Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ?

ΡΑΝΙΑ Κ ΒΙΚΗ Μ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Τ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΚΟ Σ Κ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ.

ΒΙΚΗ ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΞΕΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ Κ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια βλεπω πιασαμε παλι το αγαπημενο μου θεμα των πεθερων χιχι!

Εγω κοριτσια την εχω απο κατω τη πεθερα αλλα επειδη εδω και ενα χρονο ειναι μαλωμενη με ολους μας και μονο που δε μας εδιωξε απο το σπιτι γτ οπως λεει ειναι δικο της, δεν περιμενω καποια βοηθεια και ουτε την εμπιστευομαι για να κραταει το μωρο! Εμεις σαν μικροτεροι εχουμε ριξει τα μουτρα μας και στον πολιτικο την καλεσαμε αλλα εβαλε τον εγωισμο της πανω απο ολα και δεν ηρθε, ηταν στο σπιτι και χτυπησαμε πριν φυγουμε και δεν ανοιξε καν! Εχουμε κανει και αλλες κινησεις αλλα εννοειται ποτε δε θα της δωσουμε δικαιο για τη συμπεριφορα της και την κατασταση που ειχε δημιουργησει εδω στο σπιτι! Χτες πριν φυγω απο το σπιτι βλεπω ειχε αφησει ενα τσουβαλι πατατες στις σκαλες, οταν γυρισα εναν τενεκε λαδι μπροστα στην πορτα! Αυτες ειναι οι κινησεις που κανει και μολις τη μιλησω (γτ μου εχει και αδυναμια) την αλλη μερα θα ειναι λες και δεν εγινε τπτ! Ελεγε θα μας δωσει και λεφτα για το μωρο, γτ και η δικια μου πεθερα νομιζει ολα με το χρημα λυνονται και η αγαπη απο εκει πηγαζει! Δεν ξερω τι να πω... Οι δικοι μου παλι ειναι Σουηδια γτ ειναι νεοι ακομα 50 χρονων και εδω με τη δουλεια ηταν χαλια οποτε προκειμενου να μη μας γινουν βαρος και να μπορεσουν να ζησουν εφυγαν εξω και οποτε τους χρειαζομαι ξερω οτι παρ'ολο την αποσταση ειναι εδω, η μητερα μου θα ερθει τον Νοεμβριο στη γεννα να βοηθησει οσο μπορει και ο πατερας μου τα Χριστουγεννα! Οικονομικα ηδη μας βοηθησαν! Και ποτε δε χονονται στις επιλογες μας! Οποτε το αγχος μου ηδη πριν γεννησω ειναι που θα αφηνω τον μικρο οταν θα γυρισω στη δουλεια που θα ειναι μολις 10 μηνων και ειδα και τον χαμο με τους βρεφονηπιακους φετος και με επιασε ηδη μια απελπισια... Αυτα!!!!

JhFkp2.png

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ?

ΡΑΝΙΑ Κ ΒΙΚΗ Μ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΜΙΚΡΟ Η ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Τ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 1000 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΙΚΟ Σ Κ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟ.

ΒΙΚΗ ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΞΕΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ Κ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ

Συμφωνώ και εγω τουλαχιστον σου μενει ενα σπιτι οταν το αγοράζεις, το ενοικιο ειναι βάσανο καθε μηνα, εμεις ειμαστε σε ενοικιο και εχουμε ζοριστεί πολυ ειδικα τωρα στην εγκυμοσυνη που μονο ο αντρας μου εργαζεται. Αλλα νομιζω δεν δινουν πια δάνεια οι τράπεζες τουλαχιστον οχι ευκολα....

Εμας με τις εξωσωματικες επεμβαςεις γυναικολογικές τον γαμο και την επίπλωση μας εφυγαν σε ενα χρονο 30.000 ευρω οποτε δεν παιζει να αγοράσουμε τιποτα συτη τη στιγμη αν και ειναι ευκαιρια γιατι εχουν πεσει πολυ οι τιμες.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Καλημερουδια κουλουμπαρες και μωρακια!!

Βλεπω μπαινουν κ αλλες στο club των πεθεροπληκτων...! Φυσικα σας ειπα δε μου κανει εντυπωση, το αντιθετο μονο χαχα

Αντε φευγει και η 30w, σημέρα θα πάω κ εγω να παρω το απορρυπαντικο -proderm τελικά λέω- της μπεμπουλας ωστε σκ να πλυνω τα πρωτα ρουχαλακια και αφου τα σιδερωσω να ετοιμασω αρχες της εβδομάδας τη βαλιτσα...του φαρμακειου τα εχω σχεδον ολα νομιζω, μονο δικα μου καθολου ρομπες, νυχτικα...

