Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

καλου κακου παρε ενα , δεν πιανει χωρο στη βαλιτσα . εγω ηξερα οτι θα κανω καισαρικη και στα τρια παιδια γι αυτο πηρα νυχτικες για τις πρωτες δυο μερες και για τις αλλες δυο πηρα πυτζαμες . μια χαρα ειναι το παντελονι με το τιραντακι, και εγω ετσι ειχα παρει, αλλα ηταν ψιλοχειμωνιατικο και εσκασα, κοιταξε να ειναι τουλαχιστον λεπτο υφασμα , σατεν κτλ. οταν κανεις καισαρικη δεν σηκωνεσαι αμεσως , γιατι σου εχουν καθετηρα και σε πλενουν οι νοσοκομες στο κρεβατι, γι αυτο βολευει η νυχτικια . απλα υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που ξεκινανε με φυσιολογικο και καταληγουν με καισαρικη ( μακρια απο σας βεβαια!!)

( ο πονολαιμος δεν μετραει , ειχα τρελο βηχα, και με καισαρικη, μεσα εξω ραμματα, μη το συζητας ( γριππη Η1Ν1) βρηκα και εγω μερα να την κολλησω εε!!)

Επειδή κι εγώ είμαι επιρρεπής στις αρρώστιες και λόγω του μικρού οι γιατροί τι κάνουν? Σε διαχωρίζουν? Με το νεογέννητο? Γιατί σίγουρα δεν θέλει καμία λεχώνα να είναι με μια άρρωστη στο ίδιο δωμάτιο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή κι εγώ είμαι επιρρεπής στις αρρώστιες και λόγω του μικρού οι γιατροί τι κάνουν? Σε διαχωρίζουν? Με το νεογέννητο? Γιατί σίγουρα δεν θέλει καμία λεχώνα να είναι με μια άρρωστη στο ίδιο δωμάτιο!

και βεβαια σε διαχωριζουν λεπτομερειες για την δικη μου περιπτωση θα σου πω οταν γυρισω γιατι πρεπει να παω στο παιδων τη μικρη.

Καλημερα!ευχαριστουμε για τις συμβουλες!εγω ελεγα να παρω πυτζαμακια λεπτα με μακρυ παντελονι και απο πανω τιραντακι κ να εχω και καμια ρομπα μαζι.οχι μακρυμανικο το πανω.δεν νιωθω πολυ ανετα με νυχτικα.ξερω γω;να παρω ενα για καλο και για κακο;μεχρι στιγμης εγω για φυσιολογικο παω.απλα νιωθω πιο ανετα με παντελονι γιατι θα ειναι και η σερβιετα.τεσπα!!!!

κι εγω προτεινω για πρωτη μερα νυχτικο... θα αλλαζεις συχνα σερβιετα κλπ οποτε θα το κανεις πιο ευκολα + οτι θα σε κοιτανε οι γιατροι χωρις να χρειαζεται ν γδυθεις

dph2p2.pngRGM7p2.png

Καλημερουδια!!!!!!!Τι κανετε;;;;

Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη!:)θα καθομαι ξαπλα οσο μπορω!εχει ο θεος!

Εν τω μεταξυ εχει δροσισει λιγο!κατι ειναι κ αυτο!φθινοπωριαζει......

Εγω σκεφτομαι να πανε ολα καλα και ανυπομονω για τα χριστουγεννα!πω πω!μαζι με τα παιδακια μας!δεν θα ειναι τελεια????????

Τις κορτιζόνες θα τις κάνεις για τον τράχηλο ή για το μωρό;

Όσο για τη διευθέτηση του χώρου θα είναι ίσως διαφορετικό για όσες μανούλες γεννήσουν στο δημόσιο γιατί τα πράγματα του μωρού (ζιπουνάκια, φανελάκια κτλ κτλ.) μάλλον θα πρέπει να είναι κοντά στο μωρό ώστε να το αλλάζουν οι μαίες, οπότε μάλλον χρειάζεται ξεχωριστή τσάντα μεταφοράς.

