Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα! Πως ειστε;εγω κανω την καμπυλη κ βαριεμαι..

Βαλιτσουλα θα ετοιμασω μετα τις 15/10.λογικα καισαρικη 14/11.ο μικρος καλα.αλλα δ ειπε τπτ ο γιατρος για μηκος-βαρος.ξεχασα να ρωτησω κ για ντοπλερ.θα τον παρω την τριτη.μου εγραψε κ οπως να ναι τις εξετασεις,αναγκαστηκα ναπληρωσω καποια,χασαμε χρονο απο συμμαζεμα κ τζαμπα εχασα 2μερες στο μικροβιολογικο.ενα κομοτηνης-ενα ξανθης.

Ρανια τα ειχα πολυ μπερδεμενα στο μυαλο μου.τελικα ειναι κοντεινερ προς κερατσινι-δραπετσωνα(πως μου ρθε το αιγαλεω!)κ εμεις νοικιαζαμε παρκονγκ για μηχανη ηρακλειο,ειχανε κ αποθηκες

Η μετακομιση πηγε αρκετα καλα.κουραστηκα λιγο.τωρα ξεπακεταρισμα απο αυριο.θελω να τελειωσουμε μεχρι τεταρτη να κανω ωραια γενεθλια στην κορουλα μου!η οποια ενθουσιαστηκε με το στησιμο του παιδικου.εμεινε να παραγγειλουμε στρωμα για το μονο.να δουμε θα κοιμηθει εκει;

Δεν πειράζει κορίτσι μου. Εμεις ψαχνουμε ακόμα αλλα την έχουν δει κάπως και ζητάνε τρελές τιμές.

Με το καλό τα γεννέθλια της κόρης σου! να την χαίρεστε και να είναι τυχερή στη ζωούλα της.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω εχει δροσισει καπως.

Η βαλιτσα που ειχα στο δημοσιο ηταν λιγο πιο μεγαλη απο του αεροπλανου.κ σακβουαγιαζ βολευει.νυχτικια κ πανες ακρατειας τις πρωτες μερες μετα απο καισαρικη.

Δ χρειαζεται ψαλιδακι-νυχοκοπτη στο μαιευτηριο.

Μπατονετες μετα απο 6μηνες

Καλημερα κοριτσια!!! Τι κανετε??? Ιζαμπελλα μου περιμενουμε νεακια σας, να μας πεις αν εφαγε τελικα το ποντικακι μας!!! Συντομα θα τον εχετε κοντα σας ειδικα τωρα που ανεκτησε και το βαρος του θα αρχισει να βαζει με γοργους ρυθμους ωστε να γινει ενα ομορφο ζουμπουρλουδικο νινακι και η μαμα να εχει να ζουπαει, να φιλαει και να δαγκωνει χιχι!!!

Εμεις χτες συνεχισαμε λιγα απο τα ψωνια μας! Τρελενομαι μονο αυτο εχω να πω, ανυπομονω να γεμισουν ολα αυτα τα ρουχαλακια με το γιοκαρινι μου!!!!

