Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ?

Τα φασκιωνουν κανονικά και με το νόμο.

Τους φοράνε ένα άσπρο μακρύ σαν μακριά μπλούζα και τα τυλίγουν! !

Ισαβέλλα τη Διατροφή πρόσεξε λίγο και θα πέσει το ζαχαρο! !δε σου έδωσαν δίαιτα?

Ο μπέμπης μου έκανε εχθες δέκατα και μου το είπαν σήμερα που πέρασε και είναι καλά.

Θα μάθω αύριο από τη γιατρό μας τι έγινε. Σήμερα με ενημερωσε ο διευθυντής.είχε βάρδια αυτός το απόγευμα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πως είσαστε??

29 νταν σημερα και ξεκιναμε για την 30...

Συνεχιζω τις παραγγελίες μου! Φοβαμαι θα μου έρθουν όλες μαζί και θα ψάχνομαι!

Στο μεταξύ οι αστράγαλοι και τα πόδια μου έχουν πρηστεί απίστευτα, όσα σανδάλια έχω ειναι ισα ισα και το πόδι εξέχει πίσω και όσα εχουν λουρακι, στην τελευταία τρυπα τα έβαλα, με καταστενευουν, δεν τα αντέχω...Χτες ειδικά το βράδυ ειδικά οι αστραγαλοι μου φάνηκαν διπλάσιοι...τωρα το πρωι πιο νορμαλ...Να πάρω το γιατρό? Και αν ναι τι να του πω...θα μου πει κοψε τα αλατια!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΟΛΕΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ, Ο ΜΠΕΜΠΗΣ Σ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ Μ ΠΡΗΣΤΗΚΑΝ, ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ

ΠΗΡΚ ΕΝΑ ΣΑΙΖ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΙ ΝΑ Σ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΚΩΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 9 Κ ΒΑΛΕ ΚΙΛΑ. ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΣΑ ΚΑΡΕΚΛΑ Η ΣΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΟΤΑΝ ΞΑΠΛΩΝΕΙΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ?

Toυς φοράνε κάτι ωραία νυχτικάκια με σουρα από κάτω και μανικάκια που διπλώνουν στα χεράκια ώστε να γίνεται και γαντάκι για να μην γρατζουνιώνται. Τουλάχιστον το καλοκαίρι που ειχα γεννήσει εγώ.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τα φασκιωνουν κανονικά και με το νόμο.

Τους φοράνε ένα άσπρο μακρύ σαν μακριά μπλούζα και τα τυλίγουν! !

Ισαβέλλα τη Διατροφή πρόσεξε λίγο και θα πέσει το ζαχαρο! !δε σου έδωσαν δίαιτα?

Ο μπέμπης μου έκανε εχθες δέκατα και μου το είπαν σήμερα που πέρασε και είναι καλά.

Θα μάθω αύριο από τη γιατρό μας τι έγινε. Σήμερα με ενημερωσε ο διευθυντής.είχε βάρδια αυτός το απόγευμα

Φασκιωμένο εμένα δεν μου τον είχαν.

Περαστικά στον μικρούλη σου Ιζαμπέλλα μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πως είσαστε??

29 νταν σημερα και ξεκιναμε για την 30...

Συνεχιζω τις παραγγελίες μου! Φοβαμαι θα μου έρθουν όλες μαζί και θα ψάχνομαι!

Στο μεταξύ οι αστράγαλοι και τα πόδια μου έχουν πρηστεί απίστευτα, όσα σανδάλια έχω ειναι ισα ισα και το πόδι εξέχει πίσω και όσα εχουν λουρακι, στην τελευταία τρυπα τα έβαλα, με καταστενευουν, δεν τα αντέχω...Χτες ειδικά το βράδυ ειδικά οι αστραγαλοι μου φάνηκαν διπλάσιοι...τωρα το πρωι πιο νορμαλ...Να πάρω το γιατρό? Και αν ναι τι να του πω...θα μου πει κοψε τα αλατια!!

Εγώ κυκλοφορώ μόνο με σαγιονάρες και αθλητικά!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Toυς φοράνε κάτι ωραία νυχτικάκια με σουρα από κάτω και μανικάκια που διπλώνουν στα χεράκια ώστε να γίνεται και γαντάκι για να μην γρατζουνιώνται. Τουλάχιστον το καλοκαίρι που ειχα γεννήσει εγώ.

Αυτό καλέ εννοώ λέγοντάς φασκιωμα !!

Κοκονες τι κάνετε πως είστε? Φουσκωνουν οι κοιλουμπες?τα μωρά δίνουν ρεσιτάλ με κλωτσιές και μπουνιές??

Λοιπόν πάμε όλες μαζί να κάνουμε μια δέηση στο σύμπαν να φάει ο μπέμπης τα 23 γραμμάρια να τα χωνέψει για να αρχίσουν να βγάζουν καλώδια όρους αντιβιωσεις και λοιπά! !

