Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

H h..m άνοιξε προσφάτως eshop και έχει και για τα μπεμπάκια και για εγκύους ρούχα κτλ. Τα καταστήματα αντιθέτως δεν έχω όλα τμήμα εγκυμοσύνης.

Eιναι αυτο εδω?

http://www2.hm.com/en_eur/index.html#section=1&item=2

Επιλέγω Greece και παλι αγγλικα μου τα βγαζει...αχ τι κανω λαθος ρε παιδια?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρανια μου εισαι εξαιρεση!!! Τουλαχιστον επεσες σε καλη πεθερα, φανταζεσαι να ηταν και οι 2 ετσι...?

Εμενα η μανα μου μενει μακρια αλλα ειναι παντα προθυμη να με βοηθησει ψυχολογικα, οικονομικα οτι χρειαστει...Και εχει και ενα σωρο προβληματα η ιδια αλλα τα παιδια της τα βαζει πανω απ ολα!

Για την πεθερα οτι και να σου πω λιγο ειναι...!!!

Η μανα μου θεωρει οτι ακομα ειναι το παιδι και πρεπει να την νταντευουν...και αν κρατησρι καποια στγμη το παιδι και το παει στις κουνιες βρωντοφωναζει παντου τι κανει αυτη για μενα. Η πεθερα μου ειναι μακρια αλλα κραταει αλλα τρια εγγονια και παιρνει τον αντρα μου τηλ και του λεει συνεχεια να με βοηθαει!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Η μανα μου θεωρει οτι ακομα ειναι το παιδι και πρεπει να την νταντευουν...και αν κρατησρι καποια στγμη το παιδι και το παει στις κουνιες βρωντοφωναζει παντου τι κανει αυτη για μενα. Η πεθερα μου ειναι μακρια αλλα κραταει αλλα τρια εγγονια και παιρνει τον αντρα μου τηλ και του λεει συνεχεια να με βοηθαει!

Κριμα...

Ενα μονο θα σου πω για την πεθερα, πριν λιγο καιρο που ειχα τσακωθει εντονα μαζι της, δε μιλουσε στο γιο της για καιρο επειδη δε με εχει χωρισει!!!! χαχαχα πλεον μονο να γελασω μπορω με τα καμωματα της πραγματικα!!

Rania2810 Κι εμένα σε ένα παρόμοιο μήκος κύματος. Όσες φορές έχει έρθει από Αθήνα -υποτίθεται για να με βοηθήσει- συμπεριφέρεται σαν φιλοξενούμενη και έχει την απαίτηση να βρίσκει μαγειρεμένο φαγητό και να την πηγαίνουμε βόλτες.

Mama.mia κι εμένα στα αγγλικά μου τα βγάζει. Δεν υπάρχει άλλο.

StW9p2.png etcKp3.png

Κριμα...

Ενα μονο θα σου πω για την πεθερα, πριν λιγο καιρο που ειχα τσακωθει εντονα μαζι της, δε μιλουσε στο γιο της για καιρο επειδη δε με εχει χωρισει!!!! χαχαχα πλεον μονο να γελασω μπορω με τα καμωματα της πραγματικα!!

Ε καλα! Μα και αυτος απαραδεκτος! Αντι να κατσει με τη μανουλα... Να παντρευτει εσενα;;;! Απαραδεκτο. Εχε βγει απο το σωστο δρομο της μαμακιασης! Χαχα

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ε καλα! Μα και αυτος απαραδεκτος! Αντι να κατσει με τη μανουλα... Να παντρευτει εσενα;;;! Απαραδεκτο. Εχε βγει απο το σωστο δρομο της μαμακιασης! Χαχα

χαχαχαχα αστα να πανε!!! περιπτωση...

Rania2810 Κι εμένα σε ένα παρόμοιο μήκος κύματος. Όσες φορές έχει έρθει από Αθήνα -υποτίθεται για να με βοηθήσει- συμπεριφέρεται σαν φιλοξενούμενη και έχει την απαίτηση να βρίσκει μαγειρεμένο φαγητό και να την πηγαίνουμε βόλτες.

