Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Πανες τα μωρα πανες κ εμεις ! Εγω σκεφτομουν τις σερβιετες λοχειας με εσωρουχο μιας χρησης... πανες ακρατειας τυπου tena εννοειται κοριτσια? Και για καισαρική και για φτ?

Μηπως ειναι υπερβολή?

Σερβιετες λοχείας λογικά δεν θα χρειαστείς πάνω από 3-4 μέρες. Εγώ φορούσα κανονική νυκτος. Εγώ εκανα καισαρική

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρίχνεις λίγο οινόπνευμα στον αφαλούλη του, μην ανησυχείς δεν πονάει, όχι να τρέχει, ίσα ισα να αποστειρώνει την περιοχή και σκουπίζεις με την γαζουλα ή βάζεις λίγο στην γαζούλα και το περνάς πολύ απαλά από πάνω ταμποναριστά. Στα λόγια είναι πιο τρομακτικό από ότι στηνπράξη. Στην πράξη δεν είναι τίποτα. Απλώς ο αφαλός δεν θέλει νερό μέχρι να πέσει. Βέβαια στο εξωτερικό ρίχνουν κανονικά νερό. Θα σας δείξουν και στο νοσοκομείο πριν βγείτε.

A μαλιστα..thanks για τις οδηγιες ;) Οντως στα λογια ακουγεται τρομακτικο!!!

Στο εξωτερικο ειναι χυμα σε πολλά...

Irine η αιμοσφαιρινη μου ειναι 8, 9 και στο 8 κάνουν μετάγγιση μου ειπε ο γιατρός. Αυξησαμε το σιδηρο. Mamma mia και ςγω απο Κυπρο ειμαι. Σε ιδιωτική κλινική θα γεννησω. Εμας στη Κυπρο δεν τα δινουν όλα όπως εσας. Για παραδειγμα η λιστα που μου εδωσαν πρεπει να παρω φανελακια, φορμακια, πανακια καπελακια, πετσετες μπανιου, σεντονακια και αλλα πολλα.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Koριτσια οντως το μωρο μου ειναι μεγαλουτσικο, βεβαια σε βδομαδες ειμαι 26κ4 απλα το τικερακι μου δεν αλλαζει αυτοματα οποτε ειναι λιγο πισω χιχι!

Οσο για τη βαλιτσουλα μας εχω αγχωθει λιγο γτ δεν ξερω τι χρειαζομαστε αλλα πιστευω οτι αν παω στις κλινικες που θελω να δω θα μου πουν και στη καθεμια τι χρειαζεται! Εχω μια απορια, η βαλιτσα μας πρεπει να ειναι μεγαλη? τι μεγεθος περιπου? Για παραδειγμα οπως η χειραποσκευη που παιρνουμε στα αεροπλανα ή πιο μεγαλη? πρεπει να εχουμε και χωρια τσαντουλα για το μικρακι μας ή ολα μαζι??

JhFkp2.png

ΜΑΡΙΝΑ Μ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΕΓΩ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΑΠΟ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΠΑΝΕΣ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΣΠΡΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΑΛΟ Κ ΚΡΕΜΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΠΟΥΔΑΚΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΗ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ ΕΧΩ Κ ΠΙΝΩ Κ 3 ΛΕΚΟΦΕΡ ΤΗΝ ΜΕΡΑ Κ 3 ΚΑΠΤΑΦΕΡ Π ΒΟΗΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΩΦΗΣΗ.

Α ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 2 ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΟΦΑΛΟ.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλουμπες! Επειδή τα έχω και πρόσφατα να σας πω τι χρειάστηκα για εμένα στο ιασω.ενα νυχτικό την πρώτη μέρα μετ άπυτζαμες. Εσώρουχα και σερβιέτες ακράτειας μεγάλες όμως να πιάνουν απο μπροστα μέχρι πίσω. Πάρτε ότι φαρμακευτικό έχετε αποφασίσει για τις θηλές σας. Και μικρές πετσετουλες(4) για κομπρέσα ζέστη και κρύα για το θηλασμό.σαμπουαν αφρόλουτρα σαγιονάρα. Και προσοχή τα νυχτικά -πυτζάμες με κουμπιά μπροστά.. Αν θυμηθω και τιποτα Άλλο θα σας πω,

Το ποντίκι έπιασε πιπίλα! Η οποία πιπίλα είναι πιο μεγάλη από αυτό...

Doani εγω τα εβαλα ολα μαζι σε μια βαλίτσα λιγο πιο μεγάλη απο την χειραποσκευή. Αν θες βαλε τα ξεχωριστά. Οτι σε βολευει εσενα.

