Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια...

εχω αποριες πολλες σημερα...

λοιπον...την τριτη εκανα την καμπυλη...μου ειχε πει ο γιατρος να φαω κανονικα πρωινο...ηπια γαλα και εφαγα μια φετα με μερεντα...

πηγα στο μαιευτηριο και μου δωσανε ενα ποτηρι νερο που μεσα ειχαν αραιωσει ζαχαρη...το ηπια και μου πηραν αιμα μια ωρα μετα.αυτο ηταν η μικρη καμπυλη;νηστικη δεν μου πηραν αιμα.να σημειωσω οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα φαει γλυκο,ηπια κοκα κολα...δεν προσεξα τιποτα.βγηκαν λοιπον τα αποτελεσματα και δεν ειναι καλα.170 η μετρηση.

την δευτερα παω ξανα για καμπυλη.μου ειπαν οτι θα χρειαστει να μεινω 2 ωρες εκει.να μην φαω αργα το βραδυ και να μην καπινισω.εγω βεβαια απο χθες το μεσημερι εκοψα τη ζαχαρη,τα μακαρονια,τα γλυκα φρουτα κτλ

καμια συμβουλη απο οσες κανατε στο παρελθον καμπυλη η εχετε αντιμετωπισει προβλημα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαμα μια εχουμε την ιδια πητ.ντοπλερ θα κανω πρωτη σεπτεμβριου.δεν ειναι υποχρεωτικο στη γερμανια.και φυσικα δεν το καλυπτει η ασφαλεια.καμια σχεση η παρακολουθηση εγκυμοσυνης σε ελλαδα κα γερμανια.οχι πολλες εξετασεις.ελεγχος ουρων μονο με στικ.ελεγχος αιμοσφαιρινης με τρυπημα δαχτυλου.ολα στο ιατρειο.καμπυλη πρωτα η μικρη και μετα αν χρειαστει η μεγαλη.μετρησεις του μωρου μεχρι τωρα μονο 2 φορες.συν βεβαια αυχενικη και μεγαλος υπερηχος.συμπληρωματα μετα απο παρακαλια.αυτα τα λιγα...αλλοι ανθρωποι...και για πρωτη φορα αν και εχω ασχημο ιστορικο μου πηραν κολπικα την τριτη.πριν εξεταση μονο με χαρτακι.για βλαστοκυτταρα κτλ δεν εχω ιδεα.καμια ενημερωση προς το παρον.

Κοιλουμπαρες τι κάνετε? Πως είστε? Δοανη σου ξανά εύχομαι από δω να ζήσετε.υπόλοιπες κοιλουμπες κουράγιο με το βάρος και όχι ταρζανιες ξεκούραση ηρεμία και αφήστε τους άλλους να τρέξουν για εσάς.

Στα νέα μας μετά από 16 μερες πήρα αγκαλιά το παιδι μου!!!δεν υπαρχουν λογια να σας το περιγραψω. Και το ποντικι μου ηρεμο κοιμοταν εκανε και κατι χασμουριτα, πεθαινε η μαμα.. εχανε τη γη κατω απο τα ποδια της... περνουμε βαρος ειμαστε σταθεροι αργά και σταθερά βήματα. .. Αυτά από εμάς!! Να προσέχετε και μην αγχώνεστε ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ Μόνο τα μωρά σας να σκέφτεστε όλες! !!

Για να γίνει λήψη βλαστοκυττάρων για δωρεά ή φύλαξη επικοινωνείς με την αντίστοιχη εταιρεία ή υπηρεσία (πχ. Πανεπιστήμιο, Ακαδημία Αθηνών) και σου στέλνουν ένα κιτ (μάλλον σακουλάκι αποστειρωμένο και κάτι άλλο) και το δίνεις στο γιατρό πριν τον τοκετό.

Ισαβέλλα Μέχρι τώρα έχω κάνεις 2 καμπύλες με 75γρ γλυκόζης και 3 μετρήσεις- νηστείας, 60' και 120'. Πάντα πήγα νηστική και το προηγούμενο βράδυ είχα φάει το τελευταίο γεύμα σχετικά νωρίς (8μμ). Τις μέρες που προηγήθηκαν έτρωγα κανονικά και απ όλα. Ίσως στη Γερμανία να έχουν άλλη μέθοδο. Καλύτερα να ρωτήσεις πιο πριν.

