Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλησπέρα κοιλουμπες! Επειδή τα έχω και πρόσφατα να σας πω τι χρειάστηκα για εμένα στο ιασω.ενα νυχτικό την πρώτη μέρα μετ άπυτζαμες. Εσώρουχα και σερβιέτες ακράτειας μεγάλες όμως να πιάνουν απο μπροστα μέχρι πίσω. Πάρτε ότι φαρμακευτικό έχετε αποφασίσει για τις θηλές σας. Και μικρές πετσετουλες(4) για κομπρέσα ζέστη και κρύα για το θηλασμό.σαμπουαν αφρόλουτρα σαγιονάρα. Και προσοχή τα νυχτικά -πυτζάμες με κουμπιά μπροστά.. Αν θυμηθω και τιποτα Άλλο θα σας πω,

Το ποντίκι έπιασε πιπίλα! Η οποία πιπίλα είναι πιο μεγάλη από αυτό...

Πιπιλα;;; βρε ιζαμπελλα μου μπας και ο μικρος ετοιμαζεται για εξοδο?? Χαχα! Τι φοβερα αλματα ειναι αυτα!!! Μπραβο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πιπιλα;;; βρε ιζαμπελλα μου μπας και ο μικρος ετοιμαζεται για εξοδο?? Χαχα! Τι φοβερα αλματα ειναι αυτα!!! Μπραβο!

Τους δίνουν στο ιασω από νωρίς ρανια. Θεωρούν ότι όσο ποιο νωρίς αρχίσουν να γυμνάζονται οι μύες τόσο ποιο εύκολο είναι να θηλάσουν μετά. Σε όλα τα παιδάκια δίνουν!!! Εκτός αυτού το φτύνω το παιδάκι μου μέρα νύχτα. Σας είπα ότι δεν έχω δει τίποτα ποιό όμορφο!??? Αν σας το είπα δεν πειράζει, έχω το ποιο ομορφο παιδι του κοσμου. (Ειπε η κουκουβαγια..) καλο ξημερωμα σε ολες!!

Τους δίνουν στο ιασω από νωρίς ρανια. Θεωρούν ότι όσο ποιο νωρίς αρχίσουν να γυμνάζονται οι μύες τόσο ποιο εύκολο είναι να θηλάσουν μετά. Σε όλα τα παιδάκια δίνουν!!! Εκτός αυτού το φτύνω το παιδάκι μου μέρα νύχτα. Σας είπα ότι δεν έχω δει τίποτα ποιό όμορφο!??? Αν σας το είπα δεν πειράζει, έχω το ποιο ομορφο παιδι του κοσμου. (Ειπε η κουκουβαγια..) καλο ξημερωμα σε ολες!!

Ειμαι σιγουρη οτι ειναι ο πιο ομορφος μαμα κουκουβαγια!!! Καληνυχτα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Συνεγκυουλες καλησπερα και απο εμας!

Γυρισαμε απο γιατρο!Φτασαμε 1150!!!!!:Dτο ευχαριστο νεακι που μας χαροποιησε ιδιαιτερα!!!!

Ομως ο τραχηλος κολπικα επεσε στο 2,8!:roll:ανησυχησα εγω!πριν 5 εβδομαδες ηταν 4,1!!!!!!!

Ο γιατρος μου ειπε ειναι ενταξει και ειναι λογικο οσο μςγαλωνει η μητρα να μικραινει!!!!!:rolleyes:φοβηκα λιγο!!

Θα κανω 4 κορτιζονες μεχρι την αλλη εβδομαδα!2 την ημερα για 2 ημερες!!!!!

Κατα τα αλλα ολα τα υπολοιπα καλα!απλα ενα αγχος μου επανηλθε με το μηκος τραχηλου!!!!!

Ειδωμεν.....και ο θεος βοηθος!εγω θα προσεχω οσο μπορω....ουφ!:roll:

χαιρομαι που ολες ειστε καλα βρε κοριτσια!!!!!

Ιζαμπελα συγχαρητηρια για τον μικρο πριγκηπα της παρεας!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ για το αντρακι μας!ψυχη μου!!!:P

Εν τω μεταξυ αγχωθηκα οπως σας ειπα κατα πολυ!λεω σιγα σιγα να ετοιμαζω κ εγω βαλιτσα με τα υποτυπωδη απαραιτητα!!!αχρειαστη να ειναι βεβαια αλλα...........

Καλημερα κοιλουμπινες και μπεμπουλινια!!!

Καλημερα πανεμορφο ποντικακι!!!!

Μummy μεγαλωσε και ο δικος σου ο μπεμπαρος!! Τι μωρα εχουμε εμεις!!

Κοριτσια ψιλοβγηκε και η 28w και μπαίνω στην 29 αυριο...Το κεφαλακι της μπεμπας ειναι σαν καρουμπαλο πανω στο στομαχι μου χωρις για την ωρα να με εμποδιζει στο να τρωω το καταπετασμα...ευτυχως παντως το +9 παραμενει και δεν εχω ξεφυγει κ αλλο...