Ουφ, ειναι απαραιτητη η ρομπα?? Σκεφτομαι να παρω κανα 2 νυχτικα μονο και καμια φορμα μαζι μου και κανα ζακετακι! Η ρομπα αποκλειεται να μου χρειαστει μετα...

Και κάτι ακόμη, τα ρουχα με τα οποια θα παμε για γεννα δε θα μας κανουν οταν βγουμε??

Πρεπει να παρουμε κ αλλα μαζί μας? Πειτε μας οι εμπειρες μανουλες!

Σουτιεν θηλασμου πάλι λενε τελευταια βδομάδα πριν γεννησουμε...δεν ξερω, αυτα δεν εχουν ελαστικοτητα??? χτες κοιτουσα το h..m και τελικα δεν παραγγειλα γιατι προβληματιστηκα με το μεγεθος, ημουν μεταξυ Μ και L... μαλλον σουτιεν θηλασμου θα παω απο κοντα να τα δω στα μαγαζια...

Καλημερα κοριτσια βλεπω πιασαμε παλι το αγαπημενο μου θεμα των πεθερων χιχι!

Εγω κοριτσια την εχω απο κατω τη πεθερα αλλα επειδη εδω και ενα χρονο ειναι μαλωμενη με ολους μας και μονο που δε μας εδιωξε απο το σπιτι γτ οπως λεει ειναι δικο της, δεν περιμενω καποια βοηθεια και ουτε την εμπιστευομαι για να κραταει το μωρο! Εμεις σαν μικροτεροι εχουμε ριξει τα μουτρα μας και στον πολιτικο την καλεσαμε αλλα εβαλε τον εγωισμο της πανω απο ολα και δεν ηρθε, ηταν στο σπιτι και χτυπησαμε πριν φυγουμε και δεν ανοιξε καν! Εχουμε κανει και αλλες κινησεις αλλα εννοειται ποτε δε θα της δωσουμε δικαιο για τη συμπεριφορα της και την κατασταση που ειχε δημιουργησει εδω στο σπιτι! Χτες πριν φυγω απο το σπιτι βλεπω ειχε αφησει ενα τσουβαλι πατατες στις σκαλες, οταν γυρισα εναν τενεκε λαδι μπροστα στην πορτα! Αυτες ειναι οι κινησεις που κανει και μολις τη μιλησω (γτ μου εχει και αδυναμια) την αλλη μερα θα ειναι λες και δεν εγινε τπτ! Ελεγε θα μας δωσει και λεφτα για το μωρο, γτ και η δικια μου πεθερα νομιζει ολα με το χρημα λυνονται και η αγαπη απο εκει πηγαζει! Δεν ξερω τι να πω... Οι δικοι μου παλι ειναι Σουηδια γτ ειναι νεοι ακομα 50 χρονων και εδω με τη δουλεια ηταν χαλια οποτε προκειμενου να μη μας γινουν βαρος και να μπορεσουν να ζησουν εφυγαν εξω και οποτε τους χρειαζομαι ξερω οτι παρ'ολο την αποσταση ειναι εδω, η μητερα μου θα ερθει τον Νοεμβριο στη γεννα να βοηθησει οσο μπορει και ο πατερας μου τα Χριστουγεννα! Οικονομικα ηδη μας βοηθησαν! Και ποτε δε χονονται στις επιλογες μας! Οποτε το αγχος μου ηδη πριν γεννησω ειναι που θα αφηνω τον μικρο οταν θα γυρισω στη δουλεια που θα ειναι μολις 10 μηνων και ειδα και τον χαμο με τους βρεφονηπιακους φετος και με επιασε ηδη μια απελπισια... Αυτα!!!!

Καλημερα doani!

Eμενα σταματησε η συνεργασια μου με την εταιρεια που δουλευα για χρονια και τον αμεσως επομενο μηνα εμεινα εγκυος....!!

Βοηθεια να μου κρατανε τη μπεμπουλα δεν εχω καμια! Αλλα θα πρεπει να κοιταξω για δουλεια οπωσδηποτε, τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα...

Επισης φανταζομαι τα εξοδα θα αυξηθουν κατακορυφα με τον ερχομο της και δε σκοπευω να της στερω πραγματα για να καθομαι εγω σπιτι...

Επιπλεον δε μου αρεσει να καθομαι σπιτι, τοσα χρονια ειχα συνηθισει να πηγαινω στη δουλεια μου το πρωι και να γυριζω απογευμα 6-7, τωρα εχω μουχλιασει.

