Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μαμα.μια αν υπαρξει θεμα αργοτερα θα φανει στο ζαχαρο νηστειας,αν βαλεις εσυ πολλα κιλα αποτομα η στις μετρησεις του μωρου.αλλα δ νομιζω γτ η γλυκοζη που δινουν ειναι υπερβολικη.οποτε τεσταρει τον οργανισμο στα ακρα

Ρανια εμεις βρισκαμε αποθηκη ν.ιωνια-ηρακλειο με 50-60€.κ ενας φιλος εβρισκε αιγαλεω νομιζω με τα μισα.μεγαλουτσικες.10τ.μ.να χωρανε τα επιπλα γκαρσονιερας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαμα.μια αν υπαρξει θεμα αργοτερα θα φανει στο ζαχαρο νηστειας,αν βαλεις εσυ πολλα κιλα αποτομα η στις μετρησεις του μωρου.αλλα δ νομιζω γτ η γλυκοζη που δινουν ειναι υπερβολικη.οποτε τεσταρει τον οργανισμο στα ακρα

Ρανια εμεις βρισκαμε αποθηκη ν.ιωνια-ηρακλειο με 50-60?.κ ενας φιλος εβρισκε αιγαλεω νομιζω με τα μισα.μεγαλουτσικες.10τ.μ.να χωρανε τα επιπλα γκαρσονιερας

Aν έχεις τη δυνατότητα να μου βρεις το τηλ για τις αποθήκες του Αιγάλεω σε παρακαλώ στείλτο μου σε π.μ.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Δυσκολο αλλα θα ρωτησω.το ψαχναμε πριν μια τριετια που ηταν να ανεβουμε απο αθηνα-ξανθη.νομιζω ηταν σε καποιο σταθμο μετρο-λεωφορειου-τρενου,που εχει μεταφορικες.ειχε κ κοντεινερ για να βαζεις τα πραγματα

Μανουλιτσες και μπεμπακια καλησπερα!:P

Τι μου κανετε;εμεις καλα δοξα τω θεο!!!!

Ιζαμπελα πως ειστε με το αντρακι σας;δωστου μια αγκαλιτσα και απο εμας!!!!

Δοανη να ζησετε.να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι και να υποδεχτειτε το νινακι σας γερο και δυνατο.

εγω εκανα καμπυλη την προηγουμενη εβδομαδα.και ειμαι πολυ περηφανη που ουτε καν ενιωσα να λιποθυμαω.για μενα ειναι αθλος αν σκεφτειτε οτι τρεμω με το που βλεπω αιμα.:oops:

Κατα τα αλλα ευχομαι να πεσει λιγο η θερμοκρασια απο αυριο.δεν παλευεται πλεον.κοιμαμαι με το αιρ μερα νυχτα.εχουμε κανει χρυση τη δεη κανονικοτατα!!!!και κατι ασχετο:σαβουριαζω και ο.τι μα ο.τι βρω στα ντουλαπια.απο στραγαλια κρουασαν σοκοφρετες πασατεμπο.ο.τι να ναι.

Αυριο εχουμε ραντεβου με το παλικαρακι μας.ανυπομονωωωω:-P

Φιλακια..

Καλησπέρα κοριτσια! !μάλλον ...Καλησπέρα κοιλουμπες και μωρά! Διαβάζω όλες είστε καλά!Ειρήνη θα σε μαλωσω μην λες τέτοια. Ηρέμησε και όλα καλά θα πάνε!

Εμείς είμαστε καλά. Σταθεροι τρώμε βάζουμε γραμμάρια και προχωράμε ! Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσια! !μάλλον ...Καλησπέρα κοιλουμπες και μωρά! Διαβάζω όλες είστε καλά!Ειρήνη θα σε μαλωσω μην λες τέτοια. Ηρέμησε και όλα καλά θα πάνε!

Εμείς είμαστε καλά. Σταθεροι τρώμε βάζουμε γραμμάρια και προχωράμε ! Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε!

Ισως και πιο γρηγορα απο το αναμενομενο!!:)

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πηγαμε γιατρο σημερα. Η μικρη ειναι καλα! 1125 γρ. Η μαμα ειναι καλα! Πηραμε και το χαρτακι μας για την αδεια τοκετου που ξεκιναει 15 του αλλου μηνα και συνεχιζουμε! Την αλλη βδομαδα εχω και αδεια για να ξεκινησει και ο μικρος μου σχολειο και ειμαι πολυ ευδιαθετη δεν σας κρυβω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΡΑΝΙΑ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΤΣΑΚΩΣΕ Κ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΣΜΟ Κ ΨΑΧΝΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ Κ ΤΠΝ ΟΡΕΞΗ Μ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ Μ.

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ Μ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΡΑΝΙΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ Τ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΜUMMY ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ Π ΠΙΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΠΝ ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΤΠΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Κ ΕΙΧΑ Κ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΦΙΛΑΚΙΑ.

ΒΙΚΥ Μ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΧΑΛΑΡΑ.

Καλημερα κοιλουμπες!!!!

Καλημερα μωρουλινια και μπεμπαρε της Izambellas!!

