Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

κοιλουμπαρες τι κάνετε !? Εμείς μια χαρά σταθεροί και όλα καλα! !!

Επιμένω να μην κουράζεστε και να χαλαρώσετε αλλά μάλλον δε με ακούτε!

Θα άρχίσώ να μαλώνω...

Ακούω Ουρολοίμωξη με συσπάσεις και παθαίνω σοκ.. πρόσεχε κοπελιά μου... πρόσεχε! !

izambella μια χαρα το ποντικακι σου!!! :D

Τι λενε οι γιατροι? Παιζει να βγειτε απο Σεπτεμβρη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίκη να σας ζήσει και να χαίρεσαι την μικρή.Πάντα γερή και δυνατή.

Και εμείς για όνομα δεν έχουμε καταλήξει ακόμα.

Οταν ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη στους γονείς τους ενημερώσαμε και πως δεν θα πάρει κανενός το όνομα είτε ήταν αγόρι είτε κορίτσι.Το περάσαμε ανώδυνα αυτο χαχαχα..

τωρα είμαστε μεταξύ του Ιωνα, Αλέξανδρου ή Νέαρχου..θα δούμε. Ειπαμε να τον γνωρίσουμε πρώτα και μετά να αποφασίσουμε ανάλογα με το τι θα του ταιριάζει.

tt1d1da1

Βικη να χαίρεσαι τη μικρη σου!! :)

Ευτυχώς ειμαι Αθηνα, όχι οτι εδω ειναι ευκολα βεβαια.

Εμεις όνομα ακομη δεν εχουμε καν σκεφτεί...σίγουρα όχι της πεθερας!

Της μανας μου ισως σκεφτομουν αλλα δε θελω να τρεχει η αλλη στο νοσοκομειο με καρδια... ή μηπως να το ξανασκεφτω?? χαχαχα

ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ! :P:D

ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΩΣΕ ΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΛΕΤΕ ΝΑ Μ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ :confused: ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΙΖΑΜΠΕΛΑ.

ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΤΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΤΟ ΠΟΝΟ ΔΕΞΙΑ Π ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΕΙΔΕ Π ΞΥΝΟΜΟΥΝΑ ΛΟΓΟ ΦΑΓΟΥΡΑΣ ΘΟΡΥΒΕΙΘΗΚΕ Κ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΜΕ ΕΝΖΥΜΑ ΣΥΚΩΤΙΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΥΦΟΡΟ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 8.8 ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ 28.3 ΣΙΔΗΡΟ 29 Κ ΦΕΡΙΤΙΝΗ 4.9 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Π ΕΧΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

Καλημέρα και καλό μήνα κοιλουμπάρες, μικρα μπεμπάκια και κουκλακι ποντικάκι!!

September please be nice!! Αμην να περασει ανωδυνα ο μηνας...

Eιρήνη πολύ χαμηλές οι τιμές σου! πως την παλευεις βρε κορίτσι? Πρόσεχε και καλα αποτελεσματα με τον ενδοκρινολόγο σου!

Εγω απο τοτε που ξεκινησα τα utrogestan κολπικά παρατηρώ αρκετά αυξημένα υγρα...

Στο μεταξυ μένουν αλλες 15 μέρες για το γιατρο πφφφφ βαρέθηκα να περιμένω πια!!

Εσας ρε κοριτσια καθε ποτε σας βλεπουν οι γιατροί σας?

Η μπεμπα παντως μαλλον παραμενει με το κεφαλι πανω, καθε πρωι ξυπναω με ενα στρογγυλο καρουμπαλο στη δεξια πανω μερια του στομαχιου...Σταθερος τυπος σαν τη μανουλα σκεφτομαι!!! χαχαχα

Καλημέρα στις μανούλες και στα ποντικάκια!

Καλό μήνα να έχουμε!

Σήμερα επιτέλους έχουμε κι εμείς το ραντεβού με τον γιατρό. Χθες όλη μέρα η μπέμπα δεν με άφησε σε ησυχία χαχαχα... Όλο βόλτες έκανε! εντωμεταξύ σίγουρα έχει μεγαλώσει γιατί πλέον οι κινήσεις της είναι διαφορετικές, πιο αργές και κυματιστές και οι κλωτσιές της πιο δυνατές.:D

Εμείς από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τώρα πηγαίναμε κάθε 3 εβδομάδες περίπου στο γιατρό. Κάπου διάβασα ότι από τον έβδομο ξεκινάνε οι 15ήμερες επισκέψεις.

Σας φιλώ - θα σας ξαναγράψω με τα νέα μας! :D:D:D

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημέρα στις μανούλες και στα ποντικάκια!

Καλό μήνα να έχουμε!

Σήμερα επιτέλους έχουμε κι εμείς το ραντεβού με τον γιατρό. Χθες όλη μέρα η μπέμπα δεν με άφησε σε ησυχία χαχαχα... Όλο βόλτες έκανε! εντωμεταξύ σίγουρα έχει μεγαλώσει γιατί πλέον οι κινήσεις της είναι διαφορετικές, πιο αργές και κυματιστές και οι κλωτσιές της πιο δυνατές.:D

Εμείς από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τώρα πηγαίναμε κάθε 3 εβδομάδες περίπου στο γιατρό. Κάπου διάβασα ότι από τον έβδομο ξεκινάνε οι 15ήμερες επισκέψεις.

Σας φιλώ - θα σας ξαναγράψω με τα νέα μας! :D:D:D

:D:D:D:D

Αυτογκαντεμιάστηκα!

Άκυρο το ραντεβού. Ο γιατρός έχει γέννα. Την άλλη εβδομάδα τώρα. :)

Δεν πειράζει.

