Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!!!!!

Natalia90..................ΠΗΤ 3/11

Annoula_..................ΠΗΤ 4/11

IRENESPYROS............ΠΗΤ 8/11

Vickiflower................ΠΗΤ 9/11

Ισαβέλλα.................ΠΗΤ 10/11

Rania2810................ΠΗΤ 10/11

Kid-92.....................ΠΗΤ 10/11

Mama.mia...............ΠΗΤ 10/11

Kelk........................ΠΗΤ 11/11

Marina-mou.............ΠΗΤ 16/11

Joannako.................ΠΗΤ 17/11

Asparg....................ΠΗΤ 20/11

Mummy87................ΠΗΤ 22/11

Rennie....................ΠΗΤ 25/11

Doani.d...................ΠΗΤ 25/11

Vikib.......................ΠΗΤ 27/11

ZiliHer.....................ΠΗΤ 29/11

Στελλι....................ΠΗΤ 29/11

Porto_kalli..............ΠΗΤ ?

ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ!!!!!!

Izambella.................. 4/8/2016... 1100γρ

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοιλουμπιτσες!!! Το πινακακι μας εμεινε λιγο πισω και ειπα να το θυμηθουμε λιγακι!!! Μερικα κοριτσια εχουν καιρο να κανουν την εμφανιση τους, ελπιζω απλα να καλοπερνανε ακομα στις διακοπες τους!!!

JhFkp2.png

Καλημερα και καλη εβδομάδα κοιλουμπες μου!!

Ρανια οχι, ψηλα ειναι ο πλακουντας μου δοξα το Θεο και ο γιατρος μου και ο αλλος χτες δεν ειπαν ποτε οτι δημιουργει προβλημα η θεση του.

Ιχνος αίματος δεν ξαναειδα παντως οποτε ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη για την ωρα, ουτε πονακια, ουτε τιποτα, αρκετα υγρα μονο αλλα αυτο το εχω συνηθισει κιολας.

Φυσικα ειμαι σε επιφυλακή για συχνο ελεγχο στην τουαλετα, ξεκινησα το utrogestan κολπικα απο χτες βραδυ και ξεκουραζομαι οσο περισσοτερο μπορω!

Συντομα αλλωστε οταν ερθουν τα μωρα μας δηλαδη δε νομιζω οτι θα εχουμε πολυ καιρο για ξεκουραση!

Mummy προσπαθησε να μην πειραζεις της θηλες για κανενα λογο!

Να ρωτησω και κατι ασχετο: ξερει καμια τι παιζει με τα επιδοματα τοκετου και λοχειας απο το ΙΚΑ? Εγω ειμαι αμεσα ασφαλισμενη καθως δουλευα μεχρι Ιανουαριο 2016 και εχω πανω από 200+ ενσημα τα τελευταια 2 χρονια. Απλα απο το ικα μου ειπαν να παω 56 μερες πριν την ΠΗΤ που θα μου δωσει το κεντρο μανας και παιδιου...Το κεντρο μανας και παιδιου μου ειπε να παω οταν κλεισω την 31 εβδομαδα.

Τι ισχυει ομως? Ξερει καμια για τι ποσα μιλαμε?

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Σημερα ξυπνησα 6 και.ναι ναι!!!!σαν το φαντασμα!!!!!εφτιαξα καφε ,σαβουριασα 2 φεταρες με μερεντα!!!

μαμα.μια να μην ξαναδεις τπτ τπτ.απλα ηθελε να σε τρεξει η μπουμπου!!!:)

γι αυτο που ρωτας δεν εχω ιδεα!!!!!!ισως καμια αλλη κοπελα γνωριζει!!!

Doani ωραιο το πινακακι.μας θυμιζει που βρισκομαστε!!!!!!

περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τηλ τον γιατρο να τον ρωτησω αν πρεπει να κοψω το αλατι εντελως η οχι με την κορτιζονη.χθες μου ειπε μια γειτονισσα οτι δεν κανει να φαω καθολου αλατι για 10 μερες.:confused:μου φανηκε υπερβολη:?:

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Σημερα ξυπνησα 6 και.ναι ναι!!!!σαν το φαντασμα!!!!!εφτιαξα καφε ,σαβουριασα 2 φεταρες με μερεντα!!!

περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τηλ τον γιατρο να τον ρωτησω αν πρεπει να κοψω το αλατι εντελως η οχι με την κορτιζονη.χθες μου ειπε μια γειτονισσα οτι δεν κανει να φαω καθολου αλατι για 10 μερες.:confused:μου φανηκε υπερβολη:?:

Μμμμμμμμμμμ μερεντα ε??? Εγω παντως χτες τσακισα εκμεκ με παγωτο και ακομη δεν μπορω να το ξεχασω!!

Για το αλατι δε γνωριζω μονο για τη μερεντα και το εκμεκ μπορω να πω χαχαχα :cool:

Οτι πει ο ντοκ!

Μμμμμμμμμμμ μερεντα ε??? Εγω παντως χτες τσακισα εκμεκ με παγωτο και ακομη δεν μπορω να το ξεχασω!!

Για το αλατι δε γνωριζω μονο για τη μερεντα και το εκμεκ μπορω να πω χαχαχα :cool:

Οτι πει ο ντοκ!

Εκμεκ????εχω να φαω κατι χρονια.ζυγιστηκα κιολας.εχω παρει 6.ενταξει πιστευω καλα ειναι.και να φανταστειτε τρωω οτι ωρα να ναι!!!χθες βραδυ εφαγα μακαρονια με κιμα 12 και!βεβαια κοιμηθηκα κατα τις 2.με το αιρ κοντισιον φυσικα.παρολο που εχει δροσισει λιγο.

Εκμεκ????εχω να φαω κατι χρονια.ζυγιστηκα κιολας.εχω παρει 6.ενταξει πιστευω καλα ειναι.και να φανταστειτε τρωω οτι ωρα να ναι!!!χθες βραδυ εφαγα μακαρονια με κιμα 12 και!βεβαια κοιμηθηκα κατα τις 2.με το αιρ κοντισιον φυσικα.παρολο που εχει δροσισει λιγο.

6 μονο εε? Ζηλευω!! Εγω ειμαι +9,3 γιατι η ακριβεια μετραει πανω απ'ολα!

Νομίζω πως θα γίνω πολύ καργια πεθερά τελικά...όποτε θα το ξανά συζητήσουμε μετά που θα βγούμε και θα είμαστε σπίτι να έχουν καλμαρει και οι ορμόνες λίγο.. Τώρα δε μιλάει η λογική ... χαχαχαχαχα

Χαχαχα, ενταξει θα περιμενουμε να στρώσουν οι ορμονες,

Ευχομαι το αντρακι σου συντομα να ειναι διπλα σας σπιτακι σας. Αυτο το μωρο ειναι το μωρο μας! <3 <3

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Τελικα ο γιατρος μου ειπε οχι αλατι για σημερα και αυριο!!!!!!

Πω πω με εχει πιασει μια γκρινια χωρις λογο και αιτια!!!!και τι να φαω;θα παω να παρω κανενα κιτρινο τυρι αναλατο.ξερω γω!!!!!:mad:θα τη βγαλω με γιαουρτι φρυγανια!!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Σε πολλες εγκυες το πρωτογαλα ξεκιναει πριν τη γεννσ. Μην ανησυχεις!

Τον ρωτησα και για αυτο μιας και τον πηρα!μου ειπε ειναι φυσιολογικο.αρκει να μην ειναι κιτρινο και να μη μυριζει.οι ορμονες μου και γενικα το συστημα μου εχει βαρεσει:oops::twisted:

Καλημερα και καλη εβδομάδα κοιλουμπες μου!!

Ρανια οχι, ψηλα ειναι ο πλακουντας μου δοξα το Θεο και ο γιατρος μου και ο αλλος χτες δεν ειπαν ποτε οτι δημιουργει προβλημα η θεση του.

Ιχνος αίματος δεν ξαναειδα παντως οποτε ειμαι συγκρατημενα αισιοδοξη για την ωρα, ουτε πονακια, ουτε τιποτα, αρκετα υγρα μονο αλλα αυτο το εχω συνηθισει κιολας.

Φυσικα ειμαι σε επιφυλακή για συχνο ελεγχο στην τουαλετα, ξεκινησα το utrogestan κολπικα απο χτες βραδυ και ξεκουραζομαι οσο περισσοτερο μπορω!