Ειρηνη χαλαρωσε με το διαβασμα, ακρη δε βγαινει!! Στο λεω εγω που χωρις το google θα πεθαινα, αλλα μη βασιζεσαι στις μ@λ@κιες που μπορει να γραφει και χανεις την ηρεμια σου!!! Αφου σου ειπε ο ντοκ νερα και ξεκουραση ξερει καλυτερα απο τον καθενα μας!!

Ρανια μεγαλωσε και η δικια σου η μπεμπαρα!!! Πηρε και θεση διαβαζω!! Εμενα κοριτσια τωρα στις 18/8 που πηγαμε ειχε το κεφαλι πανω και τον πωπο κατω...γκρρρ...αλλα ο γιατρος ειπε οτι εχει ακομη για να παρει θεση... Ετσι κ αλλιως βεβαια οπως σας εχω ξαναπει πρεπει να παρω το οκ και απο τον αφθαλμιατρο για φυσιολογικο τοκετο...

Izambella μου καθε μερα που περναει για σας ειναι σημαντικη ωστε να κανει τη διαφορα!!

Μεγαλωνει το ποντικακι και δινει ρεστα!!

Mummy σε επαναφερω στην ταξη για πρωινο κουτσομπολιο χιχιχιχι!! Καλα αποτελεσματα με το μπεμπη σου σημερα και μπες να μας πεις!!

Εσεις εχετε συνειδητοποιήσει οτι τελειωνει ο Αυγουστος???????

Και οτι Οκτωβρη μπαινουμε στο μηνα μας!!!???

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕΣ Μ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΟΥΤΕ Κ ΜΕΝΑ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Κ ΣΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΝΩ ΠΟΔΙΑ ΚΑΤΩ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΟΡΘΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.

Nα χαιρεστε που δεν πήραν θέση γιατί τρώω κάτι ξεγυρισμένες στα πλευρά και στο στομάχι.....!!!! Εχθές το βράδυ μέχρι τις τρείς χτυπιόντουσαν, και ο γιος και η μικρή μέσα στη κοιλιά. Μάλλον ήταν συνεννοημένα να μου βγάλουν τον υπνο, οπότε σήμερα είμαι στη δουλειά με 2 ώρες ύπνο! Σερνόμουν που σερνόμουν τώρα παράγινε το κακό!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πάντως, εμένα που είναι όρθια μου δίνει κάτι ξεγυρισμένες κλωτσιές κάτω που δεν τις αντέχω και ξαπλώνω για να αλλάξει θέση...:)

Να σας ρωτήσω... έχει μειωθεί καθόλου η δραστηριότητά τους; Πχ. νομίζω ότι τώρα στην 26 εβδομάδα (ενώ την νιώθω καθημερινά) δεν με κλωτσάει τόσο συχνά. Να ανησυχήσω; Βέβαια, τώρα άλλαξαν και οι κινήσεις της και καταλαβαίνω και όταν αλλάζει θέση (κάτι σαν κυματιστή κίνηση). Στο γιατρό θα πάμε την άλλη εβδομάδα....

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα κοιλουμπιτσες! Καλημερα αντρακι της Ιζαμπελλας!!! Τι κανετε??? ωραια νεα ακουω και χαιρομαι!!!! Και εμεις εδω καλα ειμαστε μεγαλωνουμε πολυ πολυ!!!! Το μπαμπατσικο μου μωρακι ειναι 1213γρ και με το κεφαλακι κατω! Ναι εχουμε παρει θεση και εμεις!!! Το αστερακι μου θα βγει μεγαλο μωρακι απ'οτι φαινεται και ισως να μην παρω ολες τις μερες ετσι οπως μεγαλωνει!!! Γερος να ειναι φτου φτου και οσο θελει ας βγει!!! Σημερα εκανα την καμπυλη και με εκαναν σουρωτηρι με 5 τσιμπηματα!!! Αντεξα ομως ουτε λυποθυμιες ουτε εμετο ουτε τπτ!!! Το απογευμα περιμενω τα αποτελεσμα και ελπιζω να ειναι ολα καλα γτ αλλιως πως θα αντεξω χωρις γλυκακια??

JhFkp2.png

Ζiliher θα σου πω για τη δικια μου, μερικες μερες ειναι πιο εντονες οι κινησεις της και αλλες πιο χαλαρες εως πολυ χαλαρες μαλιστα! παντως μην σε αγχωνει γιατι κοιμουνται πολλες ωρες τα μωρουλακια μας.

Παντως νομιζω εχουν ακομη καιρο για να πουμε οτι "στριμωχτηκαν" και μειωθηκε η δραστηριοτητα τους. Ισα ισα εμενα ο γιατρος στη Β επιπεδου που με ρωτησε αν το νιωθω και του ειπα ετσι κ ετσι, μου απαντησε μετα την 27w θα το νιωθω εντονα.

Doani καλε τι μωρό ειναι αυτο!!?? Και εισαι ακομη 26w! με το καλο και τα αποτελεσματα της καμπυλης.

Αυριο θα παω κ εγω για τις γενικες +toxoplasma + λιστερια που κανω επειδη δεν εχω αντισωματα...

Να ρωτησω κατι ασχετο? δουλειες στο σπιτι κανετε? εγω κουραζομαι με το παραμικρο...με μεγαλη δυσκολια τα βασικα και τα φτυνω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...