Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπερα κοιλιτσες!πως ειστε;

Μαμα.μια φανταζομαι τρομαρα..αλλα ολα καλα!

Εγω εχω βαλει παραπανω κιλα αλλα δ με νοιαζει το κραξιμο της ενδοκρινολογου γτ η καμπυλη ηταν αψογη!ταλαιπωρηθηκα αλλαμε αποζημιωσε το αποτελεσμα.η μετακομιση παει αργα αλλα καλα.κουραζομαι αλλα οκ.απο πονους οχι ιδιαιτερα.τωρα που κοιμομαστε κ στο κρεβατι μας..μια χαρα..

Ιζαμπελλα ο γιος σου δ θα ναι μαμακιας!πως τα παει;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουλουμπες και μωρακια!!

Ελπιζω να εισαστε καλα!

Εγω ειχα περιπετειες πρωι πρωι καθως πηγα στην τουαλετα το πρωι οταν ξυπνησα και ειδα 3-4 σταγονες ροζ προς κοκκινο στο σκουπισμα!!

Αυτο ηταν λεω παει και παιρνω το γιατρο!!

Πηγα στο νοσοκομειο με εξετασαν και τα βρηκαν ολα οκ, τραχηλος, κολπος, μπεμπα (την εβγαλε 29w+6 και 1339 γραμμαρια), ουρων οκ, απο τι προεκυψε το αιματακι δεν βρεθηκε, ουτε ξαναπαρουσιαστηκε.....

Τι να πω...Απλα μου ειπε utrogestan κολπικα 1 καθε βραδυ και το παρακολουθουμε στενα και να κανω και μια καλλιεργεια κολπικου γιατι ειδε εξωτερικα ερεθισμο και μηπως ξυστηκα και ηταν απο κατι τετοιο... και να την κανω για να αποκλειστει μικροβιο...

Πω πω κοψοχολιαστηκα πρωι πρωι...Με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο, ολα οκ, χωρις συσπασεις!

ΑΧ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ Μ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΕΥΤΥΧΩΣ Π ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ Χ Χ Χ

Καλησπερα κοιλιτσες!πως ειστε;

Μαμα.μια φανταζομαι τρομαρα..αλλα ολα καλα!

Εγω εχω βαλει παραπανω κιλα αλλα δ με νοιαζει το κραξιμο της ενδοκρινολογου γτ η καμπυλη ηταν αψογη!ταλαιπωρηθηκα αλλαμε αποζημιωσε το αποτελεσμα.η μετακομιση παει αργα αλλα καλα.κουραζομαι αλλα οκ.απο πονους οχι ιδιαιτερα.τωρα που κοιμομαστε κ στο κρεβατι μας..μια χαρα..

Ιζαμπελλα ο γιος σου δ θα ναι μαμακιας!πως τα παει;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΥ Μ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΤΗΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΟΠΟΤΕ Κ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ. Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΜΠΑΜ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΤΟ ΝΙΝΙ ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

Καλημερα κοριτσια μου. Κι εγω εχω τραγικους πονους κυριως οταν κουραζομαι. Φανταστειτε πως με σηκωνει ο αντρας μου και με κραταει μεχρι να κανω 3-4 βηματα! Αλλα ξερω οτι ανοιγει η λεκανη και δεν ανησυχω.

ΡΑΝΙΑ Μ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ Κ ΕΣΥ Ε? ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΜΕ.

Γεια σας κουλουμπες και μωρακια!!

Ελπιζω να εισαστε καλα!

Εγω ειχα περιπετειες πρωι πρωι καθως πηγα στην τουαλετα το πρωι οταν ξυπνησα και ειδα 3-4 σταγονες ροζ προς κοκκινο στο σκουπισμα!!

Αυτο ηταν λεω παει και παιρνω το γιατρο!!

Πηγα στο νοσοκομειο με εξετασαν και τα βρηκαν ολα οκ, τραχηλος, κολπος, μπεμπα (την εβγαλε 29w+6 και 1339 γραμμαρια), ουρων οκ, απο τι προεκυψε το αιματακι δεν βρεθηκε, ουτε ξαναπαρουσιαστηκε.....

Τι να πω...Απλα μου ειπε utrogestan κολπικα 1 καθε βραδυ και το παρακολουθουμε στενα και να κανω και μια καλλιεργεια κολπικου γιατι ειδε εξωτερικα ερεθισμο και μηπως ξυστηκα και ηταν απο κατι τετοιο... και να την κανω για να αποκλειστει μικροβιο...

Πω πω κοψοχολιαστηκα πρωι πρωι...Με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο, ολα οκ, χωρις συσπασεις!

Ο πλακουντας σου που βρισκεται;;;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια ξεκούραση να περασει λίγος καιρός ακόμη!! Τίποτα αλλο, ξέρω βεβαια δε γινεται αλλά...

