Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΛΥΝΑ Κ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Μ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΤΛ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ. ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΟΥΡΣΟΖΕΨΩ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ Π ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ Κ ΤΟ ΠΑΘΩ Κ ΑΥΤΟ.ΠΤΟΥ ΠΤΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αληθεια ειναι οτι πεμπτη πηγαμε βολτα κ στην επιστροφη κατουριομουν κ πιεζε κ ο μπεμπης κ ψιλοβιαζομασταν γτ ψιχαλιζε κ τα εφτυσα λιγακι.ειχα κ 2-3μερες μπελαλιδικα φαγητα,εκανα κ 2γλυκα κ ηρθε κ εδεσε.ευτυχως χθες με αφηνε η κορη να μαι ξαπλα κ σηκωνομουν για τα απαραιτητα.εφερνε τα παιχνιδια στον καναπε.σημερα λιωσαμε κ στον υπνο κ μπορω να πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα.σημερα-αυριο εχουμε κτ υποχρεωσεις αλλα περασαμε καλα.κ ηταν κ ησυχη.πιστευω κ αυριο θα εχω βοηθεια.δ ειχα πολυ πονο.δυσφορια κυριως.ευτυχως εχω την τριτη ραντεβου κ θα δουμε πως ειμαστε.κ 7/10 Doppler.

Κ βρηκε σημερα να παρακοιμηθει που ηθελα να την κανω μπανιο κ να μαζεψω για το σ/κ κ ετρεχα κ δ εφτανα..το μηνυμα πρωι το ξεκινησα,τωρα το στελνω..

Ειρηνη περαστικα.συσπασεις εχεις πολλες;δ ηρεμησες;ποσο εβδ εισαι ακριβως;

Ιζαμπελλα μπραβο για την προαγωγη!παιζει σε 2-3βδ να βγειτε;τα παει εξαιρετικα ο γιοκας σου!

ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΠΛΥΝΑ Κ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ Μ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΤΛ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ. ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΜΗΝ ΜΕ ΓΟΥΡΣΟΖΕΨΩ Κ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΙ Π ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ Κ ΤΟ ΠΑΘΩ Κ ΑΥΤΟ.ΠΤΟΥ ΠΤΟΥ

Ειρήνη σε σκέφτομαι συνέχεια. Μην ανησυχείς ότι πρέπει να μείνει μέσα μένει! Προσπάθησε να μένεις ακίνητη μετά που θα τις βάλεις!να προσέχεις πολύ!

Η αληθεια ειναι οτι πκιλά πηγαμε βολτα κ στην επιστροφη κατουριομουν κέχει ζε κ ο μπεμπης κ ψιλοβιαζομασταν γτ ψιχαλιζε κ τα εφτυσα λιγακι.ειχα κ 2-3μερες μπελαλιδικα φαγητα,εκανα κ 2γλυκα κ ηρθε κ εδεσε.ευτυχως χθες με αφηνε η κορη να μαι ξαπλα κ σηκωνομουν για τα απαραιτητα.εφερνε τα παιχνιδια στον καναπε.σημερα λιωσαμε κ στον υπνο κ μπορω να πω οτι ειμαι πολυ καλυτερα.σημερα-αυριο εχουμε κτ υποχρεωσεις αλλα περασαμε καλα.κ ηταν κ ησυχη.πιστευω κ αυριο θα εχω βοηθεια.δ ειχα πολυ πονο.δυσφορια κυριως.ευτυχως εχω την τριτη ραντεβου κ θα δουμε πως ειμαστε.κ 7/10 Doppler.

Κ βρηκε σημερα να παρακοιμηθει που ηθελα να την κανω μπανιο κ να μαζεψω για το σ/κ κ ετρεχα κ δ εφτανα..το μηνυμα πρωι το ξεκινησα,τωρα το στελνω..

Ειρηνη περαστικα.συσπασεις εχεις πολλες;δ ηρεμησες;ποσο εβδ εισαι ακριβως;

Ιζαμπελλα μπραβο για την προαγωγη!παιζει σε 2-3βδ να βγειτε;τα παει εξαιρετικα ο γιοκας σου!

Δε ξέρω βικη , αλλά δε νομίζω να είναι 2+ κιλα πρέπει να ξέρει να τρώει από μπιμπερό και να έχει φτάσει 36+ περίπου εβδομάδες οπότε έχουμε ακόμα. .. αλλά είναι το τελευταίο που με νοιάζει, το Παιδί να είναι καλα!!!

Κοριτσια καλημερα!καλη κυριακη να εχουμε!