Μαμα.μια οντως τα μπουρνουζια καπα βολευουν πιο πολυ ωστε να τα κουκουλωνεις γρηγορα και να μην κρυωνουν τα μικρουλια μας! Εγω χτες πηρα ενα και θελω σιγουρα να παρω αλλο ενα και μετα βλεπουμε αναλογα και με τα δωρα που θα μαζεψω! Απο εσωρουχακια εχω 7 κοντομανικα και 6 μακρυμανικα, απο βελουτε φορμακια εχω 3 (το ενα ειναι χωρια μπλουζα παντελονακι), του πηρα ενα τζινακι με μια μπλουζιτσα και ενα μπουφανακι για οταν σαραντισουμε που θα ειναι και γιορτες! Καλτσακια εχω παρει 5-6, ενα σκουφακι με γαντακια! Πανουλες εχω παρει 3 χοντρουτσικες και αλλες 3 σαν σεντονακι για να τις βαζω και στο πορτ μπεμπε που θα κοιμαται στην αρχη εκει και αλλα 3 σεντονακια για το πορτ μπεμπε! Για το κρεβατακι πηρα ενα καλυμμα για το στρωμα αδιαβροχο ιδιας εταιρειας με το στρωμα, ενα σεντονι με λαστιχο αλλα δεν τρελαθηκα οποτε δεν πηρα παραπανω και εχω και το σετ τα σεντονια που ειναι ιδια με την προικα του (παντα, κουνουπιερα και παπλωμα)! Απο σελτεδακια εχω παρει δυο μεγαλους σελτεδες και ενα μικρο, μου φαινονται βεβαια πολυ πλαστικιλα και σκεφτομαι πως θα το βαζω να κοιμαται πανω σε αυτο που λενε οτι το στρωνεις για να μη λερωνει το στρωμα και τα σεντονια... Σαλιαρες πηρα 7, πιπιλες εχω 3 (η μια ηταν διαφημιστικη απο σεμιναριο). Απο κουβερτες εχω παρει μια καλη χοντρη κρεβατιου και ενα φλισακι αγκαλιας! Α πηρα και ενα νεσεσερακι με τα ειδη περιποιησης του μωρου και δυο μπιμπερο, αχρειαστα να ειναι στην αρχη, ειδικα για κολικους!

Συγνωμη για το κατεβατο τα εγραψα για να με βοηθησετε αν ξεχασα κατι σημαντικο και επισης οι εμπειρες μανουλες να μου πειτε απο ποσοτητες αν χρειαζομαι παραπανω! Σιγουρα σεντονια κρεβατιου ξερω οτι θελω απλα θα τα παρω ισως πιο μετα μιας και στην αρχη θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε και μπουρνουζι που ηδη εχω σκοπο να παρω! Τα πετσετακια για τις γουλιες ειναι απαραιτητα και αν ναι ποσα χρειαζονται? Ευχαριστω για την υπομονη σας!

JhFkp2.png

Απο δουλειες κανω σχεδον τα παντα κανονικα.δ γινεται αλλιως.ευτυχως δ εχω θεμα με τραχηλο η συσπασεις.οι πρωτομανουλες απολαυστε το!

Ευχαριστω πολυ ρανια για τις ευχες!εμεθς παντα ειχαμε η μεγαλα σπιτια η κ αποθηκη.ποσο δλδ;αν θες λες

Καλημερα! Πως ειστε;εγω κανω την καμπυλη κ βαριεμαι..

Βαλιτσουλα θα ετοιμασω μετα τις 15/10.λογικα καισαρικη 14/11.ο μικρος καλα.αλλα δ ειπε τπτ ο γιατρος για μηκος-βαρος.ξεχασα να ρωτησω κ για ντοπλερ.θα τον παρω την τριτη.μου εγραψε κ οπως να ναι τις εξετασεις,αναγκαστηκα ναπληρωσω καποια,χασαμε χρονο απο συμμαζεμα κ τζαμπα εχασα 2μερες στο μικροβιολογικο.ενα κομοτηνης-ενα ξανθης.

Ρανια τα ειχα πολυ μπερδεμενα στο μυαλο μου.τελικα ειναι κοντεινερ προς κερατσινι-δραπετσωνα(πως μου ρθε το αιγαλεω!)κ εμεις νοικιαζαμε παρκονγκ για μηχανη ηρακλειο,ειχανε κ αποθηκες

Η μετακομιση πηγε αρκετα καλα.κουραστηκα λιγο.τωρα ξεπακεταρισμα απο αυριο.θελω να τελειωσουμε μεχρι τεταρτη να κανω ωραια γενεθλια στην κορουλα μου!η οποια ενθουσιαστηκε με το στησιμο του παιδικου.εμεινε να παραγγειλουμε στρωμα για το μονο.να δουμε θα κοιμηθει εκει;

Βικακι τι ωραια που τελειωσε η μετακομιση! Με το καλο να βολευτειτε τωρα! :D Με το καλο και τα γενεθλια της μικρης! Να τη χαιρεστε!!!:D

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Απο δουλειες κανω σχεδον τα παντα κανονικα.δ γινεται αλλιως.ευτυχως δ εχω θεμα με τραχηλο η συσπασεις.οι πρωτομανουλες απολαυστε το!

