Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Πολλες καλημερες και απο εμας!!!!!

Mama ενταξει.δεν υπαρχει το ονειρο.μπραβο και για τα θετικα νεα απο την καλλιεργεια.

Εγω κοριτσια ο.τι να ναι.κοιμαμαι πολυ αστατα να το πω.ουτε ξερω.σηκωνομαι 3-4φορες το βραδυ για τουαλετα.μερικες φορες ακουω και τον εαυτο μου να ροχαλιζει.δηλαδη πεφτω κοθμαμαι βαθια για κανα μισαωρο και μετα μια δεν βολευομαι,μια ζεσταινομαι,μια να προσπαθω να αλλαξω πλευρο και να μη μπορω.δεν ξεκουραζομαι σχεδον καθολου.τι να πω!!!δεν ξερω αν ειναι απο το αγχος!!!!:-(

φοβαμαι κιολας μην τον παταω στο πλαι οπως κοιμαμαι.γενικα ειμαι μια κινητη γκρινια!!!!!!

Με εχουν πεθανει και οι καουρες.ολα μαζι!!!!:?μου λεει ο αντρας μου σημερα το πρωι:εχει κατεβει η κοιλια σου.αγχωθηκα χειροτερα!!!!την τελευταια εβδομαδα νιωθω τον εαυτο μου πιο βαρυ.:oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Πως τα περασατε το ΣΚ? Εμεις τπτ το ιδιαιτερο και χτες βγηκαμε για ενα καφεδακι αλλα απο το πρωι ειχα πονους περιοδου και κατα τις 7 το απογευμα πηρα τελικα το γιατρο τηλεφωνο και μου ειπε ξαπλα και να παρω ουτροτζεσταν! Θα δω πως θα παει και σημερα και ελπιζω να μην εχω παλι πονους! Χτες γενικα ενιωθα χαλια, τα ποδια μουδιασμενα, με τους πονους περιοδου πονουσε και η μεση και δεν μπορουσα να βολευτω ξαπλα πφφφφφφ.... Ευτυχως ειχα εδω τον αντουλη και μου ετριψε λιγο τα ποδια να ξεμουδιασουν... Λεω ετσι θα πανε τωρα οι δυο τελευταιοι μηνες ή ετυχε χτες?

Mummy οποτε καταλαβαινεις οτι και εγω μια απο τα ιδια με σενα, καθε ωρα να σηκωνομαι για τουαλετα και η ωρα να μην περναει, αλλα νιωθω οτι κοιμαμαι βαρια αυτη τη μια ωρα, προλαβαινω να δω και 2-3 ονειρα το βραδυ, χτες δε με βολευε και η πιτζαμα γτ ζεσταινομουν και τελικα κοιμηθηκα με το βρακυ, η αλλαγη πλευρου εχει γινει μαρτυριο μπορω να πω και νιωθω μονιμως πιασμενη... Μια γκρινια με εχει πιασει νομιζω απο χτες!!!!! χιχι!!!!

JhFkp2.png

Καλημερα κοριτσια μου. Καλημερα μωρακι της παρεας. Εμεις ξυπνησαμε με πολυ γκρινια σημερα. Ο μικρος μου εχει βαλθει να με βγαλει εκτος εαυτου! Θελω παπουτσια, δεν θελω, θελω παντελονι,τωρα δεν θελω....θελω μονο αγκαλια, θελω γαλα δεν θελω! Παιζουμε σημερα. Το βραδυ εχω και γιατρο. Αντε να δουμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσουδια και μπεμπακια! Τι κανετε?

Η εβδομαδα για μενα μπηκε στραβα γενικα, πηρα την ΠΗΤ απο το κεντρο μανας κ παιδιου αλλα το ικα με αναγκαζει να παω μετα τις 15/9 για να προχωρησει η διαδικασια...ελεος!! Στο μεταξυ οι αναμονες τεραστιες, κοσμος παντου και με βλεπουν με την κοιλια και δε μπορουν να πουν κατι αλλα δεν ειναι κ λιγοι αυτοι που στραβοκοιταζουν!!!

Ο γιατρος του κεντρου παντως κορυφη...ειδε τι γραφει η β επιπεδου και το εγραψε σε μια φορμα δικια τους και τη σφραγισε! σε 3 λεπτα ημουν ετοιμη!!

Αντε να φευγει και η 31w παντως...

Και εγω πλευρο αλλαζω με μεγαλη δυσκολια εδω και καιρο, ευτυχως η ζεστη πλεον ειναι ανεκτη για μενα!

Αλλα ο υπνος εχει γινει σκετο μαρτυριο....

Ρανια με το καλο ο γιατρος, μπες να μας πεις νεα!!