Σήμερα φτάσαμε το βάρος γέννησης πρέπει να πάρουμε πολλά γραμμάρια από εδω και εμπρός! Να βάλουμε λίγο ξυγκακι στο κορμί μας !!!πρέπει να γίνουμε μπαμπατσικα πιπινα!!

ποντικακια με στομαχακι προγουλακι και λοιπά για να φεύγουμε απο εκεί μέσα και να έρθουμε σπίτι μάς! !

Αυτό καλέ εννοώ λέγοντάς φασκιωμα !!

Κοκονες τι κάνετε πως είστε? Φουσκωνουν οι κοιλουμπες?τα μωρά δίνουν ρεσιτάλ με κλωτσιές και μπουνιές??

Λοιπόν πάμε όλες μαζί να κάνουμε μια δέηση στο σύμπαν να φάει ο μπέμπης τα 23 γραμμάρια να τα χωνέψει για να αρχίσουν να βγάζουν καλώδια όρους αντιβιωσεις και λοιπά! !

Σήμερα φτάσαμε το βάρος γέννησης πρέπει να πάρουμε πολλά γραμμάρια από εδω και εμπρός! Να βάλουμε λίγο ξυγκακι στο κορμί μας !!!πρέπει να γίνουμε μπαμπατσικα πιπινα!!

ποντικακια με στομαχακι προγουλακι και λοιπά για να φεύγουμε απο εκεί μέσα και να έρθουμε σπίτι μάς! !

ΩΩΩΩΩ ΣΥΜΠΑΝ ΩΩΩΩΩΩ NA ΦΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

Πιστεύω να βοήθησα έστω και λίγο! Το ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή εσύ ζεις live αυτό που εμείς δνε βλέπουμε μέσα στην κοιλιά μας? Το σκεφτόμουν προχθές. Την εβδομάδα που είπες ότι ανοιξαν τα ματάκια του ήταν η εβδομάδα που ανοίγουν τα ματάκια τους μέσα στην κοιλιά....τωρα που θελετε να πάρετε βάρος είναι η περίοδος που θα πάρουν όλο τους το βάρος! Είμαι πολύ συγκινημένη που το σκέφτομαι!

Αντε με το καλό να βγάλετε τα καλωδιάκια σας! Η μανούλα πως είναι? Πως είσαι εσύ κορίτσι μου? Ψυχολογικά? Από κούραση? Από λόχεια? Εχεις αρχίσει να συνέρχεσαι κάπως?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΩΩΩΩΩ ΣΥΜΠΑΝ ΩΩΩΩΩΩ NA ΦΑΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟχαμόγελο ΑΓΗΤΟ ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

Πιστεύω να βοήθησα έστω και λίγο! Το ξέρεις ότι αυτή τη στιγμή εσύ ζεις live αυτό που εμείς δνε βλέπουμε μέσα στην κοιλιά μας? Το σκεφτόμουν προχθές. Την εβδομάδα που είπες ότι ανοιξαν τα ματάκια του ήταν η εβδομάδα που ανοίγουν τα ματάκια τους μέσα στην κοιλιά....τωρα που θελετε να πάρετε βάρος είναι η περίοδος που θα πάρουν όλο τους το βάρος! Είμαι πολύ συγκινημένη που το σκέφτομαι!

Αντε με το καλό να βγάλετε τα καλωδιάκια σας! Η μανούλα πως είναι? Πως είσαι εσύ κορίτσι μου? Ψυχολογικά? Από κούραση? Από λόχεια? Εχεις αρχίσει να συνέρχεσαι κάπως?

Αυτό που λες ρανια είναι αυτό που σκεφτομαι από την αρχή για να μη τρελαθώ τελείως. ..κατα τα αλλα Ρανια μου έχει βγει όλη η πίεση σε χιούμορ μπαινω μεσα στη ΜΕΝΝ με το χαμόγελο γενικά μετά από το σοκ που έπαθα πριν λίγες μέρες και κατερρευσα όλη η πίεση γύρισε μπουμεραγκ.έχω ακόμα λοχεια αλλά σιγά σιγά μειώνονται. Κιλά χάνω σιγά σιγά ,σε γενικές γραμμές επιβιωνω.το παιδάκι μου να είναι καλα και η μαμά αντέχει. Θα καταλαβετε τι εννοώ οι πρωτομανουλες σε λίγους μήνες!

Διαφημίσεις

Izambella ο αγωνας που δινει το ποντικακι σου κ εσυ 3 εβδομαδες τωρα νομιζω αρχιζει να δικαιωνεται!!!

Θα μπορουσαμε να εχουμε βρεθει όλες στη θέση σου, αλλα για να το παλεψεις όλο αυτό χρειαζεται τεραστια δυναμη ψυχης και ατελειωτη υπομονη! Την εχετε κ εσυ κ το μωρο σου και μπραβο σας που τα εχετε καταφερει τοσο καταπληκτικα!!

