Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

δεν δίνουν μετρητά τωρα μονο ενα επίδομα με βάση το μισθό που έπαιρνες, ατον οαεδ θα ρωτησεις και στο ικα ξανα ! ρωτα και ξανα ρωτα γιατι μπορει να πέσεις σε κανενα "μπουμπουκι" και να σου πει οτι να ναι !!

Νομιζω αυτα τα επιδοματα ειναι του ΙΚΑ (μιλαω για το λοχειας και κυοφορειας, οχι το 6μηνο του οαεδ), ο οαεδ δεν εχει να κανει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΕΔΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΤΛ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ(ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ) ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΕΓΙΝΑ ΠΤΩΜΑ. ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΛΙΓΟ Η ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΣΙΔΗΡΟ ΦΕΡΙΤΙΝΗ Π ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ Τ ΜΕΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΔΗ 6 ΑΤΟΜΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ Μ ΘΥΜΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΕΔΩ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΤΛ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ(ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ) ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΕΓΙΝΑ ΠΤΩΜΑ. ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΛΙΓΟ Η ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΣΙΔΗΡΟ ΦΕΡΙΤΙΝΗ Π ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ Τ ΜΕΕΧΟΥΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΗΔΗ 6 ΑΤΟΜΑ ΟΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ Μ ΘΥΜΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ.

Με γεια τα ψωνια σας!!!!!!!με το καλο για την μπεμπουλα!!!!!:lol:

Εδω εμεις ειμαστε δυο ατομα κ κανω οτι μπορω κουτσα στραβα για να μη μειωθει ο τραχηλος!με 6 ατομα εσυ κανε πως δεν βλεπεις τπτ.:cool:

Καλημερα κοιλουμπιτσες και κουκλακια ομορφα!

Πως εισαστε??

izambella πες μας κανα νεο απο το ποντικακι σου!

Εγω ειμαι καρα-αγχωμενη κλασσικα! πρεπει να παω και για την καλλιεργεια σημερα...

Το μονο καλο φαινεται πως ειναι οτι την κουτσοεβγαλα και την 30w και προχωραμε.

Επλυνε καμια τα μωρουδιακα ή ειναι νωρίς?

Και αν ναι με τι απορυπαντικο- μαλακτικό?

Θελω να παω να παρω μπας και σιγα σιγα ετοιμασω τη βαλιτσα μου να ειναι ετοιμη σε μια γωνιτσα και αχρειαστη φυσικα για την ωρα! βεβαια δεν εχω ψωνισει τα δικα μου!! Ρομπα δεν εχω βαλει ποτε, ουτε νυχτικο!!! και αν τα παρω απο τωρα που θα βρω χειμερινα....!!?

Δεν την παλευω...

Ειρηνη ξεκουραση!!! και εγω ολο και κατι κανω και μετα το μετανιωνω και αγχωνομαι οτι επιβαρυνω την κατασταση!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοιλουμπιτσες και κουκλακια ομορφα!

Πως εισαστε??

izambella πες μας κανα νεο απο το ποντικακι σου!

Εγω ειμαι καρα-αγχωμενη κλασσικα! πρεπει να παω και για την καλλιεργεια σημερα...

Το μονο καλο φαινεται πως ειναι οτι την κουτσοεβγαλα και την 30w και προχωραμε.

Επλυνε καμια τα μωρουδιακα ή ειναι νωρίς?

Και αν ναι με τι απορυπαντικο- μαλακτικό?

Θελω να παω να παρω μπας και σιγα σιγα ετοιμασω τη βαλιτσα μου να ειναι ετοιμη σε μια γωνιτσα και αχρειαστη φυσικα για την ωρα! βεβαια δεν εχω ψωνισει τα δικα μου!! Ρομπα δεν εχω βαλει ποτε, ουτε νυχτικο!!! και αν τα παρω απο τωρα που θα βρω χειμερινα....!!?

Δεν την παλευω...

