Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Η ΜΑΜΑ Μ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Κ 2 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΙΟ Μ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΩ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ 7 ΜΕ 8 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Α ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΦΕΝΕΤΑΙ. Χ Χ Χ

xmmm τώρα εγώ τι να πω. Δεν με βοηθάνε ούτε στις δουλειές, ούτε στο θέμα του φαγητου..... γυναίκα λογω οικονομικών δεν μπορώ να πάρω και έχω αρχίσει και φουρκίζω! Εχθές μετά από 2,5 ώρες σίδερο παίρνει η μάνα μου αν ήθελα λέει να της πάω ΕΓΩ το παιδί.....μένει 5 λεπτά από μένα και της έιπα δεν μπορώ,πονάω πολύ και καταλήξαμε να μου πει ....ααα κρίμα μωρέ, δεν πειράζει θα μιλήσουμε για αύριο. Κλείνω το τηλέφωνο και αρχίσω να βρίζω! Ε και μετά από ένα καλό βρίσιμο που έριξα έκατσα ωραία ωραία και μαγείρεψα, έπλυνα την πιατούρα, σκούπισα και έκανα μπάνιο κι εμένα και το παιδί. Στο θέμα σύζυγος, τουλάχιστον έχει αρχίσει να απασχολεί τον μικρό για να κάνω εγώ καμιά δουλειά γιατί αλλιώς θα είχαμε βγάλει μούχλα και στους τοίχους. Τουλάχιστον με βοηθάει στο να μου φέρνει το γάλα του, να ντυθώ εγώ όταν πονάω πολύ, να του αλλάξει πάνα γιατί τελικά δεν το κόψαμε το πάμπερς, να τον βάζει στο κάθισμα του αυτοκινήτου γιατί πλέον δυσκολεύομαι κτλ. Για δουλειές στο σπίτι ούτε κατά διάνοια! Οχι ψέμματα σας λέω, πότε πότε μαγειρέυει! Αυτά

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε ολες τις μανουλες! Με το θεμα της δουλειας στο σπιτι ευτυχως εχω τον αντρα μου ολο το καλοκαιρι που δεν δουλευει και τα κανει σχεδον ολα με βοηθαει παρα πολυ, να δω τωρα που ξεκιναει δουλεια τι θα κανω....η μητερα μου ερχεται μια φορα την εβδομαδα για να κανει το σίδερο.

Απο φαγητο μαγειρευω μια εγω μια ο αντρας μου δεν εχουμε προβλημα ερχονται και κατεψυγμενα ταπερ που κ που απο την πεθερα με μπιφτεκια, μοσχάρι κοκκινιστό κλπ.

Με τετοια κριση δυστυχως δεν ειναι να φέρνεις γυναικα πολυ συχνα. Καποτε φέρνανε καθε βδομαδα τωρα πουυυυ...

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Παλι καλα που σας βοηθανε καπου και οι αντρες σας...

Εμενα κανει τα πολυ βασικα απο δουλειες, τωρα που το σκεφτομαι ελαχιστα, να μαγειρεψει νομιζω εχει απο τοτε που δουλευα κ εγω....

Πηγαινει βεβαια για ψωνια, τα τακτοποιει, καμια φορα κανει κ το μπανιο ειδικα τωρα που δε μπορω ουτε να σκυψω η να μυρισω χλωρινες και τετοια...

Αλλα δουλευει πολλες ωρες και ερχεται σπιτι απογευμα αργα, τι να πρωτοκανει!

xmmm τώρα εγώ τι να πω. Δεν με βοηθάνε ούτε στις δουλειές, ούτε στο θέμα του φαγητου..... γυναίκα λογω οικονομικών δεν μπορώ να πάρω και έχω αρχίσει και φουρκίζω! Εχθές μετά από 2,5 ώρες σίδερο παίρνει η μάνα μου αν ήθελα λέει να της πάω ΕΓΩ το παιδί.....μένει 5 λεπτά από μένα και της έιπα δεν μπορώ,πονάω πολύ και καταλήξαμε να μου πει ....ααα κρίμα μωρέ, δεν πειράζει θα μιλήσουμε για αύριο. Κλείνω το τηλέφωνο και αρχίσω να βρίζω! Ε και μετά από ένα καλό βρίσιμο που έριξα έκατσα ωραία ωραία και μαγείρεψα, έπλυνα την πιατούρα, σκούπισα και έκανα μπάνιο κι εμένα και το παιδί. Στο θέμα σύζυγος, τουλάχιστον έχει αρχίσει να απασχολεί τον μικρό για να κάνω εγώ καμιά δουλειά γιατί αλλιώς θα είχαμε βγάλει μούχλα και στους τοίχους. Τουλάχιστον με βοηθάει στο να μου φέρνει το γάλα του, να ντυθώ εγώ όταν πονάω πολύ, να του αλλάξει πάνα γιατί τελικά δεν το κόψαμε το πάμπερς, να τον βάζει στο κάθισμα του αυτοκινήτου γιατί πλέον δυσκολεύομαι κτλ. Για δουλειές στο σπίτι ούτε κατά διάνοια! Οχι ψέμματα σας λέω, πότε πότε μαγειρέυει! Αυτά