Λογικο ειναι καποια στιγμη να μην αντεχεις αλλα εσεις συνεχιζετε και πλεον ο χρονος ειναι με το μερος σας!!

Κορίτσια τα δικά μου τα αποτελεσματα των εξετασεων ειναι καλα πιστευω σε γενικες γραμμες, ο αιματοκριτης ανεβηκε στο 33,7 απο 31 και η αιμοσφαιρινη στο 11,4 απο 10,8...

Δεν ξερω πραγματικα πως εγινε αυτο!! Γιατι στο ιδιο διαγνωστικο πηγα...

Τα λευκα όμως ειναι 11,6 με οριο το 10!! Ειναι φυσιολογικό????

Την προηγουμενη φορα ηταν 10,4 και ο γιατρος μου ειπε οτι ανεβαινουν στην κυηση...αλλα τοσο πολύ πια?? Θα του τις στείλω τωρα να τις δει κ αυτος....

Αυτό που λες ρανια είναι αυτό που σκεφτομαι από την αρχή για να μη τρελαθώ τελείως. ..κατα τα αλλα Ρανια μου έχει βγει όλη η πίεση σε χιούμορ μπαινω μεσα στη ΜΕΝΝ με το χαμόγελο γενικά μετά από το σοκ που έπαθα πριν λίγες μέρες και κατερρευσα όλη η πίεση γύρισε μπουμεραγκ.έχω ακόμα λοχεια αλλά σιγά σιγά μειώνονται. Κιλά χάνω σιγά σιγά ,σε γενικές γραμμές επιβιωνω.το παιδάκι μου να είναι καλα και η μαμά αντέχει. Θα καταλαβετε τι εννοώ οι πρωτομανουλες σε λίγους μήνες!

Και που να δεις πόσες αντοχές έχεις ακόμα! Να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε συνέχεια, και εσένα και το παιδάκι σου. Χαίρομαι που ομικρός σουπάει καλά και χαίρομαι που σαν μανούλα έστω και με τις μεγάλες δυσκολίες που περνάς τα καταφέρνεις καλύτερα ίσως από άλλες μας. Δοκιμάζεσαι πολύ νωρίς αλλά οι δοκιμασίες σου είναι δύναμη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ Η ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ Κ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Μ ΚΑΘΩΣ Κ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ Μ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Κ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ Σ. ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΧ Χ Χ Χ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ Π ΧΑΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΕ?

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΨΩΝΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΡΟΥΧΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΛΤΣΟΥΛΛΕΣ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΙΚΑ.

Kαλημερα κοιλουμπίνες!

Τι κάνετε?? Εμείς καλά, η μπεμπα χτες απο το απογευμα μαλλον κοιμοταν του καλου καιρου και δεν κουνιοταν καθολου, σημερα κατι παει να κανει...

Ιzambella τι κανει το ποντικακι?? Μπες να μας πεις νεα του κουκλιου σου!

Ειρηνη με γεια τα ψωνια σας!

Εγω σκεφτομουν να της παρω μπουρνουζακι (και πετσετες φυσικά) αλλα καπου διαβασα οτι δε βολευει για νεογεννητο, καλυτερα τυπου καπα...Δεν ξερω, αλλα τρελενομαι με αυτα τα τοσο δα μικρουλικα ροζ μπουρνουζακια!!! Εννοειτε οτι θελω να τα ψωνισω ολα!!!!! Οτι δω το θελω!!

Καλημερα! Πως ειστε;εγω κανω την καμπυλη κ βαριεμαι..

Βαλιτσουλα θα ετοιμασω μετα τις 15/10.λογικα καισαρικη 14/11.ο μικρος καλα.αλλα δ ειπε τπτ ο γιατρος για μηκος-βαρος.ξεχασα να ρωτησω κ για ντοπλερ.θα τον παρω την τριτη.μου εγραψε κ οπως να ναι τις εξετασεις,αναγκαστηκα ναπληρωσω καποια,χασαμε χρονο απο συμμαζεμα κ τζαμπα εχασα 2μερες στο μικροβιολογικο.ενα κομοτηνης-ενα ξανθης.

Ρανια τα ειχα πολυ μπερδεμενα στο μυαλο μου.τελικα ειναι κοντεινερ προς κερατσινι-δραπετσωνα(πως μου ρθε το αιγαλεω!)κ εμεις νοικιαζαμε παρκονγκ για μηχανη ηρακλειο,ειχανε κ αποθηκες

Η μετακομιση πηγε αρκετα καλα.κουραστηκα λιγο.τωρα ξεπακεταρισμα απο αυριο.θελω να τελειωσουμε μεχρι τεταρτη να κανω ωραια γενεθλια στην κορουλα μου!η οποια ενθουσιαστηκε με το στησιμο του παιδικου.εμεινε να παραγγειλουμε στρωμα για το μονο.να δουμε θα κοιμηθει εκει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...