Ρανια ψηλά πυθμενικός μου ανεφερε για τον πλακουντα και οτι δεν βλέπει ουτε εκει κάτι περίεργο.

Μεχρι Τρίτη θα παω να κανω την καλλιεργεια να δουμε αν ειναι ολα ενταξει...

Ξερει καμια αν υπαρχει ενδεχομενο να βγει οκ η ουρων αλλά να υπαρχει προβληματικη καλιεργεια ουρων? Γιατι καλλιεργεια ουρων δεν μου εκανε, ουτε μου ειπε να κανω.

Απλά αν ξαναδω αιμα να ξαναπαω να με δουν, το παρακολουθω στενα καθε τρεις και λιγο και ευτυχως εκτος απο το πρωι εκεινη τη φορα δεν ξαναειχα κατι...

Κοριτσια και μπεμπακια καλησπερα και απο εμας.

Εχω χασει επεισοδια.ελπιζω να ξαναεπανελθω δριμυτερη.τι κανετε;λιγο σας διαβασα.

Ιζαμπελα φιλια σε σενα και στο αντρακι σου το ομορφο.να δυναμωσετε γρηγορα και να κανετε πολλες αγκαλιτσες.

Μαμα.μια φανταζομαι ποσο φοβηθηκες.μπορει να ηταν ενα τυχαιο γεγονος .να φυγει και να νην ξανασυμβει.

Εγω προσεχω οσο μπορω.αλλα να ενα φαγητο να φτιαξω να μαζεψω πιατομανι να το πεταξω στο πλυντηριο να βαλω ρουχα πλυσιμο απλωμα ειναι ζορι πια.ουφ!:!:

αυριο θα ξεκινησω τις ενεσεις.και ο θεος βοηθος.μες το αγχος ειμαι.

Να σας πω και το κορυφαιο;χθες βραδυ οταν ξαπλωσα νιωθω το μπλουζακι βρεγμενο στο στηθος.λεω ιδεα μου ειναι.νερο θα ειναι οπως πλυθηκα.κι ομως....αφου σηκωθηκα κοιταξα το στηθος και εβγαινε και απο τις δυο θηλες ενα υγρο.δεν πηρα τον γιατρο τηλ.διαβασα στο ιντερνετ οτι δεν ειναι κατι κακο.και παρατηρησα οτι αν ειμαι στο πλαι και πιεζεται το στηθος τοτε βγαινει.τι να πω.....

Μαμμυ87 πάρε το γιατρό και πες του για το στήθος .Και μη το πειράζεις προσπαθησε να αποφύγεις τον ερεθισμό της Θαλής.να μη βγάζει γάλα δηλαδή.

Μαμά μια μην αγχώνεστε και ξεκουραση οσο μπορεις.δεν είναι τίποτα θα περάσει.

Σας το ξανά είπα ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΆΣ.

Θα άρχίσώ να σας μαλώνω! !

Ειρήνη και εσύ επίσης ήρεμα και ξεκούραση!

Το ποντίκι μου είναι σταθερό και το ποιο όμορφο μωρό του κόσμου! !είπε η μαμά κουκουβάγια. .

Μαμμυ87 πάρε το γιατρό και πες του για το στήθος .Και μη το πειράζεις προσπαθησε να αποφύγεις τον ερεθισμό της Θαλής.να μη βγάζει γάλα δηλαδή.

Μαμά μια μην αγχώνεστε και ξεκουραση οσο μπορεις.δεν είναι τίποτα θα περάσει.

Σας το ξανά είπα ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΆΣ.

Θα άρχίσώ να σας μαλώνω! !

Ειρήνη και εσύ επίσης ήρεμα και ξεκούραση!

Το ποντίκι μου είναι σταθερό και το ποιο όμορφο μωρό του κόσμου! !είπε η μαμά κουκουβάγια. .

Ιζαμπελλα μου στη περιπτωση μου αυτο δεν γινεται γιατι εντελως τυχαια ΟΛΟΙ ειναι πιο κουρασμενοι απο εμενα! Χαχα! Εχω χασει καθε ελπιδα για βοηθεια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Koρίτσια ξεκούραση να περασει λίγος καιρός ακόμη!! Τίποτα αλλο, ξέρω βεβαια δε γινεται αλλά...

Ρανια ψηλά πυθμενικός μου ανεφερε για τον πλακουντα και οτι δεν βλέπει ουτε εκει κάτι περίεργο.

Μεχρι Τρίτη θα παω να κανω την καλλιεργεια να δουμε αν ειναι ολα ενταξει...

Ξερει καμια αν υπαρχει ενδεχομενο να βγει οκ η ουρων αλλά να υπαρχει προβληματικη καλιεργεια ουρων? Γιατι καλλιεργεια ουρων δεν μου εκανε, ουτε μου ειπε να κανω.