Καλημέρα, μανούλες και άτακτο κοτοπουλάκι!

Κι εγώ ευτυχώς έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη με λίγους πόνους πού και πού. Κουράζομαι βέβαια πιο εύκολα από το συνηθισμένο. Ευτυχώς εμένα ο άντρας μου κάνει όλες τις δουλειές, πχ σκούπισμα, σφουγγάρισμα, μπαλκόνια, μαγείρεμα, σίδερο, και μου αφήνει το ξεσκόνισμα, τα μπάνια και το πλύσιμο των πιάτων. Θέλω εδώ και καιρό να πάρω μια κοπέλα να βοηθάει αυτή με τις δουλειές του σπιτιού για να τον ξεκουράσω, αλλά είμαι περίεργη και δυσκολεύομαι να εμπιστευτώ κάποιον να μπαίνει στα δωμάτιά μας. Θα είμαι συνέχεια από πάνω της.

StW9p2.png etcKp3.png

Εγώ πάλι είμαι μόνη μου.με σκυλιά Το σπίτι το κήπο 2 φορές τη μερα το Παιδί που για να παω και να έρθω στο ιασω Θεσσαλίας κάνω σύνολο 160+ χιλιόμετρα και ο αντρας μου έρχεται μόνο σκ λόγω δουλειάς. ..αλλά οκ αντέχω ακόμα .Για πόσο δε ξέρω όμως, εχει ερθει μέρα που ξέχασα να φάω.. βάλε και κάθε 3 ώρες άρμεγμα, καλά είμαι κατά τα άλλα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Αχ αυτές οι δουλειές!! Εγώ έχω τη μανούλλα μου καθημερινά που μας μαγειρεύει και μου προσέχει τα παιδιά μετά το σχολείο γιατί σχολάνω η ώρα 5. Τις δουλείες του σπιτιού τις κάνω εγώ προς το παρόν. Είπα να φέρω μια κοπέλα λίγο πριν γεννήσω να κάνουμε μία γενική καθαριότητα γιατί τα παράθυρα μου δεν βλέπονται. Ο σύζυγος ευτυχώς μου κάνει μπάνιο τα παιδιά. Έστω και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Υπομονή κοντεύουμε!!!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Eγώ χαίρομαι που σταματάω αυτή τη βδομάδα τη δουλειά και με την ευκαρία που μου δίνει ο μικρός αφού θα λείπει στον παιδικό 3-4 ώρες καθημερινά, σιγά σιγά θα μαζευτώ! Οντως πέρασε ο καιρός!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα!

Εγω απο ψωνια ουτε αρχισα..βεβαια εχω ελαχιστα.σε 2μηνες γενναω σε ενα θα τα ετοιμασω.εκτος αν δουμε τπτνωριτερα σε υπερηχο η ντοπλερ.

Καλα απο δουλειες ο αντρας μου κανει τα παντα.σε εγκυμοσυνη ειδικα μπαλκονια κ μπανια δ κανω.ξεσκονισμα-σκουπισμα-σφουγγαρισμα τωρα κανω ακομη.πλυσιμο πιατων αν δ εχουμε κουραγιο το πλυντηριο.μαγειρεμα κ οι δυο.αλλα κ ετοιμο κ ταπερ απο μαμαδες.ρουχα βαζει πλυντηριο,μαζευει,σιδερωνει(κ γω συνεχιζω)αλλα στα ζορια εχουμε πλεον το στεγνωτηριο.για γυναικα δ παιζει εμεις αλλα αν πω τη μαμα μου θα ερθει οπωσδηποτε.οταν ειμαι εγκυος μου πλενει τα χαλια.αφου γεννησω ο αντρας μου θα καθεται 2βδομαδες.η μαμα μου μπορει να ερθει μετα.εγω θα προτιμουσα να παρει ο αντρας μου το 9μηνο.

