Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Εννοειτε, απλως στο λεω γιατι κι εμενα με ειχαν τρομοκρατησει και τελικα δεν καταλαβα τιποτα! Ασε που η χαρα του μωρου και οι καινουριες ευθυνες ειναι τοσο μεγαλες που δεν προλαβαινεις να σκεφτεις τον πονο!

Αχ ναι το μωρακι...το φανταζομαι τοσο μικρουλακι και γλυκο!

Τι να λεει ο πονος μπροστα το θαυμα της ζωης αλλωστε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιλουμπαρες καλημέρα! !!τι κάνετε? Δε πρόλαβα να σας διαβάσω είχαμε εξετάσεις του μικρού και ψιλοχαθηκα, ευτυχώς όλα καλά. Πήρε το μάτι μου ότι θέλετε κρέμα για ραγάδες. Πάρτε αμυγδαλελαιο . Κάνει 2,5 ευρώ θα 250μλ περίπου και κάνει για την εγκυμοσύνη εγώ έβαλα περιπου 16 κιλά λόγω θυρεοειδή και δεν έκανα ούτε μια Ραγαδα.ξεκίνησα 68 -68 και πήγα περίπου 85 .

Βάζεις και στα μαλλιά αντί για μαλακτικη. Σαν κρέμα σώματος. Γενικά έχει πολλές χρήσεις. Θα σας διαβάσω με ηρεμία το απόγευμα περιμένω να μπω στο ποντικάκι μου τώρα !

Καλημέρα και να προσέχετε! !!

Κοιλουμπαρες καλημέρα! !!τι κάνετε? Δε πρόλαβα να σας διαβάσω είχαμε εξετάσεις του μικρού και ψιλοχαθηκα, ευτυχώς όλα καλά. Πήρε το μάτι μου ότι θέλετε κρέμα για ραγάδες. Πάρτε αμυγδαλελαιο . Κάνει 2,5 ευρώ θα 250μλ περίπου και κάνει για την εγκυμοσύνη εγώ έβαλα περιπου 16 κιλά λόγω θυρεοειδή και δεν έκανα ούτε μια Ραγαδα.ξεκίνησα 68 -68 και πήγα περίπου 85 .

Βάζεις και στα μαλλιά αντί για μαλακτικη. Σαν κρέμα σώματος. Γενικά έχει πολλές χρήσεις. Θα σας διαβάσω με ηρεμία το απόγευμα περιμένω να μπω στο ποντικάκι μου τώρα !

Αντε να μαθουμε νεα σας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Το αμυγδαλέλαιο μου το πρότεινε κι εμένα η μαία. Εγώ βάζω μία φτηνή της Fi....n για πρόληψη γιατί κι εγώ μικρή κοιλουμπίτσα έχω και δεν έχω κάνει ακόμα ούτε στο στήθος...Βέβαια κι εμένα τεράστια μου φαίνεται άσχετο ότι όλοι μου λένε ότι για 8 μηνών δεν με κάνουν με τίποτα...Όσο για τον μπέμπη κι εμένα σε ισχιακή προβολή είναι, ελπίζω ότι θα γυρίσει μέχρι τότε άλλωστε έχουμε καιρό ακόμα.

Το αμυγδαλέλαιο μου το πρότεινε κι εμένα η μαία. Εγώ βάζω μία φτηνή της Fi....n για πρόληψη γιατί κι εγώ μικρή κοιλουμπίτσα έχω και δεν έχω κάνει ακόμα ούτε στο στήθος...Βέβαια κι εμένα τεράστια μου φαίνεται άσχετο ότι όλοι μου λένε ότι για 8 μηνών δεν με κάνουν με τίποτα...Όσο για τον μπέμπη κι εμένα σε ισχιακή προβολή είναι, ελπίζω ότι θα γυρίσει μέχρι τότε άλλωστε έχουμε καιρό ακόμα.

F..ssan παραγγειλα κ εγω για οταν ΘΑ μου τελειωνε η frez..rm αλλα που...

Δεν την εχω δοκιμασει ομως, ειναι λιπαρη η υφη της?

Στο στηθος βαζω την f..nipple, και στο υπολοιπο την αλλη οταν κ αν...

Αλλά νομιζω απο το βαρος εχει...πεσει!!!!!!

Η αληθεια εινμαι οτι δε φοραω και σουτιεν καθολου στο σπιτι γιατι με ζεσταινει!!

Κανα μπουστακι αμα βγω εξω...

Τελευταια φορα που μου εκανε το κανονικο μου σουτιεν, 75Β ηταν καπου στον 3ο μηνα...

Και εγω οταν τους λεω οτι σε 1 μηνα μπαινω στο μηνα μου δε με πιστευουν!!

Μαλλον επειδη τα κιλα τα εχω παρει παντου!

Διαφημίσεις

Izambella περιμενουμε νεα του ποντικακιου!!!

Αν και ειμαι σιγουρη οτι αυτος τωρα εχει παρει φορα κ ποιος τον πιανει!!!