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα κοριτσια μου. Ειρηνη μου τα παιρνεις τα φαρμακακια σου η εισαι ασυνεπης οπως εγω;;; Εμενα ο γιατρος μου με βλεπει καθε 15. Ειμαι σε αδεια απο τη Δευτερα και κουραζομαι πιο πολυ απο πριν. 15 Σεπτεμβρη βγαινω και σε αδεια τοκετου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Eμενα παλι γιατι με ειδε 18/8 και με εβαλε 15/9.......???!

Καλως η κακως βεβαια πηγα την ειδα την Κυριακη με το αιματακι που εμφανίστηκε!

Αλλά ημουνα τρελαμένη και δεν το χάρηκα όπως στην επισκεψη!!

Αυριο θα βγει και η καλλιέργεια κολπικου υγρου, αντε να δουμε...

Με τα φαρμακα ειμαι κ εγω ασυνεπής, ειδικα το ασβέστιο το σιχαινομαι!!! Το παιρνω οποτε να ναι...

Το σιδηρο παλι επειδη πρεπει να ειμαι νηστικη και αυτο συμβαινει σπανια επειδη ολο και κατι τσιμπολογαω, πλεον τον παιρνω ως εξης:

1 δισκιο πριν πεσω για υπνο (δεδομενου οτι εχω φαει νωρις οπως προσπαθω, κατα τις 8-8μιση δλδ) και ενα οταν θα ξυπνησω βραδιατικο για τουαλετα, τον εχω διπλα στο κρεββατι σα γρια χαχαχχαχα

Ποσο σας ζηλέυω και σας θαυμαζω εσας που δουλευετε παντως!!!

Δεν μπορω να παρω τα ποδια μου πραγματικα...χτες ειχαμε την εξυπνη ιδεα να παμε για ψωνια (pr**ker) και τα τιναξα πραγματικα...ερειπιο σκετο...

Eμενα παλι γιατι με ειδε 18/8 και με εβαλε 15/9.......???!

Καλως η κακως βεβαια πηγα την ειδα την Κυριακη με το αιματακι που εμφανίστηκε!

Αλλά ημουνα τρελαμένη και δεν το χάρηκα όπως στην επισκεψη!!

Αυριο θα βγει και η καλλιέργεια κολπικου υγρου, αντε να δουμε...

Με τα φαρμακα ειμαι κ εγω ασυνεπής, ειδικα το ασβέστιο το σιχαινομαι!!! Το παιρνω οποτε να ναι...

Το σιδηρο παλι επειδη πρεπει να ειμαι νηστικη και αυτο συμβαινει σπανια επειδη ολο και κατι τσιμπολογαω, πλεον τον παιρνω ως εξης:

1 δισκιο πριν πεσω για υπνο (δεδομενου οτι εχω φαει νωρις οπως προσπαθω, κατα τις 8-8μιση δλδ) και ενα οταν θα ξυπνησω βραδιατικο για τουαλετα, τον εχω διπλα στο κρεββατι σα γρια χαχαχχαχα

Ποσο σας ζηλέυω και σας θαυμαζω εσας που δουλευετε παντως!!!

Δεν μπορω να παρω τα ποδια μου πραγματικα...χτες ειχαμε την εξυπνη ιδεα να παμε για ψωνια (pr**ker) και τα τιναξα πραγματικα...ερειπιο σκετο...

Μη μας θαυμαζεις καθολου, εγω ειμαι δυο φορες ερειπιο, το σπιτι δεν το προλαβαινω τωρα με τον μικρο, ειναι μερες που πηγαινα με δυο ωρες υπνο στη δουλεια και απορω πως στεκομαι ορθια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΝΙΑ Μ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 3 ΣΙΔΗΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΩ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ 2.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΒΑΖΕ ΚΑΘΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ 7 Κ ΜΕΤΑ ΠΑΣ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ. Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Π ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΚΟΛΠΙΚΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.

Καλησπέρα κοιλουμπαρες μου!!τι κάνετε? Τα μπεμπέ? ?κλωτσάνε? ?κοριτσια εμένα ο δικός μου αν δεν είχα γεννησει θα μου είχε σπάσει κανένα πλευρό από τις κλωτσιές. .. γυρίζει όλη τη θερμοκιτηδα.Η Φυσικοθεραπευτρια μου λέει ότι θα τον πάρω από εκεί και θα μπουσουλαει...Είναι ζωηρό το παιδι μου...

Καλά είμαστε σταθεροί παλευουμε να πάρουμε βάρος!

Κορίτσια τα ουτροτζεσταν δίνουν πολλά υγρά .Ειρήνη πες μας με τις εξετάσεις τι έγινε, βλέπω ότι έχετε κάνει ψώνια και ετοιμάζεστε! !!Σας ΧΑΊΡΟΜΑΙ το ξαναλέω. Μη πάρετε πολλά άχρηστα μόνο .ρωτήστε μανούλες τι ουσιαστικα χρειάστηκαν τα παιδιά τους! !

φιλιά σε όλες !!!

Μη μας θαυμαζεις καθολου, εγω ειμαι δυο φορες ερειπιο, το σπιτι δεν το προλαβαινω τωρα με τον μικρο, ειναι μερες που πηγαινα με δυο ωρες υπνο στη δουλεια και απορω πως στεκομαι ορθια!

Γι αυτο σας θαυμαζω! Και παιδι και δουλεια και εγκυμοσυνη!

Εγω με την εγκυμοσυνη και μονο πραγματικα δεν την παλευω πια...

Ορθια δε μπορω καθολου, ολη μερα ξαπλα ή καθιστη στον καναπε και το βραδυ κρεββατι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...