Επιτελους και καποια που συμπασχει! Εμενα βεβαια μενει πεντε λεπτα απο το σπιτι μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχ σας το εχω πει οτι με τα αγγλικα δεν τα παω καλα ετσι?? ειμαι τραγικη το ξερω!

Και αν γραφτεις και παραγγειλεις απο που σου τα φερνουν απο Ελλάδα? Και με τι μεταφορικα?

Αχ σας το εχω πει οτι με τα αγγλικα δεν τα παω καλα ετσι?? ειμαι τραγικη το ξερω!

Και αν γραφτεις και παραγγειλεις απο που σου τα φερνουν απο Ελλάδα? Και με τι μεταφορικα?

Δεν ξέρω από πού τα στέλνουν γιατί δεν έχω παραγγείλει. Έκανα ένα δοκιμαστικό και βλέπω ότι για Ελλάδα μπορούμε μόνο με αντικαταβολή, όχι κάρτες και τα μεταφορικά είναι 4,99 ευρώ να στα φέρουν σπίτι και 3,99 ευρώ, αν πας εσύ να τα πάρεις από τη μεταφορική.

Χρόνος παράδοσης 3-5 εργάσιμες (+2 για νησιά).

Αυτά. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Δεν ξέρω από πού τα στέλνουν γιατί δεν έχω παραγγείλει. Έκανα ένα δοκιμαστικό και βλέπω ότι για Ελλάδα μπορούμε μόνο με αντικαταβολή, όχι κάρτες και τα μεταφορικά είναι 4,99 ευρώ να στα φέρουν σπίτι και 3,99 ευρώ, αν πας εσύ να τα πάρεις από τη μεταφορική.

Χρόνος παράδοσης 3-5 εργάσιμες (+2 για νησιά).

Αυτά. :D

Πω πω εχει ωραια πραγματα παντως!! Γραφτηκα και εχει λεει "25% OFF ANY ITEM OF YOUR CHOICE + FREE STANDARD DELIVERY!*" μου ηρθε emaιl με κωδικο εκπτωτικο!

Τα νουμερα ειναι τωρα η υποθεση!!ηδη κοιταζω τα σουτιεν θηλασμου, παει τα ξεχασα τα μωρουδιακα της μπεμπουλας μου χαχαχα

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοιλίτσες;ιζαμπελλα κ ποντικάκι;

Εμας το σπίτι έχει αρχίσει να μοιάζει με σπίτι αλλα θέλει ένα καλό καθάρισμα για τα γενεθλια.αυριο θα μαστε ξανθη για καποες εκρεμμοτητες.

Εγώ ακόμη δ ετοιμάζω τπτ.μετα τις 15/10.ψωνια έχω ελάχιστα

Η μαμά μου βοηθάει πολύ αν της ζητησω αλλα το αποφεύγω.ωρες-ώρες της ξεφεύγουν κτ χοντράδες.η πεθερά μου είναι καλή.εχουν υπάρξει παρεξηγήσεις κ πλεον ειμαι πιο απόμακρη.επισης είναι μεγάλη,με πρβλμτ υγειας κ προσφάτως εγχειρισμένη.επισης νομίζουν ότι τα λεφτά είναι η λύση για τα πάντα

Από απορρυπαντικα χρησιμοποίησα προδερμ αλλα κ τα αλλα καλά είναι.εβαζα κ μαλακτικό αλλα είναι περιττό

Εγώ θέλω πολύ να αγοράσουμε σπίτι αλλα δ ξερω κατά πόσο θα μπορέσουμε.θα το δούμε σε 2-3χρονια.ενφια-συντήρηση είναι πολύ λιγότερο από ενοίκια.απλα νομίζω θα πάρουμε παλιο(τα καινούρια σ αυτήν την πόλη είναι μικροσκοπικά κ πανάκριβα)κ θα το ανακαινισουμε.

