Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμένα! Τα δικα μας νεα ειναι οτι κλεισαμε για καισαρικη 2 εβδομάδες νωριτερα αρα μολις μπει ο Νοέμβριος γεννάω. Εγω απο το απόγευμα και μετά νιωθω εξαντλημένη. Με δυσκολια πλένω τα πιάτα το βράδυ. Δεν ξερω αν είναι λογω της αιμοσφαιρίνης μου. Απο δουλειές τα βασικά κάνω.Τις βαλιτσουλες ποτε θα τις ετοιμασετε? 2 μήνες πριν ή ειναι νωρίς;

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

DOANI M ΑΝ Κ Η ΠΟΙΟ ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΓΥΑΛΙΑ Κ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΥ ΘΕΛΩΝΤΟΣ Τ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΝΙ ΜΠΡΑΒΟ Κ ΣΤΟΥΣ 2 ΣΑΣ.

ΜΑΡΙΝΑ Μ Κ ΕΓΩ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ Κ ΟΤΗΝ ΜΙΛΩ. ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ Η ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ Σ?

ZILIHER ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ Μ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.

ΡΑΝΙΑ Μ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΙΕΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΗΣ Κ ΟΤΙ ΦΑΩ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Κ Μ ΔΙΝΕΙ Κ ΚΑΤΙ ΣΚΟΥΝΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΗΘΡΑ Κ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ Η ΚΥΣΤΗ Μ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ Κ ΤΡΕΧΩ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.

Εγω σκεφτομαι τη βαλιτσα να την οργανωνω σιγα σιγα (να παραγγειλω τουλ. το φαρμακειο για αρχη)...δεν ξερω μπορει και να βιαζομαι πολυ, μπορει και να προτρεχω...ενα συνεχες αγχος εχω, μπορει και επειδη δε δουλευω και εχω πολυ χρονο για σκεψη...

Στο μεταξυ στο δημοσιο λενε θελει ενα κατεβατο πραγματα...

Εσυ Μαρινα θυμισε μου που γεννας?

Γεια σας και απο εμένα! Τα δικα μας νεα ειναι οτι κλεισαμε για καισαρικη 2 εβδομάδες νωριτερα αρα μολις μπει ο Νοέμβριος γεννάω. Εγω απο το απόγευμα και μετά νιωθω εξαντλημένη. Με δυσκολια πλένω τα πιάτα το βράδυ. Δεν ξερω αν είναι λογω της αιμοσφαιρίνης μου. Απο δουλειές τα βασικά κάνω.Τις βαλιτσουλες ποτε θα τις ετοιμασετε? 2 μήνες πριν ή ειναι νωρίς;

Ο δικός μου με έχει κλείσει μία βδομάδα νωρίτερα, οπως είπε εχθές εκτός απροόπτου. Από χθές όμως, που μου είπε ότι η μικρή γύρισε κιόλας (ο γιος μου γύρισε 34η εβδομάδα) είμαι σίγουρη ότι θα σπάσουν τα νερά πρώτα άρα θα πάμε ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ! χαχαχαχαχα!

Για τις δουλειές δεν θα πω τίποτα γιατί αν δείτε τι κάνω θα παθαίνατε μπλακ άουτ, όλα βέβαια πολύ αργά και με πολύ ιδρώτα.... και εννοείτε ότι κάνω μόνο τα επιφανειακά μιας και για παραδειγμα κάτω από τα κρεβάτια δνε μπορώ να σκύψω... αλλά όταν έχεις μικρό να κοιλιέται κάτω και να βάζει και το πρόσωπό του κάτω τα κάνεις αναγκαστικά.

Βαλίτσα θα φτιάξω μόλις μπώ στο μήνα μου. Ετσι κι αλλιώς στο ιδιωτικό δεν θες πολλά από την εμπειρία μου.

-2-3 ζευγάρια μπιτζάμες

-παντόφλες

-μια αλλαξια για το μωρό για όταν βγείτε

-2 πάμπερς (εμένα μου έκανε κακα την ώρα που φεύγαμε)

-Σαμπουαν-αφρολουτρο

-Μεγάλες σερβιέτες (νυχτός) για την έξοδο)

Ανάλογα το νοσοκομειο αν πχ χρειαστείτε κάποιο παυσίπονο το πληρώνετε εξτρά (πάρτε μαζί) Στο Ρεα αυτά ήταν μέσα στη τιμή. Για να σας προετοιμάσω, σας βάζουν voltaren υποθετα, εγώ ειλικρινά τα αγάπησα από τότε- δεν ένιωθα καθόλου πόνο.

(σερβιέτες και κάτι ειδικές κιλότες -διχτάκια σας τις δίνουν στο νοσοκομείο σε αριθμό ώστε να ειναι τσίμα τσίμα για τις μέρες που είστε εκεί-τα παραπάνω τα πληρώνετε)

Την τελευταία μέρα που θα βγαίνεται θα ζητήσετε από το άλλο σας μισό να σας φέρει μια φορεσιά να βγείτε γιατί τα ρούχα που μπαινετε στο νοσοκομείο τα βάζουν σε μια σακούλα και δεν τα ξαναφοράτε.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγω σκεφτομαι τη βαλιτσα να την οργανωνω σιγα σιγα (να παραγγειλω τουλ. το φαρμακειο για αρχη)...δεν ξερω μπορει και να βιαζομαι πολυ, μπορει και να προτρεχω...ενα συνεχες αγχος εχω, μπορει και επειδη δε δουλευω και εχω πολυ χρονο για σκεψη...