Σημερα πηγα και για τις εξετασεις...Αυριο θα βγουν οι αιματος-ουρων μου ειπαν...

Ηδη ετοιμαζομαι να παραγγειλω τα του φαρμακειου σημερα, να βρισκονται και αχρειαστα να ναι μεχρι Οκτωβρη τουλαχιστον!! μεχρι και πανες 2-5 kg θα βαλω μεσα, Νο1 !

Για το νοσοκομειο σκεφτομαι και εγω μια και καλη βαλιτσα για τη μπεμπα και εμενα και μια δευτερη μικροτερη με διαφορα που θα θελω να εχω μαζι μου στον τοκετο (δεν ξερω αν επιτρεπεται) , προσωπικα ειδη, κινητο, καμια πετσετα, κανα extra εσωρουχο, αντισηπτικο χεριων κλπ...δεν ξερω το μελαταω ακομη! Θα παρω τηλ και στο μαιευτηριο να ρωτησω τι παιζει.

Διαφημίσεις

Γυρισαμε απο γιατρο!Φτασαμε 1150!!!!!:Dτο ευχαριστο νεακι που μας χαροποιησε ιδιαιτερα!!!!

Ομως ο τραχηλος κολπικα επεσε στο 2,8!:roll:ανησυχησα εγω!πριν 5 εβδομαδες ηταν 4,1!!!!!!!

Ο γιατρος μου ειπε ειναι ενταξει και ειναι λογικο οσο μςγαλωνει η μητρα να μικραινει!!!!!:rolleyes:φοβηκα λιγο!!

Κατα τα αλλα ολα τα υπολοιπα καλα!απλα ενα αγχος μου επανηλθε με το μηκος τραχηλου!!!!!

Ιζαμπελα συγχαρητηρια για τον μικρο πριγκηπα της παρεας!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ για το αντρακι μας!ψυχη μου!!!:P

Εν τω μεταξυ αγχωθηκα οπως σας ειπα κατα πολυ!λεω σιγα σιγα να ετοιμαζω κ εγω βαλιτσα με τα υποτυπωδη απαραιτητα!!!αχρειαστη να ειναι βεβαια αλλα...........

Μην κουράζεσαι. Ήρεμα και χαλαρά!!!πάντως κορίτσια γερά να είναι τα παιδιά μας είναι όλα μεγαλόσωμα! !!2 μέτρα θα είναι! !!!

Kι εγώ με τη σειρά μου θα σου πω μην αγχώνεσαι μιας και το πέρασα. Είχα κάνει και τις κορτιζόνες μου, και τελικά παρόλο που δεν πρόσεχα κιόλας γέννησα 38+5! Μην αγχώνεσαι!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερουδια!!!!!!!Τι κανετε;;;;

Προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη!:)θα καθομαι ξαπλα οσο μπορω!εχει ο θεος!

Εν τω μεταξυ εχει δροσισει λιγο!κατι ειναι κ αυτο!φθινοπωριαζει......

Εγω σκεφτομαι να πανε ολα καλα και ανυπομονω για τα χριστουγεννα!πω πω!μαζι με τα παιδακια μας!δεν θα ειναι τελεια????????

Και κατι ασχετο!!!!!βολευει λετε καλυτερα βαλιτσα η ενα μεγαλο σακ βουαγιαζ για το μαιευτηριο??????εγω σκεφτομαι να τα βαλω σε ενα ολα μαζι και τα δικα μ και του μωρου! Και να πλυνω και τα δικα μου ρουχα με το παιδικο απορρυπαντικο.εξαλλου σκεφτομαι να τα παρω καινουργια τα πυτζαμακια μου.θα παρω 3 σετ να εχω μαζι μου!και να βαλω παπουτσια παντοφλες σε αλλο τσαντακι.δεν ξερω.ιδεα δεν εχω!

Γελαω μονη μου τωρα γιατι επειδη παντα μα παντα τα ρουχα για διακοπες η δουλεια γενικα για ταξιδι τα εφτιαχνα τελευταια στιγμη επαιρνα ενα σωρο συμπραγκαλα μαζι γιατι πολυ απλα ποτε δεν εφτιαχνα λιστα με τι πραγματικα χρειαζομαι.εχω 4-5 νεσεσερ κ ποτε δεν αξιωθηκα να ξεχωρισω τι πραγματικα χρειαζομουν και τα επαιρνα ολα μαζι.και λεω τωρα:που να σκασω μυτη στο δωματιο στο μητερα με τοσα;;;;θα μου πουνε κυρια μου δεν χωρατε.υπαρχουν και αλλες γυναικες στο δωματιο!:oops::oops:

Διαφημίσεις

XAXAXAXA βρε μην σε αγχώνει τίποτα. ενα μικρό σακ βουαγιάζ φτάνει.

Χαχαχα!Δεν λες τιποτα!