Απλά αν ξαναδω αιμα να ξαναπαω να με δουν, το παρακολουθω στενα καθε τρεις και λιγο και ευτυχως εκτος απο το πρωι εκεινη τη φορα δεν ξαναειχα κατι...

Αν ψηλα πυθμενικος εννοει χαμηλος αλλα οχι απολυτα επιχειλιος θα μπορουσε το αιμα να ειναι και απο κλωτσια του μωρου.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και μπεμπακια καλησπερα και απο εμας.

Εχω χασει επεισοδια.ελπιζω να ξαναεπανελθω δριμυτερη.τι κανετε;λιγο σας διαβασα.

Ιζαμπελα φιλια σε σενα και στο αντρακι σου το ομορφο.να δυναμωσετε γρηγορα και να κανετε πολλες αγκαλιτσες.

Μαμα.μια φανταζομαι ποσο φοβηθηκες.μπορει να ηταν ενα τυχαιο γεγονος .να φυγει και να νην ξανασυμβει.

Εγω προσεχω οσο μπορω.αλλα να ενα φαγητο να φτιαξω να μαζεψω πιατομανι να το πεταξω στο πλυντηριο να βαλω ρουχα πλυσιμο απλωμα ειναι ζορι πια.ουφ!:!:

αυριο θα ξεκινησω τις ενεσεις.και ο θεος βοηθος.μες το αγχος ειμαι.

Να σας πω και το κορυφαιο;χθες βραδυ οταν ξαπλωσα νιωθω το μπλουζακι βρεγμενο στο στηθος.λεω ιδεα μου ειναι.νερο θα ειναι οπως πλυθηκα.κι ομως....αφου σηκωθηκα κοιταξα το στηθος και εβγαινε και απο τις δυο θηλες ενα υγρο.δεν πηρα τον γιατρο τηλ.διαβασα στο ιντερνετ οτι δεν ειναι κατι κακο.και παρατηρησα οτι αν ειμαι στο πλαι και πιεζεται το στηθος τοτε βγαινει.τι να πω.....

Σε πολλες εγκυες το πρωτογαλα ξεκιναει πριν τη γεννσ. Μην ανησυχεις!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τι να πω!!!υπομονη σε ολες μας και καλα κουραγια????παντως ολα απο τις γυναικες περνανε.σε λιγες μερες ξεκινω παλι δουλεια.ο.τι βοηθεια κ αν εχει καποιος ειναι πολυτιμη.εστω και για το πιο απλο πραγμα

Τι να πω!!!υπομονη σε ολες μας και καλα κουραγια????παντως ολα απο τις γυναικες περνανε.σε λιγες μερες ξεκινω παλι δουλεια.ο.τι βοηθεια κ αν εχει καποιος ειναι πολυτιμη.εστω και για το πιο απλο πραγμα

Κι εγώ βγαζω αυτο το λευκό κιτρινο υγρο απο τις θηλές καθε μερα σχεδον και ειμαι μόλις 23 εβδ. Και 5 ημερων. Την τρίτη θα ρωτησω τον γιατρο αν και δε νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικό.

Izambellla το φανταζομαι κουκλι το μωρουλη σου ξανθό και γόη! Αντε σε λιγο καιρο να παει σπιτι του στην αγκαλιτσα σας συνεχεια, για νυφη εδω με προίκα το κοριτσι μας θα ειναι χριστουγεννιάτικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Κι εγώ βγαζω αυτο το λευκό κιτρινο υγρο απο τις θηλές καθε μερα σχεδον και ειμαι μόλις 23 εβδ. Και 5 ημερων. Την τρίτη θα ρωτησω τον γιατρο αν και δε νομιζω να ειναι κατι ανησυχητικό.

Izambellla το φανταζομαι κουκλι το μωρουλη σου ξανθό και γόη! Αντε σε λιγο καιρο να παει σπιτι του στην αγκαλιτσα σας συνεχεια, για νυφη εδω με προίκα το κοριτσι μας θα ειναι χριστουγεννιάτικο.

Νομίζω πως θα γίνω πολύ καργια πεθερά τελικά...όποτε θα το ξανά συζητήσουμε μετά που θα βγούμε και θα είμαστε σπίτι να έχουν καλμαρει και οι ορμόνες λίγο.. Τώρα δε μιλάει η λογική ... χαχαχαχαχα

Νομίζω πως θα γίνω πολύ καργια πεθερά τελικά...όποτε θα το ξανά συζητήσουμε μετά που θα βγούμε και θα είμαστε σπίτι να έχουν καλμαρει και οι ορμόνες λίγο.. Τώρα δε μιλάει η λογική ... χαχαχαχαχα

Ποτε δεν θα μιλησει η λογικη σε αυτο το θεμα! Χαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...