Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Με το μικρο πως τα καταφερνεις;;;

Αυτό είναι η άλλη πονεμένη ιστορία... Δεν πρέπει να τον σηκώσω ΚΑΘΟΛΟΥ. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου είχα τη μάνα μου τα πρωινά αλλά είναι καθηγήτρια και άνοιξαν τα σχολεία, οπότε αναγκαστικά σταμάτησε να δουλεύει ο άντρας μου. Ψάχνουμε για κάποια κοπέλα όμως γιατί χάνει μεροκάματα και ουσιαστικά είμαστε χωρίς εισόδημα... Και υποχρεωτικά θα γεννήσω στο Έλενα ενώ ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ. Κατά τα άλλα ο μικρός όσο νοσηλευόμουν σταμάτησε να κοιμάται εύκολα και πολλές ώρες σερί και έπαθε έκζεμα στο λαιμό του απ' το στρες... Ευτυχώς απ' τη 2η μέρα που γύρισα του έφυγε αλλά επειδή δε μπορώ να τον πάρω αγκαλιά για να τον βάλω και να τον βγάλω απ' την κούνια, τον κοιμίζει ο μπαμπάς του και κλαίει για κανά μισάωρο κάθε βράδυ φωνάζοντας μαμά, μαμά... Κλαίω κι εγώ που τον ακούω να κλαίει, άστα... Κάθε πρωί μου τον φέρνει ο άντρας μου στο κρεβάτι και με κρατάει αγκαλιά για τουλάχιστον μισή ώρα και γελάμε και παίζουμε και μετά πίνει το γάλα του. Φαντάσου που είναι πολύ λαίμαργος και όμως πρώτα θέλει αγκαλιά και μετά γάλα! Τί να κάνουμε, αφού μας έτυχε αυτό, όλοι θα ταλαιπωρηθούμε αλλά ελπίζω να πάμε καλά... Όταν ήμουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα στην αίθουσα τοκετών για αντίδοτο στην απελπισία που ένοιωθα αποφάσισα να τη βγάλω Ελπίδα. Αυτό πραγματικά μου έδωσε κουράγιο κι έτσι και τώρα ακόμα ελπίζω για την Ελπίδα μου!

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό είναι η άλλη πονεμένη ιστορία... Δεν πρέπει να τον σηκώσω ΚΑΘΟΛΟΥ. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου είχα τη μάνα μου τα πρωινά αλλά είναι καθηγήτρια και άνοιξαν τα σχολεία, οπότε αναγκαστικά σταμάτησε να δουλεύει ο άντρας μου. Ψάχνουμε για κάποια κοπέλα όμως γιατί χάνει μεροκάματα και ουσιαστικά είμαστε χωρίς εισόδημα... Και υποχρεωτικά θα γεννήσω στο Έλενα ενώ ο γιατρός μου είναι στο Ιασώ. Κατά τα άλλα ο μικρός όσο νοσηλευόμουν σταμάτησε να κοιμάται εύκολα και πολλές ώρες σερί και έπαθε έκζεμα στο λαιμό του απ' το στρες... Ευτυχώς απ' τη 2η μέρα που γύρισα του έφυγε αλλά επειδή δε μπορώ να τον πάρω αγκαλιά για να τον βάλω και να τον βγάλω απ' την κούνια, τον κοιμίζει ο μπαμπάς του και κλαίει για κανά μισάωρο κάθε βράδυ φωνάζοντας μαμά, μαμά... Κλαίω κι εγώ που τον ακούω να κλαίει, άστα... Κάθε πρωί μου τον φέρνει ο άντρας μου στο κρεβάτι και με κρατάει αγκαλιά για τουλάχιστον μισή ώρα και γελάμε και παίζουμε και μετά πίνει το γάλα του. Φαντάσου που είναι πολύ λαίμαργος και όμως πρώτα θέλει αγκαλιά και μετά γάλα! Τί να κάνουμε, αφού μας έτυχε αυτό, όλοι θα ταλαιπωρηθούμε αλλά ελπίζω να πάμε καλά... Όταν ήμουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα στην αίθουσα τοκετών για αντίδοτο στην απελπισία που ένοιωθα αποφάσισα να τη βγάλω Ελπίδα. Αυτό πραγματικά μου έδωσε κουράγιο κι έτσι και τώρα ακόμα ελπίζω για την Ελπίδα μου!