Ιζαμπελλα χιλια μπραβο για το παλικαρακι σου.και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και για σενα.θελει τρομερη δυναμη ολο αυτο το οποιο περασες.ευχομαι πολυ γρηγορα να τον παρεις σπιτι σου να ηρεμησετε επιτελους.πως ηταν οταν του αλλαζες πανα;καθοταν;;ωραια εικονα!

Ειρηνη μου υπομονη και ολα θα πανε καλα.προσπαθησε οσο μπορεις να καθεσαι.αν και ολες μας ολο και κατι ψιλοκανουμε.δεν καθομαστε.χαιρομαι τις γυναικες που ειναι εγγυουλες και το απολαμβανουν.εγω ειδικα με το θεμα τραχηλου φοβαμαι για το ποσο να ειμαι ορθια ,για το ποσο θα περπαταω!:mad:καθαριζω νεροχυτη.καθομαι.απλωνω ρουχα.ξανακαθομαι.κοιταω το φαι.ξαναματακαθομαι.κανω μπανιο.καθομαι.δουλευω κιολας και εχω αρχισει και ψιλοκουραζομαι πιο πολυ σε σχεση με πριν.υπομονη.

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!καλη κυριακη να εχουμε!

Ιζαμπελλα χιλια μπραβο για το παλικαρακι σου.και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και για σενα.θελει τρομερη δυναμη ολο αυτο το οποιο περασες.ευχομαι πολυ γρηγορα να τον παρεις σπιτι σου να ηρεμησετε επιτελους.πως ηταν οταν του αλλαζες πανα;καθοταν;;ωραια εικονα!

Ειρηνη μου υπομονη και ολα θα πανε καλα.προσπαθησε οσο μπορεις να καθεσαι.αν και ολες μας ολο και κατι ψιλοκανουμε.δεν καθομαστε.χαιρομαι τις γυναικες που ειναι εγγυουλες και το απολαμβανουν.εγω ειδικα με το θεμα τραχηλου φοβαμαι για το ποσο να ειμαι ορθια ,για το ποσο θα περπαταω!:mad:καθαριζω νεροχυτη.καθομαι.απλωνω ρουχα.ξανακαθομαι.κοιταω το φαι.ξαναματακαθομαι.κανω μπανιο.καθομαι.δουλευω κιολας και εχω αρχισει και ψιλοκουραζομαι πιο πολυ σε σχεση με πριν.υπομονη.

Να κάνεις ότι δουλειά μπορείς καθιστή. Εγώ επλενα μέχρι και πιάτα καθιστή! !!

και να σκέφτεσαι θετικά! !!

Δε καθότανε ήσυχος αλλά τα κατάφερα! Φοβάμαι μωρε φοβάμαι πως θα τον πιάσω μη του κάνω ζημιά μη το χτυπήσω αλλά θα ξεπαρω που θα πάει! !

Μα να με κατουρησει το κοτοπουλακι???Ο μπαμπάς δίπλα γελούσε σαν τρελός! !

Δε ξέρω βικη , αλλά δε νομίζω να είναι 2+ κιλα πρέπει να ξέρει να τρώει από μπιμπερό και να έχει φτάσει 36+ περίπου εβδομάδες οπότε έχουμε ακόμα. .. αλλά είναι το τελευταίο που με νοιάζει, το Παιδί να είναι καλα!!!

Ξερω οτι πρεπει να ειναι 2κιλα αλλα πιστευω θα τα βαλετε γρηγορα.36ποτε θα ησουν;αρχες οκτωβρη;με μπιμπερο τρεφεται τωρα;ποσο τρωει;

E=vikib;2591949]Ξερω οτι πρεπει να ειναι 2κιλα αλλα πιστευω θα τα βαλετε γρηγορα.36ποτε θα ησουν;αρχες οκτωβρη;με μπιμπερο τρεφεται τωρα;ποσο τρωει;

Αρχες Οκτώβρη θα ήμουν 36... μπιμπερο οχι ακομα μετα τα 1700 εχουμε λιγο ακομα να τα φτάσουμε,πλησιάζει. Ελπίζω από βδομάδα να πιασει μπιμπερο γιατι την πιπιλα τη τσακιζει

!!! Έχει τόση πλάκα με τη πιπίλα!!!!όλη τη φάτσα του κρύβει! !!:lol: :lol: :lol:

E=vikib;2591949]Ξερω οτι πρεπει να ειναι 2κιλα αλλα πιστευω θα τα βαλετε γρηγορα.36ποτε θα ησουν;αρχες οκτωβρη;με μπιμπερο τρεφεται τωρα;ποσο τρωει;

Αρχες Οκτώβρη θα ήμουν 36... μπιμπερο οχι ακομα μετα τα 1700 εχουμε λιγο ακομα να τα φτάσουμε,πλησιάζει. Ελπίζω από βδομάδα να πιασει μπιμπερο γιατι την πιπιλα τη τσακιζει

!!! Έχει τόση πλάκα με τη πιπίλα!!!!όλη τη φάτσα του κρύβει! !!:lol: :lol: :lol:

Ειμαι πολυ αισιοδοξη για το κοτοπουλακι σου!σε ενα μηνα θα ναι σπιτακι σας!