Ευχαριστω πολυ ρανια για τις ευχες!εμεθς παντα ειχαμε η μεγαλα σπιτια η κ αποθηκη.ποσο δλδ;αν θες λες

Μας ζητήσανε για αποθήκη-γκαραζ ενος αυτοκινήτου(εμεις βεβαια δεν ζητήσαμε γκαραζ) 200 ευρώ! 360 πληρώνω ενοίκο για 90τμ.Κοντεψα να πάθω καρδια! Αλλα πουδιάβαζα ζητάνε 50-70 ευρώ! αλλά ειναι μακριά! Μπορει τελικα να μπούμε στη διαδικασία να μετακομίσουμε. Θα δω.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μαμα.μια μπορεις να εχεις μια τσαντουλα μαζι σου οταν γεννας.οχι βαλιτσακι.σαν νεσεσερ

Τα λοχεια νομιζω ειναι αναλογα τον οργανισμο.τα εσωρουχα μιας χρησης ειναι λιγο ψηλα κ δ βολευει για την τομη

Ισαβελλα προσπαθησε για νωριτερα.στο ενδιαμεσο απεφυγε ζαχαρη,λευκο αλευρι,γλυκα,πολλα κ γλυκα φρουτα.ρυζι-πατατες-γλυκοπατατα-κολοκυθα ανεβαζουν πολυ κ θελουν προσοχη.καποιοι λενε κ για λαχανο,φακες,πρασο,αρακα,ντοματες,καλαμποκι,καροτα.γενικα προσεχε τους υδατανθρακες.συχνα κ μικρα γευματα.πολυ νερο.η ασκηση βοηθαει.το γαλα με δημητριακα συνηθως ανεβαζει.κατα βαση θα τρως πρωτεινη(κρεας,ψαρι,αυγο)με σαλατα κ υδατανθρακα τυπουκαστανο ρυζι,μαυρο ψωμι η μακαρονια.κ λιγο.καλο ειναι να κανεις 5-6γευματα με τα σνακ.γαλα-γιαουρτι επισης επιτρεπονται

Καλημέρα κορίτσια! Doani για τις γουλιές εγώ είχα αλλά δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου. Ένα χαρτομάντηλο κάνει την ίδια δουλειά. Σεντονάκια και 2 ζευγάρια να έχει είναι καλά. Να βάζεις πανούλες από πάνω για να τις αλλάζεις συχνά για να μην τα βγάζεις κάθε μέρα. Να πάρεις τα είδη φαρμακείου, πανάκια, σαμπουάν κλπ. Φορμάκια νομίζω να πάρεις περισσότερα για να μην βάζει πλυντήριο κάθε μέρα. πιο μετά θα χρειαστείς βούρτα για να καθαρίζεις τα μπιμπερό. Επίσης υπάρχει ένα κουτάκι που βάζεις το γάλα σε 3 δόσεις για να το παίρνεις μαζί σου αυτό αντί όλο το κουτί. Εγώ τα πήρα από τώρα για να μην τρέχω. Νομίζω τα περισσότερα τα πήρες. Αν χρειαστείς κάτι μετά την γέννα θα τρέχει ο ανδρούλλης σου!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Εμας στο δημοσιο μια συσκευασια δωσανε διαφημιστικη με παμπερς.ειχα κ μια μαζι μου.κ μονες τα αλλαζαμε.φανταζομαι αν δ μπορουσαμε θα βοηθουσαν

Ισαβελλα εισαι στο οριο κ με διατροφη πιστευω θα εισαι οκ.αλλα κ ινσουλινη να χρειαστεις μην ανησυχεις.δ ειναι τπτ.ειχα διαβητη κυησης στην πρωτη.τωρα προς το παρον οκ.θα ξερω σιγουρα αυριο που θα βγει η καμπυλη.

