Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπέρα κοιλουμπαρες μου!!τι κάνετε? Τα μπεμπέ? ?κλωτσάνε? ?κοριτσια εμένα ο δικός μου αν δεν είχα γεννησει θα μου είχε σπάσει κανένα πλευρό από τις κλωτσιές. .. γυρίζει όλη τη θερμοκιτηδα.Η Φυσικοθεραπευτρια μου λέει ότι θα τον πάρω από εκεί και θα μπουσουλαει...Είναι ζωηρό το παιδι μου...

Καλά είμαστε σταθεροί παλευουμε να πάρουμε βάρος!

Κορίτσια τα ουτροτζεσταν δίνουν πολλά υγρά .Ειρήνη πες μας με τις εξετάσεις τι έγινε, βλέπω ότι έχετε κάνει ψώνια και ετοιμάζεστε! !!Σας ΧΑΊΡΟΜΑΙ το ξαναλέω. Μη πάρετε πολλά άχρηστα μόνο .ρωτήστε μανούλες τι ουσιαστικα χρειάστηκαν τα παιδιά τους! !

φιλιά σε όλες !!!

Μπεμπης-ποντικαρος ζωηρός χεχεχε :) !!!

Χαιρομαι απιστευτα για σας Ιzambella!! Μονο καλα νεα του μπεμπουλη να διαβαζουμε Θεε μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γι αυτο σας θαυμαζω! Και παιδι και δουλεια και εγκυμοσυνη!

Εγω με την εγκυμοσυνη και μονο πραγματικα δεν την παλευω πια...

Ορθια δε μπορω καθολου, ολη μερα ξαπλα ή καθιστη στον καναπε και το βραδυ κρεββατι...

Ειναι και η ζεστη κοριτσι μου. Στον μικρο μου που ειχα χειμωνιατικη εγκυμοσυνη δεν καταλαβα τιποτα! Τι θα κανω με αυτον τον γιο μου βρε κοριτσια; Δεν με αφηνει να κανω τιποτα. Ολο αγκαλια θελει. Παλευω να σηκωθω να σιδερωσω και μου λεει "αυριο μαμα σιδερωνεις, σημερα θελω αγκαλιτσα!!!"

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειναι και η ζεστη κοριτσι μου. Στον μικρο μου που ειχα χειμωνιατικη εγκυμοσυνη δεν καταλαβα τιποτα! Τι θα κανω με αυτον τον γιο μου βρε κοριτσια; Δεν με αφηνει να κανω τιποτα. Ολο αγκαλια θελει. Παλευω να σηκωθω να σιδερωσω και μου λεει "αυριο μαμα σιδερωνεις, σημερα θελω αγκαλιτσα!!!"

Η ζέστη μας έχει γονατίσει! Αχ..αντε να δροσισει σιγα σιγα έλεος πια!

Οσο για την αγκαλιτσα, μαλλον εχει προτεραιότητα :)

Καλησπέρα κοιλουμπαρες μου!!τι κάνετε? Τα μπεμπέ? ?κλωτσάνε? ?κοριτσια εμένα ο δικός μου αν δεν είχα γεννησει θα μου είχε σπάσει κανένα πλευρό από τις κλωτσιές. .. γυρίζει όλη τη θερμοκιτηδα.Η Φυσικοθεραπευτρια μου λέει ότι θα τον πάρω από εκεί και θα μπουσουλαει...Είναι ζωηρό το παιδι μου...

Καλά είμαστε σταθεροί παλευουμε να πάρουμε βάρος!

Κορίτσια τα ουτροτζεσταν δίνουν πολλά υγρά .Ειρήνη πες μας με τις εξετάσεις τι έγινε, βλέπω ότι έχετε κάνει ψώνια και ετοιμάζεστε! !!Σας ΧΑΊΡΟΜΑΙ το ξαναλέω. Μη πάρετε πολλά άχρηστα μόνο .ρωτήστε μανούλες τι ουσιαστικα χρειάστηκαν τα παιδιά τους! !

φιλιά σε όλες !!!

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΣΕΙ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ Κ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Τ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Μ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΖΥΜΑ Τ ΣΥΚΩΤΙΟΥ ΑΝ Κ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ Κ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοιλουμπες!!!

Η κατασταση δραμα με τα utrogestan, ξυπνησα 2-3 φορες με πολλα υγρα, τοσα πολλα που εχει πλακα λεω να μου εσπασαν τα νερα!!!

Ελπιζω να κανει δουλεια γιατι ειμαι ετοιμη να το κοψω!!!! Και εγω παιρνω μονο 1 καθε βραδυ....