Η μπεμπα παντως κοριτσια πολυ χαλαρη/ υποτονικη τη βρισκω, δεν κουνιεται οσο παλια μου φαινεται, μπορει και να εχει στριμωχτει η καημενουλα! που και που θυμαται και ριχνει καμια κλοτσια και στη μανα για να την ηρεμει...

Ειναι φυσιολογικό τωρα αυτο...δεν ξερω! τι λετε??

Μαμα.μια και για εμενα στραβα ξεκινησε η βδομαδα!

1ο ξυπναω και βλεπω δεν εχουμε νερο, ακομα να ερθει και για να μαγειρεψω κατεβηκα κατω στη γειτονισσα να πλενω τα φαγητα και να γεμισω ενα μπουκαλι για το μαγειρεμα

2ο επεσε πολυ η πιεση και εκει που ξαπλωνα αρχισα να νιωθω οτι θα λυποθυμησω, αντε οταν εισαι ορθια ξαπλωνεις αλλα οταν ξαπλωνεις τι αλλο μπορεις να κανεις? πηρα τηλεφωνο τον αντρα μου στη δουλεια και προσπαθουσα να του μιλαω να μην χασω τις αισθησεις μου και ευτυχως καπως ετσι τη γλυτωσα και αρχισε να με λουζει κρυος ιδρωτας. Η πιεση αφου συνηλθα 10 και 6! Απο χτες με τους πονους δεν ειμαι και στα καλυτερα μου!

Ο μπεμπης ευτυχως ειναι δραστηριος σημερα! Μαμα.μια και εμενα το σαββατο ηταν πιιο υποτονικος! Σε λιγο θα ζοριζονται και δε θα εχουν πολυ χωρο παντως! Τουλαχιστον να δινουν και απο καμια να μη λαχταραμε!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Μανουλες μπεμπακια γεια σας και απο μας!!!

Μολις μπηκα σπιτι.εχω ορθια απο τις 6 μιση.μολις απλωσα λιγο τα ποδια μου!!!!

Τι κουραση κ αυτη.δουλεια!κ ειμαι πτωμα.

Doani εγω οταν νιωθω ετσι λιγο εξαντλημενη,επειδη ειμαι και υποτασικη τρωω ενα κουταλακι του γλυκου αλατι.ναι ναι.το μασαω κανονικα!η να εχεις κανενα πατατακι στο σπιτι για ωρα αναγκης!

Mama μην αγχωνεσαι για την μικρη.κ εμενα δεν ειναι ιδιες οι κινησεις του καθε μερα!ο.τι ωρα θελει κουνιεται.απο υπηρεσιες αλλο τπτ.στην ελλαδα ειμαστε.εχω παντρεψει ενα ζευγαρι και μενουν γερμανια και τι να σας πω απο παροχες του κρατους στην κουμπαρα μου οταν ηταν εγκυοςμεχρι και που γεννησε.εχουν συστημα.εδω ειμαστε μπατε σκυλοι.....

Ρανια μπες να μας πεις νεακια της μπουμπους με το καλο.δεν μπορω να σε καταλαβω με τον μικρο αλλα σκεψου στο πισω μερος του μυαλου σου......οτι θα τα εχεις και τα δυο μαζι τα χριστουγεννα και θα τα καμαρωνεις τα λουλουδακια σου!(αν αυτο σε παρηγορει).ειναι και αυτος μωρε λιγο μικρουλης ακομη.θελει την αγκαλια σου τα φιλια σου τα χαδια σου.παιδακι!:D

Τα υπολοιπα κοριτσια ειστε καλα;;;;;

Doani ενημερωσες το γιατρο για την χαμηλη πιεση να σου γραψει κατι για τετοιες ωρες που σε ζαλιζει τοσο? Προσεχε βρε κοριτσι!

Εγω παλι με τοσα αλμυρα που τρωω δεν μου πεφτει ποτε χαμηλα, ξερω ειμαι τραγικη γι αυτο και εχω πρηστει σα μπαλονακι! Αλλα ευτυχως για την ωρα η πιεση δεν εχει υπερβει τα ορια οποτε τη μετραω εγω ή ο γιατρος στις επισκεψεις.

Mummy ναι ειμαστε τραγικοι εντελως, αλλα και η διαδικασια εν ετη 2016 να σου δινουν χαρτι χειρογραφο για την ΠΗΤ?! και αμα λεμε τωρα χαθει και στο παρει ο αερας θα πρεπει να ξανατρεχεις με την κοιλια στο στομα??

Δε θα επρεπε να υπαρχει ενα εσωτερικο γαμ@ συστημα να συνδεονται ολες οι εμπλεκομενες υπηρεσίες??