Εγω εχω πεδιλακια απο την πρωτη τυπου αθλητικο με σκρατσ αστραγαλο κ κουτεπιε.αλλα δ εχω πρηστει ιδιαιτερα

Εχω κ ενα γαμο κ2 βαπτισεις μες στο σεπτεμβρη..ναδω τι θα βαλω..

Καλα αυτος με το 200αρι δ παει καλα.συνηθως 50-60εχουν.καλο ενοικιο εχετε.

Δοανακι ευχαριστω!αλλα εχουμε ακομη πολυ δουλεια..πολλες κουτες..

Τα ψωνιασου νομιζω ειναι μιαχαρα.φορμακια θα χρειαστεις πανω απο 3.πανακια καμια δεκαρια.οι μπουρνοζοπετσετες τυπου καπα ειναι πολυ βολικες το πρωτο εξαμηνο

Κορίτσια να εισαστε καλα που διαφωτίζεται κ εμας τις ασχετες με τα ψωνια!

Βικη ναι, κατι σα νεσεσερ μεγαλουτσικο ή τσαντα υφασματινη, μπορει να χρειαστει καμια πετσετα να βρισκεται...

Doani νομιζω εισαι κομπλε, μεχρι και για τις γιορτες του ψωνισες χιχιχιχι!

Εγω πιπιλες δεν πηρα (ακομη), γιατι παλι καπου ειδα μετα το σαραντισμα καλυτερα...Δεν εχω ιδεα, ας μας πειτε κ γι αυτο αν ειναι ευκολο!

Μπιμπερο πηρα ενα 150 ml και ενα 240ml αχρειαστα να ναι...

Κουβερτα χοντρη τι δηλαδη???

Φανταζομαι όχι μαλλινη σωστα? Βλεπω παιζει πολυ Polyester και δεν εχω παρει ακομη κουβερτουλα....

Να μου πειτε μπαινει το πανωσεντονο πριν...αλλά....

Πανες αγκαλιας θα παρω κ αλλες θα χρειαστουν παντου βλεπω, και στο νοσοκομειο ειδικα...

Κρεμα θηλων παραγγειλα purelan και την αναμενω...Κρεμα συγκαματος επισης frez**** baby care...

Ουφ...Τι αλλο? Φορμακια και εσωρουχακια εξακουλουθω να εχω 1!!!!

Να παρω 0-3?? Να παρω 0??? Να παρω 3-6?? Δεν ξερω, πελαγωνω με ολα αυτα...

Πρεπει να ειναι και μακρυμανικα οποτε ας πουμε οτι εχω χρονο...

Διαφημίσεις

Πιπιλα για το θηλασμο καλυτερα μετα τις 40μερες η κ καθολου.

Φανελακια-φορμακια λιγα 0-3 περισσοτερα 3-6

Κουβερουλα εχω αυτες τις τυπου ισπανικες πολυ απαλες αλλακ πλεκτες(τις εκανε η γιαγια μου).οι πικε ειναι καλες για την εποχη.φλις εβαζα πανω απο πανουλα.μια τυπου κεντητη που εκανε η μαμα μου κ κτ σαν παπλωματακι(χοντρο σεντονι που ειχε κανει η μαμα μου για μενα νεογεννητο)

Καλημέρα κορίτσια! Doani για τις γουλιές εγώ είχα αλλά δεν τα χρησιμοποίησα καθόλου. Ένα χαρτομάντηλο κάνει την ίδια δουλειά. Σεντονάκια και 2 ζευγάρια να έχει είναι καλά. Να βάζεις πανούλες από πάνω για να τις αλλάζεις συχνά για να μην τα βγάζεις κάθε μέρα. Να πάρεις τα είδη φαρμακείου, πανάκια, σαμπουάν κλπ. Φορμάκια νομίζω να πάρεις περισσότερα για να μην βάζει πλυντήριο κάθε μέρα. πιο μετά θα χρειαστείς βούρτα για να καθαρίζεις τα μπιμπερό. Επίσης υπάρχει ένα κουτάκι που βάζεις το γάλα σε 3 δόσεις για να το παίρνεις μαζί σου αυτό αντί όλο το κουτί. Εγώ τα πήρα από τώρα για να μην τρέχω. Νομίζω τα περισσότερα τα πήρες. Αν χρειαστείς κάτι μετά την γέννα θα τρέχει ο ανδρούλλης σου!