Στο μεταξυ στο δημοσιο λενε θελει ενα κατεβατο πραγματα...

Εσυ Μαρινα θυμισε μου που γεννας?

φαρμακείο??? εννοείς τις γάζες και το οινόπνευμα για τον αφαλό?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

φαρμακείο??? εννοείς τις γάζες και το οινόπνευμα για τον αφαλό?

Γαζες αποστειρωμενες, κανα 2 μικρα μπιμπερο να υπαρχουν, εσωρουχα μιας χρησης, επιθεματα στηθους,οινοπνευμα, μερικες πανες για το μωρο(καποια μικρη συσκευασια) για τις μερες που θα ειναι εκει, νυχοκοπτες, χτενακι, ψαλιδακι του μωρου, σερβιετες λοχειας κλπ τετοια ψιλοπραγματα που πρεπει να βρισκονται ετοιμα.

Ο δικός μου με έχει κλείσει μία βδομάδα νωρίτερα, οπως είπε εχθές εκτός απροόπτου. Από χθές όμως, που μου είπε ότι η μικρή γύρισε κιόλας (ο γιος μου γύρισε 34η εβδομάδα) είμαι σίγουρη ότι θα σπάσουν τα νερά πρώτα άρα θα πάμε ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ! χαχαχαχαχα!

Για τις δουλειές δεν θα πω τίποτα γιατί αν δείτε τι κάνω θα παθαίνατε μπλακ άουτ, όλα βέβαια πολύ αργά και με πολύ ιδρώτα.... και εννοείτε ότι κάνω μόνο τα επιφανειακά μιας και για παραδειγμα κάτω από τα κρεβάτια δνε μπορώ να σκύψω... αλλά όταν έχεις μικρό να κοιλιέται κάτω και να βάζει και το πρόσωπό του κάτω τα κάνεις αναγκαστικά.

Βαλίτσα θα φτιάξω μόλις μπώ στο μήνα μου. Ετσι κι αλλιώς στο ιδιωτικό δεν θες πολλά από την εμπειρία μου.

-2-3 ζευγάρια μπιτζάμες

-παντόφλες

-μια αλλαξια για το μωρό για όταν βγείτε

-2 πάμπερς (εμένα μου έκανε κακα την ώρα που φεύγαμε)

-Σαμπουαν-αφρολουτρο

-Μεγάλες σερβιέτες (νυχτός) για την έξοδο)

Ανάλογα το νοσοκομειο αν πχ χρειαστείτε κάποιο παυσίπονο το πληρώνετε εξτρά (πάρτε μαζί) Στο Ρεα αυτά ήταν μέσα στη τιμή. Για να σας προετοιμάσω, σας βάζουν voltaren υποθετα, εγώ ειλικρινά τα αγάπησα από τότε- δεν ένιωθα καθόλου πόνο.

(σερβιέτες και κάτι ειδικές κιλότες -διχτάκια σας τις δίνουν στο νοσοκομείο σε αριθμό ώστε να ειναι τσίμα τσίμα για τις μέρες που είστε εκεί-τα παραπάνω τα πληρώνετε)

Την τελευταία μέρα που θα βγαίνεται θα ζητήσετε από το άλλο σας μισό να σας φέρει μια φορεσιά να βγείτε γιατί τα ρούχα που μπαινετε στο νοσοκομείο τα βάζουν σε μια σακούλα και δεν τα ξαναφοράτε.

Τελικά, έχω πολλά ακόμα να ετοιμάσω.

Τις προάλλες πήγα στο μαιευτήριο για να δω τους χώρους και τα δωμάτια. Μεταξύ άλλων, η μαία μου πρότεινε ως λύση - αντί για να εσώρουχα μιας χρήσης και μεγάλη σερβιέτα για τα λόχεια - να έχω μαζί μου πάνες ακράτειας. Μου φάνηκε κάπως περίεργο όταν το πρωτάκουσα, αλλά πρέπει να είναι πιο βολικό γιατί είναι δυσκολότερη η "διαρροή" και φυσικά ευκολότερη η αφαίρεση (ειδικά από το προσωπικό του νοσοκομείου την πρώτη ημέρα σε μας που θα κάνουμε καισαρική).

Εμένα μάλλον με προγραμματίζει για τις ημέρες 15-20 Νοεμβρίου για καισαρική.

Πείτε μας και για το φαρμακείο... εννοείτε τα επιθέματα στήθους;

StW9p2.png etcKp3.png

Επισης μωρομαντηλα, μαντηλακια μιας χρησεως, καλυματα λεκανης...πρεπει να κατσω να τα σημειωσω καπου μαλλον...ολο και κατι νεο μου ερχεται...