Επισης, θα επρεπε να σε εξεταζει, δε λεω οτι εχεις ανεμογκαστρι και πας ισα για κανεις τα χαρτια για το επιδομα, ΑΛΛΑ που ξερεις ρε ανθρωπε αν εχω τραχηλο που θα με παει στις 40 εβδομαδες!? ή παρε εστω το ιστορικο και βγαλε ενα ΙΑΤΡΙΚΟ συμπερασμα ασφαλες και σωστο!

Αν ηταν ετσι δε θα πηγαιναμε ποτε στο γιατρο, αφου βγηκε η ΠΗΤ στην αυχενικη και στη Β επιπεδου περιμενεις Νοεμβρη τη γεννα και τελος!

Ουφ σας ζαλισα, αλλα ειλικρινα δεν την παλευω αλλο με ολα αυτα τα συστηματα που ειμαστε αναγκασμενοι να τρωμε στη μαπα! Ειναι και οι ορμονες φορτωμενες..τι να πω

Εχω τρομαρα μου αλλα που να το βρω! :rolleyes::confused:

Πουθενα!:-(

κατι ηξεραν που εβγαλαν γιογκα για εγκυους!δεν παλευομαστε!εγω πιστευω ειναι θεμα ορμονων.εγω ημουν ολη μερα ορθια!επινα 4-5-6 καφεδες τη μερα!τσιγαρα;;;;;;δεν ξερω ποσα εκανα!!!!και τωρα δεν εχω κουραγιο να αλλαξω πλευρο.να ξυριστω βρε αδερφε!!!!το σκεφτομαι!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πουθενα!:-(

κατι ηξεραν που εβγαλαν γιογκα για εγκυους!δεν παλευομαστε!εγω πιστευω ειναι θεμα ορμονων.εγω ημουν ολη μερα ορθια!επινα 4-5-6 καφεδες τη μερα!τσιγαρα;;;;;;δεν ξερω ποσα εκανα!!!!και τωρα δεν εχω κουραγιο να αλλαξω πλευρο.να ξυριστω βρε αδερφε!!!!το σκεφτομαι!!!!!!!

Ετσι κ εγω, τσιγαρα, καφεδες και ξερο ψωμι!!

Ναι το ξυρισμα που το πας!

Το επιμαχο σημειο στα τυφλα...εργο τεχνης χαχαχα

Γαμπες-μπουτια με μεγαλη δυσκολια και υπομονη, δε μπορω να σκυψω η γυναικα!

Ετσι κ εγω, τσιγαρα, καφεδες και ξερο ψωμι!!

Ναι το ξυρισμα που το πας!

Το επιμαχο σημειο στα τυφλα...εργο τεχνης χαχαχα

Γαμπες-μπουτια με μεγαλη δυσκολια και υπομονη, δε μπορω να σκυψω η γυναικα!

Το επιμαχο σημειο;;;;;;;;;;amazon ενα πραμα!και αυριο εχω γιατρο!!!και ντρεπομαι.θα προσπαθησω μηπως και.δεν θα πεθανω κιολας!

Το επιμαχο σημειο;;;;;;;;;;amazon ενα πραμα!και αυριο εχω γιατρο!!!και ντρεπομαι.θα προσπαθησω μηπως και.δεν θα πεθανω κιολας!

amazon χαχαχαχαχα!

Εγω προσπαθω λιγο λιγο ωστε να ειναι ...ελεγχομενο, γιατι αμα το αφησω amazon ξερω οτι δε θα μπορω να το συνεφερω μετα!

Μη ντρεπεσαι το γιατρο παντως, αυτοι σιγουρα ειναι συνηθισμενοι :cool:

amazon χαχαχαχαχα!

Εγω προσπαθω λιγο λιγο ωστε να ειναι ...ελεγχομενο, γιατι αμα το αφησω amazon ξερω οτι δε θα μπορω να το συνεφερω μετα!

Μη ντρεπεσαι το γιατρο παντως, αυτοι σιγουρα ειναι συνηθισμενοι :cool:

Ναι ρε συ!!!!!!!!!πλακα κανω!!!!!!!!κ εγω προσπαθω να το εχω ελεγχομενο!!!!!:-)αλλα πλεον δεν βλεπω.δεν κανει και να σκυβω μου ειπε!:rolleyes:δραμα σου λεω.ολοκληρη διαδικασια!!!!!:-P

Ναι ρε συ!!!!!!!!!πλακα κανω!!!!!!!!κ εγω προσπαθω να το εχω ελεγχομενο!!!!!:-)αλλα πλεον δεν βλεπω.δεν κανει και να σκυβω μου ειπε!:rolleyes:δραμα σου λεω.ολοκληρη διαδικασια!!!!!:-P

i know! :cool:

Και πες το amazon ας μεινει και για λιγο amazon, με τις γαμπες μου λες τι μπορουμε να κανουμε??? (εκτος του να περιμενουμε να χειμωνιασει για να βαλουμε καμια μακρια φορμα/κολαν/παντελονι χαχαχα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...