Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Ισχυει αυτο με τη βιομηχανια αλλα εμενα με κανει να αισθανομαι καλυτερα γιατι ψαχνουν λιγο εκτενεστερα το εμβρυο. Στο γιο μου εκανα ντοπλερ και βιοφυσικο προφιλ επειδη δεν τον ακουγα. Τωρα στη μικρη εχω ντοπλερ 22 σεπτεμβρη.

Φυσικά κ εμενα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα και με ησυχάζει και εννοειτε οτι περιμένω το γιατρό να μου πει ποτε θα το κανουμε για τους παραπανω λόγους.

Αλλά το έχουν κάνει έτσι ωστε από παντού να βγάζουν λεφτά αερα πατέρα...

Δεν το ηξερα οτι δε γινεται σε ολες τις χωρες "υποχρεωτικά" μεχρι να μου το πει η Ειρηνη!! το θεωρουσα δεδομενο οτι πρεπει να γινει, οπως ισχυει με την αυχενικη για παραδειγμα...

Τωρα έχουν καθιερωθει όλα ως αναγκαία...

Επίσης σε πολλές αλλες χωρες υπάρχει διαφορετική νοοτροπια ως προς τις αποστειρώσεις και ολο αυτο το πανυγηρι μετά τη γεννηση του μωρου.

Δε λεω δεν θα το κανω φυσικα, αλλά υπερβολή στο μεγαλειο της, ειμαστε η χωρα της υπερβολής σε όλα μας. Το κουβαλαμε στο dna μας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φυσικά κ εμενα με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα και με ησυχάζει και εννοειτε οτι περιμένω το γιατρό να μου πει ποτε θα το κανουμε για τους παραπανω λόγους.

Αλλά το έχουν κάνει έτσι ωστε από παντού να βγάζουν λεφτά αερα πατέρα...

Δεν το ηξερα οτι δε γινεται σε ολες τις χωρες "υποχρεωτικά" μεχρι να μου το πει η Ειρηνη!! το θεωρουσα δεδομενο οτι πρεπει να γινει, οπως ισχυει με την αυχενικη για παραδειγμα...

Τωρα έχουν καθιερωθει όλα ως αναγκαία...

Επίσης σε πολλές αλλες χωρες υπάρχει διαφορετική νοοτροπια ως προς τις αποστειρώσεις και ολο αυτο το πανυγηρι μετά τη γεννηση του μωρου.

Δε λεω δεν θα το κανω φυσικα, αλλά υπερβολή στο μεγαλειο της, ειμαστε η χωρα της υπερβολής σε όλα μας. Το κουβαλαμε στο dna μας...

Στην ελβετια εχει αρχισει και σταματαει κ η αυχενικη γιατι ανακαλυψανε μια απλη εξεταση αιματος που δειχνει τυχον προβληματα. Το ιδιο ισχυει και με τα βλαστοκυτταρα. Ο γιατρος μου πχ δεν ειναι υπερ του να κρατησω γιατι θεωρει οτι δεν ισχυουν οι εφαρμογες που αναφερουν. Και το πιστευω γιατι λογω των σπουδων μου ξερω οτι ειναι πολυ πισω σε τετοια θεματα. Παιζουν με το αγχος του γονιου.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Στην ελβετια εχει αρχισει και σταματαει κ η αυχενικη γιατι ανακαλυψανε μια απλη εξεταση αιματος που δειχνει τυχον προβληματα. Το ιδιο ισχυει και με τα βλαστοκυτταρα. Ο γιατρος μου πχ δεν ειναι υπερ του να κρατησω γιατι θεωρει οτι δεν ισχυουν οι εφαρμογες που αναφερουν. Και το πιστευω γιατι λογω των σπουδων μου ξερω οτι ειναι πολυ πισω σε τετοια θεματα. Παιζουν με το αγχος του γονιου.

Rania2810 Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις για τα βλαστοκύτταρα; Ο γιατρός μου δεν τα υποστηρίζει, αλλά δεν πρόκειται να αποθαρρύνει κάποιο ζευγάρι που επιλέγει να τα κρατήσει. Όσο για μένα, τείνω να είμαι της άποψης ότι μάλλον δεν θα μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω (βάσει λίγου διαβάσματος που έχω κάνει), αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός δεν έχω πολυκαταλάβει και με αγχώνει λίγο το γεγονός ότι οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν κρατήσει για τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να προχωρήσουν οι ιατρικές εφαρμογές τόσο ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους;

Μακριά από όλους μας, βέβαια, αλλά θα ήθελα καλύτερη ενημέρωση.

StW9p2.png etcKp3.png

Γεια σας!τι κανετε;

Μαμμα.μια θηριακι η μικρη σου.

Εγω για ντοπλερ θα ξερω απο βδομαδα.εφοσον ο υπερηχος του νοσοκομειου ειναι χαλια θελω να κανω.

