Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Για αρχη θα βαλω την κουνια στο δωματιο μας και πρωτα ο θεος απο μαρτη απριλη θα παμε στο παιδικο.οποτε δεν φτιαχνω τωρα παιδικο.δεν θα τρελαθω και με αυτο.το πολυ πολυ να παρω καμια κουρτινουλα να αλλαξει λιγο .ας ερθει με το καλο πρωτα ο θεος.και επειτα αν ηταν δικο μου το σπιτι ηθελα να το φτιαξω τοιχους ζωγραφιες και τετοια.αλλα αφου ειμαι στο ενοικιο δε γουσταρω καν.λεγαμε μηπως μηπως μηπως κοιτουσαμε για κατι να ειναι δικο μας.για να δουμε οικονομικα πως θα ειμαστε.σκεψεις κανουμε παντα.τα λυπαμαι ρε γαμωτο καθε μηνα που τα σκαω για το ξενο σπιτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω τα βασικα τα εχω ψωνισει οποτε αυτο το αγχος μου εφυγε! Περιμενω τα επιπλα και μου μενει να δω χαλι (το οποιο ξερω ποιο ειναι αλλα θελω να το δω και απο κοντα) και κουρτινα που αν δε βρω αυτο που θελω θα βαλω την παλια ξανα η οποια ειναι σχετικα καινουρια και στις αποχρωσεις ταιριαζει! Θα δω! Και εχω παρει και το αυτοκολλητο τοιχου αλλα περιμενω να βαλω τα επιιπλα για να μην τα κολλησω λαθος! Το σιδερωμα και εμενα με κουραζει πολυ απο την ορθοστασια αλλα κανω διαλειμματα για να αντεχω! Δεν εχω βοηθεια οποτε καποιος πρεπει να τα κανει! Για τα μωρουδιακα οταν θα κανω τις τελευταιες ετοιμασιες μου ειπε η θεια μου να ερθει να βοηθησει αλλα θα δω πως θα ειμαι και σε τι θα προλαβαινει να βοηθησει ο αντρας μου και μετα θα την πω! Προς το παρον το παιρνω χαλαρα!

JhFkp2.png

Εγω τα βασικα τα εχω ψωνισει οποτε αυτο το αγχος μου εφυγε! Περιμενω τα επιπλα και μου μενει να δω χαλι (το οποιο ξερω ποιο ειναι αλλα θελω να το δω και απο κοντα) και κουρτινα που αν δε βρω αυτο που θελω θα βαλω την παλια ξανα η οποια ειναι σχετικα καινουρια και στις αποχρωσεις ταιριαζει! Θα δω! Και εχω παρει και το αυτοκολλητο τοιχου αλλα περιμενω να βαλω τα επιιπλα για να μην τα κολλησω λαθος! Το σιδερωμα και εμενα με κουραζει πολυ απο την ορθοστασια αλλα κανω διαλειμματα για να αντεχω! Δεν εχω βοηθεια οποτε καποιος πρεπει να τα κανει! Για τα μωρουδιακα οταν θα κανω τις τελευταιες ετοιμασιες μου ειπε η θεια μου να ερθει να βοηθησει αλλα θα δω πως θα ειμαι και σε τι θα προλαβαινει να βοηθησει ο αντρας μου και μετα θα την πω! Προς το παρον το παιρνω χαλαρα!

Εγω ψιλοαγχωθηκα μωρε με τον τραχηλο.γι αυτο λεω εστω τα ρουχα του να ειναι ετοιμα.για παν ενδεχομενο.σημερα θα ξανακανω και τις αλλες 2 κορτιζονες.και εχει ο θεος.και εμενα η μανα

μου δεν θα ερχοταν αλλα να δεν μπορω να κατσω ορθια.και μενει 500 χλμ μακρια.θα ερθει τωρα και μετα οταν με το καλο γεννησω.τα αλλα ο αντρας μου απο βοηθεια.παλι καλα που εχω κ αυτον.οσο για την πεθερα μου ουτε λογος.διακοπαρει!!!!μονο για το ονομα χαιρονται.πηγε να χαλαρωσει μς τον πεθερο μου ενα μηνα σε ςνα νησακι να βγαλει τον δυσκολο χειμωνα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΟΥΛΕΣ 30+1 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ.

ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ Κ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΙΟ Μ ΕΙΧΑ ΠΡΟΔΕΡΜ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ Τ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΥΤΕ ΜΥΡΙΖΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΝΟΗ ΚΤΛ.

ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΕΤΑ Π ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΤΡΙΒΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΡΕΑ ΥΠΟΛΥΜΑΤΑ :tongue:;)

Εγω ψιλοαγχωθηκα μωρε με τον τραχηλο.γι αυτο λεω εστω τα ρουχα του να ειναι ετοιμα.για παν ενδεχομενο.σημερα θα ξανακανω και τις αλλες 2 κορτιζονες.και εχει ο θεος.και εμενα η μανα

μου δεν θα ερχοταν αλλα να δεν μπορω να κατσω ορθια.και μενει 500 χλμ μακρια.θα ερθει τωρα και μετα οταν με το καλο γεννησω.τα αλλα ο αντρας μου απο βοηθεια.παλι καλα που εχω κ αυτον.οσο για την πεθερα μου ουτε λογος.διακοπαρει!!!!μονο για το ονομα χαιρονται.πηγε να χαλαρωσει μς τον πεθερο μου ενα μηνα σε ςνα νησακι να βγαλει τον δυσκολο χειμωνα.

ΓΛΥΚΙΑ Μ ΜΑΜΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ Σ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ Π ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΕΣ ΑΣΤΑ.

Διαφημίσεις

ΓΛΥΚΙΑ Μ ΜΑΜΗ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ Σ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ Π ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΕΘΕΡΕΣ ΑΣΤΑ.

Προσπαθω να μην κουραζομαι ειρηνη μου.αλλα να ολο και κατι θα κανω θα κατσω θα ξανασηκωθω και φτου κ απο την αρχη.:rolleyes:

δεν πειραζει.ο καθενας κανει αυτο που μπορει και προσφερει.αλλα δε νομιζω να εχει και την απαιτηση να σκανε οτι ωρα γουσταρουν οταν γεννηθει.θα παιρνουν τηλ πρωτα κ αν ειναι ξυπνιος ας ερχονται να τον βλεπουν.και το λεω γιατι ερχονται σπιτι μας 4 η ωρα το μεσημερι για καφε.10 η ωρα το βραδυ.7,30 η ωρα το πρωι.αλλα φταιω εγω να ανοιξω καμια μερα με το βρακι;;;;σορρυ κιολας.και του το ξεκαθαρισα και του δικου μου.δεν ειναι κατασταση αυτη.ελεος.ευτυχως το εχει καταλαβει κ αυτος.

Και εγω εχω γονεις αλλα δεν ενοχλουν.να μου πεις ειναι μακρια.αλλα τουτοι εδω ειναι αλλο πραμα.η πεθερα μου καθε κυριακη πρωι θα παρει τηλ να μας καλεσει για φαγητο.ξερετε τι ωρα?????7-8!!!!κατσε ρε χριστιανη μου κυριακη ειναι.κοιμομαστε.τι μας σπας τα νευρα;και τωρα φτασαμε στο σημειο να τα κλεινουμε τα τηλ.ελεος!!!!η μανα μου ο πατερας μου δςν εχουν παρει ποτε τετοια ωρα.ποτε ομως!

Το εχετε δει το σοι σου?????ενα τετοιο πραμα.ειναι και αυτη ετσι ψιλοδιανοουμενη.ιδια ομως.με ενα χιουμορ που ποτς δεν εχω καταλαβει.χαχαχα.ιδια ομως.εκεινο τον πεθερο μου λυπαμαι.χαχαχαχα.:)

Καλημέρα!