Κατα τα αλλα νομιζω πλησιαζει η τελικη ευθεια, αυτο που μου κανει ομως εντυπωση ειναι οτι τα κιλα εχουν σταθεροποιηθει στο +9 και η κοιλια το ιδιο!! και δε θα ελεγα οτι προσεχω και παρα πολυ, τις συνεχιζω τις αμαρτιες μου κανονικα...Ελπιζω η μπεμπουλα να μεγαλωνει και να δυναμωνει!

Καλημερα κοιλουμπιτσες μου, Ιζαμπελα και μπεμπουλη της Ιζαμπελας!!!!

Τι κανετε? Ελπιζω ολες καλα!!! Εμεις εδω κλωτσαμε και σπρωχνουμε ...να παμε που, δεν ξερω!!! Μεγαλωνει το καμαρι μου και το καταλαβαινω στις κινησεις του οτι εχει γινει θηριακι!!! Απο βδομαδα θα παμε να τον καμαρωσουμε!

Ιζαμπελα τι ωραια νεα του μπεμπουλη! Παντα ευχαριστα νεα να εχεις να μας λες! Καλε αυτος ετσι οπως παει σε λιγες μερες θα βγει και θα τον εχεις στο σπιτι! Ελπιζω να του εχεις μεγαλο κρεβατακι για να μπορει να τριγυρναει χιχι!

Ειρηνη πολυ καλα με τις εξετασεις σου, αφου θα το παρακολουθειτε δεν εχεις να φοβασαι τπτ! Ολα μια χαρα!!!

Μαμα.μια και εγω μετα τις διακοπες εχω σταθεροποιηθει στα +6,5 και ελπιζω να μεινω εκει για λιγο καιρο ακομα! Η κοιλια βεβαια νομιζω οτι μεγαλωνει, η μαμα προσεχει(λεμε τωρα) αλλα ο μπομπιρας μας βγηκε φαγανος σαν τον μπαμπα του! Πως θα τους χωρταινω η ερημη μανα και τους δυο!!! Λογικα την αλλη βδομαδα θα εχουμε πιασει το 1,5 κιλο ετσι οπως παμε!

Βικακι να χαιρεσαι την κορουλα σου! Να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις και παντα χαρες να σας δινει!

Ρανια μου μπροστα στην αγκαλιτσα ολα αναβαλονται για αργοτερα!!! Μετα θα τα κυνηγαμε για μια αγκαλια!!!!

Ζιλιχερ οντως τωρα οι κινησεις αλλαξαν και δε μοιαζουν με μικρα χτυπηματακια, αλλα με τεντωματα και εξερευνηση χωρου!!! Ειναι πολυ ομορφη αισθηση!!!

Κελκ που χαθηκες κοριτσι μου και με πιανει μια ανησυχια οταν δε σας διαβαζω! Ευτυχως ολα καλα μεγαλωνετε και εσεις! Το Ιολη πολυ ομορφο ονομα οντως! Εμεις θα ειμαστε πιο παραδοσιακοι και θα βγαλουμε του πεθερου, Παναγιωτακης! Δε με χαλαει σαν ονομα και εχω και την αισθηση οτι τον προστατευει η Παναγιτσα!

Πριν λιγο μιλησαμε με τη βιοτεχνια για τα επιπλακια και μας ειπαν οτι χτες παρελαβαν τα ξυλα και σε μια βδομαδα μπορει να τα εχουμε εδω στο σπιτι!!! Η χαρα μου δεν περιγραφεται!!! Απο ψωνια πρεπει καποια στιγμη να κανω και τα δικα μου, απο σερβιετες, οι οποιες ειναι πολλες και διαφορετικες και δεν ξερω τι να παρω και επιθεματα! Νυχτικες γτ γενικα δε φορουσα και εχω μονο μια καλοκαιρινη της μητερας μου και καμια ρομπιτσα! Σουτιεν θηλασμου πηρα ενα Triumpf και πιστευω θα μου κανει μεχρι τοτε γτ βλεπω εχει περιθωριο και ειναι ελαστικο! Αυταααα!!!! Γλυκια η αναμονη!!!!

JhFkp2.png

Κορίτσια Καλημέρα! !Σήμερα κάναμε την πρώτη εξέταση για τα ματάκια Μάς και είναι καλή.σβησαμε άλλο ένα από τη λίστα μας! !!

Επειδή βλέπω αρχίσατε ψώνια να σας πω για επιθέματα Ποια έχω εγώ αλλά δεν είμαι ευχαριστημενη αλλάζω συνέχεια γιατί μυρίζουν γάλα...

Εγω ,μη γελάσετε, πήρα σουτιέν εγκυμοσύνης από τα τζαμπο 4 ευρώ

τα βάζω για πλύσιμο στους 90 και δε φοβάμαι μη χαλάσουν στη τελική τα πετάω κιόλας! !