Ιζαμπελλα κανενα νεοτερο απο το ποντικακι;

Εγω ειμαι υπερ της δημοσιας τραπεζας για τα βλαστοκυτταρα

Rania2810 Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις για τα βλαστοκύτταρα; Ο γιατρός μου δεν τα υποστηρίζει, αλλά δεν πρόκειται να αποθαρρύνει κάποιο ζευγάρι που επιλέγει να τα κρατήσει. Όσο για μένα, τείνω να είμαι της άποψης ότι μάλλον δεν θα μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω (βάσει λίγου διαβάσματος που έχω κάνει), αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός δεν έχω πολυκαταλάβει και με αγχώνει λίγο το γεγονός ότι οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν κρατήσει για τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να προχωρήσουν οι ιατρικές εφαρμογές τόσο ώστε να είναι δυνατή η χρήση τους;

Μακριά από όλους μας, βέβαια, αλλά θα ήθελα καλύτερη ενημέρωση.

Συμφωνα με οσα ξερω κι εγω, βλαστοκυτταρα περνουν απο τον λωρο και τον πλακουντα. Αυτα ειναι τα αρχικα κυτταρα που εχει ο οργανισμος πριν υποστουν οποιαδηποτε διαμιρφωση ωστε να καταταχθουν σε κατηγοριες οπως αιμοσφαιρια, κυτταρα δερματος κτλ. Συμφωνα με τα δεδομενα τους κρατωντας τετοια κυτταρα θα μπορουσαν σε περιπτωση μιας σοβαρης ασθενειας πχ λευχαιμια να παρουν υλικο απο τα βλαστοκυτταρα και να μεταμοσχευσουν ας το πουμε ετσι στα αρρωστα και να γινει καλα το παιδι. Ομως κυτταρα που εχουν παρει απο τον πλακουντα του παιδιου ποιος εγγυαται οτι δεν θα διαμορφωθουν με τον καιρο σε λευχαιμικα; Σε ολη την Ευρωπη υπαρχουν νομιζω 5 αποδεδειγμενες περιπτωσεις μεταμοσχευσης βλαστοκυτταρων χωρις αποδεδειγμενα οφελη. Υπαρχουν δεδομενα εξελιξης σε 20 χρονια αλλα η τραπεζα στα φυλαει νομιζω για 15-18 χρονια. Αρα αν κατι συμβει στο παιδι σου πριν δεν ειναι ακομα προς χρηση λογω πειραματικων εφαρμογων κι αν τα χρεαστει σε 20 χρονια θα τα εχουν πεταξει. Δεν ξερω κοριτσια μου. Συμφωνα με τον γιατρο μου ειναι μια φουσκα που σκαει σιγα σιγα. Ας μην ξεχναμε οτι η Ελλαδα ειναι η χωρα της εκμετσλλευσης και δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτερες ιδ.τραπεζες βλαστοκυτταρων ειναι στην Ελλαδα. Ο γιατρος μου επισης μου ειπε αν θες κρατα αλλα ειναι αδικη σπαταλη χρηματων. Σιγουρα η καθε μανουλα οφειλει να πραξει ωστε να εχει τη συνειδηση της καθαρη! Γιατι οπως και να το κανουμε τα παιδια μας ειναι πανω απο ολα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!τι κανετε;

Μαμμα.μια θηριακι η μικρη σου.

Εγω για ντοπλερ θα ξερω απο βδομαδα.εφοσον ο υπερηχος του νοσοκομειου ειναι χαλια θελω να κανω.

Ιζαμπελλα κανενα νεοτερο απο το ποντικακι;

Εγω ειμαι υπερ της δημοσιας τραπεζας για τα βλαστοκυτταρα

Κι εγω συμφωνω πως αν για λογους συνειδησης θα κρατησετε καλυτερα στη δημοσια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κοιλουμπιτσες μου καλησπερα!!! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες και ναι πλεον ανηκω στο κλαμπ των παντρεμενων!!!! Ολα ηταν πολυ ομορφα, πιο ωραια απ'οσο περιμενα χαχα!!! Χτενισμα, μακιγιαζ και φορεμα σουπερ!!! Οσοι ηταν καλεσμενοι ηρθαν!!!! Ειχαμε λιγους και καλους καλεσμενους, φαγαμε σε ταβερνουλα και ολα ηταν αψογα οργανωμενα!!! Το τραβηξαμε αρκετες ωρουλες και ολοι δεσαμε σαν παρεα, ειχαμε καλεσει γονεις και στενους φιλους μονο 17 ατομα!!! Το βραδακι βγηκαμε και με τους κουμπαρους μας για ενα ποτακι και μπορω να πω το ευχαριστηθηκα πολυ!!! Σημερα πηγαμε να κανονισουμε τα χαρτια στο δημαρχειο και στο κεπ και μας εμεινε η εφορια απο βδομαδα! Μαζεψαμε και λιγα χρηματα και πηγαμε και ψωνησαμε εσωρουχακια, φορμακια, σελτεδακια, πανουλες, σεντονακια, κουβερτουλες και 2 μπιμπερο!!! ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ!!!!Ολα ειναι πανερμοφα και μπαινω στο κλιμα σιγα σιγα!!! Τωρα τα κοιταω συνεχεια!!! χιχι χαζομαμα!!! Τωρα το απογευμα πηραμε και το χρωμα για το δωματιο και απο Δευτερα μαλλον θα το βαψει ο αντρουλης!!! Πλησιαζουμε κοιλιτσες!!!!