Θεωρω πως ειναι πιο βολικο το σακ βουαγιαζ απο βαλιτσα!για μενα!να γεννησω θα παω οχι διακοπες!που να σκασω με τη βαλιτσα με τα ροδακια σαν η αυτου εξοχοτης ταδε.τωρα να μου πεις ουτως η αλλως ο αντρουλης θα την ειχε αλλα τουλαχιστον θα εχω ετοιμο το σακ στο αφτιαχτο αποθηκη παιδικο(ο.τι να ναι) και το παιρνουμε κ φευγουμε αν προκυψει κατι

Και κατι ασχετο!!!!!βολευει λετε καλυτερα βαλιτσα η ενα μεγαλο σακ βουαγιαζ για το μαιευτηριο??????εγω σκεφτομαι να τα βαλω σε ενα ολα μαζι και τα δικα μ και του μωρου! Και να πλυνω και τα δικα μου ρουχα με το παιδικο απορρυπαντικο.εξαλλου σκεφτομαι να τα παρω καινουργια τα πυτζαμακια μου.θα παρω 3 σετ να εχω μαζι μου!και να βαλω παπουτσια παντοφλες σε αλλο τσαντακι.δεν ξερω.ιδεα δεν εχω!

καλημερα κοριτσια αν γεννησει καμια σας με καισαρικη βολευουν οι νυχτικες για την πρωτη μερα τουλαχιστον . και να ειναι καλοκαιρινα τα πυτζαμακια σας εχει παρα πολυ ζεστη!

στη ντουλαπα χωραει καλυτερα το σακ βουαγιαζ .

Υ.Γ καλου κακου πεταξτε στη τσαντα και καμια καραμελα . εγω αρρωστησα την ημερα που γεννησα και περιμενα να ξημερωσει για να ερθει ο συζυγος να μου φερει .

καλημερα κοριτσια αν γεννησει καμια σας με καισαρικη βολευουν οι νυχτικες για την πρωτη μερα τουλαχιστον . και να ειναι καλοκαιρινα τα πυτζαμακια σας εχει παρα πολυ ζεστη!

στη ντουλαπα χωραει καλυτερα το σακ βουαγιαζ .

Υ.Γ καλου κακου πεταξτε στη τσαντα και καμια καραμελα . εγω αρρωστησα την ημερα που γεννησα και περιμενα να ξημερωσει για να ερθει ο συζυγος να μου φερει .

Καλημερα!ευχαριστουμε για τις συμβουλες!εγω ελεγα να παρω πυτζαμακια λεπτα με μακρυ παντελονι και απο πανω τιραντακι κ να εχω και καμια ρομπα μαζι.οχι μακρυμανικο το πανω.δεν νιωθω πολυ ανετα με νυχτικα.ξερω γω;να παρω ενα για καλο και για κακο;μεχρι στιγμης εγω για φυσιολογικο παω.απλα νιωθω πιο ανετα με παντελονι γιατι θα ειναι και η σερβιετα.τεσπα!!!!

Εσυ αρρωστησες με το που γεννησες ;;;πω πω!αντε να σε ποναει και ο λαιμος μετα απο το χειρουργιο!δεν υπαρχει!

Καλημερα!ευχαριστουμε για τις συμβουλες!εγω ελεγα να παρω πυτζαμακια λεπτα με μακρυ παντελονι και απο πανω τιραντακι κ να εχω και καμια ρομπα μαζι.οχι μακρυμανικο το πανω.δεν νιωθω πολυ ανετα με νυχτικα.ξερω γω;να παρω ενα για καλο και για κακο;μεχρι στιγμης εγω για φυσιολογικο παω.απλα νιωθω πιο ανετα με παντελονι γιατι θα ειναι και η σερβιετα.τεσπα!!!!

Εσυ αρρωστησες με το που γεννησες ;;;πω πω!αντε να σε ποναει και ο λαιμος μετα απο το χειρουργιο!δεν υπαρχει!

καλου κακου παρε ενα , δεν πιανει χωρο στη βαλιτσα . εγω ηξερα οτι θα κανω καισαρικη και στα τρια παιδια γι αυτο πηρα νυχτικες για τις πρωτες δυο μερες και για τις αλλες δυο πηρα πυτζαμες . μια χαρα ειναι το παντελονι με το τιραντακι, και εγω ετσι ειχα παρει, αλλα ηταν ψιλοχειμωνιατικο και εσκασα, κοιταξε να ειναι τουλαχιστον λεπτο υφασμα , σατεν κτλ. οταν κανεις καισαρικη δεν σηκωνεσαι αμεσως , γιατι σου εχουν καθετηρα και σε πλενουν οι νοσοκομες στο κρεβατι, γι αυτο βολευει η νυχτικια . απλα υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που ξεκινανε με φυσιολογικο και καταληγουν με καισαρικη ( μακρια απο σας βεβαια!!)

( ο πονολαιμος δεν μετραει , ειχα τρελο βηχα, και με καισαρικη, μεσα εξω ραμματα, μη το συζητας ( γριππη Η1Ν1) βρηκα και εγω μερα να την κολλησω εε!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...