Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

i know! :cool:

Και πες το amazon ας μεινει και για λιγο amazon, με τις γαμπες μου λες τι μπορουμε να κανουμε??? (εκτος του να περιμενουμε να χειμωνιασει για να βαλουμε καμια μακρια φορμα/κολαν/παντελονι χαχαχα)

Φορα μακρια εξω.χαχαχα:)στο σπιτι εγω ειμαι σαν ......γ......φτακι!χωρις να θελω να θιξω κανεναν.λογου χαρη.εχω φτασει στο σημειο να φοραω μποξερακια και φανελες του αντρα μ να νιωθω ανετα.δεν τα μπορω καθολου τα φορεματακια.δεν θα γεννησω;;;;;;;;;;;;;;

θελω κομμωτηριο!!!!!νυχια!!!!!!!!!!!!να ξαναγινω ανθρωπος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε συ!!!!!!!!!πλακα κανω!!!!!!!!κ εγω προσπαθω να το εχω ελεγχομενο!!!!!:-)αλλα πλεον δεν βλεπω.δεν κανει και να σκυβω μου ειπε!:rolleyes:δραμα σου λεω.ολοκληρη διαδικασια!!!!!:-P

Καθρέπτης... πάρτε ένα καθρέπτη.κάνει θαύματα..

Καλημερουδια κοιλουμπες και μωρακια!!!

Izambella τι κανει το ποντικακι μας!!?

Ρανια μεγαλωσε η μπεμπα!!!

Εγω σας ειπα οτι φλερταρω με το +10?

Ελπιζω και η μπεμπουλα να παιρνει κατι και οχι μονο η μανα!!!

Στο μεταξυ 3 και σημερα και μπαινω στον 8ο, πως περασε ετσι ο καιρος!!

Σε λιγο καιρο θα ακουμε ουα ουα- απιστευτο!!

Καλημερουδια κοιλουμπες και μωρακια!!!

Izambella τι κανει το ποντικακι μας!!?

Ρανια μεγαλωσε η μπεμπα!!!

Εγω σας ειπα οτι φλερταρω με το +10?

Ελπιζω και η μπεμπουλα να παιρνει κατι και οχι μονο η μανα!!!

Στο μεταξυ 3 και σημερα και μπαινω στον 8ο, πως περασε ετσι ο καιρος!!

Σε λιγο καιρο θα ακουμε ουα ουα- απιστευτο!!

Μην ανησυχεις κοριτσι μου. Κι εγω στο +10 ειμαι. Ρωτησα το γιατρο μου, αντε μου λεει να φτασεις τα 16. Δεν ειναι πολλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ ειμαι +9 και ειμαι μολις 25 εβδομαδων! Δεν μου φαινεται παρα πολυ ομως πιστευω ειναι η κατακράτηση υγρών και οχι τοσο οτι πηραμε λιπος.... Συν το μωρο το αμνιακό ο πλακούντας κλπ προσθέτουν βαρος.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Ρανια αλλα 6 μου φαινονται παρα πολλα! Εκτος αμα χτυπησουμε 40 εβδομαδες, δεν ξερω κιολας...

Εμενα ο γιατρος μεχρι 12 μου ειπε ειναι οκ!

Sweetberry δυστυχώς ειναι και λίπος, το μαζευει το σωμα για να εχει για το θηλασμο, φυσικα οχι ολα λιπος αλλα 3-4 θα ειναι! Και απο κατακρατηση εχω σιγουρα αρκετη παντως!

Περιθωριο μου δινω για αλλα 2-3 στη χειροτερη, φοβαμαι οτι δε θα χανονται μετα ευκολα...Γιατι πχ και 6 να χαθουν τις πρωτες μερες μετα τη γεννα, μενουν μετα αλλα 10!!

Θα δειξει βεβαια πως θα παει, γιατι πειναω διαρκως!!!!

Κοριτσαρες και μπεμπινια καλημερα!!!!!

Ιζαμπελα τι κανετε με το πριγκηποπουλο σου;;;;;;

Ρανια μια χαρα η κοριτσαρα!!!αντε αντε!!!!!τελεια νεα!με το καλο να πας και για φυσιολογικο.σημασια εχει να γεννηθουν υγιη τα μωρακια ολα.ασχετα με τον τροπο.

Μιας κ μιλατε για κιλα εγω ειμαι στα +7 περιπου.χαλαρα!δεν αγχωνομαι.και τρωω οτι χαζομαρα θελετε.

Λοιπον.να γελασετε.τωρα το πρωι ηθελα να φαω μια πιτσα.σαν τρελη.μονο πιτσα.σταματησα σε 4 μαγαζια και σε ολα μα ολα ειχαν τελειωσει.απελπιστηκα κ εγω και λεω αστο δεν με θελει.και πηρα μια ζαμπονοτυροπιτα απο το φουρνο μιας κ πηγα για ψωμι.μα να μην εχει πουθενα πιτσα;;;;;:mrgreen:δηλαδη σιγουρα θα εβρισκα αλλα εχασα την υπομονη μου.:twisted:

νυσταζω κιολας!!!!!και το μεσημερι εχω γιατρο.μακαρι να ειναι καλα το μωρο μου.:P

Ρανια αλλα 6 μου φαινονται παρα πολλα! Εκτος αμα χτυπησουμε 40 εβδομαδες, δεν ξερω κιολας...