Εγώ σίγουρα θα κάνω καισαρική λόγω προηγούμενης γυναικολογικής επέμβασης. Ξέρω ότι βολεύει το κοντομάνικο νυχτικό με κουμπάκια μπροστά και μάλιστα ελαφρύ ύφασμα γιατί γενικώς κάνει ζέστη στο νοσοκομείο λόγω καλοριφέρ και σκεπασμάτων. Αν τώρα θέλω να σηκωθώ να περπατήσω, θα έχω μαζί μου και μια ρομπίτσα.

Doani d Η καμπύλη σου είναι αξιοζήλευτη, όχι απλά καλή! Πωπω ... 72 μονάδες νηστείας;;; ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! χαχαχα

Izambella Κάθε φορά χαίρομαι πολύ να διαβάζω για την πρόοδό σας! :D

Ξέρετε αν τα λόχεια είναι ίδια (ποσότητα) εάν κάνεις καισαρική ή αν γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό; Με βλέπω για τις πάνες της tena για να είναι πιο σταθερές. Ελπίζω να μην ενοχλούν στην τομή.

StW9p2.png etcKp3.png

Τις κορτιζόνες θα τις κάνεις για τον τράχηλο ή για το μωρό;

Όσο για τη διευθέτηση του χώρου θα είναι ίσως διαφορετικό για όσες μανούλες γεννήσουν στο δημόσιο γιατί τα πράγματα του μωρού (ζιπουνάκια, φανελάκια κτλ κτλ.) μάλλον θα πρέπει να είναι κοντά στο μωρό ώστε να το αλλάζουν οι μαίες, οπότε μάλλον χρειάζεται ξεχωριστή τσάντα μεταφοράς.

Εγώ σίγουρα θα κάνω καισαρική λόγω προηγούμενης γυναικολογικής επέμβασης. Ξέρω ότι βολεύει το κοντομάνικο νυχτικό με κουμπάκια μπροστά και μάλιστα ελαφρύ ύφασμα γιατί γενικώς κάνει ζέστη στο νοσοκομείο λόγω καλοριφέρ και σκεπασμάτων. Αν τώρα θέλω να σηκωθώ να περπατήσω, θα έχω μαζί μου και μια ρομπίτσα.

Doani d Η καμπύλη σου είναι αξιοζήλευτη, όχι απλά καλή! Πωπω ... 72 μονάδες νηστείας;;; ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! χαχαχα

Izambella Κάθε φορά χαίρομαι πολύ να διαβάζω για την πρόοδό σας! :D

Ξέρετε αν τα λόχεια είναι ίδια (ποσότητα) εάν κάνεις καισαρική ή αν γεννήσεις με φυσιολογικό τοκετό; Με βλέπω για τις πάνες της tena για να είναι πιο σταθερές. Ελπίζω να μην ενοχλούν στην τομή.

Οι κορτιζόνες γίνονται για τα πνευμονάκια του μωρού.

Θεωρώ επίσης ότι στα λόχεια δεν παίζει ρόλο το πως έχεις γεννήσει γιατί με τα λόχεια αποβάλλει ο οργανισμός υπολλείματα του εμβρυικού σάκου. Εγώ πχ με καισαρική ειχα λόχεια 2 μήνες σχεδόν αλλά φορούσα μια απλή σερβιέτα. Οι περισσότερς που έχω ακούσει έχουν γύρω στις 40 ημέρες.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Θεωρώ επίσης ότι στα λόχεια δεν παίζει ρόλο το πως έχεις γεννήσει γιατί με τα λόχεια αποβάλλει ο οργανισμός υπολλείματα του εμβρυικού σάκου. Εγώ πχ με καισαρική ειχα λόχεια 2 μήνες σχεδόν αλλά φορούσα μια απλή σερβιέτα. Οι περισσότερς που έχω ακούσει έχουν γύρω στις 40 ημέρες.

Κατάλαβα! Σ΄ ευχαριστώ πολύ.:)

StW9p2.png etcKp3.png

39 μερες εμενα κρατησαν . αλλα δεν ειχα ολες τις μερες . δυο μερες δεν ειχα καθολου, μετα δυο ειχα κτλ. γεννησα στο γαια , μου εδωσαν εκει σερβιετες και δεν χρησιμοποιησα καθολου τις δικες μου , φυσιολογικο αιμα, οπως ειναι η περιοδος , εβαζα μια σερβιετα πισω , γιατι με την ξαπλα παει προς τα πισω το αιμα. αλλα οπως λετε παιζει ρολο και ο οργανισμος νομιζω, αλλες εχουν πολυ αλλες λιγοτερο.