Αλλά πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι τρομερα δυσκολο, με αγχωνει πολυ το μετα...βιογραφικα απο την αρχη...συνεντευξεις κλπ..το κυριοτερο ομως που θα την αφησω...Δεν θα εμπιστευομουν κοπελες για το μωρακι μου! Βεβαια ποτε μη λες ποτε.

Διαφημίσεις

Καλημερα doani!

Eμενα σταματησε η συνεργασια μου με την εταιρεια που δουλευα για χρονια και τον αμεσως επομενο μηνα εμεινα εγκυος....!!

Βοηθεια να μου κρατανε τη μπεμπουλα δεν εχω καμια! Αλλα θα πρεπει να κοιταξω για δουλεια οπωσδηποτε, τα οικονομικα μας δεν ειναι καλα...

Επισης φανταζομαι τα εξοδα θα αυξηθουν κατακορυφα με τον ερχομο της και δε σκοπευω να της στερω πραγματα για να καθομαι εγω σπιτι...

Επιπλεον δε μου αρεσει να καθομαι σπιτι, τοσα χρονια ειχα συνηθισει να πηγαινω στη δουλεια μου το πρωι και να γυριζω απογευμα 6-7, τωρα εχω μουχλιασει.

Αλλά πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι τρομερα δυσκολο, με αγχωνει πολυ το μετα...βιογραφικα απο την αρχη...συνεντευξεις κλπ..το κυριοτερο ομως που θα την αφησω...Δεν θα εμπιστευομουν κοπελες για το μωρακι μου! Βεβαια ποτε μη λες ποτε.

Μαμα.μια σε καταλαβαινω απολυτα, το θετικο με εμενα ειναι οτι εχω ηδη μια δουλιτσα να με περιμενει, οχι και με τις καλυτερες απολαβες αλλα κατι ειναι και αυτο απο το τπτ! Νομιζω δε θα ειχα το κουραγιο να ψαχνω απο την αρχη! Και εγω απο τα 18 μου δουλευω και δε θα μπορουσα να καθομαι σπιτι και να μην μπορω να προσφερω στο παιδι μου το οτιδηποτε! Γτ οπως λες και εσυ τα εξοδα θα ειναι ακομη περισσοτερα! Απο την αλλη ομως αν τα υπολογισα σωστα αρχες του επομενου Σεπτεμβρη θα πρεπει να εχω επιστρεψει και θα ειναι πανω στο ανοιγμα των παιδικων και αν επικρατει αυτο το χαος που συμβαινει φετος δεν ξερω πως θα τα καταφερω και αν θα βρω αμεσα λυση, αν θα χρειαζεται εγκλιματισμος για το μωρο και οταν θα ειμαι απογευματινη αν θα προλαβαινει να γυρισει ο αντρας μου να τον κρατησει! Ολα μου φαινονται βουνο, ισως και λογω ορμονων! Σκεφτομαι και οτι ενα μηνα πριν ξεκινησω θα εχω τη γαμοβαφτιση και θα εχω και εκεινο το τρεξιμο και ολα θα πεσουν πανω μου! Πφφφ μετα σκεφτομαι οτι θελω να χαρω τοσο πολυ τον ερχομο του μωρου μας και δε θελω να χαλιεμαι με αυτα τα διαδικαστικα! Οτι ειναι να γινει θα γινει, απο τη μερια μου θα προσπαθησω να βρω την καλυτερη λυση για το μωρακι μου!!!!;)

JhFkp2.png

Μαμα.μια σε καταλαβαινω απολυτα, το θετικο με εμενα ειναι οτι εχω ηδη μια δουλιτσα να με περιμενει, οχι και με τις καλυτερες απολαβες αλλα κατι ειναι και αυτο απο το τπτ! Νομιζω δε θα ειχα το κουραγιο να ψαχνω απο την αρχη! Και εγω απο τα 18 μου δουλευω και δε θα μπορουσα να καθομαι σπιτι και να μην μπορω να προσφερω στο παιδι μου το οτιδηποτε! Γτ οπως λες και εσυ τα εξοδα θα ειναι ακομη περισσοτερα! Απο την αλλη ομως αν τα υπολογισα σωστα αρχες του επομενου Σεπτεμβρη θα πρεπει να εχω επιστρεψει και θα ειναι πανω στο ανοιγμα των παιδικων και αν επικρατει αυτο το χαος που συμβαινει φετος δεν ξερω πως θα τα καταφερω και αν θα βρω αμεσα λυση, αν θα χρειαζεται εγκλιματισμος για το μωρο και οταν θα ειμαι απογευματινη αν θα προλαβαινει να γυρισει ο αντρας μου να τον κρατησει! Ολα μου φαινονται βουνο, ισως και λογω ορμονων! Σκεφτομαι και οτι ενα μηνα πριν ξεκινησω θα εχω τη γαμοβαφτιση και θα εχω και εκεινο το τρεξιμο και ολα θα πεσουν πανω μου! Πφφφ μετα σκεφτομαι οτι θελω να χαρω τοσο πολυ τον ερχομο του μωρου μας και δε θελω να χαλιεμαι με αυτα τα διαδικαστικα! Οτι ειναι να γινει θα γινει, απο τη μερια μου θα προσπαθησω να βρω την καλυτερη λυση για το μωρακι μου!!!!;)