Mamma δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρή αν κάνεις κιόλας καλή επάλειψη είναι μια χαρά..Τώρα αν κάνει δουλειά δεν ξέρω γιατί για πρόληψη την βάζω δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής, άσε που κι εγώ όταν θυμάμαι την βάζω, 2-3 φορές την βδομάδα. Το στήθος εμένα δεν έχει μεγαλώσει φοβερά, τα ίδια σουτιέν φοράω απλά τώρα με σφίγγουν τα πιο στενά που είχα και φοράω τα πιο άνετα, στο σπίτι μέσα δεν φοράω καθόλου κι εγώ. Σχετικά με την κοιλιά παίζει ρόλο ο σωματότυπος. Εγώ έχω ανοικτή λεκάνη συν ότι έχω πάρει μόνο 3,5 κιλά μέχρι στιγμής οπότε απλά μια μπάλα του μπάσκετ βλέπεις μπροστά και τίποτ' άλλο. Παρ' όλα αυτά εγώ να πω την αλήθεια νιώθω ότι θα σκάσω άσε που είναι πέτρα συνέχεια. Να δω τους επόμενους μήνες πώς θα εξελιχθεί.

Καλησπερα κοριτσια!!! Τι κανετε? Ιζαμπελα πως ειναι το ποντικακι σου το ομορφο?

Κοριτσια εγω απο κρεμες βαζω της Φρεζιντερμ αλλα βαζω πιο πολυ αμυγδαλελαιο το οποιο νιωθω οτι μου ενυδατωνει περισσοτερο την κοιλουμπα μου!!! χιχι!!! Απο ραγαδες και εγω ακομα δεν εχω κανει καμια φτου φτου!!! Τα κιλα νομιζω οτι τα εχω βαλει μονο σε στηθος και κοιλια! Το καλο ειναι οτι το στηθος σταματησε εδω και δυο μηνες να μεγαλωνει ή ετσι νομιζω!!! Απο κιλα ειμαι στα +7!!!

Ρανια συμφωνω οτι ετσι και ερθουν τα μπεμπακια μας ουτε που θα θυμομαστε τη γεννα και ουτε που θα καταλαβαινουμε απο πονους! Θα μας παρουν το μυαλο!!! Ηδη εμενα ο γιοκας μου μου το εχει παρει το μυαλο!!! Χτες του μιλουσαμε και τον χαιδευαμε με τον μπαμπα του και αυτος ολο κουνιοταν και αντιδρουσε σε χαδια και φιλια!!! Η κοιλια πηγαινε πανω-κατω δεξια-αριστερα!!! Εγω το απολαμβανα!!!

Σημερα κοριτσια κλεισαμε 4 χρονια σχεσης με τον αντρα μου!!! Ειμαι πολυ χαρουμενη και ευτυχισμενη!!! Συντομα αυτη την ευτυχια θα ερθει να συμπληρωσει ο μπεμπουλης μας!!! Δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα οταν βλεπεις τη ζωη σου να προχωραει, να δημιουργεις την οικογενεια σου και το ονειρο σου να γινεται πραγματικοτητα με τον ερχομο μιας νεας ζωουλας που εσυ θα εισαι υπευθυνη γι'αυτην!!!!

Ειπα να ανανεωθω και λιγο, πηγα να κουρευτω το πρωι για μια αλλαγη και γτ επιβαλονταν με ολη αυτη τη μαλλουρα που ειχα! Δεν ειχα την υπομονη να ασχοληθω!

JhFkp2.png

Κοριτσια λοιπον:βρεθηκα για καφε αποψε με δυο φιλες.και οι δυο ειναι μανουλες.συζητουσαμε περι τοκετου.η μια εχει γεννησει την κορη της με φυσιολογικο και η αλλη με καισαρικη.

Και οι δυο μου ειπαν οτι μετα τον τοκετο ηταν καλα.ισως για να μην με τρομαξουν αλλα ηταν πειστικοτατες.αυτη που γεννησε με φυσιολογικο γεννησε μεσημερακι και το βραδυ μου λεει κατεβηκα στην καφετερια του μαιευτηριου.η αλλη με την καισαρικη μου ειπε οτι χαλαρα.καποιες ωρες μετα ηταν καλα.αλλα δεν πονουσε λογω των παυσιπόνων.:eek:και ξαναλεω.ισως να μου χαιδευαν και λιγο τα αυτια για να μη φοβηθω.παντως δυο διαφορετικες γεννες και απο τις δυο εισεπραξα οτι ολα οκ.τι να πω!!!!!!εγω φοβαμαι και το αιμα!:roll:φοβαμαι οτι θα ερθει η ωρα να γεννησω και δεν θα το καταλαβω.

Διαφημίσεις

Θα το ελεγα αγχος αυτο που νιωθω αλλα ειλικρινα μου το ελεγε η μικροβιολογος μου και δεν το αντιλαμβανομουν πληρως!δεν με νοιαζει να πονεσω.πιστευω θα τα καταφερω με τη βοηθεια της παναγιας!με νοιαζει να ειναι καλα ο μπεμπης και να γεννηθει αυτος καλα!οσο περναει ο καιρος τοσο με κατακλυζουν διαφορα συναισθηματα.αραγε οι μπαμπαδες νιωθουν τα ιδια;;;;τελοσπαντων.σας τα πρηξα εν ολιγοις!καλο ξημερωμα!καλο σκ να εχουμε.