Αχχχ ρουχαλακια! !βλέπω ζιπουνακια και φορμακια και γελάω εμείς χωράμε ολόκληροι μέσα,μη σου πω χανόμαστε τελείως! !!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Κορίτσια Καλημέρα! !Σήμερα κάναμε την πρώτη εξέταση για τα ματάκια Μάς και είναι καλή.σβησαμε άλλο ένα από τη λίστα μας! !!

Επειδή βλέπω αρχίσατε ψώνια να σας πω για επιθέματα Ποια έχω εγώ αλλά δεν είμαι ευχαριστημενη αλλάζω συνέχεια γιατί μυρίζουν γάλα...

Εγω ,μη γελάσετε, πήρα σουτιέν εγκυμοσύνης από τα τζαμπο 4 ευρώ

τα βάζω για πλύσιμο στους 90 και δε φοβάμαι μη χαλάσουν στη τελική τα πετάω κιόλας! !

Αχχχ ρουχαλακια! !βλέπω ζιπουνακια και φορμακια και γελάω εμείς χωράμε ολόκληροι μέσα,μη σου πω χανόμαστε τελείως! !!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μπράβο κορίτσι για τα ωραία νέα. Αντε να περάσουν οι μέρες να τον έχεις με το καλό στο σπιτάκι σας και όσο για τα ζιπουνάκια σε λίγο δεν θα τον προλαβαίνεις έτσι γρήγορα που μεγαλώνουν.

Ο δικός μου πάλι σημερα όλο το βράδυ νόμιζε πως τον πήγαμε σε disco και την είδε Travolta. Βαράει κάτι κλοτσιές πλέον που κόβουν την ανάσα. Σήμερα θα πάμε και για το πρώτο μάθημα ανώδυνου τοκετού μαζί με τον μπαμπά μας.Απο την μία είναι ωραίο να είσαι προετοιμασμένος απο την άλλη όσο πλησιάζει ο καιρός νομίζω πως αγχώνομαι όλο και ποιο πολύ.Μία λέω άντε να περάσουν οι μέρες και απο την άλλη λέω θα έρθει και μετά θα ξέρω τι να κάνω ή θα τα κάνω όλα λάθος. Πολύ άγχος βρε παιδί μου και περίεργο άγχος. Αγχοχαρά θα το λεγα.Πάει χάζεψα :?

tt1d1da1

μπράβο κορίτσι για τα ωραία νέα. Αντε να περάσουν οι μέρες να τον έχεις με το καλό στο σπιτάκι σας και όσο για τα ζιπουνάκια σε λίγο δεν θα τον προλαβαίνεις έτσι γρήγορα που μεγαλώνουν.

Ο δικός μου πάλι σημερα όλο το βράδυ νόμιζε πως τον πήγαμε σε disco και την είδε Travolta. Βαράει κάτι κλοτσιές πλέον που κόβουν την ανάσα. Σήμερα θα πάμε και για το πρώτο μάθημα ανώδυνου τοκετού μαζί με τον μπαμπά μας.Απο την μία είναι ωραίο να είσαι προετοιμασμένος απο την άλλη όσο πλησιάζει ο καιρός νομίζω πως αγχώνομαι όλο και ποιο πολύ.Μία λέω άντε να περάσουν οι μέρες και απο την άλλη λέω θα έρθει και μετά θα ξέρω τι να κάνω ή θα τα κάνω όλα λάθος. Πολύ άγχος βρε παιδί μου και περίεργο άγχος. Αγχοχαρά θα το λεγα.Πάει χάζεψα :?

Μια χαρά θα τα πας ...Θα σε οδηγήσει η φύση !!!Στο υπογραφω αυτό! Ο μικρός τραβολτα Θ ξέρει μόνος του τι να κάνει! Εσύ απλά θα υπακους.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Όλα καλα; εμείς χθες πήγαμε στο γιατρό. Ολα μια χαρα. Έβαλε 600 γραμμάρια σε 3 βδομάδες. Γιναμε 1,600 κιόλας αλλα δεν μας εκανε το χατιρι να τον δούμε. Μας γύρισε την πλάτη του. Απο αναλύσεις συμπασχω με την Ειρήνη. Όλα χαμηλά. Θα ξανακάνω σε 1 μήνα.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημερα μανουλιτσες και μπεμπακια ομορφα!!

Καλημερα ιζαμπελα και μπεμπουλη!ποσο χαιρομαι για εσας.

δεν προλαβα να σας διαβασω ολες.ευχομαι ειστε καλα.εμεις εδω.ησυχα.κουνιομαστε πολλες φορες τη μερα.ατσουμπαλα.τριτη εχω γιατρο.για να δουμε τον τραχηλο.επομενος στοχος μου ειναι οι 31 εβδομαδες.για να δουμε παναγια μου.