Εμενα ο γιατρος μεχρι 12 μου ειπε ειναι οκ!

Sweetberry δυστυχώς ειναι και λίπος, το μαζευει το σωμα για να εχει για το θηλασμο, φυσικα οχι ολα λιπος αλλα 3-4 θα ειναι! Και απο κατακρατηση εχω σιγουρα αρκετη παντως!

Περιθωριο μου δινω για αλλα 2-3 στη χειροτερη, φοβαμαι οτι δε θα χανονται μετα ευκολα...Γιατι πχ και 6 να χαθουν τις πρωτες μερες μετα τη γεννα, μενουν μετα αλλα 10!!

Θα δειξει βεβαια πως θα παει, γιατι πειναω διαρκως!!!!

Για να μην αγχωνεσαι....στο γιο μου ειχα παρει 13. Τα 8 τα εχασα μολις γεννησα. Λογω καισαρικης ξεπρηστικα 4 μηνες μετα τη γεννα. Με το θηλασμο παιρνεις κιλα, οποτε πηρα αλλα 3. Χωρις διαιτα στο χρονο το σωμα ειχε επανελθει τελειως και απλως ειχα κρατησει 2 κιλα απο οτι οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη. Ερωτησξ

Η, εχεις θεμα βαρους και σου ειπε 12; Γιατι στα φυσιολογικα κιλα λενε 11-16.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μια γνωστη γνωστης που γενναει και αυτη νοεμβριο εχει παρει 16.την εκραξε ομως ο γιατρος την προηγουμενη εβδομαδα.το θεμα τν κιλων εγω πιστευω εχει να κανει καθαρα με το μεταβολισμο του καθε σωματος.καθε περιπτωση διαφορετικη.ποσο μαλλον στην εγκυμοσυνη.εδω ακουω γυναικες που λενε οτι εκαναν 2 και 3 γεννες και ηταν διαφορετικα τα κιλα τους σε καθε εγκυμοσυνη.απλα ο καθενας να ακουει το γιατρο του γιατι σιγουρα ξερει και λαμβανει υποψιν ολες τις παραμετρους που αφορουν την εγκυο.

Ξεκινησα κανονικη, ουτε αδυνατη ουτε παχια, 160 με 55-56 κιλα, ιδανικα παντα ηθελα να ειμαι γυρω στα 52 αλλα κατι καλοκαιρια μονο το καταφερνα! χαχαχα

Σημερα ειδα το 65,7 και μαζι αστερακια και λαμπακια!! Δεν εχω φτασει ποτε τοσα κιλα και μου κανει εντυπωση που μπαινουν ετσι αερας!

Και εγω ξερω πολλες που πηραν καμια 15αρια και δεν επανηλθαν ποτε...

Τελος παντων τι να κανουμε, οτι γινει, τα μωρα να ειναι γερα!

Mummy πιτσα εε? πισω μου σε εχω σατανα κ εσενα!!! χαχαχα

Εγω χτες ηθελα πιτσα και εφτιαξα πιτες απο σουβλακια με κετσαπ, ζαμπον, τυρια, μια κολαση, τις εψησα στο φουρνο και φαγα 2!!!!...

Πως να μη μπουν μετα τα ρημαδια ε..?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΛΕΣ ΚΑΛΑ Μ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ?

ΡΑΝΙΑ Μ ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΟΥΔΙΚΗ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΜΙΖΩ Κ Η ΔΙΚΗ Μ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑ ΙΛΙΓΓΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΚΩΘΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Κ ΕΧΏ Κ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ ΝΑ Π ΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΚΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.

ΜΌΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΑΝ Κ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ Μ Κ Μ ΔΙΑΒΑΖΕ ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ Μ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.

καλημέρα κορίτσια όμορφα

Ράνια μπράβο για τα ωραία νέα.

Ιζαμπελα τι κάνει ο μικρούλης σου. Ολα καλά?

Με το θέμα κιλών εγώ πλέον έχω σταματήσει να το σκέφτομαι.+16...Απο 60 εχω πάει στα 76 με 1,76 ύψος. Και αυτό χωρίς να σαβουριάζω. Τρώω κανονικά ότι και πριν.Η μόνη διαφορα είναι που εκοψα τελείως τον καφέ το αλκοολ και το τσιγάρο.Νομίζω δεν μου πάει η υγιεινή διατροφή..χαχαχα

Ο γιατρός μου πάντως που το συζήτησα ήταν οκ.Με βρίσκει μια χαρά

Πάντως νομίζω οτι η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και κάθε σωματότυπος αλλιώς. Η αδερφή μου στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρε 22 κιλα και στην δευτερη 9.Και τώρα με 1,70 ύψος είναι 55 κιλά.Ελπίζω να λειτουργήσουν τα γονίδια και σε μένα και να επανέλθω και γώ. Ας πάνε όλα καλά μέχρι τέλος, να είναι τα μικρούλια μας καλά και θα βρούμε την λύση με τα κιλά.

tt1d1da1

Ειρηνη περαστικουλια κοπελα μου!

kelk εσυ εισαι και ψηλη, οκ θα εισαι με +16 πιστευω!!

Εμεις οι κοντες οπως ειναι λογικο στρογγυλευουμε καπως αποτομα χιχιχιι

Σημασια εχει να ειναι τα μωρα γερα, εννοειται οτι τιποτα δεν μπαινει πανω απο τα μωρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...