Τι κάνετε κοιλίτσες;ιζαμπελλα κ ποντικάκι;

Εμας το σπίτι έχει αρχίσει να μοιάζει με σπίτι αλλα θέλει ένα καλό καθάρισμα για τα γενεθλια.αυριο θα μαστε ξανθη για καποες εκρεμμοτητες.

Εγώ ακόμη δ ετοιμάζω τπτ.μετα τις 15/10.ψωνια έχω ελάχιστα

Η μαμά μου βοηθάει πολύ αν της ζητησω αλλα το αποφεύγω.ωρες-ώρες της ξεφεύγουν κτ χοντράδες.η πεθερά μου είναι καλή.εχουν υπάρξει παρεξηγήσεις κ πλεον ειμαι πιο απόμακρη.επισης είναι μεγάλη,με πρβλμτ υγειας κ προσφάτως εγχειρισμένη.επισης νομίζουν ότι τα λεφτά είναι η λύση για τα πάντα

Από απορρυπαντικα χρησιμοποίησα προδερμ αλλα κ τα αλλα καλά είναι.εβαζα κ μαλακτικό αλλα είναι περιττό

Εγώ θέλω πολύ να αγοράσουμε σπίτι αλλα δ ξερω κατά πόσο θα μπορέσουμε.θα το δούμε σε 2-3χρονια.ενφια-συντήρηση είναι πολύ λιγότερο από ενοίκια.απλα νομίζω θα πάρουμε παλιο(τα καινούρια σ αυτήν την πόλη είναι μικροσκοπικά κ πανάκριβα)κ θα το ανακαινισουμε.

Κι εμεις μπηκαμε σε διαδικασια αγορας και τσουπ ξαφνικα ημουν εγκυος. Επισης κανεις δεν ηταν προθυμος να βοηθησει οποτε το αφησαμε κι εμεις. Οντως ενοικια + κοινοχρηστα ερχονται πιο ακριβα απο οσους εχουν δικο τους σπιτι, εκτος και αν πληρωνουν δανεια.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλά εννοείται με δάνειο..δ έχουμε τόσα λεφτά..κ με ένα μισθό..κ φυσικά δ θα βοηθήσει κανεις.να δείτε που πάλι έγκυος θα μαι αν έχουμε ανακαινιση..βεβαια κ με δυο μικρά παιδιά δ ξέρω τι μπορώ να κάνω.ολα αυτά είναι σκέψεις.ας δούμε πως θα μαστε με το δεύτερο από λεφτά κ αντοχές..αθηνα δ υπήρχε περίπτωση να αγοραζαμε

Κριμα...

Συλεκτικο κομμάτι το πεθερικο σου μαμά μια!!πω πω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Μ ΤΙ Μ ΚΑΝΕΤΕ?

ΕΓΩ ΠΡΩΙΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΣΕΙΣ Μ Κ ΜΕΤΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ.

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ Μ ΓΙΑΤΙ Μ ΣΥΚΩΝΕΤΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Η ΔΙΚΗ Μ ΑΠΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ 1.ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΦΥΛΑΞΗ ΒΟΛΤΕΣ ΜΩΡΩΝ 2.ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΤΚΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ Π ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ Κ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΚΑΘΕΤΑΙ Κ ΣΥΚΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ Π ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Η ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ Η ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΦΑΗ ΤΗΣ Κ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΗΣ. ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΠΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΤΗΣ Κ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΓΚΡΟΥΠ Π ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ 15 ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ Κ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ Τ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Κ ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΤΑΚΑ ΟΤΗΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ Μ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΓΙΟ ΔΩΣΑΜΕ Τ ΠΕΘΕΡΟΥ Μ ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΓΩ ΕΙΠΕ Η ΓΛΥΚΙΑ Μ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΠΑΜΕ Μ ΣΥΚΩΝΕΤΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...