Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΕΔΩ Κ ΓΩ ΟΧΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΕΙΧΑ Κ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΠΙΣΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ. ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΤΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΛΥΣΗ Μ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΚΑΤΙ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

DOANI Μ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

ΜΑΜΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΩΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ Σ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ.

ΒΙΚΑΚΗ Μ Κ ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ 1.5 ΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΚΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Τ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια λοιπον:βρεθηκα για καφε αποψε με δυο φιλες.και οι δυο ειναι μανουλες.συζητουσαμε περι τοκετου.η μια εχει γεννησει την κορη της με φυσιολογικο και η αλλη με καισαρικη.

Και οι δυο μου ειπαν οτι μετα τον τοκετο ηταν καλα.ισως για να μην με τρομαξουν αλλα ηταν πειστικοτατες.αυτη που γεννησε με φυσιολογικο γεννησε μεσημερακι και το βραδυ μου λεει κατεβηκα στην καφετερια του μαιευτηριου.η αλλη με την καισαρικη μου ειπε οτι χαλαρα.καποιες ωρες μετα ηταν καλα.αλλα δεν πονουσε λογω των παυσιπόνων.:eek:και ξαναλεω.ισως να μου χαιδευαν και λιγο τα αυτια για να μη φοβηθω.παντως δυο διαφορετικες γεννες και απο τις δυο εισεπραξα οτι ολα οκ.τι να πω!!!!!!εγω φοβαμαι και το αιμα!:roll:φοβαμαι οτι θα ερθει η ωρα να γεννησω και δεν θα το καταλαβω.

Πίστεψε με θα το καταλάβεις... Εγώ φυσιολογικά τον έκανα το γιο μου.σηκώθηκα σε 2 ώρες και έκανα μπάνιο έφαγα και πήγα στη ΜΕΝΝ να τον δω.οι κοπελιές με καισαρική μετά από ένα 24ωρο σηκώνονται.πάντως μην έχεις άγχος θα το καταλάβεις ... Στο υπογράφω αυτό...

ΕΔΩ Κ ΓΩ ΟΧΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ Κ ΕΙΧΑ Κ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΠΙΣΩ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ. ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΤΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΛΥΣΗ Μ ΕΓΡΑΨΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ Κ ΚΑΤΙ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

DOANI Μ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

ΜΑΜΗ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΩΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΙ Σ ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ.

ΒΙΚΑΚΗ Μ Κ ΕΣΥ ΠΟΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΜΟΝΗ 1.5 ΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΚΝ ΒΟΗΘΕΙΑ Τ ΘΕΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ

Αχ Ειρήνη με τρομάζεις! !!ελπίζω να κάνει δουλειά η αντιβίωση! Να προσέχεις κοπελιά μου!!

Kαλημερα μανουλες και μανουλια!!!!

Καλο σκ να εχουμε!!

Doani χρονια σας πολλά! Παντα να εισαστε ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι!

Mummy θα φτασεις παιδι μου!! αφου κ ο τραχηλος σου ειναι very good!

Bικυ ξεκουρασου βρε οσο μπορεις!

Eιρηνη μακαρι να περασει γρηγορα με την αντιβιωση!! Να προσεχεις!

Izambella τι να πω για εσας και το πρωην ποντικακι νυν κοτοπουλακι!!! Μπραβο στο κουκλακι!!!

Γιατι λες στο επομενο προγραμματισμενη καισαρικη?

Εγω παλι το βραδυ ειχα τη μπεμπα να χτυπαει παντου!! Αντε να κοιμηθεις μετα...κανω και σα γρια μεχρι να γυρισω πλευρο... Συν ειχα πονακια περιοδου κανα 2 φορες και ξυπνησα κ απο κει...

Τωρα μαλλον κοιμαται το πουλακι μου, ηρεμησαν κ τα πονακια! Λεω σημερα να βαλω κανα πλυντηριακι τελικα τα ρουχαλακια της!! αχχχχχχχχχ

Διαφημίσεις

Δωανη να ζητήσετε! !και στα 40 χρόνια με το Καλό!! Βίκη ξεκουραση!

ΡανιΑ άσχετο αποθήκη βρήκες? ??

Καισαρική γιατί δεν ξαναπερναω φυσιολογικο δε θελω με τιποτα.οσο περνάνε οι μέρες θυμάμαι και τρελαίνομαι. Εγώ όμως ειμαι "Ειδική" περιπτωση ... όποτε δικαιολογουμαι.

Σας είπα ότι είμαστε οι ποιο όμορφοι μέσα στη ΜΕΝΝ Ε??

Έχω χαζέψει η μάνα λέμε...

Καλημερα κοριτσια και ευχαριστω για τις ευχες σας!!!

Ιζαμπελα μου τι ομορφα νεα για το κοτοπουλακι σας!!! Καλα σιγουρα ειναι το πιο ομορφο!!! Να του πεις οτι περιμενουμε να βγει και να μαθαινουμε τα κατορθωματα του στο σπιτι!!!