για την γριππη τωρα που σου ειπα , πριν προλαβουν να παρουν την αλλη κοπελα, και πριν μαθω οτι εχω γριππη. επιασα την νοσοκομα και της ειπα , εχω αγχος που ειναι η κοπελα εδω, μηπως την κολλησω. μαλλον πηγε και το ειπε στο γιατρο , γιατι ηρθαν και την πηραν και αλλαξε δωματιο.

την επομενη ανεβασα πυρετο, μου πηραν απο το λαιμο επιχρισμα και οι απαντησεις εδειξαν Η1Ν1 . εννοειται πως μπηκα σε καραντινα για τις μερες που ημουν εκει . οσο για το μωρο επειδη γεννησα λιγο προωρα το βαλανε θερμοκοιτιδα . και ετσι το ξαναειδα 13 ημερων .

Οι πανες λογικά ειναι πιο σταθερες, θα κοιταξω να παρω οταν παμε σουπερ μαρκετ, σερβιετες εχω ήδη παρει μεγαλες (ultra long plus, night) να βρισκονται, χαμενες δεν πανε και θα βαλω και λιγες απ αυτες στη βαλιτσα να βρισκονται...

Παντως στο νοσοκομειο που πηρα τηλ. πανες ακρατειας μου ειπαν και οχι σερβιετες μεγαλες.

Για το μωρο τα παντα εκτος από πάνες. Και την τροφή του την κανονιζουν αυτοι αν υπαρξει θεμα με το θηλασμο.

Σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να παρω δικα μου εσωρουχα για το νοσοκομειο (μηπως αν γινει καισαρική τα μιας χρησης ενοχλουν)...Αλλά απο την αλλη αξιζει μια τετοια αγορά σε "βράκες"? ελπίζω αλλωστε στο μελλον να μη τα χρειαστω και να ξαναφορεσω τα παλια μου εσωρουχα που τοσο μου εχουν λειψει....

Σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να παρω δικα μου εσωρουχα για το νοσοκομειο (μηπως αν γινει καισαρική τα μιας χρησης ενοχλουν)...Αλλά απο την αλλη αξιζει μια τετοια αγορά σε "βράκες"? ελπίζω αλλωστε στο μελλον να μη τα χρειαστω και να ξαναφορεσω τα παλια μου εσωρουχα που τοσο μου εχουν λειψει....

Είδες... από εκεί που είχαμε εσώρουχα για τις δύσκολες μέρες, τώρα τα συρτάρια θα αποκτήσουν κι άλλη υποδιαίρεση για τα εσώρουχα εγκυμοσύνης/λοχείας... Πολύ ακριβά δεν θα είναι και αν πρόκειται να μας βολέψουν, εγώ θα πάρω. :D

StW9p2.png etcKp3.png

Είδες... από εκεί που είχαμε εσώρουχα για τις δύσκολες μέρες, τώρα τα συρτάρια θα αποκτήσουν κι άλλη υποδιαίρεση για τα εσώρουχα εγκυμοσύνης/λοχείας... Πολύ ακριβά δεν θα είναι και αν πρόκειται να μας βολέψουν, εγώ θα πάρω. :D

Ολοκληρη γκαρνταρομπα εσωρουχων!!!

Στην αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι 3-4 μηνων πηρα μερικα ετσι "πιο ανετα" να το πω...

Και ηδη εχω παρει 5-6 καινουρια "βρακωειδη" γιατι τα προηγουμενα με στενευουν! :oops:

Αλλά λογικά θα χρειαστω και μεγαλυτερα...και περισσοτερα...και πιθανων πιο σκουρα για το νοσοκομειο!! τι τις ηθελα τις δαντελες και τις καρδουλες??? χαχαχα

Διαφημίσεις

39 μερες εμενα κρατησαν . αλλα δεν ειχα ολες τις μερες . δυο μερες δεν ειχα καθολου, μετα δυο ειχα κτλ. γεννησα στο γαια , μου εδωσαν εκει σερβιετες και δεν χρησιμοποιησα καθολου τις δικες μου , φυσιολογικο αιμα, οπως ειναι η περιοδος , εβαζα μια σερβιετα πισω , γιατι με την ξαπλα παει προς τα πισω το αιμα. αλλα οπως λετε παιζει ρολο και ο οργανισμος νομιζω, αλλες εχουν πολυ αλλες λιγοτερο.