Καλημερα μαμα.μια! Ευχομαι ολα καλα να ειναι και με την καλλιεργεια!!! Αντε πλησιαζουμε σιγα σιγα!!!

Εγω τα μωρουδιακα λεω τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη να τα πλυνω πρωτα ο Θεος! Για απορρυπαντικο σκεφτομαι το proderm αλλα δεν εχω παρει ακομα και για μαλακτικο εχω ακουσει οτι καλυτερα ειναι να μη βαζουμε τον πρωτο καιρο! Οι πιο εμπειρες μανουλες θα μας διαφωτισουν καλυτερα!!!

JhFkp2.png

Καλημερουδια!!!!!!!!!!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα νινακια.

Ιζαμπελα και ποντικινι καλη σας μεραααααα.:P

Μαμα καλα αποτελεσματα με την καλλιεργεια!ολα να ειναι τελεια!!!

υ.γ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΚΑΡΑΑΓΧΩΜΕΝΩΝ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ;;;;;

Καλημερα μαμα.μια! Ευχομαι ολα καλα να ειναι και με την καλλιεργεια!!! Αντε πλησιαζουμε σιγα σιγα!!!

Εγω τα μωρουδιακα λεω τελη Σεπτεμβρη με αρχες Οκτωβρη να τα πλυνω πρωτα ο Θεος! Για απορρυπαντικο σκεφτομαι το proderm αλλα δεν εχω παρει ακομα και για μαλακτικο εχω ακουσει οτι καλυτερα ειναι να μη βαζουμε τον πρωτο καιρο! Οι πιο εμπειρες μανουλες θα μας διαφωτισουν καλυτερα!!!

Καλημερα doani, ευχαριστώ μακαρι να ειναι οκ!! εγω εχω πητ 10/11 αλλα τη βγαζει μεγαλυτερη λιγακι τη μπεμπουλα, οποτε θα μπω στο μηνα μου γυρω στις 6/10 λογικα...

Τη βαλιτσα θελω να ετοιμασω για την ωρα, τα βασικα δλδ και να την εχω στην ακρη, τα αλλα και εγω σιγα σιγα θα τα πλυνω-σιδερωσω.

Ας μας πουν λοιπον οι εμειρες μανουλες τι απορρυπαντικο ειναι καλυτερα να παρουμε.

Νομιζω καπου εχει παρει το ματι μου και ariel baby, και εμπιστευομαι ariel, αλλα κανει??

Καλημερουδια!!!!!!!!!!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα νινακια.

Ιζαμπελα και ποντικινι καλη σας μεραααααα.:P

Μαμα καλα αποτελεσματα με την καλλιεργεια!ολα να ειναι τελεια!!!

υ.γ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΚΑΡΑΑΓΧΩΜΕΝΩΝ ΜΕΛΛΟΥΣΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ;;;;;

Τhanks mummy!

Ελα εεελααα!! σε περιμενω χιχιιχι!

Τhanks mummy!

Ελα εεελααα!! σε περιμενω χιχιιχι!

Ερχομαιιιιιιιιιιιι.................

να φανταστειτε χθες βραδυ κοιμηθηκα 12:20-1:30 μετα σηκωθηκα ειχα πεθανει της πεινας με το ενα γιαουρτακι που ειχα φαει.τρωω ενα αχλαδι 2φρυγανιες κ λιγο αναλατο τυρι.κοιμηθηκα ξανα στις 3!στις 5 ο γιος μου εξερευνουσε προφανως την κοιλιτσα με ξυπνησε,παω τουαλετα και ξανακοιμαμαι 6παρα τεταρτο.και ξαναξυπνησα 7:15.τι σκ@τ@ υπνο κανω ουτε ξερω!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ άρχισα από χθες να πλένω λίγα σεντονάκια, κουβερτούλες και θα αφήσω τα ρουχαλάκια για λίγο πιο μετά. Πήρα απορρυπαντικό baby planet που είναι τέλειο και μαλακτικό proderm. Εγώ βάζω μαλακτικό αλλά όχι πάρα πολύ. Φυσικά το proderm έχει απαλή μυρωδιά! Μύρισε το σπίτι μωρουδιακά χθες! Ανυπομονώ!! δεν περνούν οι μέρες!!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Εγώ άρχισα από χθες να πλένω λίγα σεντονάκια, κουβερτούλες και θα αφήσω τα ρουχαλάκια για λίγο πιο μετά. Πήρα απορρυπαντικό baby planet που είναι τέλειο και μαλακτικό proderm. Εγώ βάζω μαλακτικό αλλά όχι πάρα πολύ. Φυσικά το proderm έχει απαλή μυρωδιά! Μύρισε το σπίτι μωρουδιακά χθες! Ανυπομονώ!! δεν περνούν οι μέρες!!