Σοκ... το μονο που εχω να πω ειναι πως ΧΑΊΡΟΜΑΙ παρα πολυ που ολα πηγαν Καλά! !ξαπλωσε και μη ζοριζεσαι!!ας κλάψει λίγο ο μεγάλος είναι για καλό..

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1100γρ

JhFkp2.png

Καλημερα σε ολες και ολους!!!!!!

Καλωσηρθες Ιλιαννα! Με το καλο το αγορακι σου! Αυξανομαστε και μπλεδιζουμε κ αλλο! Που πηγαν οι νυφες???

Κελκ μου δεν εχω λογια για ολο αυτο που περασες! Ευχομαι ολα απο εδω και περα να πανε καλα και να ειναι απλα μια αναμνηση! Η μικρη σου φαινεται απο τωρα οτι θα ειναι δυναμικος χαρακτηρας και θα τα καταφερει να μεινει μεχρι το τελος στην κοιλιτσα της μαμας της!

Μummy πολυ ωραια τα νεα σας! Και εμεις πηγαμε στο γιατρο χτες και ο μπεμπουλης μας ειναι μπαμπατσικος οπως τον λεω εγω 1550-1600γρ τον εβγαλε και ειμαστε 28κ5 σημερα! Απο εικονες δεν ειχαμε καλες γτ μας κρυβοταν! το προσωπακι του ηταν στριμογμενο και ειχε και το ενα χερακι μπροστα! ενω τα ποδαρακια του ηταν σταυρωμενα και μαζεμενα! Συνεχιζει να ειναι με το κεφαλακι κατω και αυτο δειχνει οτι δε θα γυρισει οποτε πηγαινουμε καλα! Η κοιλια βλεπω εχει κατεβει λιγουλακι και δε με πιεζει πλεον το στομαχι τοσο πολυ με τον πωπουδακο του! Εσεις παρατηρησατε καμια τετοια αλλαγη??

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

TE=doani.d;2590870]ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Ιlianna_P.................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1100γρ

Καλε 1170 ήμασταν!!!θα πω στο παλικαράκι μου να σε μαλώσει μόλις βγούμε από εκεί μέσα! !!

Πωπω πιανεται η ψυχη μου γιατι τα παιδια ζοριζονται πολυ σε αυτη την ηλικια! Τελειο το ονοματακι σας! Με το καλο σαε ευχομαι! Να ειναι υγιης και τυχερη! Ολα καλα θα πανε! Οι κορες μας θα γιορταζουν μαζι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερουδια κοπελιες και μπεμπουλινια!!!

Τι ωραια βροχερη μερα σημερα! Λατρευω τη βροχη!!

Rennie μου πολυ ωραίο όνομα το Ελπιδα, σιγουρα σε βοηθησε η ελπιδα σου αλλα και η Παναγια εσωσε τη μπεμπουλα, τετοιες μερες κιολας που εγινε το συμβαν...

Καθε μερα που περναει θα νιωθεις και πιο σιγουρη!

Μummy μπραβο σου για τον παιδαρο!!!

Doani καλα ο δικος σου δε τι μωρο ειναι αυτο καλε????? Σκεψου εμενα 28w ηταν 1255 και ειχα τρελαθει!! Μαλλον γυρισε οπως το περιγραφεις με το κεφαλι κατω.

Η δικια μου δεν μπορω να καταλαβω ακομη που ειναι, το καρουμπαλο στο στομαχι παραμενει αλλα κατω χαμηλα δε νιωθω κλοτσιες ή κατι τετοιο, μονο πιεση σαν extra βαρος!

Ανησυχω πολυ ρε κοριτσια για το βαρος της μπεμπας μου, οταν θα παω στις 32w νταν ποσο θα ειναι? θα εχει σιγουρα πιασει κ αυτη η μικρουλα τα γραμμαρια που πρεπει?

Η κοιλια μου μου φαινεται μικρη σχετικα γιατι τα κιλα εχουν παει παντου και στην περιφερεια που εχει ανοιξει αρκετα γκρρρρρρρ

Καλημερουδια κοπελιες και μπεμπουλινια!!!

Τι ωραια βροχερη μερα σημερα! Λατρευω τη βροχη!!

Rennie μου πολυ ωραίο όνομα το Ελπιδα, σιγουρα σε βοηθησε η ελπιδα σου αλλα και η Παναγια εσωσε τη μπεμπουλα, τετοιες μερες κιολας που εγινε το συμβαν...

