Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, εχθες πηγα στον γιατρο ημουν ακριβως 25 εβδ. Χθες το μωρο ειχε εκατοστιαία θεση 13,4 με βαρος 740 γρ. Ειναι μικρο το μωρο ειπε αλλα δεν εδειξε να ανησυχει διοτι ολες οι μετρήσεις ειναι φυσιολογικές μας δείχνουν λιγες μερες πισω 4-5....

Να ανησυχήσω η να το δω ψύχραιμα αν ηταν κατι θα μου το ελεγε ο γιατρος λογικα...

Ε πιστευω θα στο ελεγε ο γιατρος, τι στο καλο! Ισως ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα ορια και για αυτο δεν ανησυχει

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας, εχθες πηγα στον γιατρο ημουν ακριβως 25 εβδ. Χθες το μωρο ειχε εκατοστιαία θεση 13,4 με βαρος 740 γρ. Ειναι μικρο το μωρο ειπε αλλα δεν εδειξε να ανησυχει διοτι ολες οι μετρήσεις ειναι φυσιολογικές μας δείχνουν λιγες μερες πισω 4-5....

Να ανησυχήσω η να το δω ψύχραιμα αν ηταν κατι θα μου το ελεγε ο γιατρος λογικα...

Χαλαρωσε και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου ........εδω μεσα γιατρος δεν ειναι καμια μας.εκτος κι αν ειναι:-Dακου το γιατρο σου!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια!! Πως πάνε τα μωράκια; sweetberry και εμένα στις μετρησεις μεχρι την προηγούμενη φορα τον έδειχνε 3-4 μερες πιο μικρο αλλα μεσα σε 3 βδομαδες που είχαμε να παμε εβαλε σχεδόν 700 γραμμάρια. Ηταν σχεδον στα ανωτατα φυσιολογικά Μην ανησυχεις απο τωρα θα αρχισουν να πέρνουν βάρος πολυ γρηγορα! Εμεις 30 εβδομάδων σήμερα. Αλλες 8 έμειναν!!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1170γρ

Ωπ Ιζαμπελλα μου το διορθωσα!!! Του εφαγα του μπεμπουλη 70 ολοκληρα γραμμαρια και κανει τοσο κοπο να τα βαλει το ζουζουνι μας!!! :D

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα συνεγκυουλες!πως ειστε;

Ηλιανα καλως ηρθες κ με το καλο ο μπεμπουλης!

Ρεννιε τι περιπετεια;παει περασε κ με μικρους στοχους θα τα καταφερει η μικρουλα ελπιδα!μηπως να παιρνεις τον μικρο να τον κοιμιζεις στο κρεβατι σας κ να τον μεταφερει μετα ο μπαμπας;

Ιζαμπελλα τι κανει το ποντικακι;πως τα παει με φαι κ βαρος;γενικα καμια εξελιξη;βγαλατε τπτ καλωδια;

Εμεις καλα..την τριτη θα δω παλι τον μπεμπουλη!ηθελα μια βδομαδα μετα αλλα δ ειχε ραντεβου.κ 7/10 ντοπλερ.εχω παρει 15κιλα!ευτυχως ομως κ σε κτ γαμους κ βαπτισεις που εχω μπαινω σε ενα αμπιρ-αρχαιοελληνικου στυλ φορεμα που εχω χωρις φερμουαρ.ολο ελαστικο..παπουτσακια βαζω κανονικα,ξυρισμα γαμπες οκ,επιμαχο λιγο κουρεμα μονο γτ η κοιλια ειναι τεραστια!εχω αρχισει κ κουραζομαι.αλλα ξυπναμε πριν τις8 κ ολη μερα στο ποδι,δουλειες,ψωνια,παιδικη,βολτες κ ειχα2-3βραδια κραμπες στις γαμπες κ πονο στον αριστερο γοφο.

Η κορη προσαρμοστηκε μια χαρα στο νεο σπιτι,δ κοιμαται μεσημερια κ δ βγαλαμε την πανα.δ πειραζει την ανοιξη

Κατα τα αλλα διαβαζω ωραια νεα κ πολυ χαιρομαι!μεγαλωνουν τα μωρακια μας!2μηνες περιπου μειναν..