Καλημερα!εγω proderm θα παρω.τελος εβδομαδας θα πλυνω εγω με την μανα μου.να τα σιδερωσει κιολας.εγω θα φτιαξω και τα πραγματα για το νοσο να τα εχω ετοιμα.παναγια μου.πω πω.δεν το πιστευω οτι μιλαμε για ρουχα των μωρων.εχω ομως πολλα πολλα ψωνια να κανω.αν παρω το οκ απ τον γιατρο την αλλη εβδομαδα αλλιως θα τα παρουν οι αλλοι.:wink:

Τελεια Μαρινα!! :-D καθε μερα ειμαστε και πιο κοντα!

Mummy σε καταλαβαινω απολυτως με τον υπνο! Και εγω εδω και μια βδομαδα ξυπνουσα ανα 1,5 ωρα και οταν εβλεπα το ρολοι απογοητευομουν! χαχα

Σημερα κοιμηθηκα ευτυχως πολυ καλυτερα! Αφου ειχα πολυ καιρο να σηκωθω μετα τις 8! Που καταντησαμε... χιχι!

Λετε να αρχισω και εγω πιο μπροστα τα πλυσιματα? ειναι που δε μου εχουν φερει ακομα το κρεβατακι με τη συρταριερα να μπορω να τα τακτοποιω κατευθειαν μεσα να μη σκονιζονται! Το σιδερωμα δεν το γλυτωνω μονη μου θα το κανω!

JhFkp2.png

Mummy σε καταλαβαινω απολυτως με τον υπνο! Και εγω εδω και μια βδομαδα ξυπνουσα ανα 1,5 ωρα και οταν εβλεπα το ρολοι απογοητευομουν! χαχα

Σημερα κοιμηθηκα ευτυχως πολυ καλυτερα! Αφου ειχα πολυ καιρο να σηκωθω μετα τις 8! Που καταντησαμε... χιχι!

Λετε να αρχισω και εγω πιο μπροστα τα πλυσιματα? ειναι που δε μου εχουν φερει ακομα το κρεβατακι με τη συρταριερα να μπορω να τα τακτοποιω κατευθειαν μεσα να μη σκονιζονται! Το σιδερωμα δεν το γλυτωνω μονη μου θα το κανω!

Εγω θα τα βαλω σε μια συρταριερα που εχω στο δωματιο και που μεχρι τωρα ειχα εσωρουχα καλσον κ τετοια.δεν παιρνω συρταριερα.απλα θα βαλω τα δικα μου στην ντουλαπα.εγω δεν μπορω να σιδερωσω ορθια.μπορω δεν κανει.και το εχω προσπαθησει να σιδερωσω καθιστη αλλα δεν με βολευει ρε κοριτσια!!!!γι αυτο θα ερθει η μανα μ σαββατο τουλαχιστον να εχω τα ρουχα πλυμμενα σιδερωμενα.αν την αλλη εβδομαδα μου δωσει το οκ ο γιατρος να μπορω να περπαταω λιγο ωρα θα παω να παρω και αλλα πραγματα.αλλα για αρχη εχω.και θα μου δωσει κ ηαδερφη μου του ανηψιου μου οοολα οσα εχει κι αυτη.οποτε δεν αγοραζω αλλο ρουχο .για μενα θελω μετα.και τζαμπο για χαζομαρουλες μετα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...