Καθε μερα που περναει θα νιωθεις και πιο σιγουρη!

Μummy μπραβο σου για τον παιδαρο!!!

Doani καλα ο δικος σου δε τι μωρο ειναι αυτο καλε????? Σκεψου εμενα 28w ηταν 1255 και ειχα τρελαθει!! Μαλλον γυρισε οπως το περιγραφεις με το κεφαλι κατω.

Η δικια μου δεν μπορω να καταλαβω ακομη που ειναι, το καρουμπαλο στο στομαχι παραμενει αλλα κατω χαμηλα δε νιωθω κλοτσιες ή κατι τετοιο, μονο πιεση σαν extra βαρος!

Ανησυχω πολυ ρε κοριτσια για το βαρος της μπεμπας μου, οταν θα παω στις 32w νταν ποσο θα ειναι? θα εχει σιγουρα πιασει κ αυτη η μικρουλα τα γραμμαρια που πρεπει?

Η κοιλια μου μου φαινεται μικρη σχετικα γιατι τα κιλα εχουν παει παντου και στην περιφερεια που εχει ανοιξει αρκετα γκρρρρρρρ

Μην ανησυχεις για το βαρος του μωρου. Οι υπερηχοι εχουν αρκετα μεγαλη αποκληση. Τον μικρο μου τον υπολογιζαν να γεννηθει 3600 και γεννηθηκε 3170. Οποτε μεχρι να δεις το κανονικο του βαρος δεν ξερεις πραγματικα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μην ανησυχεις για το βαρος του μωρου. Οι υπερηχοι εχουν αρκετα μεγαλη αποκληση. Τον μικρο μου τον υπολογιζαν να γεννηθει 3600 και γεννηθηκε 3170. Οποτε μεχρι να δεις το κανονικο του βαρος δεν ξερεις πραγματικα!

Εχουν οντως αλλα φοβαμαι!!! Ο μικρος σου σε ποια εβδομαδα γεννηθηκε? 3170 πολυ καλα παντως!!!

Διαφημίσεις

Καλημερες καλημερες!!!!!!!

Σημερα ειμαι χαρουμενη.την βρηκα την πιτσα μου!!!!!:cool:

μ αρεσει πολυ να κρυωσει λιγο ο καιρος.γενικα μακαρι να μην ξανακανει τρομερες ζεστες.

Δοανη μπραβο για το παλικαρακι.μπεμπαρος!:-D

Τι κανετε βρε κοριτσια;;;;;;;

Μαμα τι αγχωνεσαι τοσο;;;;;;στα λεω εγω που ημουν η προσωποποιηση του ζεν.μια χαρα ειναι η μπουμπου.

Καλησπέρα σας, εχθες πηγα στον γιατρο ημουν ακριβως 25 εβδ. Χθες το μωρο ειχε εκατοστιαία θεση 13,4 με βαρος 740 γρ. Ειναι μικρο το μωρο ειπε αλλα δεν εδειξε να ανησυχει διοτι ολες οι μετρήσεις ειναι φυσιολογικές μας δείχνουν λιγες μερες πισω 4-5....

Να ανησυχήσω η να το δω ψύχραιμα αν ηταν κατι θα μου το ελεγε ο γιατρος λογικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλησπέρα σας, εχθες πηγα στον γιατρο ημουν ακριβως 25 εβδ. Χθες το μωρο ειχε εκατοστιαία θεση 13,4 με βαρος 740 γρ. Ειναι μικρο το μωρο ειπε αλλα δεν εδειξε να ανησυχει διοτι ολες οι μετρήσεις ειναι φυσιολογικές μας δείχνουν λιγες μερες πισω 4-5....

Να ανησυχήσω η να το δω ψύχραιμα αν ηταν κατι θα μου το ελεγε ο γιατρος λογικα...

Να το δεις ψυχραιμα sweet, και πολυ σωστα τα λες, αν ηταν κατι θα στο ελεγε ο γιατρος σου!

Εγω τωρα που αγχωνομαι προκαταβολικα χωρις να με εχει δει ο γιατρος ή να μου εχει πει κατι, ειμαι αλλη περιπτωση... :mrgreen:

Ειμαι μονιμα αγχωμενη, μαλλον φταιει που δε δουλευω και μονιμως σκεφτομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...