτο, έρθει πρόωρα.

Ισαβέλλα, να ξέρεις το εξής: απʼ το διαβήτη είναι δυσανάλογα μεγάλη η κοιλιά τους. Πάνω από 2 εβδομάδες τουλάχιστον σε σχέση με τα υπόλοιπα. Αν είναι αναλογική, είναι απλά μεγάλο μωρό. Όποτε ακούσουν οι γιατροί όμως για διαβήτη κύησης τα ρίχνουν όλα εκεί. Σε όσες κοπέλες δεν έχουν διαβήτη δίνουν συγχαρητήρια για τον παίδαρο!... Μην σε πανικοβάλλει αυτό λοιπόν.

Ράνια, σε καταλαβαίνω και ʽμένα η μανούλα μου είναι ακριβώς 60 και υγιέστατη αλλά γεννήθηκε πολύ κουρασμένη… Σημειωτέον ότι μένει 2 τετράγωνα πιο κάτω κι όταν έρχεται, παίρνει το αυτοκίνητο!!! Σκέψου ότι και στην πρώτη εγκυμοσύνη που ήμουν ξάπλα μέχρι τις 16 εβδομάδες ήρθε να με βοηθήσει 2-3 φορές. Γίναμε μπίλιες και τελικά το σήκωσε το βάρος ο άντρας μου που έκανε όλες τις δουλειές μόνος του αφού γύριζε το βράδυ απʼ τη δουλειά! Και τώρα που ήμουν ακόμα μέσα στο νοσοκομείο και πια αναγκάστηκε να κρατήσει τον μικρό τα ʽφτυσε! Μα δεν κάθεται καθόλου μου λέει! Ρε άχρηστη, ούτε 2 χρονών αγοράκι είναι, τί θες; Να κάθεται να λύνει σταυρόλεξα;;; Πάλι καλά που ανοίξανε τα σχολεία και δε χρειάζεται να τη βλέπω γιατί μου ανεβάζει την πίεση, αλήθεια!

Κατά τα άλλα προσπαθώ να είμαι ήρεμη αλλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου όλο φοβάμαι… Κάθε Δευτέρα πάω στο γιατρό και πάλι δε φτάνει για να καθησυχαστώ… Αρκεί να περνάνε οι εβδομάδες. Μόνο αυτό, να είναι ασφαλής η Ελπίδα μου!

Kαι με τη μάνα σου κλαίω από τα γέλια! Εχει καμια συγγένεια με τη δική μου? Δίδυμη αδερφή ας πούμε?

Η Ελπίδα σου θα είναι ασφαλής. Μη φοβάσαι! Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Μην ξεχνάς ότι είμαστε στην τελική ευθεία! Τα πολύ δύσκολα πέρασαν!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Kαι με τη μάνα σου κλαίω από τα γέλια! Εχει καμια συγγένεια με τη δική μου? Δίδυμη αδερφή ας πούμε?

Η Ελπίδα σου θα είναι ασφαλής. Μη φοβάσαι! Ολα καλά θα πάνε κορίτσι μου! Μην ξεχνάς ότι είμαστε στην τελική ευθεία! Τα πολύ δύσκολα πέρασαν!

Αν είναι δίδυμες, πείτε μου να σας δείξω και την τρίδυμη! Ουφ... Εμένα μένει μακριά (Αθήνα) και όποτε έρχεται θέλει να την περιποιούμαστε σαν ξενοδοχείο 5 αστέρων. Να δω τώρα τι θα κάνω που θα έρθει για τη γέννα, υποτίθεται για βοήθεια. Αφήστε που είναι και συνταξιούχος μαία και δεν σηκώνει διαφορετική γνώμη από τη δική της... :roll: Θέλει να μπει και μέσα στο χειρουργείο την ώρα της καισαρικής... τι θα απογίνω; :mrgreen:

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...