Εγω για γουλιες εχω παρει ήδη καμια 10αρια (και βαλε..) απο τα jumbo αλλα νομιζω οτι γενικα ειναι βολικα για σκουπισμα του μωρου, οχι μονο για γουλιες, αλλωστε πηρα και σαλιαρες να της βαζω στο λαιμουδακι οταν την ταιζω.

Πιπιλα για το θηλασμο καλυτερα μετα τις 40μερες η κ καθολου.

Φανελακια-φορμακια λιγα 0-3 περισσοτερα 3-6

Κουβερουλα εχω αυτες τις τυπου ισπανικες πολυ απαλες αλλακ πλεκτες(τις εκανε η γιαγια μου).οι πικε ειναι καλες για την εποχη.φλις εβαζα πανω απο πανουλα.μια τυπου κεντητη που εκανε η μαμα μου κ κτ σαν παπλωματακι(χοντρο σεντονι που ειχε κανει η μαμα μου για μενα νεογεννητο)

Οι ισπανικες από τι υλικό ειναι?

Οι πικέ κανουν δηλαδη για νοεμβρη?

Φλις θα παρω αλλά πανω απο την πανα αγκαλιας σκεφτομαι.

τελειες οι πλεκτες!!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τη βοηθεια! Για καλλυντικα ακομα δεν ψαχτηκα γτ πολλοι μου λενε στην κλινικη δινουν δειγματα και σκεφτομαι οταν βγουμε μετα να στειλω τον αντρα μου με μια λιστα να μου παρει! Αφηστε κοριτσια του κανω εντατικα μαθηματα να ξεχωριζει τι ειναι τι και για ποιο λογο το χρειαζομαστε! Οταν παμε να ψωνισουμε ολο με ρωταει "και αυτο χρειαζεται"?? Αφου τα παιρνω σε δοσεις γτ του φαινονται πολλα!!! χιχι!!!

Για την κουβερτα που με ρωτησες μαμα μια πολυεστερας ειναι ναι! Τωρα απο υφη ειναι πολυ καλη και ποιοτικα καλη φαινεται, στη χρηση θα φανει ομως!

Για τα φορμακια δεν μπορω να σε βοηθησω και πολυ, τα ορχεστρα για παραδειγμα εχουν πιο μικρα σε μεγεθος οποτε τα περισσοτερα τα πηρα 3μ ενω τα λητω πιο μεγαλα και τα πηρα 0-3! Συμβουλευτηκα λιγο και τους πολιτες γτ καθε εταιρεια ειναι διαφορετικη! Τα μικρα πιστευω θα φορεθουν αλλα οχι για πολυ ειδικα για το δικο μου που θα ειναι μπαμπατσικο πρωτα ο Θεος! Στα ορχεστρα τα 0 και τα 1 μου φανηκαν πολυ μικρα και δεν πηρα και μπουφανακι πηρα 6μ οπως και φορμα εξοδου που θελω 6μ θα παρω!

Αααα δε σας ειπα, χτες το απογευμα πηγα ρωτησα και στη Βιοκλινικη εδω Θεσσαλονικη για τιμες για τη γεννα, μας εκαναν και μια ξεναγηση στην αιθουσα τοκετου και σε ενα δωματιο, η τιμη λογικη αλλα οταν μπηκα μεσα στους χωρους αγχωθηκα χαχα! Ρωτησα και τι θα χρειαστω εγω και το μωρο ωστε να ξερω τι να κοιταω! Σημερα ισως παμε και στο γενεσις να συγκρινω τιμες, το οποιο σαν χωρος που εχω παει ως επισκεπτρια ειναι πολυ καλυτερο αλλα οι τιμες πρεπει να ξεφευγουν! Σκεφτομαι δε θα το αγορασω κιολας οποτε θα δω οτι μπορω να γλυτωσω!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...