Αν κ καθυστερημενα σας ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!

Κελκ πολυ ομορφα ονοματα.το νεαρχος δ μου αρεσει τοσο..σορρυ:roll:

Εγω παω μια φορα το μηνα ραντεβου κ νομιζω δ θα αλλαξει μεχρι να μπω στο μηνα μου.εκτος απο τωρα που ετυχε 3βδ.κ οταν ειχα αυχενικη κ β ηταν διπλα μες στην ιδια βδομαδα.αν δ ηθελε ο γιατρος δ θα πηγαινα σ αυτον σε αυτα τα δυο ραντεβου

Ειρηνη εισαι καλυτερα τωρα;

Ρεννιε εννοειται καλα εκανες κ το εγραψες.

Ρανια πολυ καλο που σου προτεινεο γιατρος vbac.η αναρρωση θα ειναι πολυ καλυτερη

Εγω απο κιλα στην πρωτη πηρα 10.τα εχασα ολα σε 10μερες κ αλλα 7μεχρι να γινει η μικρη 6μηνων.απλα προσεχα γτ ημουν 20κ πανω απο το φυσιολογικο.κ αλλα10 με διατροφη λιγο να σουλουπωθω για τη βαπτιση.κτωρα καπως ετσι θα με παει μαλλον.μεχρι το εξαμηνο ελπιζω να εχω χασει οσακ αν παρω.καπου 16-22με κοβω σιγουρα

Με αφορμη κ τα γενεθλια της μικρης κουρευτηκε πρωτη φορα!τα εκοψα κ γω λιγο.τα εβαψα κ στο φυσικο μου.δ προβλεπεται μεχρι τη βαπτιση του μπεμπη αλλη ανανεωση

ΟΥΦ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ Π ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΕΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ.

Μ UMMY ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΓΙΟΣ Σ ΜΠΡΑΒΟ.Κ ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ Σ ΖΥΤΟΥΣΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ Π ΦΟΒΑΜΑΙ.

ΒΙΚΗ Μ ΜΕ ΞΑΝΑΕΠΙΑΣΕ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΜΕΤΑ Π ΗΡΘΑ ΑΠΟ Τ ΓΙΑΤΡΟ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΑΦΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ. Α ΚΑΙ ΚΙΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΑ +9.

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ

ΗΛΙΑΚΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ Κ ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΛΟ ΧΑΛΑΣ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ :-D

DOANI ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ Σ ΜΕ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ Κ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ Μ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΚΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ 1700 ΓΡ Η ΜΠΕΜΠΑ ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ 1 ΜΕΡΟΥΛΑ. ΤΑ ΑΜΝΙΑΚΑ ΟΡΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΚ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΑΜΕ Κ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ Α ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΡΑ ΑΥΤΟ Π ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ

Καλημερα κοιλουμπες και μπεμπινια!!

Ιzambella τι κανει το ποντικακι?

Ισαβελλα που εχεις χαθει?

Οι υπολοιπες τι κανετε??

Ειρηνη εισαι λιγουλακι μακρια, εχω και την κοιλια που να ερχομαι καταλαβαινεις χιχιχιιχι!

Εμεις καλα, η μπεμπα ζωηροτατη ολο το βραδυ και ο υπνος χαλια μαυρα!

Παει και η εβδ.31 και προχωραμε!

Διαφημίσεις

ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ 1700 ΓΡ Η ΜΠΕΜΠΑ ΧΤΕΣ ΣΤΙΣ 31 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ 1 ΜΕΡΟΥΛΑ. ΤΑ ΑΜΝΙΑΚΑ ΟΡΙΑΚΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΚ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΑΜΕ Κ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ Α ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ Κ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΤΩ ΑΡΑ ΑΥΤΟ Π ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ

Ωραια η μπεμπαρααα :) Καλα αποτελεσματα και με την καλλιεργεια! Ανυπομονω κ εγω για το γιατρο σε 1 εβδομαδα!!