Κατα τα αλλα δεν ηρθε η μαμα μου και ελεγα να χαλαρωσω λιγο και να ξεκινησουμε πλυσιματα κατα τις 20 του μηνος.παρηγγειλα κουνια.θα μας την κανουν δωρο οι γονεις μου και θαμας την φτιαξει ενας επιπλοποιος φιλος.λευκη με ενα γκρι παραξενο.οποτε εφυγε και αυτο.

Μεσα στην εβδομαδα λεω σιγα σιγα να κανω κ αλλα πραγματακια.πρωτα ο θεος οτι μας πει ο γιατρος.μακαρι να ειμαστε καλα.παντως τρελαινομαι οταν κουνιεται.κουνιεται μεγαλη επιφανεια και κανει διαφορα εξογκωματα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι μερος του σωματος ειναι ακριβως.μονο να ειναι καλα.:D

Καλο σ.κ.να εχουμε.και του χρονου να ειμαστε για καφεδακι τετοια ωρα εξω με τα μπεμπινια!!!!!!!

Γεια σας κοριτσουδια και μπεμπουδια-ποντικουδια!!!

Ελπιζω να εχουμε ενα ηρεμο σκ!

Izambella το ποντικακι παει super!!!

Μαρινα ο μπεμπης σου γιγαντας!!!

Εμένα παλι με εχει πιασει ενα αγχος με το βαρος...μιας και 29w+4 μου την εβγαλε 1339 ενω 28w 1255 (βεβαια σε διαφορετικο υπερηχο)...Μηπως ειναι λιγο??? Αντε να παμε στο γιατρο επιτελους!!

Mummy με γεια τα ψωνια του μπεμπουλη!! Και η δικια μου ολο κατι εξογκωματα σαν κυμματα κανει, κυριως στον αφαλο και πανω...δεν ξερω αν εχει γυρισει και που ειναι, αν πιανω κεφαλι ή κ*λο χιχιχιχι

Εμεις τρεχουμε για ψωνια και εχω πεθανει... Αλλα εχουν μεινει πολυ λιγα ακομη.

Και ολα ουδετερα οπως ειχα πει...δηλαδη ολα ροζ χαχαχαχα

Πλυσιμο δυστυχως οχι ακομη, δεν εχω προλαβει ουτε εχω αλλες αντοχες για σημερα τουλαχιστον... Απο βδομαδα λεω.

Η καλλιεργεια ευτυχως καθαρη, οποτε ηρεμησαμε και με αυτο!

Κοιλουμπες καλημερα!!!

Που εισαστε? Πως εισαστε?

Εμεις καλα, η μπεμπα ηρεμη για την ωρα...Η μανα τα εχει παιξει, εβλεπα στον υπνο μου οτι στο σπιτι γινοταν πανικος και επρεπε να αλλαξω το μωρο και δεν εβρισκα πετσετα παρα μονο βρωμικες πεταμενες εδω κ εκει, και δεν ειχα να το αλλαξω και το φασκιωσα με χαρτι κουζινας!!! Μετα το ξετυλιξα με αγωνια να δω αν ειναι καλα και τελικα ηταν μπεμπης και οχι μπεμπα!!! Και τα ματακια του ηταν μπλε και αληθωρα!!! Λεω οκ εγινε λαθος, ειναι μπεμπης αλλα τι εχουν τα ματακια του???? Και ετσι πεταχτηκα σαν το βρυκολακα!

Κατα τ αλλα την παλευω!!

Κοιλουμπες καλημερα!!!Καλημέρα τα στε? Πως εισαστε?

Εμεις καλα, η μπεμπα ηρεμη για την ωρα...Η μανα τα εχει παιξει, εβλεπα στον υπνο μου οτι στο σπιτι γινοταν πανικος και επρεπε να αλλαξω το μωρο και δεν εβρισκα πετσετα παρα μονο βρωμικες πεταμενες εδω κ εκει, και δεν ειχα να το αλλαξω και το φασκιωσα με χαρτι κουζινας!!! Μετα το ξετυλιξα με αγωνια να δω αν ειναι καλα και τελικα ηταν μπεμπης και οχι μπεμπα!!! Και τα ματακια του ηταν μπλε και αληθωρα!!! Λεω οκ εγινε λαθος, ειναι μπεμπης αλλα τι εχουν τα ματακια του???? Και ετσι πεταχτηκα σαν το βρυκολακα!

Κατα τ αλλα την παλευω!!

Έκλαψα από τα γέλια. Ειδικά με το φασκιομα ...καλημερα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...