Ιζαμπελλα μου χαιρομαι πολυ για εσας!!! Αργα και σταθερα βηματακια, οτι χρειαζεστε!!! Αχ αυτο το κλαματακι φανταζομαι ποσο σε συγκινησε!!! Ολα να πηγαινουν τοσο καλα και καθε μερα να μας ανακοινωνεις και αλλα κατορθωματα σας!!!

Βικακι συμφωνω με τα βλαστοκυτταρα και εγω σε δημοσια τραπεζα λεω να τα δωσω!!!

Μαμα μια και εμενα τον τραχηλο ακομα δεν μου τον εχει εξετασει αλλα και εγω δεν τον ειπα τπτ, ισως τωρα που μπηκα και στον 7ο να τον μετρησουμε! Απο βδομαδα εχω να κανω και την καμπυλη!

Κατι ασχετο κοριτσια να σας ρωτησω! Τη βερα λετε να μην τη φοραω τωρα μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης για να μην εχω θεμα με το πρηξιμο των δαχτυλων ή δεν υπαρχει προβλημα? Εγω παντως δεν την εβγαλα και μου αρεσει πολυ!!! χιχι!!!

JhFkp2.png

Κι εγω συμφωνω πως αν για λογους συνειδησης θα κρατησετε καλυτερα στη δημοσια!

Αν δεν κανω λαθος οταν λεμε σε δημοσια τραπεζα, ειναι που τα δινουμε για χρηση προς τριτους σαν δωρεα και οχι για να τα κραταμε για τα δικα μας μωρα! Σωστα? Εμενα μου ειπαν φιλοι οτι προμηθευτηκαν απο το νοσοκομειο Παπανικολαου το βαλιτσακι και απλα μετα τη γεννα καποιος το πηγαινει εκει! Αυτο παντως αν ισχυει αξιζει γτ ετσι βοηθας και σταματαει και η εκμεταλλευση με τις ιδιωτικες τραπεζες και χρησιμοποιουνται προς οφελος καποιου που εχει αναγκη χωρις να πεταχτουν!

JhFkp2.png

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΣΤΟ ΓΙΟ Μ ΤΑ ΦΥΛΑΞΑ 1500 ΕΥΡΩ Μ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΦΥΛΑΞΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΧΡΙΑΣΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Κ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑ

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κουλουμπινες, μωρουλακια και μικρε μπεμπη της Ιzambellas μας!!

Ελπιζω να εχουμε ενα καλό σκ!

Doani τελεια!! να ζησετε και να ευτυχισετε!!!! παντα με χαρες στο σπιτι σας!!

Τη βέρα μου εγω τρομαξα να τη βγαλω! Κοιτα να τη χαρεις τωρα πρωτες μερες αλλα μετα προσεχε, εμενα μου πρηστηκαν τα δαχτυλα ξαφνικα και ισα που προλαβα να τη βγαλω και με βοηθεια κιολας...Αλλά ειναι και στο σωμα, εγω πρηζομαι με το παραμικρο, και πριν την εγκυμοσυνη εκανα κατακρατηση ευκολα.

Για τα βλαστοκυταρα δεν εχω ασχοληθει καθολου να σας πω...Το λες πχ στο γιατρο αν θες να τα κρατησεις ή να τα κανεις δωρεα??

Κορίτσια εγω απο χτες εχω πονο στη μεση αρκετα πιο εντονο...το βραδυ δεν μπορουσα να βολευτω πουθενα και σε καμια σταση... Σημερα καπως καλυτερα για την ωρα αλλα καθε μερα κατι καινουριο με βρισκει, γινομαι ολο και πιο βαρια και δυσκινητη...πφφφφ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Μ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ Π ΘΑ ΒΟΛΤΑΡΕΤΕ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑ ΜΙΑ Μ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΚ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Σ Κ Σ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑ ΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Κ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ.

ΟΣΟΝ ΚΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ Π Μ ΣΥΣΤΗΣΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ Μ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Σ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΤΧ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΠΕΡΠΑΤΑΣ.

ΚΑΛΟ ΣΒ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Τα β λαστοκυτταρα σε δημοσια τραπεζα τα παιρνουν αναλογα με τη συμβατοτητα. Δηλ αν καποιο παιδακι ειναι συμβατο με τα δικα σου βλαστοκυτταρα θα τα παρει. Ειναι σαν να λεμε οτι κανεις δωρεα οργανων.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Βρε Δοανη μου ευχαριστησου τη βερα σου...εγω στον μικρο μου δεν την εβγαλα καθολου και τωρα που εχω πρηστει και λογω καλοκαιριου απλως την εβαλα στο αριστερο. Αν σε παιδεψει πολυ κρεμασε την στο λαιμο.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...