Συντομα αλλωστε οταν ερθουν τα μωρα μας δηλαδη δε νομιζω οτι θα εχουμε πολυ καιρο για ξεκουραση!

Mummy προσπαθησε να μην πειραζεις της θηλες για κανενα λογο!

Να ρωτησω και κατι ασχετο: ξερει καμια τι παιζει με τα επιδοματα τοκετου και λοχειας απο το ΙΚΑ? Εγω ειμαι αμεσα ασφαλισμενη καθως δουλευα μεχρι Ιανουαριο 2016 και εχω πανω από 200+ ενσημα τα τελευταια 2 χρονια. Απλα απο το ικα μου ειπαν να παω 56 μερες πριν την ΠΗΤ που θα μου δωσει το κεντρο μανας και παιδιου...Το κεντρο μανας και παιδιου μου ειπε να παω οταν κλεισω την 31 εβδομαδα.

Τι ισχυει ομως? Ξερει καμια για τι ποσα μιλαμε?

Ειτε πας λιγο πριν ειτε πας μολις βγεις σε αδεια κανενα προβλημα. Τωρα επειδη δεν δουλευεις αυτη τη στιγμη ποιος σου δινει το χαρτι εργοδοτη; σιγουρα λογω ημερων σε κακυπτει. Ειναι αξιολογο το ποσο, ηταν δηλ πριν δυο χρονια, κοντα ισως και παραπανω απι 3000 ευρω, δεν θυμαμαι ακριβως. Καλυπτει ομως τα εξοδα τοκετου.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!

Οχι βρε. Υπομονη την ιδια μερα και την επομενη που δεν επιτρεπεται το αλατι. Μη σκας!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Ειτε πας λιγο πριν ειτε πας μολις βγεις σε αδεια κανενα προβλημα. Τωρα επειδη δεν δουλευεις αυτη τη στιγμη ποιος σου δινει το χαρτι εργοδοτη; σιγουρα λογω ημερων σε κακυπτει. Ειναι αξιολογο το ποσο, ηταν δηλ πριν δυο χρονια, κοντα ισως και παραπανω απι 3000 ευρω, δεν θυμαμαι ακριβως. Καλυπτει ομως τα εξοδα τοκετου.

δεν δίνουν μετρητά τωρα μονο ενα επίδομα με βάση το μισθό που έπαιρνες, ατον οαεδ θα ρωτησεις και στο ικα ξανα ! ρωτα και ξανα ρωτα γιατι μπορει να πέσεις σε κανενα "μπουμπουκι" και να σου πει οτι να ναι !!

Και εγω απο χρηματα για ψιλοπραγματα εχω ακουσει γι αυτο αγχωνομαι!! μακαρι οντως να ηταν 3000 ευρω! Τωρα μαλλον τα εχουν αλλαξει πχ το επιδομα τοκετου παει το πουλακι πεταξε...

Εμενα το ικα μου ειπε παντως χαρτι απο κεντρο μανας παιδιου, ετσι πηρα τηλ σημερα στο κεντρο της περιοχης μου και μου ειπαν να παω μεσα στην 31 εβδ. δλδ 30+1 εως 30+6 με βιβλιαριο και Β επιπεδου μαζι....

Απο βδομαδα δλδ πρωτα ο Θεός ή την Παρασκευη!

Μετα θα πεταχτω στο ικα με τα λοιπα χαρτια που μου ζητησαν, χαρτι εργοδοτη δεν εχω, μονο την καταγγελια συμβασης που εγινε Ιανουαριο. Αλλα μου ειπαν αυτο το χαρτι να φερω, και iban φωτοτυπια, τα ενσημα τα βλεπουν οι ιδιοι φυσικα (αυτο μας ελειπε κιολας).

Οταν ειχα ρωτησει απο κοντα περι ποσων μου ειχαν πει, να φερω τα χαρτια και θα το δουμε τοτε.

Λογικά βεβαια αλλα ποσα παιζουν για εργαζομενες και αλλα για ανεργες....Και πιανεται σα δεδομενο ο τελευταιος μισθος του προηγουμενου ετους...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...