Γυρισαμε κ μεις σπιτι..ωραια ηταν το σ/κ!ανυπομονω την τριτη να δω τον μπεμπουλη..!κ σε 2μηνες απο κοντα..αυτη η εγκυμοσυνη περασε νερακι..ευτυχως νιωθω κ καλυτερα

Κοριτσια μου κι εγω οταν κανω πολλες δουλειες πεθαινω στους πονους. Και τωρα πηρα ενα ντεπον αφου ακομα και για να ντυθω με βοηθησε ο αντρας μου! Ιζαμπελλα μου κι εγω πιστευω πως αρχες Οκτωβρη θα βγειτε! Ρε κοριτσια γιατι εχω την αισθηση πως μολις μπω στο μηνα μου μετα απο καμια βδομαδα θα γεννησω;;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

ΕΓΡΑΦΑ ΜΙΑΝ ΩΡΑ ΕΝΑ ΜΝΜ Κ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ Σ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ

ΡΑΝΙΑ Μ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΛΙΓΟ.

ΜΑΜΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ Σ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΗ Μ.

ΒΙΚΗ Μ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΧΑΡΕΣ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΛΙΓΟ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΟΛΟ Π ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΤΧ ΕΥΧΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ Κ ΣΚΟΥΠΙΖΩ Κ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΩ Κ ΠΛΕΝΩ Κ ΑΠΛΩΝΩ Κ ΜΑΖΕΥΩ Κ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ. ΤΑ ΚΑΝΩ Κ ΜΕΤΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΗΜΕΡΗΣ Κ ΟΛΗΝΥΧΤΗΣ.

Καλα ρανια κ ειρηνη εσεις ειστε σε δυσκολοτερη θεση.εγω δ δουλευω κ εσυ ειρηνη εχεις ολοκληρο λοχο!ειδικα εσυ πρεπει να προσεχεις πολυ

Ευτυχως η κορη μου δ κανει ζημιες,δ ειναι γκρινιαρα κ ακουει.το μονο κακο που εχει ειναι οτι κανει τον ταρζαν κ με αγχωνει..

Εγω ευτυχως ειμαι σε πολυ καληκατασταση σ αυτην την εγκυμοσυνη κ οι πονοι ηταν ελαχιστοι.νομιζω απλα κατεβηκε χαμηλα ο μπεμπης κ δυναμωσαν οι κινησεις του γ αυτο ειχα πονακια.ελπιζω στον υπερηχο να μη φανει τπτ αλλο.

Γενικα κιολας ο αντρας μου βοηθαει στα παντα κ αν χρειαστει κ η μαμα μου.απλαεφοσον ειμαι καλα κανω κγω.στην πρωτη δ εκανα τπτ.δμπορω να μην κανω κ σ αυτην..

Η ΜΑΜΑ Μ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ Κ ΤΟ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Κ 2 3 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΙΟ Μ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑ Κ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΛΥΣΗ. ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΩ. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΠΤ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ 7 ΜΕ 8 ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΙΣΩΣ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Α ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΦΕΝΕΤΑΙ. Χ Χ Χ

Καλημερα κοιλουμπες και μωρακια-κοτοπουλακια!

Ελπιζω να εχουμε μια ηρεμη εβδομαδα!

Αχ πιασατε θεμα πονεμενο με τις δουλειες, και εγω βοηθεια δεν εχω, τα εχω αφησει ολα παραπισω και πρεπει να γινουν πριν ερθει η μπεμπα.

Ας ειμαστε αισιοδοξες, λιγο λιγο καθε μερα κατι θα γινει!

Αλλα κανω μια δουλεια 5' και νιωθω κομματια, διαλλειμμα κοκ... ορθια δε, δεν την παλευω καθολου...

Ρουχαλακια δεν επλυνα με τον καιρο το σκ αλλα απο Τεταρτη θα πρεπει οπωσδηποτε, να μπουν και στη βαλιτσουλα σιγα σιγα....

Εχετε τελειωσει με αγορες-ψωνια???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...