υ.γ.να φτασω ολοκληρη την 31η is my next goal!!!!!I wish I could!!!!!

Μαμμυ οσον αφορα τον τοκετο στο φυσιολογικο προβλημα θα εχεις μονο αν εχεις αρκετα ραματα απο κατω.κατα τα αλλα η αναρρωση ειναι αμεση

Η καισαρικη δ παυει να ειναι ενα χειρουργιο κ η αναρρωση εξαρταται απο τον οργανισμο.εμπειρικα εχω δει οτι παιζει ρολο κ η ηλικια αλλα κ ο τροπος αναισθησιας.καμια σχεση η ολικη με επισκληρηδιο-ραχιαια.το κακο με τη ραχιαια ειναι οτι 24ωρες δ πρεπει ουτε το κεφαλι να κουνας γτ σε πιανει πονοκεφαλος.επισης σε καποια μαιευτηρια σου πατανε την κοιλια για να δουνε την κατασταση της μητρας κ τα λοχεια.οσο πιο γρηγορα αρχισει να λειτουργει το εντερο μετα την καισαρικη τοσο πιο γρηγορα θα βγουνε οροι-καθετηρες.αφου βγουν κ εχετε σηκωθει η αναρρωση ειναι πολυ πιο γρηγορη.εμενα μου πηρε 3βδομαδες να αναρρωσω πληρως(οσο ημουν στο νοσοκομειο ημουν χαλια).αλλα μετα ημουν αψογα εννοω.εβγαινα βολτες κλπ.καθε γυναικα το βιωσε διαφορετικα

Εγω 2μερες τωρα δ ειμαι πολυ καλα.δ ξερω τι εχω.χθες βραδυ κλωτσουσε η εριχνε μπουνιες πολυ χαμηλα ο μικρος.κ ηταν δυσαρεστο σαν αισθηση.γενικα τον νιωθω πιο χαμηλα.αλλα κ σημερα αρκετα πιο εντονες οι κινησεις του.κ με το που σηκωνομουν πονουσα.κοιλια-μεση-γοφο.κ ενιωθα πιεση χαμηλα.αλλα δ νομιζω οτι ειναι πετρωματα-συσπασεις.αυριο-μεθαυριο θα κουραστω λιγο με κτ υποχρεωσεις αλλα ευτυχως εχω τριτη ραντεβου

Εγω 2μερες τωρα δ ειμαι πολυ καλα.δ ξερω τι εχω.χθες βραδυ κλωτσουσε η εριχνε μπουνιες πολυ χαμηλα ο μικρος.κ ηταν δυσαρεστο σαν αισθηση.γενικα τον νιωθω πιο χαμηλα.αλλα κ σημερα αρκετα πιο εντονες οι κινησεις του.κ με το που σηκωνομουν πονουσα.κοιλια-μεση-γοφο.κ ενιωθα πιεση χαμηλα.αλλα δ νομιζω οτι ειναι πετρωματα-συσπασεις.αυριο-μεθαυριο θα κουραστω λιγο με κτ υποχρεωσεις αλλα ευτυχως εχω τριτη ραντεβου

Μηπως κουραστηκες περισσοτερο αυτες τις 2 ημερες;;;ξαπλωσε αν μπορεις και στο επιτρεπουν οι συνθηκες οσο μπορεις.εστω να εχεις τα ποδια σου απλωμενα.εγω την προηγουμενη εβδομαδα τον ενιωθα χαμηλα πολυ.και στον υπερηχο την τριτη οντως ο γιατρος επαθε πλακα.τα ποδια του κλωτσουσαν τον τραχηλο.!!!!!το ειδα κ εγω!!!!κ αυτη την εβδομαδα με εχει πιασει μια ψιλοκουλαμαρα να το πω σε ολο το δεξι ποδι.και καμια φορα ξυπναω βραδυ για τουαλετα και παθαινω κραμπα στο ιδιο ποδι.

Οσο για τον τοκετο...να μας βοηθησει η παναγια ολες τις μανουλες!!!!!

Viki επισκληριδιο που ειχα κανει πριν τρια χρονια επειδη πονουσα τοοοοσο πολυ κ ο τοτε γιατρος μου επεμενε οτι θα κανουμε μολις ο πονος γινει ανυποφορος ,εχω να σου πω πως την ειχα δει ως κατι σωτηριο.και μου ειχαν ριξει φαρμακο 3-4 φορες.πραγματικα δεν ενιωθα τιποτα.το μονο που θυμαμαι οτι μετα λιγο δεν μπορουσα να ακουμπησω καλα πολυ την πλατη μου πισω οταν καθομουν.αλλα θεωρω οτι οποιος την εφηυρε να ναι καλα.βεβαια αποψη μου.η ολικη με φοβιζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...