Izambella Φοβερό συναίσθημα, ε; 😀😀😀😀 πολύ χαίρομαι! Σας βλέπω σύντομα σπίτι. 😚

StW9p2.png etcKp3.png

Κοιλουμπαρες τι κάνετε? Πως είστε? Δοανη σου ξανά εύχομαι από δω να ζήσετε.υπόλοιπες κοιλουμπες κουράγιο με το βάρος και όχι ταρζανιες ξεκούραση ηρεμία και αφήστε τους άλλους να τρέξουν για εσάς.

Στα νέα μας μετά από 16 μερες πήρα αγκαλιά το παιδι μου!!!δεν υπαρχουν λογια να σας το περιγραψω. Και το ποντικι μου ηρεμο κοιμοταν εκανε και κατι χασμουριτα, πεθαινε η μαμα.. εχανε τη γη κατω απο τα ποδια της... περνουμε βαρος ειμαστε σταθεροι αργά και σταθερά βήματα. .. Αυτά από εμάς!! Να προσέχετε και μην αγχώνεστε ΓΙΑ ΤΊΠΟΤΑ Μόνο τα μωρά σας να σκέφτεστε όλες! !!

ΙΖΑΜΠΕΛΑ Μ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΠΕΡΑ Κ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια...

εχω αποριες πολλες σημερα...

λοιπον...την τριτη εκανα την καμπυλη...μου ειχε πει ο γιατρος να φαω κανονικα πρωινο...ηπια γαλα και εφαγα μια φετα με μερεντα...

πηγα στο μαιευτηριο και μου δωσανε ενα ποτηρι νερο που μεσα ειχαν αραιωσει ζαχαρη...το ηπια και μου πηραν αιμα μια ωρα μετα.αυτο ηταν η μικρη καμπυλη;νηστικη δεν μου πηραν αιμα.να σημειωσω οτι το προηγουμενο βραδυ ειχα φαει γλυκο,ηπια κοκα κολα...δεν προσεξα τιποτα.βγηκαν λοιπον τα αποτελεσματα και δεν ειναι καλα.170 η μετρηση.

την δευτερα παω ξανα για καμπυλη.μου ειπαν οτι θα χρειαστει να μεινω 2 ωρες εκει.να μην φαω αργα το βραδυ και να μην καπινισω.εγω βεβαια απο χθες το μεσημερι εκοψα τη ζαχαρη,τα μακαρονια,τα γλυκα φρουτα κτλ

καμια συμβουλη απο οσες κανατε στο παρελθον καμπυλη η εχετε αντιμετωπισει προβλημα;

ΙΣΑΒΕΛΑ Μ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΠΤΟ ΑΤΟ ΦΑΓΗΤΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΘΓΟΥΜΕΝΗ ΕΦΑΓΑ ΝΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΟ Κ ΤΟ ΠΡΩΙ Π ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑ ΤΠΤ ΠΗΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΘΥΡΟΞΙΝΗ Μ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ

Κοιλουμπάρες καλημέρα!!!!

Ελπίζω να εχουμε μια όμορφη Κυριακή!

Izambella πηρες αγκαλίτσα το ποντικάκι σου!!!! Παντα τετοια απο δω και περα!!!! και μόνο χαρούμενες στιγμές!!!

Τελεια τα νεα σας!!! Μπραβο σας ιζαμπελλα μου! Μπραβο! Πολυ χαρηκα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΣΤΟ ΓΙΟ Μ ΤΑ ΦΥΛΑΞΑ 1500 ΕΥΡΩ Μ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΧΡΙΑΣΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Κ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ

Ειρηνη ρωτα το γιατρο σου αν πρεπει να ξανακρατησεις αφου ειστε υπερ της φυλαξης γιατι ισχυριζονται οτι τα βλαστοκυτταρα απο αδερφια ειναι συμβατα οποτε ισως γλιτωσεις τα εξοδα.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοριτσάκια και μωράκια καλημέρα, ελπιζω η εβδομάδα να μας παει καλά!

Τι κανετε??

Εμένα η μπέμπα κουνιεται περα δωθε το βραδυ και δυσκολευομαι πολυ στον υπνο...με πιανει και η μεση, ολα μαζι...Τη μερα παλι δε τη βγαζω, ζεστενομαι υπερβολικά και παραδοξως ταυτόχρονα πειναω συνεχως....

Κατα τ αλλα μια χαρα υπεροχα....Αντε να μπει ο Σεπτεμβρης να δροσισει...

Ειδα οτι λετε για την καμπυλη ζαχαρου, εμενα βγηκε οκ στις 26/7, και έτσι συνεχίζω υδατανθρακες γλυκα ολα και με το παραπανω...υπαρχει κινδυνος να παρουσιαστει καποιο θεμα και να μη το καταλαβω?? ο γιατρος δε μου ζητησε να επαναλαβω την καμπυλη...