Ειχα ακουσει οτι τα βαζουν χωριστα αλλα σκεφτομαι πιο ευκολα θα ειναι αν τα βαλω ολα μαζι και απλα να τα χωρισω απο τη μια πλευρα τα δικα του και απο την αλλη τα δικα μου! Εσωρουχακια και φορμακια περα απο αυτα που θα το βγαλουμε απο την κλινικη, αν γεννησουμε σε ιδιωτικη, χρειαζεται να εχουμε παραπανω? εγω σκεφτομαι να του εχω δυο αλλαξιες σε περιπτωση και καποιου ατυχηματος αν λερωθει!

JhFkp2.png

Καλησπέρα κοιλουμπες! Επειδή τα έχω και πρόσφατα να σας πω τι χρειάστηκα για εμένα στο ιασω.ενα νυχτικό την πρώτη μέρα μετ άπυτζαμες. Εσώρουχα και σερβιέτες ακράτειας μεγάλες όμως να πιάνουν απο μπροστα μέχρι πίσω. Πάρτε ότι φαρμακευτικό έχετε αποφασίσει για τις θηλές σας. Και μικρές πετσετουλες(4) για κομπρέσα ζέστη και κρύα για το θηλασμό.σαμπουαν αφρόλουτρα σαγιονάρα. Και προσοχή τα νυχτικά -πυτζάμες με κουμπιά μπροστά.. Αν θυμηθω και τιποτα Άλλο θα σας πω,

Το ποντίκι έπιασε πιπίλα! Η οποία πιπίλα είναι πιο μεγάλη από αυτό...

ΑΧ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΑΣ.

Διαφημίσεις

Ειχα ακουσει οτι τα βαζουν χωριστα αλλα σκεφτομαι πιο ευκολα θα ειναι αν τα βαλω ολα μαζι και απλα να τα χωρισω απο τη μια πλευρα τα δικα του και απο την αλλη τα δικα μου! Εσωρουχακια και φορμακια περα απο αυτα που θα το βγαλουμε απο την κλινικη, αν γεννησουμε σε ιδιωτικη, χρειαζεται να εχουμε παραπανω? εγω σκεφτομαι να του εχω δυο αλλαξιες σε περιπτωση και καποιου ατυχηματος αν λερωθει!

DOAMAKI M ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΟΥΛΛΑ ΠΗΡΑ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ Τ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ Κ ΠΗΡΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕΝΑ

Ευχαριστω κοριτσια για τη βοηθεια!

Λοιπον μολις πηρα τις εξετασεις απο την καμπυλη! Ο γιατρος μου ειπε πολυ καλες οι τιμεςκαι το ειχα αγχος λογω μεγαλου μωρου!

Στα 0' ηταν 72

στα 30' ηταν 100

στα 60' ηταν 122

στα 90' ηταν 111

στα 120' ηταν 112

Χαρηκα πολυ που περασε και αυτο με καλα αποτελεσματα! Ο αιματοκριτης ειναι στα 30,6 αλλα μου ειπε απο εδω και περα θα μεινει σταθερος και πιο πολυ πεφτει στο δευτερο τριμηνο οποτε αν θελω να παιρνω και δευτερο χαπι αλλα κυριως να κανω καλυτερη διατροφη!

JhFkp2.png

Πανες τα μωρα πανες κ εμεις ! Εγω σκεφτομουν τις σερβιετες λοχειας με εσωρουχο μιας χρησης... πανες ακρατειας τυπου tena εννοειται κοριτσια? Και για καισαρική και για φτ?

Μηπως ειναι υπερβολή?

κοριτσια εμενα με φτ με βόλεψαν τα μιας χρησεως με σερβιετα λοχειας.. η διπλανή μου που έκανε καισαρική δεν μπορούσε με τα μιας χρήσεως γιατί κάθονται ψηλά στην κοιλιά και φορούσε δικά της χαμηλοκάβαλα εσώρουχα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Ρίχνεις λίγο οινόπνευμα στον αφαλούλη του, μην ανησυχείς δεν πονάει, όχι να τρέχει, ίσα ισα να αποστειρώνει την περιοχή και σκουπίζεις με την γαζουλα ή βάζεις λίγο στην γαζούλα και το περνάς πολύ απαλά από πάνω ταμποναριστά. Στα λόγια είναι πιο τρομακτικό από ότι στηνπράξη. Στην πράξη δεν είναι τίποτα. Απλώς ο αφαλός δεν θέλει νερό μέχρι να πέσει. Βέβαια στο εξωτερικό ρίχνουν κανονικά νερό. Θα σας δείξουν και στο νοσοκομείο πριν βγείτε.

επισης τον αφαλό μην τον φοβάστε.. με οινοπνευμα μόνο... όχι φυσιολογικο ορο κλπ.. και με γαζούλα.. Εμένα μου έλεγαν οι παιδιατροι να τον τρίβω αρκετά με τη γάζα ώστε να ξεραθεί και να πέσει πιο γρήγορα

dph2p2.pngRGM7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...