Ρε μπας και το καρουμπαλο ειναι και σε μας το πωπουδακι??!

Καλημερα κοριτσια μου! Πινω καφε εξω ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ. Η ευτυχια της μανας ειναι αυτες οι σπανιες πλεον στιγμες! Οι ηδη μαμαδες ισως με καταλαβαινεται λιγο! Ο μικρος μου ξεκινησε σταθμο και θα εχω ενα πολυ μικρο διαστημα 2 ημερων ξεκουρασης!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημέρα, μανούλες!

Τι κάνετε σήμερα;

Εμείς καλά είμαστε. Θα πάμε στο γιατρό το μεσημέρι.

Να σας ρωτήσω μια και είστε σε πιο προχωρημένες εβδομάδες από εμένα. Το μωρό κουνιέται (μετακινείται) πολύ κατά τη διάρκεια της μέρας ή δίνει καμιά κλωτσιά πού και πού;

Εγώ είμαι εδώ και μια εβδομάδα που έχω περάσει από τη φάση "κάνω βόλτες και κλωτσάω και δίνω μπουνιές" στη φάση "ξαπλώνω και 1-2 φορές τη μέρα ίσως αλλάξω θέση με διαλείμματα με κλωτσιές/μπουνιές". Επίσης, η κίνηση είναι πιο κυματιστή. Έτσι πρέπει να είναι;

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημέρα, μανούλες!

Τι κάνετε σήμερα;

Εμείς καλά είμαστε. Θα πάμε στο γιατρό το μεσημέρι.

Να σας ρωτήσω μια και είστε σε πιο προχωρημένες εβδομάδες από εμένα. Το μωρό κουνιέται (μετακινείται) πολύ κατά τη διάρκεια της μέρας ή δίνει καμιά κλωτσιά πού και πού;

Εγώ είμαι εδώ και μια εβδομάδα που έχω περάσει από τη φάση "κάνω βόλτες και κλωτσάω και δίνω μπουνιές" στη φάση "ξαπλώνω και 1-2 φορές τη μέρα ίσως αλλάξω θέση με διαλείμματα με κλωτσιές/μπουνιές". Επίσης, η κίνηση είναι πιο κυματιστή. Έτσι πρέπει να είναι;

Θα προσπαθησω να σε ξεαγχωσω λεγοντας σου οτι δεν υπαρχει πρεπει. Καθε μωρακι κινειτε διαφορετικα. Ο γιος μου δεν κουνιοταν καθολου. Τωρα η μικρη μου μου εχει αλλαξει τα φωτα. Εχει παρει θεσει και καταλαβαινω και τα 2 της ποδια να χτυπιουνται στο στομαχι μου, το ενα εβγαινε προς τα εξω και αισθανομουν και πονο στο μπροστινο κοκκαλο της λεκανης σαν να τεντωνοταν. Κυμματιστη κινηση καταλαβαινω οταν αλλαζει καπως θεσουλα και φαινεται να κοιμαται. Επιπλεον εδω και 2 βδομαδες καταλαβαινω και τον λοξυγγα. Αλλα σου λεω παλι οτι στον μικρο μου δεν ειχα τιποτα τετοιο. Ισα που καταλαβαινα μια αμυδρη κινηση. Μην ανησυχεις.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ Μ ΞΗΜΕΡΩΣΕ Κ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ.

ΖΙΛΙΧΕΡ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΡΑΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ Μ ΝΟΜΙΖΑ ΘΑ ΕΣΚΥΖΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΘΑ ΕΒΓΕΝΑΙ ΕΞΩ ΤΩΡΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΑΜΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΝΑ ΣΚΟΥΝΤΑ ΑΠΑΛΑ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΧΑΛΙΑ ΥΠΝΟ Κ ΕΣΥ Ε? ΟΛΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΙΑ ΑΠΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ Η ΚΟΙΛΙΑ Π ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΕΣΗ Π ΜΑΣ ΠΑΙΘΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ 3 ΜΕ 4 ΩΡΕΣ.

ΡΑΝΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑ Κ ΜΑΜΑ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...