Κορίτσια τα απορρυπαντικά αυτά που αναφέρετε είναι όλα οκ! Μαλακτικό μην χρησιμοποιείτε τουλάχιστον τους πρώτους μήνες...

Νυχτικά ψιλο-όμορφα εγώ βρήκα στο h..m πέρυσι τέτοια εποχή, κοντά αλλά με μακρύ μανίκι. Με βόλεψαν μια χαρά γιατί δεν είχε κρύο στο νοσοκομείο..

dph2p2.pngRGM7p2.png

Και πάλι καλά να λέτε... εμείς έχουμε φάει άκυρο από αμφότερες μαμάδες (θέλουν αλλά δεν μπορούν δυστυχώς)... Τα πεθερικά μου μένουν πολύ κοντά αλλά είναι πολύ διακριτικοί. Είναι βέβαια της άποψης ότι πρέπει να είμαι πολύ προστατευτική (πχ το μωρό να μην βγει απ΄το σπίτι πριν περάσουν 3 μήνες γιατί αν αρρωστήσει, θα πρέπει να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο, αν κάποιος φταρνιστεί μια φορά, να τον βάζουμε σε καραντίνα ένα 3ημερο και μετά να του επιτρέπουμε επισκέψεις, επίσης σε καραντίνα για 3ημερο όποιος έχει επισκεφτεί άλλο σπίτι με παιδάκια που μπορεί να ήταν άρρωστα κτλ κτλ), οπότε λίγο θα τους δυσαρεστήσω γιατί δεν σκοπεύω να μεγαλώσω το παιδί σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Η μαμά μου είναι μακριά, ήταν μαία της παλιάς σχολής (θεωρητικά θα μπορούσε να βοηθήσει αλλά τις περισσότερες φορές θεωρεί τον εαυτό της αυθεντία και δεν θέλει να ακούω ούτε τον γιατρό μου αν είναι αντίθετος σε αυτά που η ίδια λέει), θα έρθει για την γέννα, αλλά η διάρκεια της παραμονής της θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα διατηρώ την ηρεμία που χρειάζομαι (χωρίς παρεμβάσεις και γκρίνια από μεριά της).

Εγώ απορρυπαντικό πήρα τυχαία ένα της Intermed από το φαρμακείο και θα ψάξω και για μαλακτικό. Τώρα που το σκέφτομαι, ένας λόγος να κάνουμε από τώρα τα ψώνια (ρούχα και σεντονάκια) είναι για να προλάβουμε να τα πλύνουμε. Με τα παιδικά απορρυπαντικά να πλύνουμε και τα δικά μας του νοσοκομείου και ό,τι θα φοράμε και θα τα έχουμε αγκαλίτσα. :) :)

Πάμε για καισαρική 15-20 Νοέμβρη, αν δεν προκύψει κάτι νωρίτερα. :) Λόγω καισαρικής και ορών σίγουρα βολεύει το κοντομάνικο νυχτικό.

Κι εμείς στο ενοίκιο είμαστε- ίσως να φαίνονται πεταμένα λεφτά γιατί δίνουμε κάθε μήνα και στο τέλος δεν είναι κάτι δικό μας, αλλά και οι ιδιοκτήτες με τις δόσεις δανείων, ΕΝΦΙΑ και έξοδα συντήρησης σίγουρα δεν είναι σε πολύ πλεονεκτικότερη θέση.

Όλα καλά θα μας πάνε... Μακάρι ο χρόνος να κυλήσει σαν νεράκι... :D

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κορίτσια τα απορρυπαντικά αυτά που αναφέρετε είναι όλα οκ! Μαλακτικό μην χρησιμοποιείτε τουλάχιστον τους πρώτους μήνες...