Εν τω μεταξυ με ειχε συνηθισει ο μικρος σε απανιες κινησεις κ πολυ απαλες(αν κ εδωσε νωρις το παρον) κ τωρα κανει σεισμο ωρες-ωρες.μαλλον πηρε βαρος!λιγο αυτη η αλλαγη,λιγο το ψυχολογικο επηρεαστηκα μαλλον κ ειχα τα πονακια.καθοταν 2βδομαδες με τημετακομιση.πεμπτη ξεκινησε δουλεια κ μαλλον επηρεαστηκα

Οσο για την κορη βοηθαει πολυ.αν ειναι σπιτι ο μπαμπας την αλλαζει,την κανει μπανιο.μπανιο μπορω κ μονη.αλλαγμα φερνει τα πραγματα κ ξαπλωνει στον καναπε.στο καρεκλακι αυτοκινητου σκαρφαλωνει μονη.βολτεςσυνηθως παμε κ οι 3.δουλευει πολυ νορμαλ ωρες ο αντρας μου.απλα καθε μια-δυο ωρες ειμαι στην κουζινα να ετοιμαζω σνακ για τη φαγανουλα.ευτυχως δ ζηταει αγκαλια.αλλα ειναι κ 12-13κ ακομη.

Χθες ημουν στο πατρικο μου.με βοηθησαν με αλλαγματα κ κυνηγητο σε μια βαπτιση μετα.ετσι κ αλλιως ολο με τον ξαδερφο της ηθελε να ναι.εχουμε κ κτ οικογενειακους φιλους που καναμε babysitting στα παιδια τους κ τωρα κανει η κορη τους στα δικα μας!

Εγώ πάλι είμαι μόνη μου.με σκυλιά Το σπίτι το κήπο 2 φορές τη μερα το Παιδί που για να παω και να έρθω στο ιασω Θεσσαλίας κάνω σύνολο 160+ χιλιόμετρα και ο αντρας μου έρχεται μόνο σκ λόγω δουλειάς. ..αλλά οκ αντέχω ακόμα .Για πόσο δε ξέρω όμως, εχει ερθει μέρα που ξέχασα να φάω.. βάλε και κάθε 3 ώρες άρμεγμα, καλά είμαι κατά τα άλλα.

Ηρωιδα εισαι καλη μου!αλλα να προσεχεις κ τον εαυτο σου οσο μπορεις

Η ΜΑΜΑ Μ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Κ 2 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΙΟ Μ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΩ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ 7 ΜΕ 8 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Α ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΦΕΝΕΤΑΙ. Χ Χ Χ

Εσυ με τις συσπασεις κανονικα δ πρεπει τπτ να κανεις.ευτυχως βοηθαει λιγο η μαμα σου.δ ακουγεσαι παραπονιαρα.δικιο εχεις.κοπελα που να ερχεται τη μερα αλλα να μη μενει σπιτι δ βρισκετε;οι μεγαλες ποσο ειναι;

Κ γω δ μπορω ξενη κοπελα να κανει δουλειες..

Διαφημίσεις

Τι να πεις κ συ..φανταζομαι ποσο θα δυσκολευτεις μετα τη γεννα.εμενα κ 1,5μηνα να την πω να μεινει μαζι μας να με βοηθησει με τα δυο θα το κανει.κ θα κανει ολες τις δουλειες κ θα ασχολειται κ με τη μικρη.παρολο που πλεον μενουμε 60χλμ μακρια.στην πρωτη 2μηνες ερχοταν οταν ελειπε ο αντας μου.εκανε μπανιο το μωρο,την αλλαζε,εφερνε φαι,επλενε πιατα,σιδερωνε κ κοιμοταν οταν ηταν βραδινος ο συζηγος.μεναμε κτ τετραγωνα αποσταση.μη σου πω απο διακριτικοτητα παιζει να μενει μονο οταν ειμαι μονη κ μετα στο εξοχικο που ειναι ενδιαμεσα στις 2πολεις.