Ειρηνη να προσεχεις με τις συσπασεις!!! Ελπιζω με την αντιβιωση να περασει γρηγορα!!!

Μummy ολες νομιζω οτι εχουμε το αγχος και εγω το σκεφτομαι πολλες φορες οταν πεφτω για υπνο αλλα δε με νοιαζει αν θα πονεσω αρκει να ερθει ο μπουμπουκος μου γερος και δυνατος και θα τα ξεχασω ολα! Εγω αρχισα να αγχωνομαι πιο πολυ οταν μου ειπε οτι εχω ενα μεγαλο μωρο και σκεφτομαι πως θα χωρεσει να βγει αν φτασουμε τα 4 κιλα??

JhFkp2.png

Εγω παντως το επόμενο,καλά να είμαστε, με προγραμματισμένη καισαρικη!!!

το ποντίκι πήρε προαγωγή,έγινε κοτοπουλακι...μεγαλωνουμε και ομορφαινουμε!!!

Το αγαπάμε το κοτοπουλακι σου ❤️❤️❤️

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Το αγαπάμε το κοτοπουλακι σου ❤️❤️❤️

Μα ειναι αξιαγάπητο το κοτοπουλακι μου! ! Παρακαλαμε να συνεχίσει έτσι σταθερό να πάει 2 κιλά για να πάμε στα κουνακια! !!να περνούμε βάρος θέλουμε τώρα!!!

Θα τρελαθώ η μάνα σας το είπα???Θ το καταλάβετε σύντομα και σε καλύτερες συνθήκες!

Κοριτσια μου...διαβαζω διαβαζωωωω, Ιζαμπελλα μου μια χαρσ ο μικρουλης σου, πολυ χαιρομαι. Μαμα μια κι εγω μιλουσα εχθες με κοπελα που γεννησε φυσιολογικα και κυριολεκτικα πονεσε παρα πολυ και για πολυ καιρο. Εγω με καισαρικη 4 το μεσημερι, την αλλη μερα το πρωι επινα καφε στην καφετερια. Ειρηνη και Βικυ μαζι με τα παιδια πως περιμενετε να ειστε καλα? ΟΕΟ? Εχετε τουλαχιστον τριπλασιες υποχρεωσεις απο τις υπολοιπες, πως να μην υπαρχουν μερες που δεν ειστε καλα! Τωρα για το θεμα μολυνση πολυ προσοχη! Και περαστικα κοριτσι μου! Αποθηκη δεν βρηκα, το πολυ πολυ να εχω και τα δυο παιδια μαζι μας! Δεν θα πεθανω και για αυτο. Αρκετα εχω στο κεφαλι μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Μα ειναι αξιαγάπητο το κοτοπουλακι μου! ! Παρακαλαμε να συνεχίσει έτσι σταθερό να πάει 2 κιλά για να πάμε στα κουνακια! !!να περνούμε βάρος θέλουμε τώρα!!!

Θα τρελαθώ η μάνα σας το είπα???Θ το καταλάβετε σύντομα και σε καλύτερες συνθήκες!

Ποσο ειστε τωρα; εχετε φτασει το 1.5 κιλο;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ποσο ειστε τωρα; εχετε φτασει το 1.5 κιλο;

Το περάσαμε...Σήμερα του άλλαξα πάνα τον Επλυνα του έβαλα κρεμουλα και ο μάγκας για Ευχαριστώ με κατουρησε! !!!!ακόμα γελάω!

Το περάσαμε...Σήμερα του άλλαξα πάνα τον Επλυνα του έβαλα κρεμουλα και ο μάγκας για Ευχαριστώ με κατουρησε! !!!!ακόμα γελάω!

Αυτα ειναι!!! Πηρες και αγιασμο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ. ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ ΔΙΑΒΑΖΨ Κ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΕ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΥΚΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ Κ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ.

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ Π ΕΚΑΝΑ 3 Φ.Τ. Κ 1 Κ.Τ. ΣΤΟΥΣ Φ.Τ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΣΕ ΤΡΟΧΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ. ΣΤΗΝ Κ.Τ. ΛΟΓΩ ΜΙΑ ΕΛΙΑΣ Π ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Π ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΜΗ ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Κ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΚΩΘΩ Κ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΙΣΙΑ ΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ Φ.Τ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΠΟΝΟΥΣΑ Κ ΠΡΙΝ Κ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΦΕΡΤΟ. ΣΤΗ Κ .Τ ΠΟΝΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΝΙΝΙ Σ ΣΕ ΑΠΟΖΗΜΟΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Α ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ Π Μ ΕΔΩΣΕ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ Κ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΟΛΗ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ Π ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΜΑΚΑΡΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Κ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΡΟΔΟΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΙΣΑ Τ ΜΠΕΜΠΗ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...