Ετσι όλα για τα μωρα μας! Μακαρι ο Θεός να βοηθησει τι να πω...

Εμεις θα εχουμε μονο τη βαφτιση, γαμο θρησκευτικο εχουμε κανει ηδη.

Ειναι ωραια δικαδικασια παντως αν και εχει κ αυτη αρκετο αγχος και τρεξιμο!

Εγω ετρεχα γι αλα αυτα μετα τη δουλεια. Τουλ.θα εχεις αρκετο χρονο επιπλεον οσο θα εισαι σε αδεια μητροτητας :) απλα θα παιρνεις και το μωρο μαζι σου χιχιχι

Εγω πρωτα ο Θεος Απριλιο ή Μαιο του 17 θα ξεκινησω την αναζητηση εργασιας, εστω και κατι το απογευμα οταν γυρναει ο αντρας μου απο τη δουλεια. Βεβαια ποτε δε γυρναει πριν τις 6............

Ετσι κ αλλιως το χειμωνα ειναι λιγοτερες οι ευκαιριες και δε θα γινεται επειδη η μπεμπουλα θα ειναι πολυ μικρη!

Βλεποντας και κανοντας θα το παω...και ο Θεός βοηθός

Καλημέρα κοιλουμπίνες όμορφες :P

Καταρχάς να ευχηθώ

Izambella να σου ζήσει το μικρούλι σου. Γερό , δυνατό, χαμογελαστό και πάντα καλότυχο να είναι

doani.d τις ευχές μου για τον γάμο σας. Άντε με το καλό τώρα να έρθει και το μικρούλι.

Εμείς χαθήκαμε για λίγο λόγω φόρτου εργασίας. Ξαφνικά μου έσκασαν διάφορες δουλειές οπότε εργαζόμουν πυρετωδώς. Παράλληλα κάναμε ανακαίνιση στο σπίτι και γινόταν ένας κακός χαμός. Τα φέραμε μια βόλτα τώρα αν και έχουμε ακόμα να κάνουμε πολλά.

Τέλος του μήνα θα φτιάξουμε το παιδικό, βάψιμο έπιπλα κτλ και μετά τέλος. Θα περιμένουμε τον μικρούλι κύριο να έρθει. Και δουλειές έχω αναλάβει επίσης μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου και μετα ξεκούραση. Διακοπούλες καταφέραμε να πάμε για 5 μέρες μέχρι την Κύμη και αυτό ήταν. Έκανα 4 ολόκληρα μπάνια φέτος..χαχα..Ελπίζω του χρόνου να τα πάμε καλύτερα με τον μικρό.

Κλείσαμε επιτέλους και γιατρό και μου έφυγε αυτό το άγχος. Καμπύλες ζαχάρου και λοιπές εξετάσεις όλα καλά και 14 του μήνα πάμε για Doppler.

Σήμερα το πρωί μόνο το περάσαμε στο νοσοκομείο γιατί έχω πολλές συσπάσεις τις τελευταίες μέρες και ο γιατρός ήθελε να μας δει. Μου είπε πως οι συσπάσεις είναι ή από κάποια ουρολοίμωξη – θα βγούνε Δευτέρα τα αποτελέσματα – ή τις κάνει ο μικρός λόγο θέσης που είναι. Έχει χώσει το κεφάλι του χαμηλά. Ήταν πάντως πολύ καθησυχαστικός και απλά αυξήσαμε το μαγνήσιο και θα πρέπει να αυξήσω και την ξεκούραση . Ο μικρούλης έφτασε τα 1900γρ. και πολύ χάρηκα που τον είδα μετά από τόσο καιρό και είδα ότι ήταν καλά.

Αυτά τα λίγα νέα από μας.:D:D

tt1d1da1

DOANI Μ ΡΟΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΓΩ Κ ΣΤΟ ΓΙΟ Μ Κ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΟΥΛΑ ΛΕΠΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ Π ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΓΑΜΠΑΣ.

ΚΕΛΚ ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΟ ΝΙΝΙ

Διαφημίσεις

κοιλουμπαρες τι κάνετε !? Εμείς μια χαρά σταθεροί και όλα καλα! !!

Επιμένω να μην κουράζεστε και να χαλαρώσετε αλλά μάλλον δε με ακούτε!

Θα άρχίσώ να μαλώνω...

Ακούω Ουρολοίμωξη με συσπάσεις και παθαίνω σοκ.. πρόσεχε κοπελιά μου... πρόσεχε! !

Ιζαμπελλα μου φιλια στο αντρακι μας, βικακι μας να χαιρεσαι το κοριτσι σου! Οσον αφορα την ΜΗ υπαρξη βοηθειας εμεις ταλαιπωρηθηκαμε πολυ με το σταθμο μιας και ο μικρος αρρωσταινε συνεχεια!!! Οποτε ειτε,δυστυχως,τον εστελνα αρρωστο, ειτε ημουν συνεχεια με αδεια! Το τι βρισιδια εχω ακουσει απο τον προισταμενο δεν λεγεται! Τη μικρη θα τη στειλω 10 μηνων. Τουλαχιστον μεχρι να χρονισει λογικα θα ειμαι σπιτι και θα προσαμοστρι ευκολα! Εγω σας το εχω πει οτι ο πατερας μου δεν ηρθε στη βαπτιση του γιου μου γιατι δεν βγαλαμε το ονομα του;;;; το δικο του επαναλαμβανω! Θεωρουσε δεδομενο οτι θα το βγαζαμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τι κανετε κοιλιτσες;εμεις εχουμε ψιλοτακτοποιηθει.αυριο το παρτυ.αλλα σας ευχαριστουμε για τις ευχες.

Η ρομπιτσα χρειαζεται με κοντομανικα κ αν σηκωθειτε για καμιαβολτα.αλλα κμιαζακετουλα ειναι οκ.

Ρουχα εξοδου παρτε οπως 5μηνων περιπου

Εγω δουλεια θαψαξω μετα που θα γινει 6μηνων ο μικρος.αν χρειαστει μπορει να κατσει ο αντρας μου με τα παιδια

Μαμα.μια δ θελω να σε απογοητευσω παντως επαρχια με παιδι δυσκολα βρισκεις.αναλογα βεβαια κ τον τομεα.

Ρανια κ η μικρη λογικα θα αρρωσταινει τοσο νωρις στον παιδικο.αλλα αν δ εχεις βοηθεια..

Εμεις θεματα με ονοματα κ τετοια δ εχουμε.ο πεθερος μου δεχει ακουσει το ονομα του.κ αν δ κανει η κουνοαδα δευτερο γιο δ προκειται

Εμεις τωρα θα βγαλουμε της μαμαςμου.εγω ηθελαασχετα.ο αντρας πιο παραδοσιακος

Τι κανετε κοιλιτσες;εμεις εχουμε ψιλοτακτοποιηθει.αυριο το παρτυ.αλλα σας ευχαριστουμε για τις ευχες.

Η ρομπιτσα χρειαζεται με κοντομανικα κ αν σηκωθειτε για καμιαβολτα.αλλα κμιαζακετουλα ειναι οκ.

Ρουχα εξοδου παρτε οπως 5μηνων περιπου

Εγω δουλεια θαψαξω μετα που θα γινει 6μηνων ο μικρος.αν χρειαστει μπορει να κατσει ο αντρας μου με τα παιδια

Μαμα.μια δ θελω να σε απογοητευσω παντως επαρχια με παιδι δυσκολα βρισκεις.αναλογα βεβαια κ τον τομεα.

Ρανια κ η μικρη λογικα θα αρρωσταινει τοσο νωρις στον παιδικο.αλλα αν δ εχεις βοηθεια..

Εμεις θεματα με ονοματα κ τετοια δ εχουμε.ο πεθερος μου δεχει ακουσει το ονομα του.κ αν δ κανει η κουνοαδα δευτερο γιο δ προκειται

Εμεις τωρα θα βγαλουμε της μαμαςμου.εγω ηθελαασχετα.ο αντρας πιο παραδοσιακος

Βικη να χαίρεσαι τη μικρη σου!! :)

Ευτυχώς ειμαι Αθηνα, όχι οτι εδω ειναι ευκολα βεβαια.

Εμεις όνομα ακομη δεν εχουμε καν σκεφτεί...σίγουρα όχι της πεθερας!

Της μανας μου ισως σκεφτομουν αλλα δε θελω να τρεχει η αλλη στο νοσοκομειο με καρδια... ή μηπως να το ξανασκεφτω?? χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...