για την γριππη τωρα που σου ειπα , πριν προλαβουν να παρουν την αλλη κοπελα, και πριν μαθω οτι εχω γριππη. επιασα την νοσοκομα και της ειπα , εχω αγχος που ειναι η κοπελα εδω, μηπως την κολλησω. μαλλον πηγε και το ειπε στο γιατρο , γιατι ηρθαν και την πηραν και αλλαξε δωματιο.

την επομενη ανεβασα πυρετο, μου πηραν απο το λαιμο επιχρισμα και οι απαντησεις εδειξαν Η1Ν1 . εννοειται πως μπηκα σε καραντινα για τις μερες που ημουν εκει . οσο για το μωρο επειδη γεννησα λιγο προωρα το βαλανε θερμοκοιτιδα . και ετσι το ξαναειδα 13 ημερων .

Το έχω πολύ άγχος αυτό το θέμα γιατί φέτος εγώ και ο μικρός (λογω βρεφονηπιακού) ήμασταν συνέχεια άρρωστοι! Φοβάμαι και αυτούς που μπαινοβγαίνουν σαν επισκεπτήριο ρε γαμώτο. Φαντάσου ότι τον Ιουνιο που γέννησα δημιουργήθηκε ένας πανικός γιατί ένας τρελάρας ήρθε να κάνει επίσκεψη με ανεμοβλογιά! Εγινε χαμός!

Τον μικρό μου δεν θα τον στείλω σχολείο εκτός από τον Σεπτέμβρη και δεν θα δεχτώ επισκέψεις στο νοσοκομείο μπας και γλιτώσουμε τίποτα. Με την καισαρική κι εγώ σκέφτομαι συνέχεια μην έχω κανένα βήχα ή φτερνίσματα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κοριτσια...τα δικα μου νεα δεν ειναι καλα...επανελαβα την καμπυλη και η δευτερη μετρηση ειναι 195με οριο το 180.μου εκλεισαν ραντεβου για τις 12/9 με διαβητολογο...αν ειναι δυνατον...αυριο θα προσπαθησω ξανα.αν καποια απο εσας εχει παρομοιο προβλημα...τι με συμβουλευετε;1σεπτεμβρη εχω το ντοπλερ.

ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΨΑΤΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΛΟΧΕΙΑ Φ.Τ ΚΑΙ Κ.Τ ΣΤΗ Κ.Τ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΕΔΟΝ 40. ΣΤΗΝ Κ.Τ ΔΕΝ Μ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΛΟΧΕΙΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ Τ ΚΟΥΤΙ ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΝΥΚΤΩΣ.

ΙΣΑΒΕΛΑ Μ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ Σ ΠΩ ΑΛΛΑ ΣΥΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΑΡΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΞΑΝΑΠΑΡΕ ΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ.

ΡΑΝΙΑ Μ ΟΥΤΕ ΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟ ΓΙΟ Μ Κ ΕΓΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΑΠΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.

Καλημερουδια!!!!!!!Τι κανετε;;;;

Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη!:)θα καθομαι ξαπλα οσο μπορω!εχει ο θεος!

Εν τω μεταξυ εχει δροσισει λιγο!κατι ειναι κ αυτο!φθινοπωριαζει......

Εγω σκεφτομαι να πανε ολα καλα και ανυπομονω για τα χριστουγεννα!πω πω!μαζι με τα παιδακια μας!δεν θα ειναι τελεια????????

ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ Μ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΗΡΕΜΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ 3 ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΕ 2.3 ΑΠΛΑ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ Κ ΞΑΠΛΑ Π ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΑΝΩ Κ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΓΟ Τ ΜΗΚΟΥΣ Τ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...