χμ... αρκετούτσικα είναι! σίγουρα δεν πρέπει να τα αφήσουμε τελευταία στιγμή γιατί όλο κάτι θα ξεχάσουμε.

StW9p2.png etcKp3.png

χμ... αρκετούτσικα είναι! σίγουρα δεν πρέπει να τα αφήσουμε τελευταία στιγμή γιατί όλο κάτι θα ξεχάσουμε.

ακριβως!! ενα σωρο μικροπραγματακια που ολο και καπου θα χρειαστουν...ειδικα για εμας τις πρωτομανες ειναι αγνωστα κιολας!!

θυμηθηκα κ αλλα...φυσιολογικο ορο, βαμβακι, ωτοκαθαριστες baby...

Χωρια τα λοιπα και αυτονοητα (πιτζαμες, σουτιεν, ρουχα και του μωρου τα συμπραγκαλακια φυσικα)!

Διαφημίσεις

ακριβως!! ενα σωρο μικροπραγματακια που ολο και καπου θα χρειαστουν...ειδικα για εμας τις πρωτομανες ειναι αγνωστα κιολας!!

θυμηθηκα κ αλλα...φυσιολογικο ορο, βαμβακι, ωτοκαθαριστες baby...

Χωρια τα λοιπα και αυτονοητα (πιτζαμες, σουτιεν, ρουχα και του μωρου τα συμπραγκαλακια φυσικα)!

To βαμβάκι είναι στα απαγορευμένα για το νεογέννητο αν μιλάς για τον αφαλό του γιατί αφήνει υπολλειματα. Αποστειρωμένες γάζες θα πάρεις.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τελικά, έχω πολλά ακόμα να ετοιμάσω.

Τις προάλλες πήγα στο μαιευτήριο για να δω τους χώρους και τα δωμάτια. Μεταξύ άλλων, η μαία μου πρότεινε ως λύση - αντί για να εσώρουχα μιας χρήσης και μεγάλη σερβιέτα για τα λόχεια - να έχω μαζί μου πάνες ακράτειας. Μου φάνηκε κάπως περίεργο όταν το πρωτάκουσα, αλλά πρέπει να είναι πιο βολικό γιατί είναι δυσκολότερη η "διαρροή" και φυσικά ευκολότερη η αφαίρεση (ειδικά από το προσωπικό του νοσοκομείου την πρώτη ημέρα σε μας που θα κάνουμε καισαρική).

Εμένα μάλλον με προγραμματίζει για τις ημέρες 15-20 Νοεμβρίου για καισαρική.

Πείτε μας και για το φαρμακείο... εννοείτε τα επιθέματα στήθους;

Αν γεννάς σε δημόσιο τότε ναι καλύτερα πάνες ακράτειας. Διαφορετικά στα δίνουν στο νοσοκομείο δεν χρειάζεσαι άλλες. Από την μερα της εξόδου και μετά δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μια απλή σερβιέτα... Μην κάνετε τσάμπα έξοδα. Στο πρώτο αγοράζουμε πάντα παραπάνω από ότι χρειαζόμαστε.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

To βαμβάκι είναι στα απαγορευμένα για το νεογέννητο αν μιλάς για τον αφαλό του γιατί αφήνει υπολλειματα. Αποστειρωμένες γάζες θα πάρεις.

Σοβαρα? δεν το γνωριζω... καλα το βαμβακι παντα καπου ειναι χρησιμο.

Το αφαλο πως τον καθαριζουμε? το καθαρο οινοπνευμα πως το απλωνουμε?

Αν γεννάς σε δημόσιο τότε ναι καλύτερα πάνες ακράτειας. Διαφορετικά στα δίνουν στο νοσοκομείο δεν χρειάζεσαι άλλες. Από την μερα της εξόδου και μετά δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μια απλή σερβιέτα... Μην κάνετε τσάμπα έξοδα. Στο πρώτο αγοράζουμε πάντα παραπάνω από ότι χρειαζόμαστε.

Πανες τα μωρα πανες κ εμεις ! Εγω σκεφτομουν τις σερβιετες λοχειας με εσωρουχο μιας χρησης... πανες ακρατειας τυπου tena εννοειται κοριτσια? Και για καισαρική και για φτ?

Μηπως ειναι υπερβολή?

Σοβαρα? δεν το γνωριζω... καλα το βαμβακι παντα καπου ειναι χρησιμο.

Το αφαλο πως τον καθαριζουμε? το καθαρο οινοπνευμα πως το απλωνουμε?

Ρίχνεις λίγο οινόπνευμα στον αφαλούλη του, μην ανησυχείς δεν πονάει, όχι να τρέχει, ίσα ισα να αποστειρώνει την περιοχή και σκουπίζεις με την γαζουλα ή βάζεις λίγο στην γαζούλα και το περνάς πολύ απαλά από πάνω ταμποναριστά. Στα λόγια είναι πιο τρομακτικό από ότι στηνπράξη. Στην πράξη δεν είναι τίποτα. Απλώς ο αφαλός δεν θέλει νερό μέχρι να πέσει. Βέβαια στο εξωτερικό ρίχνουν κανονικά νερό. Θα σας δείξουν και στο νοσοκομείο πριν βγείτε.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...