Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Οι ισπανικες από τι υλικό ειναι?

Οι πικέ κανουν δηλαδη για νοεμβρη?

Φλις θα παρω αλλά πανω απο την πανα αγκαλιας σκεφτομαι.

τελειες οι πλεκτες!!!!

Δ εχω ιδεα.θα σου πω αυριο

Με μια πανουλα νομιζω θα ναι οκ

Εμεις ισπανικες μονο για εξω που φορουσε κ ολοσωμο μπουφαν κ μια πανα.μονο δεκεμβρη κ ιανουαριο.μου βγηκε θερμοαιμη

Στον υπνο ειχαμε κ υπνοσακο.οχι απο νεογεννητο.καποιοι λενε οχι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό καλέ εννοώ λέγοντάς φασκιωμα !!

Κοκονες τι κάνετε πως είστε? Φουσκωνουν οι κοιλουμπες?τα μωρά δίνουν ρεσιτάλ με κλωτσιές και μπουνιές??

Λοιπόν πάμε όλες μαζί να κάνουμε μια δέηση στο σύμπαν να φάει ο μπέμπης τα 23 γραμμάρια να τα χωνέψει για να αρχίσουν να βγάζουν καλώδια όρους αντιβιωσεις και λοιπά! !

Σήμερα φτάσαμε το βάρος γέννησης πρέπει να πάρουμε πολλά γραμμάρια από εδω και εμπρός! Να βάλουμε λίγο ξυγκακι στο κορμί μας !!!πρέπει να γίνουμε μπαμπατσικα πιπινα!!

ποντικακια με στομαχακι προγουλακι και λοιπά για να φεύγουμε απο εκεί μέσα και να έρθουμε σπίτι μάς! !

Isabella τι κανει το μωρο μας? σας σκεφτομαι συνεχεια...

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Μ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Μ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΥΣΦΟΡΙΑ Κ ΔΥΣΠΝΟΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΚΘ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Μ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.

ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ Μ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ. ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΥΣΦΟΡΙΑ Κ ΔΥΣΠΝΟΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ Μ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΚΘ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ.

Ειρήνη το γιατρό σου θα τον πέρνεις τηλέφωνο ακόμα και αν νιώθεις πως έχεις χασμουρηθει πΑραπανω φορες απο οτι συνήθως σε μια μέρα! !

Isabella τι κανει το μωρο μας? σας σκεφτομαι συνεχεια...

Καλά είναι το παιδάκι μου!! Σταθερά και Μικρά βήματα και όλα θα γίνουν.

Αν και επιμένω με έχει χ@σμενη Μόλις δει το μπαμπα του τρελαίνεται. Έμενα τπτ ούτε καν ξυπνάει τις περισσότερες φορές!

Kαλημέρα κουλουμπες!!! Καλέ τι κανετε ξυπνιες τετοια ωρα!!!

Ιζαμπελα σταθερο το ποντικακι, δυναμωνει σιγα σιγα!! Εμενα η δικια μου μαλλον εχει γραμμενο το μπαμπα, καθε φορα που της μιλαει ουτε κλωτσια ουτε τιποτα...παγερη αδιαφορια χαχαχαχαχα!

Ειρηνη ετσι ειμαι κ εγω αποφευγω τα πολλα πολλα τηλ με το γιατρο, αλλα σιγουρα ειναι λαθος...

Πιστευω παντως η μπεμπα σου ειναι!!

Η δικια μου ειναι πολυ υποτονικη τελευταιες μερες...Δεν ξερω αν εχει στριμωχτει γιατι η κοιλια ιδια μου φαινεται, σχετικα βεβαια γιατι εχω παρει παντου κιλα...

Με τα χιλια ζορια κραταω το +9...το βραδυνο το εκοψα και ελπιζω να μην κανει κακο αυτο στην αναπτυξη της μπεμπας... Ετσι κ αλλιως οταν λεμε βραδυνο δεν θα ετρωγα σαλατα+ψητο... πιτσα, σουβλακι, ομελετα με πατατες, και λοιπα συναφη..

Τωρα ενα γιαουρτι με μελι ή με φρουτο κατα τις 8 και τελος...Αρκει να το κρατησω φυσικα!!

Κατα τ αλλα χτες κατα τις 2 το βραδυ ειχα σαν πονακια περιοδου που με ξυπνησαν, ευτυχως κρατησαν λιγο και απο τοτε δεν εχω κατι....

Διαφημίσεις

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΚΟΜΗ :) ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ Τ ΟΤΙ ΠΟΝΟΥΣΑ Κ ΕΙΧΑ Κ ΔΥΣΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. Α ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝ 9 Κ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΤΑ ΦΙΛΙΑ Μ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ

Καλημερα κοριτσια μου. Κι εγω εχω τραγικους πονους κυριως οταν κουραζομαι. Φανταστειτε πως με σηκωνει ο αντρας μου και με κραταει μεχρι να κανω 3-4 βηματα! Αλλα ξερω οτι ανοιγει η λεκανη και δεν ανησυχω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κουλουμπες και μωρακια!!

Ελπιζω να εισαστε καλα!

Εγω ειχα περιπετειες πρωι πρωι καθως πηγα στην τουαλετα το πρωι οταν ξυπνησα και ειδα 3-4 σταγονες ροζ προς κοκκινο στο σκουπισμα!!

Αυτο ηταν λεω παει και παιρνω το γιατρο!!

Πηγα στο νοσοκομειο με εξετασαν και τα βρηκαν ολα οκ, τραχηλος, κολπος, μπεμπα (την εβγαλε 29w+6 και 1339 γραμμαρια), ουρων οκ, απο τι προεκυψε το αιματακι δεν βρεθηκε, ουτε ξαναπαρουσιαστηκε.....

Τι να πω...Απλα μου ειπε utrogestan κολπικα 1 καθε βραδυ και το παρακολουθουμε στενα και να κανω και μια καλλιεργεια κολπικου γιατι ειδε εξωτερικα ερεθισμο και μηπως ξυστηκα και ηταν απο κατι τετοιο... και να την κανω για να αποκλειστει μικροβιο...

Πω πω κοψοχολιαστηκα πρωι πρωι...Με εβαλε και στον καρδιοτοκογραφο, ολα οκ, χωρις συσπασεις!

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΚΟΜΗ :) ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ Τ ΟΤΙ ΠΟΝΟΥΣΑ Κ ΕΙΧΑ Κ ΔΥΣΝΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. Α ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ Κ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝ 9 Κ ΤΡΩΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΤΑ ΦΙΛΙΑ Μ ΣΤΟ ΚΟΥΚΛΙ ΜΑΤΣ ΜΟΥΤΣ

Ειρηνη μου μακαρι να μην παρουμε αλλα ομως νομιζω ειναι αναποφευκτο!! καλα ειναι μεχρι 12, βεβαια εγω δεν εχω εμπειρια κατα ποσο χανονται μετα ή όχι...Αλλα μετα τα σημερινα δε ρωτησα καν το γιατρο αν μπορω να κοψω λιγο το φαι...!! Ουφ ας φτασουμε 36w τουλαχιστον ρε γμτ..

Καλημέρα κορίτσια! Mamma mia ευτυχως όλα καλα. Θα φτάσουμε τις 36 εβδομάδες που θα πάει. Δεν έμειναν πολλες. Εμένα μου έμειναν πιο λιγο απο 10. Εγώ ξύπνησα σημερα και νιώθω εξαντληση. Ξαπλώνω συνεχώς. Η αληθεια είχαμε καλεσμένους χθες και κουραστηκα λίγο περισσότερο. Μπορει να φταίει αυτό.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...