Νυχτικά ψιλο-όμορφα εγώ βρήκα στο h..m πέρυσι τέτοια εποχή, κοντά αλλά με μακρύ μανίκι. Με βόλεψαν μια χαρά γιατί δεν είχε κρύο στο νοσοκομείο..

Ευχαριστούμε anath!

Ξέρεις ή όποια γνωρίζει αν σε ολα τα καταστηματα υπαρχει σειρα εγκυμοσυνης?

ή μόνο στο κεντρο πχ?

Ε shop στην Ελλάδα απ οτι καταλαβα δεν εχουν παντως...

Κορίτσια μη μιλατε για πεθερες!!!!

Ζηλευουν...τους εχουμε παρει το γιο τους!! Πλεον δεν ασχολουμαι καθολου, τα εχω δει και εγω ολα με τη δικια μου!

Απορω κιολας εαν υπαρχει έστω ενα 10% νορμαλ πεθερών, μονο ιστοριες παραλογισμου ακουω....

Ειδικα οι αγορομάνες προσεξτε εεεεεε...!!!????!!

Ευχαριστούμε anath!

Ξέρεις ή όποια γνωρίζει αν σε ολα τα καταστηματα υπαρχει σειρα εγκυμοσυνης?

ή μόνο στο κεντρο πχ?

Ε shop στην Ελλάδα απ οτι καταλαβα δεν εχουν παντως...

H h..m άνοιξε προσφάτως eshop και έχει και για τα μπεμπάκια και για εγκύους ρούχα κτλ. Τα καταστήματα αντιθέτως δεν έχω όλα τμήμα εγκυμοσύνης.

StW9p2.png etcKp3.png

Κορίτσια μη μιλατε για πεθερες!!!!

Ζηλευουν...τους εχουμε παρει το γιο τους!! Πλεον δεν ασχολουμαι καθολου, τα εχω δει και εγω ολα με τη δικια μου!

Απορω κιολας εαν υπαρχει έστω ενα 10% νορμαλ πεθερών, μονο ιστοριες παραλογισμου ακουω....

Ειδικα οι αγορομάνες προσεξτε εεεεεε...!!!????!!

Τωρα εγω τι να πω που η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα και η μανα μου ειναι μονο για να υπαρχει;;; Τι να πω, οτι δεν με βοηθαει καθολου; οτι παντα ποναει πιο πολυ απο μενα; οτι αν θελω βοηθεια θα πρεπει να χρειαζομαι βοηθεια μονο αν το προγραμμα της ειναι ελευθερο;;;; Μη ρωτησετε τι κανει ολη μερα; ουτε εγω δεν ξερω! Το οτι γιορταζ,ε το παιδακι μου το δευτερο του ονομα προχθες....και η μανα μου πηγε στο αττικο παρκο να δει τις μαιμουδες και με πηρε μονο το βραδυ τηλ αν την βγαλουμε για καφε;;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τωρα εγω τι να πω που η πεθερα μου ειναι μια χαρα γυναικα και η μανα μου ειναι μονο για να υπαρχει;;; Τι να πω, οτι δεν με βοηθαει καθολου; οτι παντα ποναει πιο πολυ απο μενα; οτι αν θελω βοηθεια θα πρεπει να χρειαζομαι βοηθεια μονο αν το προγραμμα της ειναι ελευθερο;;;; Μη ρωτησετε τι κανει ολη μερα; ουτε εγω δεν ξερω!

Ρανια μου εισαι εξαιρεση!!! Τουλαχιστον επεσες σε καλη πεθερα, φανταζεσαι να ηταν και οι 2 ετσι...?

Εμενα η μανα μου μενει μακρια αλλα ειναι παντα προθυμη να με βοηθησει ψυχολογικα, οικονομικα οτι χρειαστει...Και εχει και ενα σωρο προβληματα η ιδια αλλα τα παιδια της τα βαζει πανω απ ολα!

Για την πεθερα οτι και να σου πω λιγο ειναι...!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...