Κ ευτυχως οταν δ ειναι πρωινος ο αντρας μου σηκωνεται αυτος 7-8με τη μικρη κ γω χουζουρευω 1-2ωρες ακομη..

Nαι ναι δεν με βλέπετε αλλά βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο. Μόλις με πήρε τηλ να με ρωτήσει που βρίσκομαι γιατί προφανώς αναρωτιόταν γιατί θα πάει να πάρει αυτή το παιδί στις 3,30 μιας αφου δεν έχει συγκρατήσει ότι σχολάω στις 4! Ε ναι λοιπόν, τι να πω πια! Και μην πείτε ότι μπορεί να μην είμαι εγώ ξεκάθαρη, γιατί ειλικρινά εχω βαρεθεί! Οπως εχθές που της είπα ότι πονάω και πάλι έκανε ότι δεν άκουσε! Οχι η μάνα μου δεν είναι 90 χρονών και δεν έχει συμπτώματα alzheimer!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

γεια σας κοριτσια...

μολις γυρισα απο το δευτερο ντοπλερ...εκανα ενα 1 Σεπτεμβριου ηταν καλο.1383 ο μπεμπης στις 30 εβδομαδες.λογω ζαχαρου ομως εγινε παλι ελεγχος σημερα...καλες οι μετρησεις...2042 εφτασε το μωρο....υπαρχει αποκλιση βεβαια...αλλα η κοιλιτσα του ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη.προσοχη πολυ στο φαγητο ,να γραφω τις τιμες του ζαχαρου και στις 26 θα ξαναπαω.ειμαι 31 και 4 σημερα.δυστυχως δεν περπατω καθολου κια δεν βοηθαω την κατασταση.για να δουμε...οι τιμες μου ειναι καλες μονο το πρωι ειναι οριακη αλλα δεν γινεται να βγει το παιδι γιγαντας.ευχομαι να γλιτωσω την ινσουλινη.

ρανια εχεις αδερφια;μου κανει τρομερη εντυπωση η μαμα σου...σκληρη γυναικα...εχει περασει διαφορα;δεν μπορω να το εξηγησω...

η πεθερα μου εχει να δει το γιο της ενα χρονο και κατι...δεν ταξιδευουμε λογω εγκυμοσυνης...και επειδη δεν μου μιλαει...δεν ερχεται...ουτε και για το μωρο θα ερθει..παλι θα μου τον πληγωσει... εγινε προσφατως γιαγια...ακουστε το καλο...στελνει μηνυμα στον αντρα μου και του λεει...ο εγγονος μου ειναι ενας κουκλος,ειμαστε χεσμενοι αμφοτεροι...οι φωτο τον αδικουν...

που τα λες αυτα μωρη;τον μαιο του 2015 χασαμε το μωρο μας...δεν το εχουμε ξεπερασει...μας ποναει...ειχα γεννησει προωρα και εχασα το μωρο.δεν ξερω πως το ακουτε αυτο αλλα νιωθουμε ζηλεια δεν ξερω πως αλλιως να το πω...εχουμε πολλα γιατι...ελπιζουμε με το που θα κρατησουμε το παιδι στα χερια μας να ηρεμησουμε...να γαληνεψουμε...

ιζαμπελα μακαρι να ειχα τη δυναμη σου...

ξερω καλυτερα απο τον καθενα τι περνας...

σε θαυμαζω...νιωθω οτι μπροστα σε σενα ειμαι ενα τιποτα...

μονο χαρες να εχεις απο δω και περα...σου αξιζουν.

και εσυ οπως η ρανια...η μαμα σου που ειναι...του; εχεις χασει ολους...τι γινεται;

εγω απο την 1 σεπτεμβριου μεχρι 1 οκτωβριου θα εχω την αδερφη μου και απο 1 οκτωβριου μεχρι οσο χρειστει τη μαμα μου.οκ ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση.καλα σωματικα αλλα πρεπει να προσεχω και η ψυχολογια μου εχει σκαμπανεβασματα.παθαινω κατι κρισεις και βαζω τα κλαματα.ψωνια ...δωματιο κτλ λογικα θα ολοκληρωθουν αυτον τον μηνα.λεμε να κανουμε κ ενα παρτυ πριν τον ερχομο του παιδου.δεν εχουμε φιλους εδω αλλα ο αντρας μου μπορει να καλεσει συναδελφους.ετσι για εμας και θα το αφησω μεχρι την γεννα το σπιτι στολισμενο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...