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΙΖΑΜΠΕΛΑ Κ ΜΠΕΜΠΗ. ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

ΡΑΝΙΑ Μ ΤΩΡΑ Π ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙ ΘΑ Μ ΠΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ Κ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΚ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ Τ ΜΕΓΕΘΟΣ Τ ΜΩΡΟΥ Π ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Κ ΣΕ ΣΤΕΛΟΥΝ Κ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΜΝΙΑΚΑ ΥΓΡΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΕΦΡΩΝ ΕΜΒΡΥΟΥ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Κ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ. ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΤΕΙ Ο ΣΑΚΚΟΣ Κ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΓΡΑ Κ ΑΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ ΙΖΑΜΠΕΛΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

καλημέρα κορίτσια! Ειρήνη εφόσον σου είπε ότι είναι στα κατώτερα αλλά φυσιολογικά επίπεδα άρα προς το παρών μην αγχώνεσαι! Απλά η γνώμη μου είναι να το παρακολουθείς συχνά. Αν χρειαστεί θα σε αφήσουν στην κλινική να σε παρακολουθούν αλλά ξέρω περίπτωση που τα υγρά στον σάκο ήταν μηδαμινά, η κοπέλα μπαινόβγαινε στην κλινική για 1-2 μήνες και όταν αυξήθηκαν λίγο τα υγρά την άφησαν να πάει σπίτι της. Μην διαβάζεις στο διαδύκτιο. Μόνο άγχος σου προκαλεί. Καλύτερα ρώτα τον γιατρό σου!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημερα συνεγκυουλες!πως ειστε;

Εμεις αυριο εχουμε τη μετακομιση κ ακομη εχουμε ενα σωρο πραγματα να μαζεψουμε..αυριο εχω κ ραντεβου με τον μπεμπη κ μεθαυριο λογικα εξετασεις κ καμπυλη.

Ιζαμπελλα μου η πρωτη απο πολλες αγκαλιτσες!

Ισαβελλα επανελαβες την καμπυλη;

Ειρηνη μη διαβαζεις στο ιντερνετ κ αγχωνεσαι χωρις λογο

Μαμα.μια ετσι κ γω..λιωνω απο τη ζεστη,η ορεξη εχει ανοιξει παρα πολυ..το βραδυ κοιμαμαι χαλια παλι λογω ζεστης..

Eιρήνη μου μην αγχώνεσαι. Ετσι την πάτησα κι εγώ όταν έχανα λίγο αμνιακό υγρό και όσο διάβαζα τόσο αγχωνόμουν και δεν ευχαριστιόμουν τίποτα. Μην διαβάζεις....

Οσον αφορά τη ζέστη κι εγώ υποφέρω.... και στο θέμα φαγητό πεινάω συνέχεια, και στο θέμα μέση ναι πονάω, ίσως όχι τόσο στη μέση όσο πονάω στη λεκάνη. Μιλάμε για πόνο όμως. Είναι φορές που δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου.

Μαμα μία όντως, αν υπάρξει θέμα με το ζάχαρο θα φανεί και στο μικράκι σου λόγω απότομης αύξησης βάρους αλλά δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο θέμα, θα είχε φανεί.

Βικυ μου ευτυχώς δεν είμαι στη θέση σου! Νιώθω τέτοια εξάντληση πουδεν θα άντεχα και μια μετακόμιση.

Εμείς παλεύουμε ναβρούμε μια αποθήκη να βάζουμε πράγματα μέσα αλλά ακόμα τίποτα. Αυριο θα δούμε μία κοντα΄στο σπίτι που νοικιάζουμε αλλα φοβάμαι ότι θα ζητάει πολλά λεφτα. Αν δνε βρω αποθήκη δεν θα μπορώ να φτιάξω το παιδικό. Ολο το σπίτι είναι μια αποθήκη τώρα λόγω των παιχνιδιών τουμικρού. Δεν ξέρω τι να τα κάνω. Τώρα που μας δινουν και πράγματα για τη μικρήδεν μπορούμε να περάσουμε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Εγω παλι νιωθω πολυ ωραια που βοηθαω!ειμαι πολυ μαζοχα το ξερω..βεβαια ο αντρας μου κ η μαμα μου με βοηθανε παρα πολυ..

Ρανια σε καταλαβαινω απολυτα.εχουμε τοσα πολλα πραγματα αλλα δ ξερω τι μπορω να πεταξω..ευτυχως νοικιαζουμε μεγαλα σπιτια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...